Euroleague 2025-26 Round 10, Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα οποία είναι;big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:36 pmΠάντως εάν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο (ελπίζω οχι),τρεις ρήξεις τενόντων στον ίδιο άνθρωπο δεν είναι σύμπτωση. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν (βασικά 2-3)
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση..οι αθλητές παθαίνουν ρήξεις στους αγώνες, δεν έχω ακούσει κανέναν να τραυματίζεται στην προπόνηση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Τετ Νοέμ 12, 2025 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλη η ένταση του αγώνα και άλλη της προπόνησης.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:39 pmΤα οποία είναι;big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:36 pmΠάντως εάν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο (ελπίζω οχι),τρεις ρήξεις τενόντων στον ίδιο άνθρωπο δεν είναι σύμπτωση. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν (βασικά 2-3)
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση..οι αθλητές παθαίνουν ρήξεις στους αγώνες, δεν έχω ακούσει κανέναν να τραυματίζεται στην προπόνηση;
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εκανε negative step με το αριστερο (υπερεκταση δηλαδη) φιλε μου αυτο το εκανε με το δεξι ποδι, το δεξι οπως γυρισε μετα την μικρη επαφη που ειχε με τον αμυνομενο ππυ ουσιαστικα πιαστηκε ελαφρα το ποδι του κι γυρισε γυρισε το αριστερο του. Για αυτο πιστεψα αρχικα οτι ειναι διαστρεμα. Τωρα η αντιδραση του δειχνει οντως θεμα στηνθεση του αχιλειοθ αλλα αυτο μπορει να ειναι και τραβηγμα σε μια απο τις δυο γαστερες του γαστροκνήμιο ή τον υποκνημιο.papp7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:36 pmΑπό την κίνηση του το negative step και απευθείας πτώση , συν την αντίδραση του (δηλαδή ψηλάφισε από τη γάμπα και κάτω κοντά στη φτέρνα) ναι. Εύχομαι απλά να ήταν θλάση/τράβηγμα στην γάμπα να αντανάκλασε ο πόνος και να φοβήθηκε, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος με βάση το ριπλέι.
Εχω ελπιδες ακομη. Οτι δεν ειναι ρηξη αχιλειου γιατι αν ειναι τελος η καριερα του παικταρα
Edit: ακυρο ξαναειδα το βιντεο τωρα και μπερδεψα τα ποδια. Εκανε οντως negative step με το αριστερο. Κριμα….
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Τετ Νοέμ 12, 2025 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παθηση (που θα την ήξεραν) η φάρμακα (κορτικοστεροειδη και αλλα)Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:39 pmΤα οποία είναι;big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:36 pmΠάντως εάν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο (ελπίζω οχι),τρεις ρήξεις τενόντων στον ίδιο άνθρωπο δεν είναι σύμπτωση. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν (βασικά 2-3)
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ξέρεις οτι σε ιατρικά θέματα σε εμπιστεύομαι παραπάνω απο εμένα αλλά εδώ κάνεις λάθος, κάνει negative step (μορφή του) , ενα μικρό πιβοτάρισμα, πατάει το αριστερό στη μύτη και νιώθει κατευθείαν το τίναγμα, το βλέπω συνεχόμενα το replay σε slow motion.Παρατήρησε αυτό που σου περιγράφω.Christofis έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:44 pmΔεν εκανε negative step με το αριστερο (υπερεκταση δηλαδη) φιλε μου αυτο το εκανε με το δεξι ποδι, το δεξι οπως γυρισε μετα την μικρη επαφη που ειχε με τον αμυνομενο ππυ ουσιαστικα πιαστηκε ελαφρα το ποδι του κι γυρισε γυρισε το αριστερο του. Για αυτο πιστεψα αρχικα οτι ειναι διαστρεμα. Τωρα η αντιδραση του δειχνει οντως θεμα στηνθεση του αχιλειοθ αλλα αυτο μπορει να ειναι και τραβηγμα σε μια απο τις δυο γαστερες του γαστροκνήμιο ή τον υποκνημιο.papp7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:36 pm
Από την κίνηση του το negative step και απευθείας πτώση , συν την αντίδραση του (δηλαδή ψηλάφισε από τη γάμπα και κάτω κοντά στη φτέρνα) ναι. Εύχομαι απλά να ήταν θλάση/τράβηγμα στην γάμπα να αντανάκλασε ο πόνος και να φοβήθηκε, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος με βάση το ριπλέι.
Εχω ελπιδες ακομη. Οτι δεν ειναι ρηξη αχιλειου γιατι αν ειναι τελος η καριερα του παικταρα
edit: Δεν πρόλαβα να δω το edit σου.
Μέχρι φέτος
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα μπορουσε να ειναι καποια γενετικη παθηση συνδετικου ιστου απλα συνηθως συνοδευονται με αλλα και σιγουρα θα το αναζητουσαν.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:45 pmΠαθηση (που θα την ήξεραν) η φάρμακα (κορτικοστεροειδη και αλλα)
Κορτικοειδη συνηθως οταν γινεται ενεση εντος του τενοντα σε τενοντιτιδες για μειωση της φλεγμονης κατι σχετικα συνηθες στο παρελθον αλλα εχουμε φυγει απο αυτο τα τελευταια χρονια.
Τωρα τα αλλα τα βλεπουμε σε bodybuilders και παλεστες κυριως και οχι σε αθλητες ομαδικων αθληματων
Οτι και νανε ειναι κριμα για το παιδι αν ισχυει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Τετ Νοέμ 12, 2025 10:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε απάντηση ενός παιδιού που ανέφερε κάτι για κυνικότητα θα πω το εξής. Ούτε είναι ηθικό σωστό να διώξεις με τη μία ένα παίκτη με τραυματισμό, ούτε θα ωφελήσει την έξωθεν καλή εικόνα του συλλόγου μια τέτοια κίνηση. Μπορεί ένας τρομερός παίκτης στο μέλλον να προτιμήσει την ομάδα μας επειδή έμαθε ότι σέβεται τους αθλητές.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο