Εδώ δεν άλλαξε στο NBA, όταν υποτίθεται είχε και κίνητρο να αποδείξει ότι αξίζει να καθιερωθεί, ποιος ο λόγος να το κάνει εδώ που θεωρητικά έχει τρυπήσει προ πολλού ατομικά το ταβάνι του;SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:07 amΘεωρώ απλά ότι ο Σάσα πρέπει να αλλάξει τσιπακι μέσα του.
Δεν με απασχολεί πόσα λεφτά παίρνει.
Euroleague 2025-2026, Round 7, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco
Συντονιστής: Captains
- nikolakias

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μακισικ τριάρι είναι κυρίως και τα προηγμένα χρόνια πίσω από τον Παπανικολάου έπαιζε. Δεν έχει σουτ για να παίξει 2.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:24 amStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:18 am
Η απόφαση του Σάσα να πασάρει στον Γουόρντ είναι σωστή. Προφανώς και προτιμάς ένα παντελώς ελεύθερο σουτ από ένα μαρκαρισμένο.
αυτο ειναι το μαρκαρισμενο σουτ?
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οταν εχεις παιξει σερι ολο το ημιχρονο με τον αντιπαλο να σε σημαδευει σε καθε κατοχη τι σουτ να παρεις στα τελευταια λεπτα ;karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:28 amΜα τα έχουμε πει, ο Σάσα στα κρίσιμα και στο τέλος κοτεύει και κρύβεται...μην πω για την τρυπάρα πίσω στην άμυνα που αφήνει να περνάνε τρένα...4εκ. παίρνει, ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα για Tanking και να γράφει νούμερα....τα έχει μπλέξει λίγο....
Αν επαιρνε ανασες ωστε να μπαινει το τελευταιο εξαλεπτο θα βλεπαμε αλλα πραγματα στα κρισιμα αλλα εγω τα λεω εγω τα ακουω ...
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Tι ψάχνεις τώρα, δεν έχω ξαναδει παίκτη στην Ευρώπη να παίρνει τόσα λεφτά και να είναι τόσο κότα στα δύσκολα....απορώ γιατί έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, για να βαράει βολές?? Στην άμυνα τους αφήνει όλους ελέυθερους, στην επίθεση κοτεύει αν το ματς στραβώνει και είναι δύσκολο, ε κούρασε ποια....ας αποφασίσει ο ίδιος τι παίκτης θέλει να είναι και ας κατεβεί από το καλάμι λιγάκι και ας αφήσει αυτό το εκνευριστικό μπλαζέ ύφος...
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν παγώσεις την εικόνα τη στιγμή που η μπάλα φτάνει με ταχύτητα στο Βεζενκοφ όχι. Αν κάνεις τον κόπο να πατήσεις πλέι και δεις ότι ο Τζέιμς έχει αφήσει εντελώς το Γουόρντ ξεχασμένο για να τρέξει στον Βεζένκοφ, τότε καταλαβαίνεις γιατί η απόφαση είναι σωστή. Βασικές αποφάσεις στο μπάσκετ είναι αυτές, δεν ξέρω καν γιατί το συζητάμε. Το "πάρε τη λάθος απόφαση να δείξεις κάκαλα" που λέει ο SteveNashidis το ψιλοακούω. Το αν ήταν σωστή η απόφαση δε χωράει συζήτηση.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:24 amStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:18 am
Η απόφαση του Σάσα να πασάρει στον Γουόρντ είναι σωστή. Προφανώς και προτιμάς ένα παντελώς ελεύθερο σουτ από ένα μαρκαρισμένο.
αυτο ειναι το μαρκαρισμενο σουτ?
