Πώς να τον ξυπνήσει; Οταν θεωρεί οτι τις ασίστ του playmaker θα τις βγάζει ο Ward που είναι τριάρι, ο Ντόρσει που πάει να τον μετατρέψει Ναν ενώ δεν έχει playmaking, ή το σύστημα, με ποια λογική θα πάει να πάρει pg σαν αυτόν που θέλουμε;shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 19, 2025 8:42 pmΔεν εχω καμια κακεντρεχεια με τον μπαρτζωκα..να φερει γκαρντ της προκοπης να το σηκωσει και να μεινει και αλλα 5 χρονια..αλλα οσο βλεπω οτι δεν αλλαζει τα κουλα του τοσο περισσοτερο θα θελω να φυγει..Δεν ειμαι μπαρτζωκιακος αλλα ολυμπιακος.Δεν με εκφραζει κιολας να πηγαινω στο φ4 για την συμμετοχη..αρκετοι την βρισκουν με αυτο ,παω πασο.
δηλαδη εσυ μου λες οτι ο μπαρτζωκας ειχε τραυματιες αλλα ο σπανουλης χωρις τζειμς επειδη πλακωθηκε με καποιον..χωρις ταις ,με απληρωτη την ομαδα που βγαιναν αρθρα οτι ολοι θελουν να φυγουν ολα κομπλε.. Εντωμεταξυ ο σπανουλης δεν εφτιαξε καν την ομαδα..Οπου εχει παει εχει κανει θαυματα..Και οχι και να χασει ο σπανουλης σε μας δεν θα τον καψουμε στην πυρα οπως και του μπαρτζωκα του εχουμε δωσει 5 χρονια τα παντα..ετσι θα κανουμε και με αυτον.
Τεσπα δεν εχει νοημα να συζηταμε για του χρονου και τι θα γινει αφου ξανα αποτυχει ο μπαρτζωκας με τον ιδιο τροπο..το θεμα ειναι καποιος να τον ξυπνησει να δει οτι με λι νιλικα και γουοκαπ θα παει ακομα χειροτερα απο περσι..δεν ειναι αναγκη να το ζησουμε ολο αυτο ξανα.Ας το παρουν οι αφοι πανω τους.
Εμένα μου θυμίζει την χρονιά που πίστευε ότι τις ασίστ του Σλούκα θα τις βγάζει ο Γκος. Δεν τον νοιάζει που ο Ντιλικινά δεν βλέπει γήπεδο, δεν το καταλαβαίνεις;
Δεν θεωρεί βασικό ο 2ος άσος του να δημιουργεί. Αυτό είναι φανερό πλέον από τις επιλογές και από τον τρόπο που παίζει η ομάδα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο