kraftf έγραψε: ↑Παρ Σεπ 26, 2025 8:25 pm
Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 26, 2025 1:01 pm
Οχι φιλε μου η μεταγραφή του Ντιλικινα ειναι χειροτερη περιπτωση απο αυτην των Σικμα και Μπραζντεικις.
Σικμα και Μπραζ δεν ηταν κακες περιπτωσεις και ειδικα ο Μπραζ ηταν σε πολυ καλη ηλικια και με καλη σεζον πισω του. Το βασικοτερο δεν ειχαν και προβληματα τραυματισμων. Προσοχη δεν λεω πως μου αρεσαν οι μεταγραφες αλλα τοτε ο λογος που απογοητευτηκα προσωπικα ηταν κυριως επειδη ακουγα και πιστευα διαφορες ονοματαρες και καταληξαμε με αυτους και οχι για την ποιοτητα των παικτων καθεαυτων. Και η αληθεια ειναι πως εμενα καταρχην ο Σικμα μου αρεσε τοτε (και υπερασπιστηκα τοτε αρκετα την επιλογη Μπαρτζωκα σε διαφορους που τον εκραζαν) ασχετο πως δεν επιασε στο ελαχιστο τελικα.
Τωρα ομως η κατασταση ειναι διαφορετικη, γιατι αφενος προσωπικα δεν περιμενα πως θα ερθει ονοματαρα οποτε δεν απογοητευτικα γι αυτο καθολου αλλά:
1. Ο Ντιλικινα εχει σοβαρα θεματα ευπαθειας απ οτι εχει δειξει που η λογικη λεει πως θα συνεχισει να τα εχει.
2. Ο Ντιλικινα δεν ερχεται ως ασφαλεια του Γουοκαπ αλλα ως δευτερος πλει μεικερ αυτη τη στιγμη. Η θεση του πλει μεικερ ειναι πολυ πιο νευραλγικη απο τη θεση του δευτεροτριτου SG που ηρθε ο Μπραζ ή του δευτερου PF που ηρθε ο Σικμα.
Για εμενα προσωπικα μονο και μονο που η ομαδα μπηκε στη διαδικασια να ασχοληθει με εναν παικτη ο οποιος φαινεται να ειναι υπερβολικα ευπαθης σε τραυματισμους, μου προκαλει τεραστια απογοητευση.
Για τα υπολοιπα ο προπονητης γνωριζει καλυτερα και ναι ο υγιης Ντιλικινα μπορει να βοηθησει σημαντικα αλλά ο υγιης Ντιλικινα δεν θα ηταν στην Ευρώπη και το βρισκω θεοχλωμο να δεις τον υγιη Ντιλικινα (μακαρι να γινει το θαυμα φετος). Οποτε, με τα δεδομενα που διαθετουμε για την ευπαθεια του Ντιλικινα σε τραυματισμους, πολυ φοβουμαι πως ουτε καν ασφαλεια του Γουοκαπ δεν απεκτησες!
Επί της ουσίας τα ίδια μου λες για ΣΙΚΜΑ και Μπραζ. Μη σου πω ότι ο ΣΙΚΜΑ και φέτος θα ήταν χρήσιμος σαν 4-5αρι που δεν έχουμε. Βέβαια το ότι δεν πήραμε το Ναν τότε για δευτεροτριτο γκαρντ δεν το πολύ καταλαβαίνω!!!
Τώρα για το Νιλικίνα και η σιγουριά σου για την ευπάθεια του με ξεπερνάει. Μου κάνει εντύπωση όμως που δε σε προβληματίζει η ευπάθεια του Μιλουτίνοφ, του 1ου σέντερ και σε προβληματίζει η ευπάθεια του 2ου PG τον οποίο δεν πιστεύεις κιόλας σαν παίκτη.
Να καταλάβω και λίγο καλύτερα ο Νιλικίνα για σένα είναι ο 2ος PG? Ο Εβανς τι είναι?Ή καλύτερα άμα ο Εβανς δεν είναι ο 2ος PG δεν πρέπει να πάρει άλλον με τα χαρακτηριστικά του ΕΒΑΝΣ?
Πέρυσι που είχες Γκος θεωρείς ότι ήσουν καλυμμένος στη θέση του PG? Μη μου πεις ότι βγήκες και 1ος στη regular λόγω Γκος???
O Γκος ειναι ενας παρα πολυ καλος floor general. Ειναι πολυ καλος οργανωτης, εχει πολυ καλο καθετο παιχνιδι, ειναι two way, εχει καλο σουτ απλα εχει αργο release. Σιγουρα δεν μπορεις να τον παιξεις αντερ και σιγουρα ειναι ενας παικτης που αν του αφησεις χωρο θα σου βαλει 10 -15 ποντους.
Περυσι με Γουοκαπ και Γκος βασικους και τον θωμα υγιειη και βιλντοζα για τριτη επιλογη και λυση αναγκης αν ο Ντορσει ηταν ενεργο μελος και στην κατασταση που εδειξε στο ευρωμπασκετ αλλα και στους τελικους (καθως ειναι παικτης με pull up σουτ και καλη προσωπικη φαση γενικα) εγω θα ημουν καλυμμενος και το ελεγα και μετα το χαμενο φαιναλ φορ. Εγω θα εδιωχνα βιλντοζα και θα περιμενα τον εβανς, θα ειχα ως τριτη λυση χειριστη τον Λι ως πασπαρτου μεχρι να δω τι πουλια πιανει ο εβανς και θα κινουμουν τοτε.
Η ομαδα επρεπε να κρατησει Γκος, να κρατησει εβανς ως αντι Βιλντοζα και Λι ως παρπαρτου, να διωξει βιλντοζα , να παρει εναν εκ των Γουορντ/Κορντινιε/Μπονγκα και να κρατησει Ραιτ ως 5-4 και να παρει ενα 5αρι αθλητικο.
Δεν ηταν τοσο δυσκολο. Νομιζω θα ηταν και πιο οικονομικο τελικα απο τα να πληρωνουμε buyout σε παρτιζαν, μηνιαιο συμβολαιο σε Κουμαντζε και να παρουμε και εξτρα παικτη στο 5 αν προκυψει τραυματισμος.