Το post μου ήταν απάντηση στον Montechristo που έχει τέτοια λατρεία στον Μπαρτζώκα ώστε να πιστεύει ότι με οποιονδήποτε άλλο δεν θα μπαίνουμε ούτε δεκάδα.manhac έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 4:19 pmΤην υπερβολή εσύ την ανέφερες και μάλιστα με δόση πλάκας/ειρωνείας. Κανένα τέλος δεν θα έρθει αν φύγει ο Μπαρτζώκας, απλά υπάρχουν αρκετοί στο φόρουμ που πιστεύουμε ότι δύσκολα θα βρεθεί προπονητής ικανότερος του Μπαρτζώκα και προπονητής που να μπορεί να αντέξει την πίεση των οπαδών και όχι της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης το μπάσκετ επί εποχής Μπλάτ ήταν στα μάτια τα δικά μου αδιάφορο και ελαφρώς παρωχημένο, τα αποδυτήρια ήταν δυο χρονιές διαλυμένα και οι φίλαθλοι δεν γέμιζαν το ΣΕΦ (πάντα συγκριτικά με την εποχή Μπαρτζώκα). Το επιχείρημα που αναφέρετε με τις πληρωμές και το μπάτζετ έχει βάση, αλλά μην ξεχνάτε ό,τι την εποχή εκείνη δυο τρεις ομάδες είχαν τεράστια μπάτζετ σε αντίθεση με τις ομάδες τελευταία χρόνια.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:47 pm
Και παίκτες απλήρωτους. Δεν πήγαινε και τόσο άσχημα η ομάδα μέχρι να σκάσει αυτή η ιστορία. Πέρα από το ότι ο Blatt είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν ξέρω κατά πόσο τον επηρέαζε από ένα σημείο και μετά. Ο Kemzura νομίζω έμεινε για κάποιες αγωνιστικές μεταξύ Blatt και Μπαρτζώκα. Δεν ξεκίνησε χρονιά από την αρχή.
Ας μην πηγαίνουμε στις υπερβολές. Ούτε ο Μπαρτζώκας είναι αμελητέα ποσότητα, ούτε θα εξαφανιστεί η ομάδα από τον χάρτη όταν σταματήσει.
Την πίεση σε μεγάλο βαθμό την προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό του, όντας οπαδός πριν από προπονητής. Αυτό κατά την γνώμη μου τον θολώνει και πάρα πολλές φορές του έχει κοστίσει.
Το αν το μπάσκετ του ενός ή του άλλου είναι ομορφότερο είναι υποκειμενικό τελείως.
Τα αποδυτήρια πως να μην είναι διαλυμένα με απλήρωτους παίκτες? Όντως το συζητάμε αυτό? Μπουρλώτο κανονικό λέει η λογική ότι θα ταν (μέσα δεν βρεθήκαμε να ξέρουμε). Φαντάζεσαι να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να στε εσύ και οι συνάδελφοί σου απλήρωτοι? Πιστεύεις το κλίμα θα ναι καλό στο γραφείο?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο