μάλλον δεν ήμουν ο μόνος που βλέπαμε άλλο τουρνουάGK_23 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 08, 2025 12:40 pmΠοιος άλλος έγραψε ότι ήταν χαμηλής ποιότητας το Ευρωμπάσκετ που παρακολουθήσαμε; Το φετινό EuroBasket ήταν ίσως καλύτερο από αυτό του 2022, πιο ανταγωνιστικό σίγουρα.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 08, 2025 12:06 pmΟ Λιόλιος θα πάει αντίθετα στον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που την άλλη μέρα που θα το κάνει θα πάει άκλαυτος; 'Αλλο προμηθέας άλλο ομοσπονδία.
Το ότι ήταν χαμηλής ποιότητας το φετινό ευρωμπάσκετ μάλλον και οι υπόλοιποι εδώ στο φόρουμ που το έγραφαν άλλη διοργάνωση θα παρακολουθήσαμε.
Απουσίες nbaers Γουεμπανιάμα, Γκομπέρ, Σαμπόνις από πότε είναι μικρά ονόματα ; Ντι Βιντσέντσο, οι βρεετανοί νβαερς χρόνια δεν παίζουν στην εθνική τους, Μάξι Κλέμπερ, Αϊζέια Χάρτενσταϊν, κλπ + ότι κάποιοι που πήγαν δεν έπαιξαν σ όλα τα παιχνίδια, χώρια τους ευρωλιγκάτους που δεν πήγαν είτε δεν γούσταραν είτε επειδή έκαναν τους τραυματίες χωρίς καμία επίπτωση. Σε ποιό άλλο άθλημα οι παίκτες πηγαίνουν στις εθνικές τους ομάδες όποτε γουστάρουν;
Οι περισσότεροι από τους παίκτες που αραδιάζεις δεν είναι καν μέλη των εθνικών τους ομάδων. Ποιοι Βρετανοί NBAers, ποιος Kleber και ποιος Di VincenzoΟ Di Vincenzo δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την εθνική Ιταλίας, ο Kleber έχει φάει "πόρτα" από την εθνική του, ο Hartenstein είναι εκτός εθνικής εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Wembanyama ανάρρωνε από σοβαρό πρόβλημα υγείας το καλοκαίρι.
Τι δουλειά έχει επίσης η FIBA να τιμωρήσει τους παίκτες που δεν πάνε στις εθνικές τους ομάδες; Στους ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να παίζουν με την εθνική τους ομάδα, βάζει κάποια τιμωρία η UEFA και η FIFA; Είδες να τιμώρησε κανένας τον Φορτούνη; Τον Lewandowski που δεν πήγαινε στην εθνική Πολωνίας τους τελευταίους μήνες, ποιος τον τιμώρησε;
Πως ακριβώς θα πάει άκλαφτος ο Λιόλιος; Μου το εξηγείς; Ελέγχουν κάπως την εκλογή του οι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ; Επίσης δεν έγραψα εγώ πουθενά ότι ο Λιόλιος, ως μεμονωμένο άτομο, θα πάει αντίθετα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.
Μπορεί εσένα να μην σου αρέσει αλλά τα γεγονότα και οι ειδήσεις δείχνουν ότι αυτό που ξεκίνησε η FIBA με το NBA, σε επίπεδο συζητήσεων, πριν από 7-8 μήνες, δείχνει σιγά-σιγά να μεταμορφώνεται σε κάτι πιο χειροπιαστό. Τα όσα αναφέρεις παραπάνω για εθνικές ομάδες, ευρωμπάσκετ, τιμωρίες κλπ είναι παντελώς αδιάφορα με το θέμα του thread. Δεν εκφράζουμε προτίμηση για κάποια από τις δύο πλευρές εδώ, απλά σχολιάζουμε τα γεγονότα. Όταν ολόκληρη Real, μέτοχος της ECA και ιδρυτικό μέλος της EuroLeague, διαπραγματεύεται απευθείας με το NBA και όχι συλλογικά, μέσω της διοίκησης της EuroLeague, τότε κάτι δεν πάει και πολύ καλά με την EuroLeague.
quote=berry post_id=254832 time=1757746127 user_id=814]
Δεν το βλεπω σαν υπέρβαση
Απο την αρχή λέγαμε Σερβία,Γερμανία,Γαλλία και ίσως Τουρκία και μετά το χαος
Το επίπεδο των υπολοίπων ηταν χαμηλό
Εκαναν χαρακίρι οι Σερβογαλλοι και κάπως ετσι φτάσαμε να διεκδικούμε μεταλλιο.
Ευτυχώς έπαιξαν σταθερά με συνέπεια σουπερ Γιάννη και καλή άμυνα και φτάσαμε ως εδώ
[/quote]
Μα δεν λέω κι εγώ για το λιόλιο προσωπικά εσύ τον ανέφερες, εγώ για την ομοσπονδία έγραψα παραπάνω.
Στα υπόλοιπα δεν απαντώ έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις δεν έχει νόημα η συνέχιση της συζήτηση και εγώ γεγονότα σχολιάζω.
ο χρόνος θα δείξει ποιός έχει δίκιο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο