Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 15, 2025 5:07 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 3:21 pm
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 2:56 pm
Απ τα highlights μου θυμίζει λίγο Lundberg ο φλυν, τον έχει παρακολουθήσει κανείς να πει μια γνώμη; Απ αυτά που βλέπω πάντως μου αρέσει προσωπικά.
Τον Φλιν δεν τον εχω δει αλλα απο τα βιντεο κ τα στατιστικα του μια χαρα φαινεται. Τον Χαρπερ τον εχω δει κ δεν μου αρεσει ουτε νομιζω ειναι αυτο που χρειαζομαστε.
Κατάλαβα. Τον Χάρπερ θα πάρουμε.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 5:09 pm

Knoxville έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 1:00 pm
kite26 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 12:13 pm

Αν θέλεις την ειλικρινή μου άποψη, ο Ντιλικινά δεν είναι κακός παίκτης. Είναι ένας ψηλός γκαρντ με απίστευτα σωματικά προσόντα που υστερεί σε σκορ και δημιουργία. Εάν είχαμε χτιστεί όπως έπρεπε και με αυτούς που έπρεπε, σαν μπακ απ επιλογή είναι μια χαρά. Όπως είμαστε τώρα, όχι. Για την κατάσταση που βρισκόμαστε φταίνε οι γενικότερες επιλογές μας, όχι αυτός καθ'αυτός Ντιλικινά. Άραγε είμαστε πολύ βέβαιοι ότι ο Λι χρησιμοποιείται με το βέλτιστο τρόπο βάσει των ικανοτήτων του;
Με συγχωρείς για το θάρρος φίλε μου... αλλά αυτό που περιγράφεις δεν είναι καλαθοσφαιριστής στη θέση του πόιντ γκάρντ αλλά αμυντικό χάφ.
Χαχαχα true story!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Νοέμ 15, 2025 5:13 pm

assistant έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:03 am
kite26 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:16 am
Καλημέρα, αλήθεια τώρα, πιστεύει κανείς ότι η κατάσταση στο τμήμα θα αλλάξει; Εγώ πλέον όχι παιδιά.
ουτε με την επιστροφη Ντιλικινα;;;;;;;;
ας περιμένουμε να δούμε όλη την ομάδα πρώτα υγιή και να ολοκληρωθεί το ροστερ και μετά κρίνουμε :P :drunk: :hammer: . Ποντάρω και χρήματα ότι του χρόνου καλοκαίρι θα συζητάμε για παικταράδες σέντερ και ο κοουτς θα περιμένει γυρίσει Φαλ , μην πω και Έβανς που φέτος λέγαμε για άσσους και δεν ήρθε κανένας

όπως έγραψα και στο τοπικ του αγώνα, δεν υπάρχει ίχνος πίστης πλέον, πολύ κακό αυτό αλλά τα στοιχεία δεν συνηγορούν σε αισιοδοξία

Σε προσωπικό επίπεδο αναγνωρίζω μόνο ότι δεν μπόρεσα να κρατηθώ χθες μετά την επίθεση στο ταιμ αουτ στα 13.6 δευτερόλεπτα .....Δεν ήθελα να γράψω τίποτα μετά τον ταρυματισμό Εβανς ούτε για το ματς ούτε για παίκτες ( ούτε οι κοντινοί μου φίλοι σε ομαδική στο viber δεν έγραφαν κουβέντα σε όλο το ματς ενώ επικρατεί το ίδιο με εδώ μέσα , μαλώνουμε οι υπομονάκηδες με τους γκρινιάρηδες ) ......Μακάρι να είχα τη δύναμη και λίγη λογική οι προπονητικές αποφάσεις , ζητώ συγνώμη αλλά δεν έχω τουλαχ. από 21 Μαιου 2023.....έχω ψυχικά τραύματα και PTSD

και γενικότερα πιστεύω σύμφωνα με τις προσλαβάνουσες μου, ότι η υπομονή στερεύει με γοργούς ρυθμούς φέτος

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 6:26 pm

Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν λαχεία σε πιο υποβαθμισμένα πρωταθλήματα. Το αντίθετο, απλώς χρειάζεται ικανότητα για να βρεις ένα. Και ερωτώ: Τη διαθέτουμε;
Το θέμα είναι όμως ότι όχι μόνο δεν κάνουμε καλά picks, φορτώνεται η ομάδα και μεγάλα συμβόλαια. Χίλιες φορές συμβόλαια τύπου 1+1 ή τρίμηνο και βλέπουμε.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 6:41 pm

Τελευταια μου ενημερωση μιλαει για short list με δυο παικτες απο Τουρκια, εναν Απο Γαλλια και δυο απο ΝΒΑ/Gleague χωρις να ξερω λεπτομεριες.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 6:58 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 5:13 pm
assistant έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:03 am

ουτε με την επιστροφη Ντιλικινα;;;;;;;;
ας περιμένουμε να δούμε όλη την ομάδα πρώτα υγιή και να ολοκληρωθεί το ροστερ και μετά κρίνουμε :P :drunk: :hammer: . Ποντάρω και χρήματα ότι του χρόνου καλοκαίρι θα συζητάμε για παικταράδες σέντερ και ο κοουτς θα περιμένει γυρίσει Φαλ , μην πω και Έβανς που φέτος λέγαμε για άσσους και δεν ήρθε κανένας

όπως έγραψα και στο τοπικ του αγώνα, δεν υπάρχει ίχνος πίστης πλέον, πολύ κακό αυτό αλλά τα στοιχεία δεν συνηγορούν σε αισιοδοξία

Σε προσωπικό επίπεδο αναγνωρίζω μόνο ότι δεν μπόρεσα να κρατηθώ χθες μετά την επίθεση στο ταιμ αουτ στα 13.6 δευτερόλεπτα .....Δεν ήθελα να γράψω τίποτα μετά τον ταρυματισμό Εβανς ούτε για το ματς ούτε για παίκτες ( ούτε οι κοντινοί μου φίλοι σε ομαδική στο viber δεν έγραφαν κουβέντα σε όλο το ματς ενώ επικρατεί το ίδιο με εδώ μέσα , μαλώνουμε οι υπομονάκηδες με τους γκρινιάρηδες ) ......Μακάρι να είχα τη δύναμη και λίγη λογική οι προπονητικές αποφάσεις , ζητώ συγνώμη αλλά δεν έχω τουλαχ. από 21 Μαιου 2023.....έχω ψυχικά τραύματα και PTSD

και γενικότερα πιστεύω σύμφωνα με τις προσλαβάνουσες μου, ότι η υπομονή στερεύει με γοργούς ρυθμούς φέτος
Καταλαβαίνω ότι αρκετοί υποφέρετε με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα. Για να στερεύσει κάτι θα πρέπει πρώτα να υπάρχει.

Η υπομονή έχει τελειώσει από πέρυσι. Ο Μπαρτζώκας έπρεπε να έχει ήδη φύγει μετά τους τελικούς.

Η μοναδική μου ένσταση τόσο σε αυτά που γράφεις εσύ, όσο και άλλων φίλων μου κινούνται στο ίδιο μοτίβο είναι ότι η στάση σας είναι τουλάχιστον άδικη ως προς την ομάδα. Όχι ως προς τον Μπαρτζώκα. Ως προς την ομάδα. Και εξηγούμαι:

1. Η ομάδα μόλις πριν 3 μέρες έπαιξε two way basket και κέρδισε με άνεση την πρωτοπόρο της λίγκας.
2. Η ομάδα δεν έχει εμφανίσει εικόνα διάλυσης σε κανένα παιχνίδι όπως έχει γίνει πολλές φορές πέρυσι και φέτος με τον αιώνιο.
3. Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι με πολύ μεγαλύτερο ταβάνι. Πέρυσι δεν είχες Ντορσει που κινείται σε επίπεδα prime Ναν, δεν είχες Ward, και ο Χολ είναι τουλάχιστον καλύτερος επιθετικά από Φαλ, συν ότι έχεις prime Μιλου που δεν είχες πέρυσι.
4. Η ομάδα έχει ρεκόρ 7-4 παίζοντας κατά γενική ομολογία κακό μπάσκετ, αλλά δεν έχει ρεκόρ 4-7.
5. Η ομάδα παίζει όπως παίζει έχοντας τους δύο σταρ της σε εικόνα παλαίμαχων αθλητών. Μιλάμε για δύο παίκτες που πέρυσι έβαζαν τους 50 από τους 90 πόντους στα περισσότερα παιχνίδια.

Φταει ο Μπαρτζώκας που ο Φουρνιέ και ο Σάσα παίζουν σαν παλαίμαχοι;

Επαναλαμβάνω η κριτική που δέχεται η ομάδα την θεωρώ άδικη. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο Μπαρτζώκας. Κάποιοι έχετε μπερδεύτει μου φαίνεται.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 6:59 pm

Christofis έγραψε:
Τελευταια μου ενημερωση μιλαει για short list με δυο παικτες απο Τουρκια, εναν Απο Γαλλια και δυο απο ΝΒΑ/Gleague χωρις να ξερω λεπτομεριες.
Ο ένας από Τουρκία θα είναι ο Φλιν, από Γαλλία ο μόνος που παίζει είναι ο Ντεκολο και από Αμερική θα είναι κανένας Νταλάνο Μπάντον.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:01 pm

Dimmitz έγραψε:
Christofis έγραψε:
Ο ένας από Τουρκία θα είναι ο Φλιν, από Γαλλία ο μόνος που παίζει είναι ο Ντεκολο και από Αμερική θα είναι κανένας Νταλάνο Μπάντον.
Ο ντε κολο ειναι εκτος καδρου.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:10 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Τότε μάλλον θα είναι ο Robinson της Παρί. Wild guess.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:15 pm

Dimmitz έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ξερω οτι τους δυο δεν τους εχουμε ακουσει σενκανενα ρεπορταζ προσφατο ή καλοκαιρινο

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:16 pm

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:16 pm

Dimmitz έγραψε:
Christofis έγραψε:

Δεν αποκλείεται, μας είχε κάνει χωνί πέρσι σε ένα φιλικό με την Τραπάνι. Μπορεί να του χε γυαλίσει τότε.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:21 pm

Ο Γκλιν Γουατσον ειναι σύμφωνα με….ραδιο αρβύλα που ειναι κ πιο λογικό πιο εύκολα παιρνεις παικτη απο Βιλερμπάν .(Μακάρι Ρομπινσον προσωπικά )

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:36 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 7:21 pm
Ο Γκλιν Γουατσον ειναι σύμφωνα με….ραδιο αρβύλα που ειναι κ πιο λογικό πιο εύκολα παιρνεις παικτη απο Βιλερμπάν .(Μακάρι Ρομπινσον προσωπικά )

Αυτός ο Watson είχε παίξει Ελλάδα;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:41 pm

Εχει παιξει