Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 19, 2025 1:25 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:17 pm
coach blue έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:01 pm
Λοιπον ληξη συναγερμου .
Κατα τον μελαγιες ο μορρις απορριφθηκε γιατι μαλλον δεν ειναι σεβαστικος .

Επισης δεν παμε για καλαθη γιατι εχει θεματα τραυματισμων και ομαδα δεν ρισκαρει με παικτες επιρρεπης σε τραυματισμους . :P

Επισης η ομαδα θεωρει οτι ο μιλουτινοφ ειναι σε εξαιρετικη κατασταση .
Το καλό νέο είναι ότι δεν θα μείνει ο Κουμάντζε. Άρα γλιτώσαμε από τον ψηλό γίγαντα.

Τσάμπα σάλιο για τον Νικ, φαίνεται δεν θα τον δούμε δίδυμο με τον Θωμά.

Δεν θέλουν τον Μόντε Μόρις;
Κατσε γιατι απο το κοντρολ μου λενε ακριβως τα αντιθετα :D

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 1:26 pm

coach blue έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:23 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:20 pm

Αν το ειπε ο Μελαγες τοτε για Μορις και Καλαθη περιμενουμε την ανακοινωσηο
:wave:
Οποτε αντιστοιχα μενει ο κουματζε και ο μιλου ειναι χωμα ; :-?
Ωχ ωχ ωχ

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 19, 2025 1:27 pm

Christofis έγραψε:

Εγω θα σου συνιστουσα να ξαναεβαζες να δεις τον ημιτελικο στα λεπτα που επαιξε ο καλαθης. Μπορει οντως να ειμαι φαντασιοπληκτος, παντως ο δικος μου λογος παντα εχει επιχειρηματα αρεσουν ή δεν αρεσουν σε καποιους. Δημοκρατια λογου εχουμε. Για ψυχοφαρμακα παντως δυστυχως περα απο ενα ηπιο ηρεμιστικο δεν μπορω να σου συνταγογραφησω εμπιπτει σε αλλη ειδικοτητα
-1 είχε στο +/- σε ματς που ήταν +10

Δε το λες και καλο ούτε δείχνει κάποια τρομερή συμβολή στο αποτέλεσμα

billkill

Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 1:37 pm

Απο τους ελευθερους αυτην την στιγμη στην αγορα εγω θα εφερνα λοιντ...ειναι ενας παικτης που στην μονακο λογω τζεημς εχει αδικηθει.εχει πολυ καλα στοιχεια ως παικτης.στην πολωνια στο ευρωμπασκετ ειδαμε πως μπορει να σταθει και ως ασσος και ειναι σκορερ κατι που η ομαδα χρειαζεται αμεσα.τελη οκτωβρη οταν τα κοψιματα θα εχουν ολοκληρωθει ας διαλεξουμε εναν ακομα κομμενο.το ψεμα με την στηριξη σε εναν παικτη που εχει να παιξει 1.5χρονο μπασκετ ως βασικο ασσο κατερρευσε στο πρωτο φιλικο.ας αναλογιστουν ολοι την ευθυνη τους και ας παρθουν αποφασεις.η χρονια ακομα μπορει να σωθει αρκει να γινουν στοχευμενες κινησεις.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 1:45 pm

Ο Λόιντ έχει κλείσει την Εφές.

Βλέπω να σπάμε το συμβόλαιο του Γκος και να την φέρνουμε πίσω :banana:

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 19, 2025 1:46 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:21 pm
coach blue έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:01 pm
Λοιπον ληξη συναγερμου .
Κατα τον μελαγιες ο μορρις απορριφθηκε γιατι μαλλον δεν ειναι σεβαστικος .

Επισης δεν παμε για καλαθη γιατι εχει θεματα τραυματισμων και ομαδα δεν ρισκαρει με παικτες επιρρεπης σε τραυματισμους . :P

Επισης η ομαδα θεωρει οτι ο μιλουτινοφ ειναι σε εξαιρετικη κατασταση .
Ειδικα ο Μελαγιες δεν παιζει να εχει πεσει μεσα σε τιποτα φετος.
Ασε που ο καθενας λεει τα δικα του. Ο μελαγιες ειπε απιθανο να σπασουμε συμβολαιο ευρωλιγκατου γκαρντ, ο Ζερβας ειπε πιθανο το ενδεχομενο το γκαρντ να ειναι απο ομαδα ευρωλιγκας.
Αντε βγαλε ακρη.
Δε νομίζω ότι υφίσταται σοβαρό ρεπορτάζ από ρεπόρτερς Ολυμπιακού. Ενδεχομένως να μη φταίνε οι ρεπόρτερς σε αυτό αλλά ή ίδια η ομάδα στο τι δίνει σε αυτούς.
Μόνο ο Στεφανου δείχνει σοβαρός σε αυτά που λέει.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 19, 2025 1:48 pm