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε αυτο το πλανο ο βεζενκοφ εχει πιασει την μπαλα και γυρναει το κεφαλι για να την δωσειStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:40 amΑν παγώσεις την εικόνα τη στιγμή που η μπάλα φτάνει με ταχύτητα στο Βεζενκοφ όχι. Αν κάνεις τον κόπο να πατήσεις πλέι και δεις ότι ο Τζέιμς έχει αφήσει εντελώς το Γουόρντ ξεχασμένο για να τρέξει στον Βεζένκοφ, τότε καταλαβαίνεις γιατί η απόφαση είναι σωστή. Βασικές αποφάσεις στο μπάσκετ είναι αυτές, δεν ξέρω καν γιατί το συζητάμε. Το "πάρε τη λάθος απόφαση να δείξεις κάκαλα" που λέει ο SteveNashidis το ψιλοακούω. Το αν ήταν σωστή η απόφαση δε χωράει συζήτηση.
οταν θα ειχε φτασει στα χερια του ο τζειμς θα ηταν ακομα πιο μακρια απτο συγκεκριμενο πλανο
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα βρε συ, 4εκ, παίρνει και στην άμυνα περπατάει, που κουράστηκε? Ο Ντόρσευ που έτρεχε σαν το κατσίκι πάνω κάτω τι έπρεπε να κάνει? Ενα ελεύθερο σουτ μόνος του είπαμε να πάρει, όχι να πάει από την μια ρακέτα στην άλλη και να καρφώσει....coach blue έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:37 amΟταν εχεις παιξει σερι ολο το ημιχρονο με τον αντιπαλο να σε σημαδευει σε καθε κατοχη τι σουτ να παρεις στα τελευταια λεπτα ;karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:28 am
Μα τα έχουμε πει, ο Σάσα στα κρίσιμα και στο τέλος κοτεύει και κρύβεται...μην πω για την τρυπάρα πίσω στην άμυνα που αφήνει να περνάνε τρένα...4εκ. παίρνει, ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα για Tanking και να γράφει νούμερα....τα έχει μπλέξει λίγο....
Αν επαιρνε ανασες ωστε να μπαινει το τελευταιο εξαλεπτο θα βλεπαμε αλλα πραγματα στα κρισιμα αλλα εγω τα λεω εγω τα ακουω ...
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξύ ο Σάσα έχει τα χέρια του τέντα πάνω να τον δει ο Χολ να την βγάλει έξω στο τρίποντο. Παρόλαυτα είναι κότα στα κρίσιμα, επειδή διάβασε σωστά τη φάση και την έδωσε στον αμαρκάριστο Γουόρντ. Έχει κάνει ο Φουρνιέ 2 πόντους δώρο στον Τζέιμς με 4 δευτέρα να απομένουν κι εμείς ασχολούμαστε με μια σωστή έξτρα πάσα του Σάσα...
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις κάνει τον κόπο να πατήσεις το πλέι; Οριακά ανησυχώ με αυτά που βλέπεις. Ο Σάσα τη δίνει με το που την πιάσει. Οριακά πάσα βόλεϊ είναι. Επιμένεις σε κάτι το οποίο 1 μήνα μπάσκετ να χεις παίξει στη ζωή σου είναι προφανές.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:42 amσε αυτο το πλανο ο βεζενκοφ εχει πιασει την μπαλα και γυρναει το κεφαλι για να την δωσειStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:40 am
Αν παγώσεις την εικόνα τη στιγμή που η μπάλα φτάνει με ταχύτητα στο Βεζενκοφ όχι. Αν κάνεις τον κόπο να πατήσεις πλέι και δεις ότι ο Τζέιμς έχει αφήσει εντελώς το Γουόρντ ξεχασμένο για να τρέξει στον Βεζένκοφ, τότε καταλαβαίνεις γιατί η απόφαση είναι σωστή. Βασικές αποφάσεις στο μπάσκετ είναι αυτές, δεν ξέρω καν γιατί το συζητάμε. Το "πάρε τη λάθος απόφαση να δείξεις κάκαλα" που λέει ο SteveNashidis το ψιλοακούω. Το αν ήταν σωστή η απόφαση δε χωράει συζήτηση.
