Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 26, 2025 6:52 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 6:47 pm
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... in-ellada/

Για όποιον ενδιαφέρει :mrgreen:
Πάμε αεροδρόμιο!!!

Πάντως παίζει να είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που παίρνουμε έναν παίκτη και όλοι ανεξαιρέτως συμφωνούμε 100% ότι δεν μας αρέσει...μέρα γιορτής...ο Γάλλος μας ένωσε!!!! :)

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Σεπ 26, 2025 7:05 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 5:35 pm

Και λέει βγαίνει μεταγραφάρα ξέρω 'γω, βρίσκει τον εαυτό του και κάνει μεγαλειώδεις εμφανίσεις.
Που τον είχε χάσει αυτό τον εαυτό του???
Μήπως στο μακρινό 2016 που έπαιζε για την κάτω 21 ομάδα της Στρασμπούρ?

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Σεπ 26, 2025 7:40 pm

Ο Ντιλικινα είναι τραυματίας πότε προβλέπεται να παίξει;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 26, 2025 7:48 pm

tarp7 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 7:40 pm
Ο Ντιλικινα είναι τραυματίας πότε προβλέπεται να παίξει;
Έχει ξεκινήσει ενδυνάμωση, σε 15-20 μέρες :D

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Σεπ 26, 2025 8:08 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 12:48 pm
kraftf έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 12:45 pm

κι εγω απογοητευτηκα οταν ηρθε Σικμα αντ ι Μιροτιτς για να αντικαταστησει Σασα και οταν ηρθε Μπρασδεικις αντι να ερθει ο Ναν που περιμενα ολο το καλοκαιρι. το να κες οτι νιωθεις την ιδια απογοητευση οπως τοτε με τον ερχομο Ντιλικινα που ηρθε ως ασφαλεια του Γουοκαπ προφανως δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα απολυτως και απογοητευεσαι απλα για να απογοητευεσαι. delete (χαρακτηρισμοί)
Το ζήτημα είναι ότι πιθανότατα ήρθε ως ασφάλεια για την περίπτωση (που δεν το λες και απίθανο) να πάει στραβά και του Έβανς.
Αυτό από που προκύπτεί? Προφανώς από αυτά που φαντάζομαστε. Δηλαδή θεωρούμε ότι αν ο Εβανς δεν είναι σε καλή κατάσταση το ροστερ έκλεισε και δε θα γίνει καμία κίνηση. Εάν ισχύει αυτό που λες είναι προφανές λάθος σχεδιασμού, όχι τωρινου όμως αλλά μελλοντικού. Σε κάθε περίπτωση βεβαια ακόμα και αν ο Εβανς είναι μέτριος πάλι πιθανότατα χρειάζεται προσθήκη παικτη και πιθανόν αλλαγή του Λι. Πρέπει και ο Λι να αποτιμηθεί σε ρόλο πλέον SG και όχι PG έχοντας υπόψη την παρουσία του Νιλικινα.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Σεπ 26, 2025 8:15 pm

Με τσιμεντώνεις δεν με λυπάσαι, ο 1ος οικοδόμος θα ΄σαι
Όλους μας βάζεις μες στο μπετό, χωρίς να δίνεις λογαριασμό
Χαρμάνι φτιάχνεις με τον Μπαρτζώ σου, αυτό το χτίσμα είναι δικό σου
Πως σε κοιτάμε καταλαβαίνεις και 10 έργα προλαβαίνεις
Στου κλειστού τα χτίσματαααααα, κάνε σοβατίσματααααα
Χτίστα όλα μην πεις λέξη, τούβλαρε και οποιος αντέξει

Μέχρι φέτος
kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Σεπ 26, 2025 8:25 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 1:01 pm
kraftf έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 12:45 pm

