Euroleague 2025-2026, Round 8: Olympiacos Piraeus - Hapoel Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:42 pm

Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:31 pm
papp7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:41 pm
Δηλαδή από την ομάδα του 2023 που έπιασε ταβάνι και ήταν ο καλύτερος Ολυμπιακός που έχουμε δει άσχετα που δεν πήρε το Ευρωπαϊκό, θα έρθω 2 μήνες πριν από το 2026 να δω τι κάνουν οι Φενερ,Παναθηναικός,Μονακο που ήταν πίσω μου και με προσπέρασαν γιατί βελτιώθηκαν/εξελίχθηκαν και μπράβο τους, ενώ εγώ την ίδια ώρα αποφάσισα από το καλοκαίρι του 2023 να πυροβολώ τα πόδια μου ; Τι γίνεται , είναι κολλητική η σύγχυση του Κοουτς ;
Η ομάδα του 23 ήταν η ομάδα του 23. Ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο χρόνος περνάει οι παίκτες αλλάζουν, μεγαλώνουν, έρχονται νέοι. Ο Φαλ του 23 δεν υπάρχει, ο Παπανικολάου του 23 δεν υπάρχει, ούτε ο Γουόκαπ είναι ο Γουόκαπ του 23. Ωραία, αλλάζουμε, αλλά γιατί δεν βελτιονόμαστε; Μπορείς να σκεφτείς μια ομάδα που έχει διαρκή βελτίωση μέσα στα χρόνια; Να βελτιώνεται κάθε χρόνο ανεξαιρέτως; Εγώ προσωπικά όχι. Σε κανένα σπορ, σε καμία λίγκα. Αν κάποιοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα και στην ομάδα που υποστηρίζουν είναι άλλο θέμα. Αλλά θα συμβεί. Το να βελτιώσεις τον Παναθηναϊκό του 23 είναι εύκολο. 17ος ήταν. Φέρνεις κορυφαίο προπονητή, φέρνεις κορυφαίους παίκτες, βελτιώθηκε. Πόσο εύκολο ήταν για τον Παναθηναϊκό να βελτιώσει την ομάδα του 24; Πέρσι δεν το κατάφερε. Φέτος το ως τώρα δείγμα δεν είναι θετικό. Πόσο εύκολο είναι για τη Φενέρ να βελτιώσει την περσινή ομάδα της; Μάλλον όχι και τόσο απ' ότι φαίνεται. Για την Ρεάλ που επίσης πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια; Ήταν εύκολο να βελτιωθεί πέρσι και φέτος; Και για να μην αφήσω εκτός την εξαιρετική Μονακό που μου αρέσει πολύ σαν ομάδα. Ας υποθέσουμε ότι είναι η χρονιά της φέτος, το παίρνει, πάνε όλα τέλεια (που μόνο βέβαιο δεν είναι). Θα είναι εύκολο να βελτιωθεί του χρόνου με τον Τζέιμς να μεγαλώνει, τον Μίροτιτς και τον Τάις το ίδιο; Θα της είναι εύκολο να βελτιωθεί αν ο Ντιαλό κάνει κανένα άλμα στο ΝΒΑ;

Και για να πάμε στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα. Από το καλοκαίρι του 23 και μετά έχουν γίνει πάρα πολλές αστοχίες. Θες Γκος στη θέση Σλούκα; Θες Μπραζντέικις-Σίκμα; Θες Βιλντόζα-Λι; Αστοχίες όσες θες. Έχουν γίνει και καλές κινήσεις όπως ο Φουρνιέ, ο Γουόρντ, ο Μιλουτίνοφ. Εγώ στις καλές κινήσεις θα έβαζα πρώτη απ' όλες μία βέβαια, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ όπως προοριζόταν. Εννοώ τον Κίναν Έβανς, πριν τραυματιστεί στο γόνατο. Αν έπρεπε να κρίνω συνολικά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, το recruitment κτλ., θεωρώ πως όταν έχεις περισσότερες κακές, απ' ότι καλές κινήσεις, δε μπορείς να θεωρείσαι επιτυχημένος. Η ομάδα σαν ομάδα ωστόσο εγώ δε βλέπω να έχει πέσει από την ελίτ μέσα σε αυτά τα χρόνια. Θα πει κανείς σιγά το κατόρθωμα. Διαφωνώ. Μακάρι η Εφές να ήταν ομάδα Φ4 αυτή τη στιγμή. Θα το ήθελε πολύ. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα, το ίδιο και η Ρεάλ. Πολλές ομάδες που πρωταγωνίστησαν τα προηγούμενα χρόνια θα ήθελαν να είναι ακόμα στην ελίτ. Οπότε σαν γενικό απολογισμό εγώ θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός έχει κάνει πολλά λάθη εκ του αποτελέσματος (ειδικά από το 23 και μετά), είχε και ατυχίες που συντέλεσαν σε αυτό. Αλλά στα θετικά θα του δώσω ότι παραμένει μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.
Αρχικά
Το point είναι άλλο και δεν έχουν ειπωθεί στο ποστ μου αυτά που λες και απαντάς . Η τοποθέτηση που έκανα ήταν ξεκάθαρη, ήμουν στο σωστό σημείο το 2023(αυτό έχει να κάνει με τη δόμηση και την απόδοση) αποφάσισα να βγάλω τα ματιά μου για τους χψ λόγους που έχουν χιλιο ειπωθεί και σήμερα 3 σεζόν μετά που συνεχίζω να πριονίζω τα πόδια μου, αντί να δω τι φταίει και τι διορθώνεται πάω στη γενίκευση ''Ε κοίτα και η τάδε ομάδα έχει πρόβλημα, δεν έχει μπει καλά κτλ."

Δεύτερον μιλάω για την ομάδα μου που τυγχάνει να είναι ο Ολυμπιακός, αν με ενδιαφέρει κάποια άλλη θα πάω να μιλήσω για αυτή στο αντίστοιχο νήμα. Αν εμένα μου λείπει top class άσσος και αθλητικό 4-5αρι, τι σημασία έχει να αναφερθούμε στα δομικά προβλήματα ή την αποδόση που αντίστοιχα μπορεί να έχει η χ,ψ ομάδα ; Δεν έχει.

Μέχρι φέτος
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:45 pm

Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να έχει την αγωνία του .Οι περισσότεροι κατανοούν κ τα δομικά προβλήματα τύπου πως αλλάζει την ομάδα ο τραυματισμός Φαλ η ποσο νωρίς ειναι και με τόσο γεμάτο προγραμμα ποσο δύσκολο ειναι να σεταριστεις κ να παρουσιάσεις σταθερή κ καλή εικόνα .Ακομα και η….σοφτιλα στο 4 δεν απασχολεί τόσο.Το μεγάλο άγχος ειναι η ανασφάλεια στον ασσο .Θα πάμε έτσι κ όπου βγει θα γυρίσει ο Έβανς και πως θα ειναι θα πάρουμε παικτη και ποιος θα κάτσει .Πολλα ερωτήματα στο ίδιο θέμα .
Εχω την αίσθηση πως έτσι κ αλλιώς μεσα στο Νοέμβρη θα ξεκαθαρίσει .

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 8:07 pm

Και ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να ξαναχτίσει ομάδα σαν του 94.
Αλλά επειδή κέρδιζε τον Παναθηναϊκό τον κράτησαν αλλά 2 χρόνια μέχρι που ο ΠΑΟ πήρε Ευρωκουπα.

Απτή μια ο Κόκκαλης βέβαια έδιωχνε πιο εύκολα προπονητές απτην άλλη υπήρχε λατρεία για Ιωαννίδη.

Οι Αφοί διώχνουν ακόμα πιο δύσκολα αλλά ο Μπαρτζω δεν δείχνει να μπορεί να ξεπεράσει το συλλογικό τσοκαρισμα του 2023.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 8:12 pm

papp7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:42 pm
Stam Tziant έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:31 pm

Η ομάδα του 23 ήταν η ομάδα του 23. Ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο χρόνος περνάει οι παίκτες αλλάζουν, μεγαλώνουν, έρχονται νέοι. Ο Φαλ του 23 δεν υπάρχει, ο Παπανικολάου του 23 δεν υπάρχει, ούτε ο Γουόκαπ είναι ο Γουόκαπ του 23. Ωραία, αλλάζουμε, αλλά γιατί δεν βελτιονόμαστε; Μπορείς να σκεφτείς μια ομάδα που έχει διαρκή βελτίωση μέσα στα χρόνια; Να βελτιώνεται κάθε χρόνο ανεξαιρέτως; Εγώ προσωπικά όχι. Σε κανένα σπορ, σε καμία λίγκα. Αν κάποιοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα και στην ομάδα που υποστηρίζουν είναι άλλο θέμα. Αλλά θα συμβεί. Το να βελτιώσεις τον Παναθηναϊκό του 23 είναι εύκολο. 17ος ήταν. Φέρνεις κορυφαίο προπονητή, φέρνεις κορυφαίους παίκτες, βελτιώθηκε. Πόσο εύκολο ήταν για τον Παναθηναϊκό να βελτιώσει την ομάδα του 24; Πέρσι δεν το κατάφερε. Φέτος το ως τώρα δείγμα δεν είναι θετικό. Πόσο εύκολο είναι για τη Φενέρ να βελτιώσει την περσινή ομάδα της; Μάλλον όχι και τόσο απ' ότι φαίνεται. Για την Ρεάλ που επίσης πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια; Ήταν εύκολο να βελτιωθεί πέρσι και φέτος; Και για να μην αφήσω εκτός την εξαιρετική Μονακό που μου αρέσει πολύ σαν ομάδα. Ας υποθέσουμε ότι είναι η χρονιά της φέτος, το παίρνει, πάνε όλα τέλεια (που μόνο βέβαιο δεν είναι). Θα είναι εύκολο να βελτιωθεί του χρόνου με τον Τζέιμς να μεγαλώνει, τον Μίροτιτς και τον Τάις το ίδιο; Θα της είναι εύκολο να βελτιωθεί αν ο Ντιαλό κάνει κανένα άλμα στο ΝΒΑ;

Και για να πάμε στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα. Από το καλοκαίρι του 23 και μετά έχουν γίνει πάρα πολλές αστοχίες. Θες Γκος στη θέση Σλούκα; Θες Μπραζντέικις-Σίκμα; Θες Βιλντόζα-Λι; Αστοχίες όσες θες. Έχουν γίνει και καλές κινήσεις όπως ο Φουρνιέ, ο Γουόρντ, ο Μιλουτίνοφ. Εγώ στις καλές κινήσεις θα έβαζα πρώτη απ' όλες μία βέβαια, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ όπως προοριζόταν. Εννοώ τον Κίναν Έβανς, πριν τραυματιστεί στο γόνατο. Αν έπρεπε να κρίνω συνολικά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, το recruitment κτλ., θεωρώ πως όταν έχεις περισσότερες κακές, απ' ότι καλές κινήσεις, δε μπορείς να θεωρείσαι επιτυχημένος. Η ομάδα σαν ομάδα ωστόσο εγώ δε βλέπω να έχει πέσει από την ελίτ μέσα σε αυτά τα χρόνια. Θα πει κανείς σιγά το κατόρθωμα. Διαφωνώ. Μακάρι η Εφές να ήταν ομάδα Φ4 αυτή τη στιγμή. Θα το ήθελε πολύ. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα, το ίδιο και η Ρεάλ. Πολλές ομάδες που πρωταγωνίστησαν τα προηγούμενα χρόνια θα ήθελαν να είναι ακόμα στην ελίτ. Οπότε σαν γενικό απολογισμό εγώ θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός έχει κάνει πολλά λάθη εκ του αποτελέσματος (ειδικά από το 23 και μετά), είχε και ατυχίες που συντέλεσαν σε αυτό. Αλλά στα θετικά θα του δώσω ότι παραμένει μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.
Αρχικά
Το point είναι άλλο και δεν έχουν ειπωθεί στο ποστ μου αυτά που λες και απαντάς . Η τοποθέτηση που έκανα ήταν ξεκάθαρη, ήμουν στο σωστό σημείο το 2023(αυτό έχει να κάνει με τη δόμηση και την απόδοση) αποφάσισα να βγάλω τα ματιά μου για τους χψ λόγους που έχουν χιλιο ειπωθεί και σήμερα 3 σεζόν μετά που συνεχίζω να πριονίζω τα πόδια μου, αντί να δω τι φταίει και τι διορθώνεται πάω στη γενίκευση ''Ε κοίτα και η τάδε ομάδα έχει πρόβλημα, δεν έχει μπει καλά κτλ."

Δεύτερον μιλάω για την ομάδα μου που τυγχάνει να είναι ο Ολυμπιακός, αν με ενδιαφέρει κάποια άλλη θα πάω να μιλήσω για αυτή στο αντίστοιχο νήμα. Αν εμένα μου λείπει top class άσσος και αθλητικό 4-5αρι, τι σημασία έχει να αναφερθούμε στα δομικά προβλήματα ή την αποδόση που αντίστοιχα μπορεί να έχει η χ,ψ ομάδα ; Δεν έχει.
Στο ποστ σου αναφέρονται ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Φενέρ, η Μονακό που σε προσπέρασαν επειδή βελτιώθηκαν και μπράβο τους. Επομένως γενίκευση (δε νομίζω ότι είναι γενίκευση αυτό το πράγμα, αναλογία μου φαίνεται) έχεις κάνει ο ίδιος στο ποστ σου, απλά της μορφής "Ε κοίτα η τάδε ομάδα βελτιώνεται, έχει μπει καλά κτλ.".

Από κει και πέρα λείπει top class άσσος, λείπει και αθλητικό 4-5άρι γιατί μπορεί να τραυματιστεί ο Μιλουτίνοφ και να τρέχεις. Νομίζω έχει χιλιοειπωθεί όπως λες κι εσύ. Άρα βρήκαμε τι φταίει, το έχουμε βρει μήνες τώρα ούτως ή άλλως. Πόσες φορές τη μέρα πρέπει να το λέμε για να είμαστε εντάξει σαν οπαδοί;

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 01, 2025 10:02 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:37 pm
η ρεαλ ρε μαγκες περσι μειωσε το μπατζετ και πατωσε..πως να μην πεσει οταν οι μεταγραφες σου ειναι των 300-500χιλ?ειναι οπως εμεις μετα τον μπλατ..

καλα για τον παο ειναι υπερβολικα αυτα που λεγονται..πηρε ευρωλιγκα και την επομενη χρονια πηγε φ4 χωρις τον λεσορ..Εμας θεωρουνε επιτυχια τα φ4 αλλα για τον παο ειναι αποτυχια?Φετος τον θαψαμε τον πεθαμενο απο τον οκτωβρη?Εγω τους εχω ενα σεντερ η τον υγιη λεσορ μακρια απο κατακτηση παντως..

φενερ παλι τα ιδια..καθιστε λιγο..με 8 ματς τους πεθανατε και αυτους..βεβαια χωρις να τους εχω δει και εμενα για φετος δεν μου γεμιζουν το ματι..παλι σεντερ δεν εχουν ,χασαν και τον ηγετη τους..βεβαια και περσι η φενερ χαλια ηταν τετοια εποχη..

εντωμεταξυ μην μου πει κανενας ναι αλλα τον ολυμπιακο γιατι τον εθαψες...γιατι η απαντηση ειναι οτι δεν πιστευω οτι σωζεται η κατασταση στα γκαρντ..ουτε ο εβανς ως δια μαγειας θα παιξει σε υψηλο επιπεδο ουτε θα βρεθει καποιος να ρθει απο αμερικη και να προλαβει να προσαρμοστει..

Τωρα για το ροστερ..ο μπαρτζωκας εφερε τον γουοκαπ με 700χιλ,τον φαλ με αλλα τοσα ..τον πιτερς κτλ..ανεβασε τον βεζε να παιζει ετσι..τον ντορσει επισης..τωρα εδω και 2 χρονια κατι παει λαθος..οχι μονο φερνει παλτα αλλα τα χρυσοπληρωνει κιολας..εγω ημουν μεγαλος φαν του μπαρτζωκα απο το μαρουσι που ηταν..πως αυτος με εχει κανει να μην θελω να τον βλεπω αλλο στην ομαδα ειναι κατορθωμα..Η απωλεια με την ρεαλ τον διελυσε οπως και ολους μας.
Κοιτα να δεις που εχεις υπομονη για ολους τους αλλους εκτος απ την ομαδα σου. Εσυ τον πεθαμενο τονε χεις θαψει απο περυσι μετα τον αγωνα με την Μονακο, ας ειμαστε τουλαχιστον ειλικρινεις...

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 01, 2025 10:18 pm

Μοντς μπορούμε να βάλουμε λινκ από τικ τοκ;

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 10:30 pm

Η λύση λέγεται Βασίλης Σπανούλης σε όλα όσα λέτε.
Το καλοκαίρι ΠΡΕΠΕΙ να έρθει.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 10:52 pm

prime7 έγραψε:
Για άσσος η τεσσαροπενταρι τώρα που βάρυνε?

Πέρα της πλάκας προφανως μετά τον κοουτς ειναι η πιο συμβατή λύση για τον δύσκολο πάγκο της ομάδας απο τους υπάρχοντες .
Απλά να μην ξεχναμε οτι κανένας προπονητής δεν ειναι μάγος της φυλής και ακόμα μόλις μπήκε Νοέμβριος κ υπάρχει μια χρονια μπροστά μας.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 11:00 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
prime7 έγραψε:

Πέρα της πλάκας προφανως μετά τον κοουτς ειναι η πιο συμβατή λύση για τον δύσκολο πάγκο της ομάδας απο τους υπάρχοντες .
Απλά να μην ξεχναμε οτι κανένας προπονητής δεν ειναι μάγος της φυλής και ακόμα μόλις μπήκε Νοέμβριος κ υπάρχει μια χρονια μπροστά μας.
Μάγος δεν είναι άλλα έχει την ιδιοσυγκρασία να αναλάβει έναν τόσο δύσκολο πάγκο σαν του Ολυμπιακού και σίγουρα το ΘΕΛΕΙ. Και νομίζω με όσα έχει δείξει θα μας αρέσει η ομάδα που θα φτιάξει...γιατί μπάτζετ έχουμε .

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 11:10 pm

prime7 έγραψε:
Στηβ Κερ έγραψε:

Μάγος δεν είναι άλλα έχει την ιδιοσυγκρασία να αναλάβει έναν τόσο δύσκολο πάγκο σαν του Ολυμπιακού και σίγουρα το ΘΕΛΕΙ. Και νομίζω με όσα έχει δείξει θα μας αρέσει η ομάδα που θα φτιάξει...γιατί μπάτζετ έχουμε .
Δε διαφωνώ το είπα .Απλα συζήτηση Νοέμβρη ειναι άδικη και για τον Μπαρτζωκα κ για τον Σπαν.Η χρονια τώρα άρχισε ….

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Κυρ Νοέμ 02, 2025 12:29 am

Στηβ Κερ έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 11:10 pm
prime7 έγραψε:

Δε διαφωνώ το είπα .Απλα συζήτηση Νοέμβρη ειναι άδικη και για τον Μπαρτζωκα κ για τον Σπαν.Η χρονια τώρα άρχισε ….
Βαρεθήκαμε το ίδιο μοτίβο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Αλλά καλά λες. Θα το ξανά συζητήσουμε το θέμα το καλοκαίρι :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Νοέμ 02, 2025 2:12 am

Jeight έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:37 pm

εντωμεταξυ μην μου πει κανενας ναι αλλα τον ολυμπιακο γιατι τον εθαψες...γιατι η απαντηση ειναι οτι δεν πιστευω οτι σωζεται η κατασταση στα γκαρντ..ουτε ο εβανς ως δια μαγειας θα παιξει σε υψηλο επιπεδο ουτε θα βρεθει καποιος να ρθει απο αμερικη και να προλαβει να προσαρμοστει..
Κοιτα να δεις που εχεις υπομονη για ολους τους αλλους εκτος απ την ομαδα σου. Εσυ τον πεθαμενο τονε χεις θαψει απο περυσι μετα τον αγωνα με την Μονακο, ας ειμαστε τουλαχιστον ειλικρινεις...
το γραψα εντωμεταξυ αλλα ας το ξανα γραψω...Δεν θα ειχα θαψει την χρονια αν πιστευα οτι θα ξανα παιξει μαγικα καπως ο εβανς η οτι θα ερχοταν μαγικα καποιος αντιστοιχος..Αν γινουν αυτα μια χαρα σωζεται η χρονια..Δεν πιστευω οτι θα γινουν ομως..Μπονους..οτι θα πρεπει και ο μπαρτζωκας να θελει να φερει τετοιον παικτη ακομα και να βρεθει..αλλα και οτι θα τον υπογραψουμε εμεις και οχι καποιος αλλος..Εξτρα μπονους ..να παιζει κιολας αυτος ο παικτης ΜΠΡΟΣΤΑ απο τον γουοκαπ..οποτε σε ολα αυτα ναι δινω 0.0001% να συμβουν.

ο μπαρτζωκας θαβει την ομαδα (αλλα και τον εαυτο του)με τους ασσους που εχει και φερνει καθε φορα..Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι του αν νομιζεις αυτο,αν αλλαζε αυτα που θεωρω εγω οτι μας κοβουν τις ελπιδες ας εμενε και 10 χρονια ακομα..ο ανθρωπος ομως ειναι σταθεροτατος σε οτι κανει και πιστευει..δεν βλεπω καμια αλλαγη.

το να φυγει παντως ο μπαρτζωκας θα κανει καλο και στον ιδιο..απο περσι πρεπει να χει χασει 20χρονια ζωης δεν μπορει να συνεχισει ετσι..ειναι τρελα πιεσμενος..δεν εχει σχεση με τον μπαρτζωκα που ηταν τα παλιοτερα χρονια.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Νοέμ 02, 2025 8:18 am

Οταν λέτε το ίδιο μοτίβο τι ακριβώς εννοείτε;
Γιατί ο φετινός Οσφπ δεν έχει καμία σχέση με τη προοηγιυνενων ετών. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ χειρότερο το μπάσκετ που παίζει, πιο κυνικό και pnr heavy. Αν θα φανεί αποτελεσματικό μένει να το δούμε.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Κυρ Νοέμ 02, 2025 8:55 am

golitog7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 8:18 am
Οταν λέτε το ίδιο μοτίβο τι ακριβώς εννοείτε;
Γιατί ο φετινός Οσφπ δεν έχει καμία σχέση με τη προοηγιυνενων ετών. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ χειρότερο το μπάσκετ που παίζει, πιο κυνικό και pnr heavy. Αν θα φανεί αποτελεσματικό μένει να το δούμε.
Σωστά.Βασικο κομμάτι η έλλειψη Φαλ ,οτι έχει δυο παίκτες Τάιλερ ΚΑΙ Φουρνιε με ατομική φάση και ντάπα ντουπα ,ο δεύτερος χειριστής δεν τον λες και ορισμό του ….εγκεφαλικου οργανωτή κ ήρθε πριν λίγο και στο κάτω κάτω κάπως πρέπει να εκμεταλλευτείς Μιλου .ΟΛΑ αυτά μαζί με μικρή αναλογικά προετοιμασία κ το νωρίς ξεκίνημα Ευρωλίγκας κάνουν αυτο που λες .Κ ειδικα ο Μπαρτζωκας στηρίζεται περισσότερο νομίζω απο άλλους στην προπόνηση κ δεν υπάρχουν πολλές …

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 02, 2025 9:01 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 2:12 am
Jeight έγραψε:

το γραψα εντωμεταξυ αλλα ας το ξανα γραψω...Δεν θα ειχα θαψει την χρονια αν πιστευα οτι θα ξανα παιξει μαγικα καπως ο εβανς η οτι θα ερχοταν μαγικα καποιος αντιστοιχος..Αν γινουν αυτα μια χαρα σωζεται η χρονια..Δεν πιστευω οτι θα γινουν ομως..Μπονους..οτι θα πρεπει και ο μπαρτζωκας να θελει να φερει τετοιον παικτη ακομα και να βρεθει..αλλα και οτι θα τον υπογραψουμε εμεις και οχι καποιος αλλος..Εξτρα μπονους ..να παιζει κιολας αυτος ο παικτης ΜΠΡΟΣΤΑ απο τον γουοκαπ..οποτε σε ολα αυτα ναι δινω 0.0001% να συμβουν.

ο μπαρτζωκας θαβει την ομαδα (αλλα και τον εαυτο του)με τους ασσους που εχει και φερνει καθε φορα..Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι του αν νομιζεις αυτο,αν αλλαζε αυτα που θεωρω εγω οτι μας κοβουν τις ελπιδες ας εμενε και 10 χρονια ακομα..ο ανθρωπος ομως ειναι σταθεροτατος σε οτι κανει και πιστευει..δεν βλεπω καμια αλλαγη.

το να φυγει παντως ο μπαρτζωκας θα κανει καλο και στον ιδιο..απο περσι πρεπει να χει χασει 20χρονια ζωης δεν μπορει να συνεχισει ετσι..ειναι τρελα πιεσμενος..δεν εχει σχεση με τον μπαρτζωκα που ηταν τα παλιοτερα χρονια.
Ο Έβανς επιστρέφει αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αλλά το σενάριο να μπει να παίξει και σιγά σιγά να βρει ρυθμό, χωρίς να βγάλει άλλον τραυματισμό δεν είναι και 0%.

Επίσης, ακούγεται έντονα ότι θα κλείσουμε 4-5 στο άμεσο μέλλον. Σίγουρα, δεν θα είναι κανένας παικταράς, κάποιος συμπληρωματικός θα είναι που να μπορεί να ανταγωνιστεί τον Χολ για τα λεπτά του. Αν πατάει στο τέσσερα, λύνεται και το πρόβλημα που λέμε ότι δεν έχουμε ένα κορμί να παίξει λίγο ξύλο με Μπλόσομγκειμ.

Εντωμεταξύ, αν ο Ντόρσει δεν λεγόταν Ντορσει, αλλά λεγόταν Ναν, Μπάτλερ, Ντιντγιούντι, Φρανσίσκο και έκανε αυτά που κάνει, θα λέγαμε τι παικτούρα έχουμε, πάμε να σηκώσουμε την Ευρωλίγκα.

Ο Μπαρτζώκας έχει τρελές εμμονές και κολλήματα και φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο την πίεση, λογικά το καλοκαίρι θα φύγει από μόνος του ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Παρολαυτα, θεωρώ ότι μπορεί να κάνει την ομάδα αυτή με το υπάρχον ρόστερ να παίξει καλό μπάσκετ και να την ξαναπάει φ4.

Εκεί μάλλον θα πιει θάλασσα πάλι, αλλά μικρή σημασία έχει. Εγώ προσωπικά θέλω να δω την ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ στην ρέγκουλαρ με βάση το υλικό που έχει. Δεν θέλω να βλέπω νίκες με 62-58. Προτιμώ να χάνω τέτοια παιχνίδια. Δεν με νοιάζει η κούπα όσο με νοιάζει η ομάδα να βγάλει αυτοματισμούς και να την δούμε να αποδίδει όπως άλλες χρονιές.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”