billkill έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:37 pm
Απο τους ελευθερους αυτην την στιγμη στην αγορα εγω θα εφερνα λοιντ...ειναι ενας παικτης που στην μονακο λογω τζεημς εχει αδικηθει.εχει πολυ καλα στοιχεια ως παικτης.στην πολωνια στο ευρωμπασκετ ειδαμε πως μπορει να σταθει και ως ασσος και ειναι σκορερ κατι που η ομαδα χρειαζεται αμεσα.τελη οκτωβρη οταν τα κοψιματα θα εχουν ολοκληρωθει ας διαλεξουμε εναν ακομα κομμενο.το ψεμα με την στηριξη σε εναν παικτη που εχει να παιξει 1.5χρονο μπασκετ ως βασικο ασσο κατερρευσε στο πρωτο φιλικο.ας αναλογιστουν ολοι την ευθυνη τους και ας παρθουν αποφασεις.η χρονια ακομα μπορει να σωθει αρκει να γινουν στοχευμενες κινησεις.
Ο Λοιντ σου κάνει για playmaker? Έχουμε ήδη Ντορσευ παρόμοιο παίκτη που είναι και αυτός ασταθής. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν ακόμα.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Παρ Σεπ 19, 2025 1:52 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 11:18 am

Και μετά κάποιος άλλος θα σου πει και Μόρις και Καλαθης και να μείνει και ο Λι, γιατί όχι? Βάλε παίχτες να υπάρχουν, δεν είναι κακό. Τέλος πάντων, μου κάνει εντύπωση που σε αυτό το τοπικ τη μία μέρα μπορεί η καταστροφολογια να φτάσει ταβάνι και την επόμενη... αν υπάρξει το παραμικρό ερέθισμα, να ξεκινήσουν τα ροστερ των 20 ατόμων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Μόρις, Εβανς, Γουοκαπ, Καλαθης, Φουρνιε, Λι, Ντορσει, Μακισικ, Νετζηπογλου. 9 παίχτες για 2 θέσεις και έχετε και άλλους 9 για τις υπόλοιπες 3 θέσεις. Πείτε μου ποια άλλη ομάδα έχει τέτοιο συνωστισμό στα γκαρντ.

ΥΓ. Γιατί ενώ είναι συνομήλικοι, ο Σλουκας θεωρείται παιχταράς, ενώ οι Παπανικολάου και Καλαθης ειναι για εκτός 12αδας και ξεπερασμένοι απτο μπάσκετ για κάποιους από εδώ?
Δεν έχεις άδικο σε κάποια. Αλλά αρχικά ας συμφωνήσουμε ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός παικτών για την φετινή σεζόν; Εγώ θεωρώ τον αριθμό 16.
Ο ΠΑΟ το 2023-2024 είχε 15 παίκτες στο ρόστερ για να αντέξει να είναι ανταγωνιστικός. Την επόμενη χρονιά είχε 17, όλους μαζί και με τους τραυματίες. Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Panathinaikos_B.C.

Το ότι θα πάρει κάποιος παίκτη μέσα στην χρονιά πρέπει να συναθροίζεται στα ροστεράκια που βγάζουμε τώρα :mutombo: . Εμείς προβλέπουμε τον τραυματισμό στον Ολυμπιακό. Υπάρχει αυτό το χάρισμα στους οπαδούς του. :D

Το 18 είναι υπερβολή εκτός αν οι 3 τελευταίοι είναι έφηβοι. Αλλά το 16 θα γίνει κανονικότητα όσο η Ευρωλίγκα μεγαλώνει το καλεντάρι της και υπάρχουν καλοκαιρινές διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και παράθυρα.

ΥΓ Ο Σλούκας έχει την πολυτέλεια να έχει 3 παίκτες καλύτερους μπροστά του. Ο Παπανικολάου (κυρίως πέρσι) με τον Καλάθη(αν έρθει) δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια. Δεν είναι για εκτός 12αδας ούτε ως βασικοί όμως όπως την έβγαλε μόνος τη σεζόν ο Παπ πέρσι και ο Καλάθης χωρίς ΝΒΑερ θα μοιραστεί την θέση με τον τραυματία Εβανς και τον υπο-ανάρρωση Γουόκαπ.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 1:52 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:27 pm
Christofis έγραψε:

Εγω θα σου συνιστουσα να ξαναεβαζες να δεις τον ημιτελικο στα λεπτα που επαιξε ο καλαθης. Μπορει οντως να ειμαι φαντασιοπληκτος, παντως ο δικος μου λογος παντα εχει επιχειρηματα αρεσουν ή δεν αρεσουν σε καποιους. Δημοκρατια λογου εχουμε. Για ψυχοφαρμακα παντως δυστυχως περα απο ενα ηπιο ηρεμιστικο δεν μπορω να σου συνταγογραφησω εμπιπτει σε αλλη ειδικοτητα
-1 είχε στο +/- σε ματς που ήταν +10

Δε το λες και καλο ούτε δείχνει κάποια τρομερή συμβολή στο αποτέλεσμα
Κοιτα ο καλαθης σκοραρε 4 ποντους(οι δυο μαλλον χρεωθηκαν στον Τζαιτε καθως την ακουμπησε και ουσιαστικα ενω ηταν μεσα στο καλαθι εξου και το 1/2 σουτ) πιεσε επαιξε αμυνα, οργανωσε σωστα, εβγαλε 3 ασσιστ (ενω η πλειοψηφια των γκαρντ δινει τοσες σε ολοκληρο αγωνα) και ενα κλεψιμο σε 11 λεπτα σε ημιτελικο.ευρωλιγκας. Με συγχωρεις αν αυτο δεν ειναι θετικο προσημο για τον 5ο γκαρντ της ομαδα (ειχε μπροστα του Οκομπο, Λοιντ, Στραζελ, Τζειμς) ο οποιος ηταν ουσιαστικα απο τραυματισμο. Δηλατη απο αυτο προηλθηαν 10 ποντοι τουλαχιστον απο τους 78 της μονακο. Δεχομαι τα στατιστικα που παρεθεσες αλλα βλεποντας τον αγωνα πιστευω αλλο πραγμα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Σεπ 19, 2025 1:57 pm

Oχι,για το ότι δεν ήταν επιζήμιος συμφωνώ
Το "μας διελυσε" μου ξένισε. :D

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Παρ Σεπ 19, 2025 2:04 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 12:57 pm
steph.larry έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 12:42 pm
Πάντως το ότι προτείνονται παίχτες πάει να πει ότι οι μανατζερικές πιάτσες δε μπορεί παρά μόνο να ξέρουν πολύ καλά ότι ψάχνουμε εντατικά (δλδ καιγόμαστε).

Εγώ επίσης θεωρώ πως ήταν ειλημμένη η απόφαση να παρθεί παίχτης και πριν τον τραυματισμό του Έβανς, απλώς τώρα έγινε επιτακτική η ανάγκη.
Το κακο θα ειναι επειδη καιγομαστε να παρθει καμια βιαστικη αποφαση και να ερθει κανεις ανθυπομετριος τελικα.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο βλάκες εκεί στην ΚΑΕ. Βέβαια και το μέτριος θα εξαρτηθεί από το πως θα το ερμηνεύουμε. Όποιος και αν έρθει για πρώτος, θα χρειαστεί χρόνο να κουμπώσει και να βρει ρυθμό. Αρκεί να μη τον βγάλουμε άχρηστο από τις πρώτες αγωνιστικές. Οπότε η εικόνα το πιο πιθανό είναι να είναι μέτρια στην αρχή, γιατί δεν βλέπω και να μας κάθεται καμιά περίπτωση τύπου Ναν.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 2:15 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 1:57 pm
Oχι,για το ότι δεν ήταν επιζήμιος συμφωνώ
Το "μας διελυσε" μου ξένισε. :D
Οκ πιο σωστο θα ηταν «μας εκανε σοβαρη ζημια την ωρα που ηταν στο παρκε». Το μας διελυσε ισως ηταν υπερβολικο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Σεπ 19, 2025 2:15 pm

assistant έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 7:26 am
reignman έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 6:19 am

Ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται.
απ τα μαλλια του Καλαθη συγκεκριμενα.......
Εικόνα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 2:16 pm

Κατά τον Μελάγιες που οκ, μπορεί να είναι βλάκας, αλλά καλώς ή κακώς είναι στην Κρήτη αυτή την στιγμή με την ομάδα, βγήκαν προς τα έξω τα εξής:

Δεν υπάρχει θέμα Καλάθη ούτε Μόντε Μόρις, αλλά δεν θα πάμε να σπάσουμε ούτε συμβόλαιο από Ευρωλίγκα. Συνεχίζει λέγοντας ότι ο παίκτης που θα έρθει θα είναι κάποιος free agent από Αμερική. Είδωμεν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 19, 2025 2:18 pm

Ο μελαγιες λέει ότι ο μορις δεν απασχολεί γιατί δεν είναι καλό παιδί ..Από την άλλη ότι ίσως κρατήσουμε κουμαντζε που χτυπάει την γυναίκα του ..

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”