κι εγω απογοητευτηκα οταν ηρθε Σικμα αντ ι Μιροτιτς για να αντικαταστησει Σασα και οταν ηρθε Μπρασδεικις αντι να ερθει ο Ναν που περιμενα ολο το καλοκαιρι. το να κες οτι νιωθεις την ιδια απογοητευση οπως τοτε με τον ερχομο Ντιλικινα που ηρθε ως ασφαλεια του Γουοκαπ προφανως δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα απολυτως και απογοητευεσαι απλα για να απογοητευεσαι. delete (χαρακτηρισμοί)
Οχι φιλε μου η μεταγραφή του Ντιλικινα ειναι χειροτερη περιπτωση απο αυτην των Σικμα και Μπραζντεικις.
Σικμα και Μπραζ δεν ηταν κακες περιπτωσεις και ειδικα ο Μπραζ ηταν σε πολυ καλη ηλικια και με καλη σεζον πισω του. Το βασικοτερο δεν ειχαν και προβληματα τραυματισμων. Προσοχη δεν λεω πως μου αρεσαν οι μεταγραφες αλλα τοτε ο λογος που απογοητευτηκα προσωπικα ηταν κυριως επειδη ακουγα και πιστευα διαφορες ονοματαρες και καταληξαμε με αυτους και οχι για την ποιοτητα των παικτων καθεαυτων. Και η αληθεια ειναι πως εμενα καταρχην ο Σικμα μου αρεσε τοτε (και υπερασπιστηκα τοτε αρκετα την επιλογη Μπαρτζωκα σε διαφορους που τον εκραζαν) ασχετο πως δεν επιασε στο ελαχιστο τελικα.
Τωρα ομως η κατασταση ειναι διαφορετικη, γιατι αφενος προσωπικα δεν περιμενα πως θα ερθει ονοματαρα οποτε δεν απογοητευτικα γι αυτο καθολου αλλά:
1. Ο Ντιλικινα εχει σοβαρα θεματα ευπαθειας απ οτι εχει δειξει που η λογικη λεει πως θα συνεχισει να τα εχει.
2. Ο Ντιλικινα δεν ερχεται ως ασφαλεια του Γουοκαπ αλλα ως δευτερος πλει μεικερ αυτη τη στιγμη. Η θεση του πλει μεικερ ειναι πολυ πιο νευραλγικη απο τη θεση του δευτεροτριτου SG που ηρθε ο Μπραζ ή του δευτερου PF που ηρθε ο Σικμα.
Για εμενα προσωπικα μονο και μονο που η ομαδα μπηκε στη διαδικασια να ασχοληθει με εναν παικτη ο οποιος φαινεται να ειναι υπερβολικα ευπαθης σε τραυματισμους, μου προκαλει τεραστια απογοητευση.
Για τα υπολοιπα ο προπονητης γνωριζει καλυτερα και ναι ο υγιης Ντιλικινα μπορει να βοηθησει σημαντικα αλλά ο υγιης Ντιλικινα δεν θα ηταν στην Ευρώπη και το βρισκω θεοχλωμο να δεις τον υγιη Ντιλικινα (μακαρι να γινει το θαυμα φετος). Οποτε, με τα δεδομενα που διαθετουμε για την ευπαθεια του Ντιλικινα σε τραυματισμους, πολυ φοβουμαι πως ουτε καν ασφαλεια του Γουοκαπ δεν απεκτησες! :welcome:
Επί της ουσίας τα ίδια μου λες για ΣΙΚΜΑ και Μπραζ. Μη σου πω ότι ο ΣΙΚΜΑ και φέτος θα ήταν χρήσιμος σαν 4-5αρι που δεν έχουμε. Βέβαια το ότι δεν πήραμε το Ναν τότε για δευτεροτριτο γκαρντ δεν το πολύ καταλαβαίνω!!!
Τώρα για το Νιλικίνα και η σιγουριά σου για την ευπάθεια του με ξεπερνάει. Μου κάνει εντύπωση όμως που δε σε προβληματίζει η ευπάθεια του Μιλουτίνοφ, του 1ου σέντερ και σε προβληματίζει η ευπάθεια του 2ου PG τον οποίο δεν πιστεύεις κιόλας σαν παίκτη.
Να καταλάβω και λίγο καλύτερα ο Νιλικίνα για σένα είναι ο 2ος PG? Ο Εβανς τι είναι?Ή καλύτερα άμα ο Εβανς δεν είναι ο 2ος PG δεν πρέπει να πάρει άλλον με τα χαρακτηριστικά του ΕΒΑΝΣ?
Πέρυσι που είχες Γκος θεωρείς ότι ήσουν καλυμμένος στη θέση του PG? Μη μου πεις ότι βγήκες και 1ος στη regular λόγω Γκος??? :sorry:

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Παρ Σεπ 26, 2025 8:35 pm

Εμείς Ντιλκινια και η Παρτιζάν πήρε τον Μουρινεν.

Δεν είναι αυτό που μας έλειπε αλλά θα προτιμούσα να ήταν ανάποδα οι ρόλοι..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 26, 2025 8:38 pm

μεχρι και ο πριντεζης για νιλικινα ειπε οτι δεν ηταν αυτο που πιστευαμε οτι θα ρθει η λειπει απο την ομαδα τα τελευταια χρονια..οποτε δικος μας και ο γιωργαρος..εντωμεταξυ αυτος μηπως πηρε ποστο στην ομαδα?τι δουλεια εχει στην ροδο?

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 26, 2025 8:46 pm

kraftf έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 8:25 pm
Rivers15 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 1:01 pm

Οχι φιλε μου η μεταγραφή του Ντιλικινα ειναι χειροτερη περιπτωση απο αυτην των Σικμα και Μπραζντεικις.
Σικμα και Μπραζ δεν ηταν κακες περιπτωσεις και ειδικα ο Μπραζ ηταν σε πολυ καλη ηλικια και με καλη σεζον πισω του. Το βασικοτερο δεν ειχαν και προβληματα τραυματισμων. Προσοχη δεν λεω πως μου αρεσαν οι μεταγραφες αλλα τοτε ο λογος που απογοητευτηκα προσωπικα ηταν κυριως επειδη ακουγα και πιστευα διαφορες ονοματαρες και καταληξαμε με αυτους και οχι για την ποιοτητα των παικτων καθεαυτων. Και η αληθεια ειναι πως εμενα καταρχην ο Σικμα μου αρεσε τοτε (και υπερασπιστηκα τοτε αρκετα την επιλογη Μπαρτζωκα σε διαφορους που τον εκραζαν) ασχετο πως δεν επιασε στο ελαχιστο τελικα.
Τωρα ομως η κατασταση ειναι διαφορετικη, γιατι αφενος προσωπικα δεν περιμενα πως θα ερθει ονοματαρα οποτε δεν απογοητευτικα γι αυτο καθολου αλλά:
1. Ο Ντιλικινα εχει σοβαρα θεματα ευπαθειας απ οτι εχει δειξει που η λογικη λεει πως θα συνεχισει να τα εχει.
2. Ο Ντιλικινα δεν ερχεται ως ασφαλεια του Γουοκαπ αλλα ως δευτερος πλει μεικερ αυτη τη στιγμη. Η θεση του πλει μεικερ ειναι πολυ πιο νευραλγικη απο τη θεση του δευτεροτριτου SG που ηρθε ο Μπραζ ή του δευτερου PF που ηρθε ο Σικμα.
Για εμενα προσωπικα μονο και μονο που η ομαδα μπηκε στη διαδικασια να ασχοληθει με εναν παικτη ο οποιος φαινεται να ειναι υπερβολικα ευπαθης σε τραυματισμους, μου προκαλει τεραστια απογοητευση.
Για τα υπολοιπα ο προπονητης γνωριζει καλυτερα και ναι ο υγιης Ντιλικινα μπορει να βοηθησει σημαντικα αλλά ο υγιης Ντιλικινα δεν θα ηταν στην Ευρώπη και το βρισκω θεοχλωμο να δεις τον υγιη Ντιλικινα (μακαρι να γινει το θαυμα φετος). Οποτε, με τα δεδομενα που διαθετουμε για την ευπαθεια του Ντιλικινα σε τραυματισμους, πολυ φοβουμαι πως ουτε καν ασφαλεια του Γουοκαπ δεν απεκτησες! :welcome:
Επί της ουσίας τα ίδια μου λες για ΣΙΚΜΑ και Μπραζ. Μη σου πω ότι ο ΣΙΚΜΑ και φέτος θα ήταν χρήσιμος σαν 4-5αρι που δεν έχουμε. Βέβαια το ότι δεν πήραμε το Ναν τότε για δευτεροτριτο γκαρντ δεν το πολύ καταλαβαίνω!!!
Τώρα για το Νιλικίνα και η σιγουριά σου για την ευπάθεια του με ξεπερνάει. Μου κάνει εντύπωση όμως που δε σε προβληματίζει η ευπάθεια του Μιλουτίνοφ, του 1ου σέντερ και σε προβληματίζει η ευπάθεια του 2ου PG τον οποίο δεν πιστεύεις κιόλας σαν παίκτη.
Να καταλάβω και λίγο καλύτερα ο Νιλικίνα για σένα είναι ο 2ος PG? Ο Εβανς τι είναι?Ή καλύτερα άμα ο Εβανς δεν είναι ο 2ος PG δεν πρέπει να πάρει άλλον με τα χαρακτηριστικά του ΕΒΑΝΣ?
Πέρυσι που είχες Γκος θεωρείς ότι ήσουν καλυμμένος στη θέση του PG? Μη μου πεις ότι βγήκες και 1ος στη regular λόγω Γκος??? :sorry:
O Γκος ειναι ενας παρα πολυ καλος floor general. Ειναι πολυ καλος οργανωτης, εχει πολυ καλο καθετο παιχνιδι, ειναι two way, εχει καλο σουτ απλα εχει αργο release. Σιγουρα δεν μπορεις να τον παιξεις αντερ και σιγουρα ειναι ενας παικτης που αν του αφησεις χωρο θα σου βαλει 10 -15 ποντους.