οταν θα ειχε φτασει στα χερια του ο τζειμς θα ηταν ακομα πιο μακρια απτο συγκεκριμενο πλανο
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σασα δεν έβαλε 30 πόντους σε τελικό με Ρεάλ;karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 12:28 amΜα τα έχουμε πει, ο Σάσα στα κρίσιμα και στο τέλος κοτεύει και κρύβεται...μην πω για την τρυπάρα πίσω στην άμυνα που αφήνει να περνάνε τρένα...4εκ. παίρνει, ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα για Tanking και να γράφει νούμερα....τα έχει μπλέξει λίγο....
Λίγο επιλεκτική είναι η μνήμη σου. Θα αρχίσουμε να κραζουμε τον Σασα τώρα επειδή χάσαμε ένα άκυρο ματς κανονικής διάρκειας; Σα να το έχουμε χάσει λίγο η μου φαίνεται. Εχετε δει τι ρόστερ έχει η Μονακό ή νομίζετε ότι απλά παίζουμε μόνοι μας και όποτε χάνουμε είμαστε για φάπες;
Ας χάσουμε τώρα και ας την κερδίσουμε την κερδίσουμε στο φ4, εγώ είμαι οκ μ αυτό.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τώρα πιανεστε από μια απόφαση στο τέλος που ήταν και σωστή. Στο ελεύθερο τριάρι πασαρε οχι στον χολ.
Το πρόβλημα του βεζενκοφ είναι στην άμυνα που έχει σταματήσει να προσπαθεί για κάποιο λόγο (στα ριμπάουντ είναι καλός).
Αφού δεν έχεις αθλητικό 4αρι και ο Πίτερς δεν μπορεί σε αυτά τα ματς βάλε τον Παπανικολάου να σπρώξει λίγο όπως προπερσι η όπως στην εθνική τι έχεις να χάσεις;
Το σχήμα με Μακισικ γουορντ πήγε καλά και δεν το ξαναείδαμε.
Ασε τον Φουρνιε έξω αφού δεν τραβάει (και πέρυσι δεν ξεκίνησε καλά στο σουτ αλλά έπαιρνε Ρυθμό με διεισδύσεις). Βέβαια φέτος ούτε να πασάρει μπορεί ούτε στην άμυνα είναι καλός δεν ξέρω τι γίνεται. Ελπίζω να μην καταφέραμε να ξενερωσουμε και αυτόν.
Προφανώς δεν θα έρθει παίκτης, θα περιμένουμε τον Έβανς ο οποίος λογικά θα μπει και στην καλύτερη θα είναι μέτριος και φοβισμένος η θα ξανα τραυματιστεί οπότε με Γουοκαπ Ντιλικινα θα τελειώσει η χρονιά.
Το πρόβλημα του βεζενκοφ είναι στην άμυνα που έχει σταματήσει να προσπαθεί για κάποιο λόγο (στα ριμπάουντ είναι καλός).
Αφού δεν έχεις αθλητικό 4αρι και ο Πίτερς δεν μπορεί σε αυτά τα ματς βάλε τον Παπανικολάου να σπρώξει λίγο όπως προπερσι η όπως στην εθνική τι έχεις να χάσεις;
Το σχήμα με Μακισικ γουορντ πήγε καλά και δεν το ξαναείδαμε.
Ασε τον Φουρνιε έξω αφού δεν τραβάει (και πέρυσι δεν ξεκίνησε καλά στο σουτ αλλά έπαιρνε Ρυθμό με διεισδύσεις). Βέβαια φέτος ούτε να πασάρει μπορεί ούτε στην άμυνα είναι καλός δεν ξέρω τι γίνεται. Ελπίζω να μην καταφέραμε να ξενερωσουμε και αυτόν.
Προφανώς δεν θα έρθει παίκτης, θα περιμένουμε τον Έβανς ο οποίος λογικά θα μπει και στην καλύτερη θα είναι μέτριος και φοβισμένος η θα ξανα τραυματιστεί οπότε με Γουοκαπ Ντιλικινα θα τελειώσει η χρονιά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο