Ο κύκλος του Γιώργου Μπαρτζωκα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 25, 2025 4:41 pm

manhac έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 4:19 pm
Sokos έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 3:47 pm

Και παίκτες απλήρωτους. Δεν πήγαινε και τόσο άσχημα η ομάδα μέχρι να σκάσει αυτή η ιστορία. Πέρα από το ότι ο Blatt είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν ξέρω κατά πόσο τον επηρέαζε από ένα σημείο και μετά. Ο Kemzura νομίζω έμεινε για κάποιες αγωνιστικές μεταξύ Blatt και Μπαρτζώκα. Δεν ξεκίνησε χρονιά από την αρχή.

Ας μην πηγαίνουμε στις υπερβολές. Ούτε ο Μπαρτζώκας είναι αμελητέα ποσότητα, ούτε θα εξαφανιστεί η ομάδα από τον χάρτη όταν σταματήσει.
Την υπερβολή εσύ την ανέφερες και μάλιστα με δόση πλάκας/ειρωνείας. Κανένα τέλος δεν θα έρθει αν φύγει ο Μπαρτζώκας, απλά υπάρχουν αρκετοί στο φόρουμ που πιστεύουμε ότι δύσκολα θα βρεθεί προπονητής ικανότερος του Μπαρτζώκα και προπονητής που να μπορεί να αντέξει την πίεση των οπαδών και όχι της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης το μπάσκετ επί εποχής Μπλάτ ήταν στα μάτια τα δικά μου αδιάφορο και ελαφρώς παρωχημένο, τα αποδυτήρια ήταν δυο χρονιές διαλυμένα και οι φίλαθλοι δεν γέμιζαν το ΣΕΦ (πάντα συγκριτικά με την εποχή Μπαρτζώκα). Το επιχείρημα που αναφέρετε με τις πληρωμές και το μπάτζετ έχει βάση, αλλά μην ξεχνάτε ό,τι την εποχή εκείνη δυο τρεις ομάδες είχαν τεράστια μπάτζετ σε αντίθεση με τις ομάδες τελευταία χρόνια.
Το post μου ήταν απάντηση στον Montechristo που έχει τέτοια λατρεία στον Μπαρτζώκα ώστε να πιστεύει ότι με οποιονδήποτε άλλο δεν θα μπαίνουμε ούτε δεκάδα.

Την πίεση σε μεγάλο βαθμό την προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό του, όντας οπαδός πριν από προπονητής. Αυτό κατά την γνώμη μου τον θολώνει και πάρα πολλές φορές του έχει κοστίσει.

Το αν το μπάσκετ του ενός ή του άλλου είναι ομορφότερο είναι υποκειμενικό τελείως.

Τα αποδυτήρια πως να μην είναι διαλυμένα με απλήρωτους παίκτες? Όντως το συζητάμε αυτό? Μπουρλώτο κανονικό λέει η λογική ότι θα ταν (μέσα δεν βρεθήκαμε να ξέρουμε). Φαντάζεσαι να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να στε εσύ και οι συνάδελφοί σου απλήρωτοι? Πιστεύεις το κλίμα θα ναι καλό στο γραφείο?

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Σεπ 25, 2025 5:11 pm

Οι Αγγελόπουλοι έδιωξαν τον Γκέρσον μετά από ενάμιση χρόνο όταν τα είχε σαν τον βράχον οπού αφήνει κάθε ακάθαρτο νερό εις τα πόδια του να χύνει ευκολόσβηστον αφρό, όλα κυριολεκτικά με άθλιο ατομικό μπάσκετ, συνεχόμενες ήττες, κατεστραμμένο ρόστερ σε σχέση με αυτό που είχε αρχίσει να χτίζει μεθοδικά ο Καζλάουσκας δυόμιση χρόνια πριν, με απόλυτη ανοργανωσιά, με προπονήσεις του κώλου και νύχτες ζώου με πίτσες, τον μπιγκ Σόφο να είναι ένα βήμα από το να χρειάζεται γερανό για να βγει από το ΣΕΦ και να πάει σε ειδικό κέντρο στην Ελβετία και ούτω καθεξής.

Ο Γιαννάκης δεν συνέχισε μετά από δυόμιση σεζόν και δέκα καράβια χρήμα πεταμένα, με όλα τα σημαντικά ματς τίτλων χαμένα από τον Παναθηναϊκό (εξαίρεση ένα κύπελλο το '10), με πανάκριβα ρόστερ που είχαν εκατό τρύπες σε όλες τις θέσεις,

Ο Μπλατ αποχώρησε από μόνος του λόγω της αρρώστιας και όταν είδε ότι αυτό άρχισε να επηρεάζει εμφανώς αρνητικά την όποια δουλειά του στην ομάδα.

Από άποψη οργάνωσης, προοπτικής, κατάκτησης τίτλων, νικών και αθλητικού θεάματος τα πεπραγμένα της εποχής Μπαρτζώκα είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, και αν σε αυτές η συγκεκριμένη διοίκηση απαιτούσε να γίνει κάτι εξαιρετικό για να προχωρήσει στην ακραία λύση της των αποδεσμεύσεων, όλα συντείνουν στην πρόβλεψη ότι ο κόουτς Μπι θα μείνει -εφόσον το θέλει ο ίδιος- για πολύ καιρό ακόμα στην ομάδα. Η διοίκηση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται ποτέ να θέσει θέμα αποχώρησης και ειδικά για τους ασήμαντους λόγους που ακούγονται δεξιά και αριστερά.

Ο κύκλος του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό θα κλείσει μάλλον για ηλικιακούς/συνταξιοδοτικούς λόγους (κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα πρέπει να πάρει σύνταξη), παρά γιατί θα έχει δημιουργήσει με τη δουλειά του συνθήκες τέτοιες που θα οδηγήσουν την ομάδα σε συνεχόμενες αποτυχίες ή σε σοβαρή αδυναμία εκπλήρωσης στόχων (όπως τους έχει ορίσει το κλαμπ και όχι ο μίτσουλας κι ο φίτσουλας στο X) , τη διοίκηση με αρνητική διάθεση απέναντί του και την πλειονότητα του κόσμου να τον θεωρεί βασικό υπεύθυνο για όλα. Έτσι όπως λειτουργεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάτω από τη διοίκηση των αφών μια τέτοια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη μοιάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η περίπτωση να κουραστεί ο ίδιος ο Μπαρτζώκας από την πίεση και τον πόλεμο στα ΜΜΕ ή τα σόσιαλ και να αποχωρήσει είναι πάντα πιθανή, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ένταση συμπαράστασης που μπορεί να δείξει η διοίκηση. Αν αυτή είναι θερμή και ανεπηρέαστη από τις σειρήνες εκτός ομάδας, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους όψιμους λάτρεις του διδύμου Μπλατ-Κεμζούρα που φαίνεται να μάγεψε (τελικά) τις ερυθρόλευκες μάζες το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020. :cool:

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Σεπ 25, 2025 5:43 pm

Sokos έγραψε:
manhac έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 4:19 pm

Την υπερβολή εσύ την ανέφερες και μάλιστα με δόση πλάκας/ειρωνείας. Κανένα τέλος δεν θα έρθει αν φύγει ο Μπαρτζώκας, απλά υπάρχουν αρκετοί στο φόρουμ που πιστεύουμε ότι δύσκολα θα βρεθεί προπονητής ικανότερος του Μπαρτζώκα και προπονητής που να μπορεί να αντέξει την πίεση των οπαδών και όχι της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης το μπάσκετ επί εποχής Μπλάτ ήταν στα μάτια τα δικά μου αδιάφορο και ελαφρώς παρωχημένο, τα αποδυτήρια ήταν δυο χρονιές διαλυμένα και οι φίλαθλοι δεν γέμιζαν το ΣΕΦ (πάντα συγκριτικά με την εποχή Μπαρτζώκα). Το επιχείρημα που αναφέρετε με τις πληρωμές και το μπάτζετ έχει βάση, αλλά μην ξεχνάτε ό,τι την εποχή εκείνη δυο τρεις ομάδες είχαν τεράστια μπάτζετ σε αντίθεση με τις ομάδες τελευταία χρόνια.
Το post μου ήταν απάντηση στον Montechristo που έχει τέτοια λατρεία στον Μπαρτζώκα ώστε να πιστεύει ότι με οποιονδήποτε άλλο δεν θα μπαίνουμε ούτε δεκάδα.

Την πίεση σε μεγάλο βαθμό την προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό του, όντας οπαδός πριν από προπονητής. Αυτό κατά την γνώμη μου τον θολώνει και πάρα πολλές φορές του έχει κοστίσει.

Το αν το μπάσκετ του ενός ή του άλλου είναι ομορφότερο είναι υποκειμενικό τελείως.

Τα αποδυτήρια πως να μην είναι διαλυμένα με απλήρωτους παίκτες? Όντως το συζητάμε αυτό? Μπουρλώτο κανονικό λέει η λογική ότι θα ταν (μέσα δεν βρεθήκαμε να ξέρουμε). Φαντάζεσαι να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να στε εσύ και οι συνάδελφοί σου απλήρωτοι? Πιστεύεις το κλίμα θα ναι καλό στο γραφείο?
Πίεση στον εαυτό του βάζει ο Μπαρτζώκας, στους υπόλοιπους οι οπαδοί.
Σαφώς το τι μπάσκετ αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό, για αυτό έγραψα στα δικά μου μάτια, σε άλλους μπορεί το μπάσκετ ομάδων Μπαρτζώκα να είναι ανυπόφορο.
Η βασική αιτία που είχαν χαθεί τα αποδυτήρια πιστεύω δεν ήταν ότι οι παίχτες ήταν απλήρωτοι. Για τη χρονιά του Μπλατ (2018 -2019,, τερματίσαμε 9οι) δεν θυμάμαι να είχε ακουστεί κάτι. Τη σεζόν 2019 - 2020 ο Μπλατ έφυγε Οκτώβρη και ανέλαβε ο Κεμζούρα και ακολούθως ο Μπαρτζώκας, νομίζω Φλεβάρη. Ακόμα και εκείνη τη χρονιά η ομάδα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όταν ήρθε ο Μπαρτζώκας με ρόστερ που δεν ήταν καν δικό του, είχαμε φτάσει και σε σημείο να διεκδικούμε είσοδο οχτάδα αν θυμάμαι καλά. Ευθύνη και μάλιστα μεγάλοι είχαν τότε και οι Αφοι. Ο Μπαρτζώκας πάντως για το καλό των αποδυτηρίων δεν ανανέωσε τον Σλούκα. Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, αλλά ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την μετά Μπαρτζώκα εποχή πιο πολύ γιατί έχω εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού και επειδή δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί προπονητές ισάξιοι του κόουτς που να μπορούν να τους αντέξουν (Ο Αταμάν θα μπορούσε γιατί είναι αυτής της ιδιοσυγκρασίας αλλά πήγε απέναντι). Σου παραθέτω και τις δηλώσεις του Πολ που έπαιζε εκείνη την εποχή στον Ολυμπιακό.

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... i-basketa/

https://www.sport24.gr/basket/branton-p ... xenothike/

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... o5M0Y72YUc

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manhac την Πέμ Σεπ 25, 2025 5:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

shaq7 έγραψε:
και 5εκ μπατζετ και Α2..με τον μπλατ εντωμεταξυ ημασταν στις πρωτες θεσεις οσο πληρωνοντουσαν οι παικτες..οτι με 25εκ μπατζετ που εχουμε τωρα θα παλευουμε για 8δες και 10δες ακομα και ο μισσας να ρθει ειναι εκτος λογικης.
Τα 2 εκατομμυρια απο που προκυπτουν? Εγω λεω οτι τωρα ειναι κατω απο 20

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 25, 2025 5:54 pm

Jeight έγραψε:
shaq7 έγραψε:
και 5εκ μπατζετ και Α2..με τον μπλατ εντωμεταξυ ημασταν στις πρωτες θεσεις οσο πληρωνοντουσαν οι παικτες..οτι με 25εκ μπατζετ που εχουμε τωρα θα παλευουμε για 8δες και 10δες ακομα και ο μισσας να ρθει ειναι εκτος λογικης.
23 βγαινουν χωρις να υπολογιζω κανενα μπαι αουτ που ειναι 2εκ πανω κατω..και χωρις να βαζω τον ντιλικινα

Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 5:57 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 5:54 pm
Jeight έγραψε:

23 βγαινουν χωρις να υπολογιζω κανενα μπαι αουτ που ειναι 2εκ πανω κατω..και χωρις να βαζω τον ντιλικινα
Υπαρχει καποια πηγη γι αυτο? Και τι ακριβως υπολογιζεις, τα ακιρβη ποσα των συμβολαιων δεν υπαρχουν

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Σεπ 25, 2025 6:00 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Έτσι όπως λειτουργεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάτω από τη διοίκηση των αφών μια τέτοια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη μοιάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η περίπτωση να κουραστεί ο ίδιος ο Μπαρτζώκας από την πίεση και τον πόλεμο στα ΜΜΕ ή τα σόσιαλ και να αποχωρήσει είναι πάντα πιθανή, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ένταση συμπαράστασης που μπορεί να δείξει η διοίκηση.
manhac έγραψε:
Ωραία, μπορούμε να συμφωνήσουμε βλέπω ότι ένα πρόβλημα είναι η πίεση.
Εγώ συμφωνώ ότι την δημιουργούν οι οπαδοί, τα σόσιαλ, τα ΜΜΕ κλπ ή και ο ίδιος στον εαυτό του και πάλι δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Έχει μια διοίκηση που στηρίζει όσο δεν πάει τους προπονητές της, έχει όσους πηγαίνουν στο ΣΕΦ να στηρίζουν και να χειροκροτάνε ακόμα και μετά από κακές εμφανίσεις. Γιατί, λοιπόν;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 25, 2025 6:01 pm

τα ποσα που εχουν γραψει κατα καιρους..να πεφτουν εξω κατα 5εκ πολυ χλωμο..δεν υπαρχουν και παικτες μυστηριο στα ποσα που παιρνουν αλλα μπορει να πεφτουν 1-2εκ στην χειροτερη εξω..υπαρχουν διαφορες πηγες αν εχεις ορεξη γκουγκλαρε να τις βρεις.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Σεπ 25, 2025 6:03 pm

manhac έγραψε:
Sokos έγραψε:

Σαφώς το τι μπάσκετ αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό, για αυτό έγραψα στα δικά μου μάτια, σε άλλους μπορεί το μπάσκετ ομάδων Μπαρτζώκα να είναι ανυπόφορο.
Η βασική αιτία που είχαν χαθεί τα αποδυτήρια πιστεύω δεν ήταν ότι οι παίχτες ήταν απλήρωτοι. Για τη χρονιά του Μπλατ (2018 -2019,, τερματίσαμε 9οι) δεν θυμάμαι να είχε ακουστεί κάτι. Τη σεζόν 2019 - 2020 ο Μπλατ έφυγε Οκτώβρη και ανέλαβε ο Κεμζούρα και ακολούθως ο Μπαρτζώκας, νομίζω Φλεβάρη. Ακόμα και εκείνη τη χρονιά η ομάδα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όταν ήρθε ο Μπαρτζώκας με ρόστερ που δεν ήταν καν δικό του, είχαμε φτάσει και σε σημείο να διεκδικούμε είσοδο οχτάδα αν θυμάμαι καλά. Ευθύνη και μάλιστα μεγάλοι είχαν τότε και οι Αφοι. Ο Μπαρτζώκας πάντως για το καλό των αποδυτηρίων δεν ανανέωσε τον Σλούκα. Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, αλλά ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την μετά Μπαρτζώκα εποχή πιο πολύ γιατί έχω εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού και επειδή δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί προπονητές ισάξιοι του κόουτς που να μπορούν να τους αντέξουν (Ο Αταμάν θα μπορούσε γιατί είναι αυτής της ιδιοσυγκρασίας αλλά πήγε απέναντι). Σου παραθέτω και τις δηλώσεις του Πολ που έπαιζε εκείνη την εποχή στον Ολυμπιακό.

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... i-basketa/

https://www.sport24.gr/basket/branton-p ... xenothike/

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... o5M0Y72YUc
Δεν χρειάζεται να με πείσεις για κάτι. Κουβέντα να γίνεται. Αν θυμάμαι καλά εκείνη την χρονιά (18-19), η ομάδα μέχρι κάπου Φεβρουάριο πήγαινε αρκετά καλά. Μετά ακολούθησε αν δεν κάνω λάθος το ηχητικό, η αποχώρηση από το ματς με τον ΠΑΟ (μπορεί και ανάποδα αυτό) και μια γενικότερη κατρακύλα που δεν είχε τελειωμό. Ο Blatt έφυγε μετά το πρώτο ματς της επόμενης σεζόν που ξεκίνησε με μια γερή 20άρα (νομίζω στην Γαλλία).

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Σεπ 25, 2025 6:09 pm

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς σε τόπικ με θέμα "ο κύκλος του Γιώργου Μπαρτζώκα" φτάσαμε να συζητάμε για το μπάτζετ του Ολυμπιακού;

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 6:50 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 6:01 pm
τα ποσα που εχουν γραψει κατα καιρους..να πεφτουν εξω κατα 5εκ πολυ χλωμο..δεν υπαρχουν και παικτες μυστηριο στα ποσα που παιρνουν αλλα μπορει να πεφτουν 1-2εκ στην χειροτερη εξω..υπαρχουν διαφορες πηγες αν εχεις ορεξη γκουγκλαρε να τις βρεις.
Το λεω γιατι απο τις πηγες δεν προκυπτει 25 εκ πουθενα στο τωρινο ροστερ. Ειδικα αν βαλουμε και το buy out του Πετρουσεφ που προσμετραται στο budget

manhac

a1greece
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 6:54 pm

Conan1982 έγραψε:
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Έτσι όπως λειτουργεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάτω από τη διοίκηση των αφών μια τέτοια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη μοιάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η περίπτωση να κουραστεί ο ίδιος ο Μπαρτζώκας από την πίεση και τον πόλεμο στα ΜΜΕ ή τα σόσιαλ και να αποχωρήσει είναι πάντα πιθανή, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ένταση συμπαράστασης που μπορεί να δείξει η διοίκηση.
manhac έγραψε:
Εγώ συμφωνώ ότι την δημιουργούν οι οπαδοί, τα σόσιαλ, τα ΜΜΕ κλπ ή και ο ίδιος στον εαυτό του και πάλι δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Έχει μια διοίκηση που στηρίζει όσο δεν πάει τους προπονητές της, έχει όσους πηγαίνουν στο ΣΕΦ να στηρίζουν και να χειροκροτάνε ακόμα και μετά από κακές εμφανίσεις. Γιατί, λοιπόν;
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. Γιατί υπάρχει η πίεση πάρα τη στήριξη της διοίκησης και μερίδας φιλάθλων?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Σεπ 25, 2025 6:56 pm

manhac έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. Γιατί υπάρχει η πίεση πάρα τη στήριξη της διοίκησης και μερίδας φιλάθλων?
Σωστά. Έχει την τύχη η διοίκηση της ομάδας να στηρίζει τους προπονητές όσο δεν πάει, ο κόσμος στον ΣΕΦ στηρίζει την ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να έχει όλη αυτήν την πίεση στην πραγματικότητα.

manhac

a1greece
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 7:03 pm

Conan1982 έγραψε:
manhac έγραψε:

Σωστά. Έχει την τύχη η διοίκηση της ομάδας να στηρίζει τους προπονητές όσο δεν πάει, ο κόσμος στον ΣΕΦ στηρίζει την ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να έχει όλη αυτήν την πίεση στην πραγματικότητα.
Για πολλούς λόγους. Για αρχή θυμήσου πως δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο τη προηγούμενη φορά. Επίσης συνήθως ακούγονται οι φωνές που "γκαρίζουν" και όχι οι λογικοί. Είναι και λίγο "τελειωμένος" Ολυμπιακός. Βάλε και όλα αυτά που ανέφερες παραπάνω, εγωισμό και 4 χαμένα φάιναλ φορ, νομίζω λογικό είναι νιώθει κάποιος πίεση.

Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 7:23 pm

Conan1982 έγραψε:
manhac έγραψε:

Δεν υπαρχει προπονητης Ολυμπιακου που να μην εχει πιεση. Ακομα και το πολο. Η γενικοτερη κυριαρχια του συλλογου στην ελλαδα εχει αναγκασει καθε τμημα να μην εχει οτιδηποτε λιγοτερο απο μια κουπα καθε σεζον. Ποσω μαλλον το μπασκετ που ειναι το μοναδικο τμημα που υπολλειπεται του αιωνιου. Ο ΠΑΟ αν χασει τα επομενα 3 σερι πρωταθληματα θα υπαρχει γκρινια αλλα ως εκει. Ο Ολυμπιακος ποσα σερι εχει περιθωρια να χασει? Ο Σφαιρο με τ που εχασε 2 εφυγε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”