Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 17, 2025 2:42 pm

Τα κοψίματα του ΝΒΑ αργούν.
Μέχρι τότε θα βαπτιστεί ο αναγεννημένος Ντόρσεϊ που κουβάλησε και την εθνική μας ο νέος PG της ομάδας.

Έρχεται άρθρο Ντόρσεϊ όπως ήρθε τον Ιούλιο "δείτε τον αγνώριστο Evans να λιώνει στην προπόνηση και ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα."

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 17, 2025 2:48 pm

Μεχρι να ερθει ο σουπερ σκορερ απο τα κοψιματα βλεπω να εχει προλαβει να φορεσει τα κοκκινα ο νικ αν αποφασισει η μονακο να ελαφρυνει το ροστερ .

Αν περιμενουμε ποτε θα μαθει να διαβαζει τις φασεις για να πασαρει ο λι καλα πλει ιν .

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Σεπ 17, 2025 2:53 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Σεπ 17, 2025 2:29 pm
Ήταν μεγάλο ρίσκο να πάμε με 2 γκαρντ που έχουν θέματα. Πιστεύω ότι Μπαρτζώκας αφού δεν πήρε αυτούς που ήθελε, προτίμησε να περιμένει τα κοψίματα.
Δεν μπορεί να το βλέπαμε εμείς το ρίσκο και να μην το έβλεπε Μπαρτζώκας
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Κάποτε είδε λύση στον Sikma και στον Brazdeikis, ακόμα και στον Mensah. Άμα κάνεις την ελπίδα πεποίθηση πολλά μπορούν να συμβούν.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Σεπ 17, 2025 2:53 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Σεπ 17, 2025 2:42 pm
Τα κοψίματα του ΝΒΑ αργούν.
Μέχρι τότε θα βαπτιστεί ο αναγεννημένος Ντόρσεϊ που κουβάλησε και την εθνική μας ο νέος PG της ομάδας.

Έρχεται άρθρο Ντόρσεϊ όπως ήρθε τον Ιούλιο "δείτε τον αγνώριστο Evans να λιώνει στην προπόνηση και ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα."
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Σεπ 17, 2025 2:55 pm

εν τω μεταξύ στα σέντερ παραμένει το τεράστιο θέμα που έχουμε :roll:

θεωρώ ότι δεν είμαι από τους πολύ γκρινιάρηδες του φόρουμ αλλά φέτος πραγματικά δε καταλαβαίνω τι σόι σχεδιασμό κάναμε.

είμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη και χρειαζόμαστε 2 παίκτες εν δυνάμει βασικούς, καλά ξεμπερδέματα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Σεπ 17, 2025 2:58 pm

Εντάξει δεν είναι κανένας σοβαρός τραυματισμός μεν, άλλα η τύχη σου χτυπάει καμπανάκι, ότι δεν μπορεί να βγει η χρονιά έτσι, με έναν παίκτη που είναι εκτός 1,5 χρόνο και ξανατραυματίστηκε, με άλλον έναν τον Γουόκαπ που όλη την χρονιά πέρυσι είχε θέματα και άλλον έναν τον Λί που δεν γεμίζει σε κανέναν το μάτι....έστω και τώρα ας ψάξουν να βρουν κάτι....

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Σεπ 17, 2025 3:02 pm

Τα αναμενομενα πραγματα γινονται..οσο προσπαθουν να βιασουν την λογικη τοσο θα ρχεται και θα τους ριχνει χαστουκια να τους επαναφερει στην πραγματικοτητα.

Επομενη ''προφητεια'' που θα βγει..ο γουοκαπ θα αναγκαστει να παιζει παραπανω αποτι πρεπει και θα του μεινει η μεση στο χερι.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Σεπ 17, 2025 3:19 pm

Αν δεν κάνω λάθος, το συμβόλαιο του Keenan Evans ανανεώθηκε αυτόματα το καλοκαίρι μιας και ο Ολυμπιακός δεν έκανε χρήση της επιλογής του opt-out. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιο είναι το συμβόλαιο του Evans για τη σεζόν 2025-26 :roll:

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:

Τετ Σεπ 17, 2025 3:20 pm

Σα να ακούω τον Μποζίκα "Υπήρξαμε και πολύ άτυχοι με τους τραυματισμούς". Ήδη το προβάρει.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 17, 2025 3:26 pm

Αν ο Έβανς τραυματίστηκε στο φιλικό με την Μονακό (και γι αυτό δεν έπαιξε με Παρί), το ΣΚ που μας έρχεται θα έχουν περάσει ήδη 14 μέρες από τον τραυματισμό του. Η λογική λέει ότι ο παίκτης θα προπονείται με την ομάδα μετά το Σούπερ καπ και απλά δεν θα τον πάρουν στην Ισπανία για να μην υποτροπιάσει.

Αυτό σημαίνει ότι μετά την πρώτη διαβολοβδομάδα θα είναι έτοιμος να παίξει. Θεωρώ πως μπορούμε και πρέπει να περιμένουμε τα κοψίματα και να μην κάνουμε καμία σπασμωδική κίνηση.

Καταλαβαίνω τους περισσότερους που είστε με το πιστόλι στον κρόταφο έτοιμοι να πυροβολήσετε, αλλά δεν το βρίσκω λογικό.

Αν είχαμε Νοέμβρη και είχε κλείσει το ρόστερ θα το καταλάβαινα. Το ότι δεν φέραμε καμία μετριότητα πάλι μέσα στο καλοκαίρι να λέτε δόξα το Θεό. Νομίζω ότι το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά άμα σου βγει θα ανέβεις επίπεδο.

Δεν υπήρχαν γκάρντ το καλοκαίρι διαθέσιμα, τι να κάνουμε τώρα;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 17, 2025 3:29 pm

15-20 μερες απο σημερα εννοουνε παντως..τουλαχιστον ετσι ειναι συνηθως..
θα χασει σιγουρα την πρωτη διαβολοβδομαδα ενω λογικα μετα θα παιρνει χρονο μονο Α1,σιγα μην τον βαζει σε αυτην την κατασταση να παιζει με την εφες.

Αρα για τα 3-4 τουλαχιστον παιχνιδια της ευρωλιγκας ο μονος ασσος που χει ειναι ο γουοκαπ..μακισικ και λι παιζουν στον ασσο οσο ο πιτερς 3ρι..Αυτο σε περιπτωση που μεχρι τοτε εχουμε παρει παικτη..αλλιως τα παιχνιδια θα γινουν πολλα περισσοτερα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Σεπ 17, 2025 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:

Τετ Σεπ 17, 2025 3:30 pm

yawn.brigade έγραψε:

θεωρώ ότι δεν είμαι από τους πολύ γκρινιάρηδες του φόρουμ αλλά φέτος πραγματικά δε καταλαβαίνω τι σόι σχεδιασμό κάναμε.

είμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη και χρειαζόμαστε 2 παίκτες εν δυνάμει βασικούς, καλά ξεμπερδέματα.
Εγώ σίγουρα είμαι από τους γκρινιάρηδες του φόρουμ, αλλά νομίζω ότι λέγοντας πως φέτος ξεκινάμε από χειρότερη αφετηρία σε σχέση με πέρυσι είμαι περισσότερο αντικειμενικός παρά γκρινιάρης.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Σεπ 17, 2025 3:31 pm

Εκτος προπονησεων 15-20 λεει . Οποτε 30-40 μερες για να παιξει αγωνα δε θα τις θελει ;

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Σεπ 17, 2025 3:36 pm

Είμαστε απίστευτο καφενείο στις μεταγραφές. Ερασιτέχνικοί χειρισμοί στην καλύτερη.
Εγώ θα γίνω κακός και θα ήθελα να πιάσει και τον γουόκαπ η μέση του. Θέλει πραγματικά προσπάθεια να ξεκινήσει μία ομάδα τις υποχρεώσεις τις χωρίς ούτε 1 (ΕΝΑ) κανονικό πόιντ γκαρντ. Εμείς δεν απέχουμε πολύ από το να το καταφέρουμε. Θέλουμε και τίτλο τρομάρα μας

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 17, 2025 3:38 pm

Sokos έγραψε:
Τετ Σεπ 17, 2025 3:30 pm
yawn.brigade έγραψε:

Εγώ σίγουρα είμαι από τους γκρινιάρηδες του φόρουμ, αλλά νομίζω ότι λέγοντας πως φέτος ξεκινάμε από χειρότερη αφετηρία σε σχέση με πέρυσι είμαι περισσότερο αντικειμενικός παρά γκρινιάρης.
Δεν καταλαβαινω γιατι οποιος λεει τα αυτονοητα ειναι γκρινιαρης..επειδη η ομαδα κανει λαθος χειρισμους πρεπει να λεμε ναι ο γαιδαρος πεταει για να μην ειμαστε γκρινιαρηδες?Λες και αν γραφει κατι ο σακ7 ο σοκος και οποιος αλλος στο μπασκετοφορουμ θα κανει κακο στην ομαδα :drunk:

Ο μπαρτζωκας διαλεξε να παει στον ασσο με τον γουοκαπ και εναν παικτη που ηταν σιγουρο οτι θα βγαζει τραυματισμους οταν εχει να παιξει 1.5χρ..μαλιστα αν ειναι μικρο τραυματισμοι ειναι καλο σεναριο,υπαρχει και πολυ χειροτερο..

ο λι δεν μπορει να παιξει στον ασσο στο συστημα μπαρτζωκα..οποτε μην πει καποιος οτι εχουμε και αυτον.

Στο 5 επισης παμε με τεραστια τρυπα που αργα η γρηγορα θα φανει.Αυτα δεν ειναι γκρινια,ειναι η πραγματικοτητα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”