Αν και στο σχόλιο μου εστιάζω στο ότι δε μου στέκει να είναι τα +5 λεπτα μέσου όρου ο καθοριστικός παράγοντας επιλογής, να σου απαντήσω και ευθέως σε αυτό που λες εδώ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 5:17 pmοταν λες σε καποιον θα εισαι το βασικο γραναζι στην ομαδα ολα θα βασιζονται σε σεναsteph.larry έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 5:10 pmΩραία όλα, αλλά εμένα αυτό με τα λεπτά συμμετοχής μου φαίνεται παπάτζα. Δε λέω να έχεις έναν προπονητή να σου πουλήσει με μπλα-μπλα ότι θα είσαι κεντρικό γρανάζι της ομάδας και να χαϊδέψει τον μπασκετικό εγωισμό, αυτό είναι λογικό. Αλλά αυτό που υπονοούνε τώρα οι δημοσιογράφοι ότι σε εμάς ο Μπατλερ θα έχει max 20-25 λεπτά ενώ στον τσερβένα τον σβέζντα θα έχει 30 βρέξει-χιονίσει, ε sorry αλλά δε μου ακούγεται σοβαρή αιτία να κρίνει μια επιλογή.
Πιο πιθανό βρίσκω να κάναμε κανένα τρελό παζάρι με τους ορθοντοξ μπράδερς να τους φορτώσουμε τον Λι χωρίς να ζημιωθούμε πολύ παραπάνω στο οικονομικό, και να γύρισαν αυτοί και να είπαν ότι άμα είναι να ανεβάσω τόσο το κασέ γιατί να μην χτυπήσω με την μια έγω τον μεταγραφικό σου στόχο ρε τρέλε μου γαύρε μου. Μπίζνες είναι στην τελική.
δεν ειναι αυτονοητο οτι θα εχει μ.ο χρονου 25-30 λεπτα? μην πω και παραπανω
αυτη την στιγμη στο οσφπ μπορει ο νβερ να εχει 25 λεπτα? οχι ειναι η απαντηση
Πραφανώς και υπάρχει συσχέτιση με τα λεπτά και με τη σημαντικότητα του ρόλου, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι είναι ταυτόσημα. Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι να κάνουν έναν παίχτη βασικό γρανάζι, μπορεί να είναι πχ ο πιο clutch, ο πιο άνιωθος στο να κλείσει ένα ματς είτε έπαιξε 25 είτε 15 λεπτά σε αυτό, αναλόγως με τον ρυθμό και τα ματσαρίσματα.
Ύστερα και εμείς τον Μπατλερ στον ΟΣΦΠ για βασικότατο τον θέλουμε, όπως είμαστε τώρα κολλάει σε κάθε συνδυασμό στα γκάρντ, είτε τον συμπληρώσεις με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ η Νιλικίνα (Λι, Εβανς, Λαρε, Νετζήπογλου δεν υπολογίζω για διαφορετικούς λόγους τον καθένα). Δηλαδή νομοτελειακά έχει χρόνο και ρόλο να παίξει, και αρκετό μάλιστα. Το να ορίζουμε έτσι προκαταβολικά και αυθαίρετα τα λεπτά χωρίς να έχουμε δει καν πως θα επιχειρούσε να παίξει η ομάδα έχοντας τον μέσα, δεν βγάζει νόημα, γενικά μιλώντας, δε το λέω για εσένα αυτό. Ή να το πω αλλιώς, δε βγάζει κάποιο νόημα ως "κολλήμα" στη μεταγραφή που να μην μπορεί να λύσει μια βελτιωμένη οικονομικά προσφορά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο