Πήγα να δω το Παπάγου-Νίη Βόλου.
Ψιλοέπαθα πλάκα με τον Άντερτον. Καταρχήν το παιδί έπαιξε σε θέση που δεν είναι αυτή για την οποία προορίζεται και ήταν εξαιρετικός στα οργανωτικά (ήταν τραυματίας ο Μπιλάλης, θλάση απ' ό,τι μου είπαν). Σουτάρα φοβερή με εξαιρετικό μηχανισμό, τρομερές αντοχές αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν η άμυνά του, που δεν την περιμένεις από σταρ ομάδας.
Για το Σκοτ: εντυπωσιακή σωματοδομή (ντουλάπα, με πόδια παλαιστή και ώμους δισκοβόλου, ΤΑΝΚ κανονικό) με ύψος όμως μόλις 1.97 . Για αυτό το επίπεδο θα είναι τρόμος, θα δείρει πολύ κόσμο κι έχει και κινήσεις. Από σουτ δράμα καια ρνητική έκπληξη η αφηρημάδα έως αδιαφορία του στην άμυνα, μακάρι να βελτιωθεί σε αυτό. Παπάγου θα δώσει πολύ χρόνο σε πιτσιρικάδες, δυο-τρεις είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως και 2 από τη Νίκη Βόλου. Από τον Παπάγου δεν ξέρω πόσο χρονών είναι το #40, εντυπωσιακό μυσικό σύστημα, πολύ πισετικός στην άμυνα, καλός οργανωτικά, ο Καρακώστας πολλή φωνή στον (αγύμναστο) αμούστακο με τις μαύρες κάλτσες ονόματι Γρηγόρη, που το' χει το σουτάκι, συνήθως τόσο μπινελίκι σημαίνει αδυναμία και το παιδί σουτάρει ΚΑΛΑ.
Οι ξένοι της Νίκης Βόλου περίεργες περιπτώσεις: το μεν δυάρι (Τάιλερ στο μικρό, δεν ξέρω επώνυμο) πήρε πολλά σουτ, γυρίζει η μπάλα για την πάρει, δε με τρέλανε κιόλας. Ο άλλος, ένα τεσσάρι που με σπινθηροβόλο βλέμμα αγελάδας, σώμα συνδικαλιστή ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΗ του 86' και διάθεση δημοσίου υπαλλήλου σε ΚΕΠ τελευταία εργάσιμη πριν από τριήμερο ήταν lost in space. Πανέρι μου μυρίζει.
Πολύ πολύ πειθαρχημένος τακτικά ο Παπάγος, η Νίκη εντάξει έχει 1-2 βετεράνους που ξέρουν τι κάνουν αλλά μέχρι εκεί, λογικά έχουν μικρότερο μπάτζετ δεν τους βλέπω και πολύ καλά, αλλά κρίνω με βάση το επίπεδο προηγουμένων ετών, δεν έχω δει καμία άλλη ομάδα φέτος.
Θα παρακολουθώ φέτος Α2 όσο μπορώ, επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ μου γράφει κάποιος το σύστημα; Ξέρω ότι ο Παπάγος έχει βάλει στόχο τα πλέι οφ αλλά δε μου είναι ξεκάθαρο το σύστημα ανόδου-υποβιβασμού. Ευχαριστώ.