Euroleague 2025-26 Round 10, Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:42 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:36 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:28 pm

Με όλο τον σεβασμό, αλλά όταν σου παίρνει η αντίπαλη ομάδα 25 ανανεώσεις κατοχών από επιθετικά ριμπάουντ ……δεν μπορούμε να λέμε ότι Χολ και Σάσα ήταν έστω ΥΠΟΦΕΡΤΟΙ!!!! Πλην Μιλουτίνοφ στους ψηλούς γίνεται πάρτυ, μην κοιτάς που βρεθήκανε οι Λιθουανοί σε πολύ άσχημη επιθετικά ημέρα
Πάντα με εκτίμηση……..
Οταν η αντίπαλη ομάδα τα σπάει ε λογικό δεν είναι να πάρει και πολλά επιθετικά ριμπάουντ όπως ταυτόχρονα και εμείς πολλά αμυντικά? Αν τα έβαζαν δεν θα είχαν τόσα επιθετικά ριμπάουντ...στην τελική σαν σύνολο 5 ριμπάουντ πήραν παραπάνω..
Οκ…..αν δεν διαβλέπεις πρόβλημα, τότε όλα καλά! Εγώ έχω διαφορετική άποψη πάντως…….με τον Μπιρούντις και τον Ράιτ παίζανε στο 5 και με τον Σλήβα στο 4!!! Δεν το λες και και σούπερ τρίο!!!

tarp7

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:43 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:40 pm
Sharp Shooter έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:33 pm
Το ξέρω ότι συζητήσεις περί γκίνιας, μεταφυσικού και ριζικού αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας.

Αλλά ρε σεις το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι απίστευτα καταραμένο ώρες ώρες. Εχουμε ζήσει απώλειες τίτλων που σου αφήνουν τραύμα για το υπόλοιπο της ζωής σου (1994, 2023).

Εχουμε ζήσει παικταράδες που ήρθαν από ΝΒΑ και σακατεύτηκαν πριν προλάβεις να τους δεις να παίζουν ένα επίσημο (Ματσιγιάουσκας).

Και φυσικά το αποψινό του Έβανς που ρε π..στη μου δεν γίνεται ούτε σε ταινία Χόλυγουντ.

Να επιστρέφει παίκτης μετά από τραυματισμό, να αφήνει υποσχέσεις στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα. Να μπαίνει στον πρώτο του αγώνα Ευρωλίγκας και να σείεται το ΣΕΦ. Και λίγες φάσεις μετά να τραυματίζεται αγωνιζόμενος έναντι της παλιάς του ομάδας με την οποία είχε τους άλλους δύο τραυματισμούς.
Μήπως για αυτό δεν έπρεπε να τον βάλει με Ζαλγκίρις;
Γιατί να μην τον βάλει ;.Σε ένα λεπτό τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση. Δεν φταίει ο Μπαρτζώκας που τραυματίστηκε. Θα μπορούσε να το πάθει και στο πρωτάθλημα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τετ Νοέμ 12, 2025 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:44 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:30 pm
Sokos έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 10:24 pm
Από την ώρα του τραυματισμού παίζει να μην έχω παρακολουθήσει ούτε φάση, ενώ βλέπω το ματς υποτίθεται.

Ούτε να κράξω για την πεντάδα με τους ασουτους δεν έχω κουράγιο.

Δεν ξέρω τι κουράγιο θα βρει και η ομάδα να παίξει άλλο ένα ημίχρονο. Φαίνονται όλοι μουδιασμένοι.

Να σαι ταλαντούχος, να σαι δουλευταράς, αλλά να μην μπορεί το σώμα σου… Πόσο κρίμα τόσο ωραίος παίκτης (και μάπας να ταν κρίμα θα ταν εννοείται)…
Πιστεύω σχεδόν κανείς δεν είδε το ματς ουσιαστικά

Βγάζει τόσο έντονα D. Rose vibes που δεν γίνεται να σε επηρεάσει σαν οπαδό , πόσο μάλλον τα παιδιά της ομάδας που είναι αθλητές και είχαν κάθε μέρα τον Κιναν μαζί τους
Αυτο ακριβως... αν παγωσαμε στην θεα του Evans να ειναι κατω στο παρκε και να φωναζει no way εγω και εσυ... ας φανταστουμε πως νιωθουν οι συναδελφοι του... και ειδικα οι συμπαικτες του που ηταν καθε μερα μαζι του through thick and thin... που τον εβλεπαν να ταλαιπωρητε, να σηκωνει πολυκατοικιες και ολο το γολγοθα που τραβουσε στο δρομο της επιστροφης... για να πεσει κατω ολο αυτο το επιχειρημα σαν χαρτινος πυργος σε ανυποπτη φαση.

glenrice90

senior
Reactions:

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:44 pm

Dimmitz έγραψε:
Sharp Shooter έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:33 pm
Το ξέρω ότι συζητήσεις περί γκίνιας, μεταφυσικού και ριζικού αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας.

Αλλά ρε σεις το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι απίστευτα καταραμένο ώρες ώρες. Εχουμε ζήσει απώλειες τίτλων που σου αφήνουν τραύμα για το υπόλοιπο της ζωής σου (1994, 2023).

Εχουμε ζήσει παικταράδες που ήρθαν από ΝΒΑ και σακατεύτηκαν πριν προλάβεις να τους δεις να παίζουν ένα επίσημο (Ματσιγιάουσκας).

Και φυσικά το αποψινό του Έβανς που ρε π..στη μου δεν γίνεται ούτε σε ταινία Χόλυγουντ.

Να επιστρέφει παίκτης μετά από τραυματισμό, να αφήνει υποσχέσεις στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα. Να μπαίνει στον πρώτο του αγώνα Ευρωλίγκας και να σείεται το ΣΕΦ. Και λίγες φάσεις μετά να τραυματίζεται αγωνιζόμενος έναντι της παλιάς του ομάδας με την οποία είχε τους άλλους δύο τραυματισμούς.
Εικόνα

Μάγκες έχουμε τη ξενερα μας, μην έχουμε και τα ΜΗΠΩΣΕΠΡΕΠΕΝΑ τωρα. 2 αιώνες περιμέναμε

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:46 pm

ειναι πολυ δυσκολο το βραδυ....

παροτι θα επρεπε να σταθουμε στην εξαιρετικη εμφανιση της ομαδας αυτο δε γινεται......

κριμα το παιδι.....δεν υπαρχει αυτο......κριμα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:46 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:43 pm
Dimmitz έγραψε:

Γιατί να μην τον βάλει ;.Σε ένα λεπτό τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση. Δεν φταίει ο Μπαρτζώκας που τραυματίστηκε. Θα μπορούσε να το πάθει και στο πρωτάθλημα
Για το προληπτικό της υπόθεσης λέω. Πόσο διαβολική σύμπτωση να συμβεί αυτό εναντίον της Ζαλγκίρις με την προϊστορία που έχει ο παίκτης;

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:47 pm

kojito έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 10:37 pm
Αν εξαιρέσει κανείς πάντως τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, παίζουμε καλά. Και στην επίθεση επιτέλους τροφοδοτείται συχνά και ωραία ο Μίλου.

Ελπίζω ο κόουτς να βλέπει ξανά ότι ο Fournier δεν αποδίδει όταν παίζει μαζί με Dorsey.
Τι φταιει που παιζει μαζι με τον Ντορσει το οτι χανει μεχρι κ πανευκολα (για την κλαση του) λει απ; Απλα ειναι αλλου γι αλλου ακομα κ παντελως εκτος ρυθμου.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:47 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:42 pm
karamelitsa έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:36 pm

Οταν η αντίπαλη ομάδα τα σπάει ε λογικό δεν είναι να πάρει και πολλά επιθετικά ριμπάουντ όπως ταυτόχρονα και εμείς πολλά αμυντικά? Αν τα έβαζαν δεν θα είχαν τόσα επιθετικά ριμπάουντ...στην τελική σαν σύνολο 5 ριμπάουντ πήραν παραπάνω..
Οκ…..αν δεν διαβλέπεις πρόβλημα, τότε όλα καλά! Εγώ έχω διαφορετική άποψη πάντως…….με τον Μπιρούντις και τον Ράιτ παίζανε στο 5 και με τον Σλήβα στο 4!!! Δεν το λες και και σούπερ τρίο!!!
Ε και πώς κερδίσαμε τότε 20 πόντους αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στο 4-5? Μην ξεχνάμε ότι το ριμπάουντ δεν είναι θέμα μόνο των ψηλών άλλα όλης της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε μια χαρά στους ψηλούς και βάση απόδοσης στην θέση 5 μέχρι τώρα είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρωλίγκα. Εκει που έχουμε θέμα είναι στις θέσεις 1 και 3....που στο 3 ο Φουρνιέ σέρνεται, ο Γούορντ είναι στην καλύτερη μέτριος και ο Πάπ μάλλον τελειώνει φέτος την καριέρα του....ε για την θέση 1 τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές και δεν τα ξαναλέω.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:48 pm

Ρηξη στον αχιλλειο το είπαν μόλις στη νοβα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:48 pm

Επιβεβαιώθηκε ο αχίλλειος. Το άκουσα τώρα στην Nova.

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:51 pm

Περαστικά στο παιδί.

Εμείς πρέπει να βρούμε οποιαδήποτε παίκτη στον άσο. Ήταν μεγάλο το ρίσκο

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:51 pm

Τρίτος career ending τραυματισμός λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα. Τι να πω, έχω στεναχωρηθεί πολύ απόψε.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:52 pm

Δεξιός αχίλλειος το 22
Αριστερός αχίλλειος σήμερα
Επιγονατιδικός τένοντας τον Μάιο του 24

Τι να πεις...

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:53 pm

:sad:

Τελος ο εβανς. Μακαρι το παιδι να γυρισει στην ζωη του οσο πιο δυνατος γινεται αλλα η μπασκετικη ζωη του μαλλον τελειωσε.

Το κακο με την Ζαλγκιρις τριτωσε δυστυχως.

Μετα απο 4 αποτυχημενα φαιναλ φορ δεν εχω απογοητευτει περισσοτερο απο οτι αυτητην στιγμη

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:53 pm

Απιστευτο πραγματικα........

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -diagnosis

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”