Περυσι με Γουοκαπ και Γκος βασικους και τον θωμα υγιειη και βιλντοζα για τριτη επιλογη και λυση αναγκης αν ο Ντορσει ηταν ενεργο μελος και στην κατασταση που εδειξε στο ευρωμπασκετ αλλα και στους τελικους (καθως ειναι παικτης με pull up σουτ και καλη προσωπικη φαση γενικα) εγω θα ημουν καλυμμενος και το ελεγα και μετα το χαμενο φαιναλ φορ. Εγω θα εδιωχνα βιλντοζα και θα περιμενα τον εβανς, θα ειχα ως τριτη λυση χειριστη τον Λι ως πασπαρτου μεχρι να δω τι πουλια πιανει ο εβανς και θα κινουμουν τοτε.

Η ομαδα επρεπε να κρατησει Γκος, να κρατησει εβανς ως αντι Βιλντοζα και Λι ως παρπαρτου, να διωξει βιλντοζα , να παρει εναν εκ των Γουορντ/Κορντινιε/Μπονγκα και να κρατησει Ραιτ ως 5-4 και να παρει ενα 5αρι αθλητικο.

Δεν ηταν τοσο δυσκολο. Νομιζω θα ηταν και πιο οικονομικο τελικα απο τα να πληρωνουμε buyout σε παρτιζαν, μηνιαιο συμβολαιο σε Κουμαντζε και να παρουμε και εξτρα παικτη στο 5 αν προκυψει τραυματισμος.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Σεπ 26, 2025 8:47 pm

kraftf έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 8:08 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 12:48 pm

Το ζήτημα είναι ότι πιθανότατα ήρθε ως ασφάλεια για την περίπτωση (που δεν το λες και απίθανο) να πάει στραβά και του Έβανς.
Αυτό από που προκύπτεί? Προφανώς από αυτά που φαντάζομαστε. Δηλαδή θεωρούμε ότι αν ο Εβανς δεν είναι σε καλή κατάσταση το ροστερ έκλεισε και δε θα γίνει καμία κίνηση. Εάν ισχύει αυτό που λες είναι προφανές λάθος σχεδιασμού, όχι τωρινου όμως αλλά μελλοντικού. Σε κάθε περίπτωση βεβαια ακόμα και αν ο Εβανς είναι μέτριος πάλι πιθανότατα χρειάζεται προσθήκη παικτη και πιθανόν αλλαγή του Λι. Πρέπει και ο Λι να αποτιμηθεί σε ρόλο πλέον SG και όχι PG έχοντας υπόψη την παρουσία του Νιλικινα.
Σε κάθε περίπτωση ως back up άσσου δεδομένου ότι ο Λι πιθανότατα δεν ανταποκρίνεται σ' αυτό, σωστά;
Άρα λες ότι το λάθος έγινε για την περίπτωση του Λι που φαίνεται να μην κάνει σ' αυτήν την θέση και όχι επειδή υπάρχει πρόβλημα με τον Έβανς.
Πράγματι αυτό φαντάζομαι βάσει των δεδομένων, περιμέναμε τον Έβανς από τα τέλη Φεβρουαρίου ώς και τα ελληνικά play off, δεν έπαιξε, περιμέναμε ότι τώρα θα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση δεν ήταν, τραυματίζεται και από πάνω στο άλλο πόδι, οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα γίνονται μετά το συμβάν, ε, λογικό είναι να υποθέσουμε ότι το κενό υπάρχει λόγο του Έβανς κατά πρωτίστως και δευτευρευόντως λόγο του Λι.
Δεν έχει και νόημα να διαφωνούμε, αφού μόνο η πορεία θα δείξει ποιός υποθέτει σωστά και ποιος όχι, γιατί η αλήθεια είναι ότι όλοι υποθέσεις κάνουμε.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Σεπ 26, 2025 8:56 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 6:27 pm
Sokos έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 6:16 pm
Νομίζω μετά την προπέρσινη περίοδο που ο Mirotic έγινε Sikma και ο Nunn Brazdeikis είναι η χρονιά που ξεκινάει με τη λιγότερη προσμονή για μένα.

Η μόνη ελπίδα μου να δούμε κάτι διαφορετικό είναι είτε να επιστρέψει δυνατά ο Evans (οι πιθανότητες δεν είναι πολλές), είτε να παρθεί η απόφαση ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και να φέρουμε κάποιον από απέναντι.

Αλλιώς στα ζόρικα προβλέπω μία από τα ίδια.

Το πως ο Micic (του κάναμε πρόταση σύμφωνα και με τον ίδιο) έγινε Ntilikina αμφιβάλλω αν το καταλαβαίνει κανείς. Το ίδιο ισχύει και το πως το "χρειαζόμαστε guard άμεσα" μεταφράστηκε σε τραυματία παίκτη.

Σε συνδυασμό με την πολιτική της ομάδας στα εισιτήρια, η ξενέρα είναι δυσανάλογα μεγάλη.
Η ομάδα δεν έχει σχέση με αυτήν του 2022-2023. Μάλιστα, παρά το ναυάγιο με τις μεταγραφές θα είναι αρκετά καλύτερη από την περσινή και χωρίς Έβανς.
Στην επόμενη χρονιά αναφέρομαι. Και από αυτήν την ομάδα εννοείται η τωρινή είναι καλύτερη.

Απλά σαν μεταγραφική περίοδος η τωρινή είναι αντίστοιχη. Τότε μπορεί κανείς να πει ότι φέραμε και κάποιον πολύ ποιοτικό παίκτη (Milutinov). Φέτος φέραμε δύο τίμιους ρολίστες. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 26, 2025 9:03 pm

παντως ο μπαρτζωκας παιζει τον γουορντ και στο 2..τωρα παιζουμε γουοκαπ γουορντ παπ πιτερς χολ..αυτο αμυντικα θεωρητικα σκοτωνει..εμεις δεν τον υπολογιζαμε καθολου στο 2 τον γουορντ.

ο γουοκαπ εντωμεταξυ δειχνει να τον εχει ξεπερασει τον τραυματισμο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 26, 2025 9:06 pm

shaq7 έγραψε:
παντως ο μπαρτζωκας παιζει τον γουορντ και στο 2..τωρα παιζουμε γουοκαπ γουορντ παπ πιτερς χολ..αυτο αμυντικα θεωρητικα σκοτωνει..εμεις δεν τον υπολογιζαμε καθολου στο 2 τον γουορντ.

Επιθετικά, όμως, δεν σουτάρει κανείς πλην Πίτερς..αν είχαμε Έβανς αντί Ουόκαπ σε αυτό το σχήμα το ακούω.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 26, 2025 9:09 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 9:06 pm
shaq7 έγραψε:

Επιθετικά, όμως, δεν σουτάρει κανείς πλην Πίτερς..αν είχαμε Έβανς αντί Ουόκαπ σε αυτό το σχήμα το ακούω.
και ο γουορντ σουταρει..37% εχει ενω βαραει 7τρ ανα ματς..δεν τον αφηνεις μονο του με τιποτα..απλα σε μας εχει βαλει ενα στα 40 αποταν ηρθε..γενικα η λογικη ειναι να τρεξει αυτη η 5δα και να παιξει αμυνα.

ολες μας οι 5δες 2 σουτερ εχουν μεσα εκτος και παιζει ντορσει φουρνιε σασα ταυτοχρονα..

η ταχυτητα που εχουμε με τον χολ μεσα δεν την εχουμε ξαναδει εδω και χρονια.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”