Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:14 pm

Bartzoki-ban έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 10:58 pm
Eίμαστε μια καλή εμφάνιση Saben Lee μακριά από το να μην πάρουμε καν pg για τον επόμενο μήνα. Αν γίνει αύριο, θεωρήστε το δεδομένο . Έχω πάψει να πιστεύω ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του Μπαρτζώκα . :lol:

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:24 pm

Χαρταετε κάνε καμιά πρόβλεψη για αύριο να παίξουμε τα αντίθετα :D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:56 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 7:11 pm
Μπατλερ:

Για τον λόγο που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό: “Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα"
Αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Να δίνεις την εντύπωση ότι έχεις πολύ γεμάτη περιφέρεια ενω η περιφέρεια αποτελείται από έναν και μοναδικό ασσο. Πραγματικά απίστευτο

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Νοέμ 26, 2025 12:00 am

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 11:24 pm
Χαρταετε κάνε καμιά πρόβλεψη για αύριο να παίξουμε τα αντίθετα :D
Αύριο αυτά, να γυρίσω σπίτι το απόγευμα και θα μπω για προβλέψεις.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 26, 2025 1:34 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 11:12 pm
assistant έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 10:33 pm
Αν ο Μπατλερ δεν επιλεξε εμας γιατι πιστευε οτι δεν μπορουσε να ανταγωνιστει τον Λι,τον Ντιλικινα και τον Εβανς με πατεριτσες........ε τοτε καλα εκανε και πηγε εκει που πηγε....
ο μπατλερ καλα καλα δεν ξερει τον φουρνιε που ειπε οτι τον καλεσε..λεει εκεινος ο τυπος που επαιζε νικς με πηρε..
οποτε τους αλλους 3 και οτι παιζουν μπαντμιντον να του ελεγες θα το πιστευε..

αυτος μονο και μονο απο τις δηλωσεις του καταλαβαινεις οτι θα επαιρνε κανα χρονο να εγκληματιστει στην ομαδα.

για μενα απλο ειναι το θεμα..ο μανατζερ του ηθελε να τον παει ερυθρο..αυτος δεν ειχε ιδεα και εκανε οτι του ειπε..τωρα αν εφταιγε η σχεση μας με τον μανατζερ,του δωσαμε μικροτερη προμηθεια ..η απλα πιστευε οτι θα παιζει αλλαγη του γουοκαπ..ποιος ξερει.
Εαν ο Μπατλερ εχει τον ιδιο μανατζερ με τον Πιτερς, τοτε κανει sense οτι αυτος τον εσπρωξε προς καπου αλλου. Δεν νομιζω πως θα ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με τη διαχειριση του ο Πιτερς κ προφανως αυτο θα το γνωριζει ο ατζεντης του με τον καλυτερο τροπο. Δουλεια ενος ατζεντη ειναι με τις επιλογες του να μεγιστοποιειται η ικανοποιηση του πελατη του και αυτο δεν περιοριζεται μονο στο οικονομικο.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Νοέμ 26, 2025 2:49 am

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Νοέμ 26, 2025 3:13 am

Rivers15 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 11:12 pm

ο μπατλερ καλα καλα δεν ξερει τον φουρνιε που ειπε οτι τον καλεσε..λεει εκεινος ο τυπος που επαιζε νικς με πηρε..
οποτε τους αλλους 3 και οτι παιζουν μπαντμιντον να του ελεγες θα το πιστευε..

αυτος μονο και μονο απο τις δηλωσεις του καταλαβαινεις οτι θα επαιρνε κανα χρονο να εγκληματιστει στην ομαδα.

για μενα απλο ειναι το θεμα..ο μανατζερ του ηθελε να τον παει ερυθρο..αυτος δεν ειχε ιδεα και εκανε οτι του ειπε..τωρα αν εφταιγε η σχεση μας με τον μανατζερ,του δωσαμε μικροτερη προμηθεια ..η απλα πιστευε οτι θα παιζει αλλαγη του γουοκαπ..ποιος ξερει.
Εαν ο Μπατλερ εχει τον ιδιο μανατζερ με τον Πιτερς, τοτε κανει sense οτι αυτος τον εσπρωξε προς καπου αλλου. Δεν νομιζω πως θα ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με τη διαχειριση του ο Πιτερς κ προφανως αυτο θα το γνωριζει ο ατζεντης του με τον καλυτερο τροπο. Δουλεια ενος ατζεντη ειναι με τις επιλογες του να μεγιστοποιειται η ικανοποιηση του πελατη του και αυτο δεν περιοριζεται μονο στο οικονομικο.
ναι ο μανατζερ του πιτερς ειναι..κατι που ισως δειχνει και τι θα γινει με τον αλεκο το καλοκαιρι...ο μανατζερ υποθετω πρωτα πρωτα κοιταει να τα εχει καλα με τα μεγαλυτερα πορτοφολια...επισης ανεβαινει και η αξια του μανατζερ οταν οι παικτες του ειναι στις καλυτερες ομαδες..οποτε εμενα μου φαινεται περιεργο ο μανατζερ να τον στελνει ερυθρο εκτος και δεν τον νοιαζει πλεον να χει καλες σχεσεις μαζι μας.

το οτι θα γραψει περισσοτερα νουμερα στον ερυθρο εμενα μου φαινεται χαζη δικαιολογια..δεν μπορεις να το προβλεψεις αυτο..το μονο που στεκει ειναι να πιστευε οτι θα γυρισει ο εβανς και μαζι με γουοκαπ μετα δεν θα εχει χωρο ο πελατης του..αλλα τελικα πηγε κουβα σε αυτο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Νοέμ 26, 2025 3:23 am

shaq7 έγραψε:

ναι ο μανατζερ του πιτερς ειναι..κατι που ισως δειχνει και τι θα γινει με τον αλεκο το καλοκαιρι...ο μανατζερ υποθετω πρωτα πρωτα κοιταει να τα εχει καλα με τα μεγαλυτερα πορτοφολια...επισης ανεβαινει και η αξια του μανατζερ οταν οι παικτες του ειναι στις καλυτερες ομαδες..οποτε εμενα μου φαινεται περιεργο ο μανατζερ να τον στελνει ερυθρο εκτος και δεν τον νοιαζει πλεον να χει καλες σχεσεις μαζι μας.

το οτι θα γραψει περισσοτερα νουμερα στον ερυθρο εμενα μου φαινεται χαζη δικαιολογια..δεν μπορεις να το προβλεψεις αυτο..το μονο που στεκει ειναι να πιστευε οτι θα γυρισει ο εβανς και μαζι με γουοκαπ μετα δεν θα εχει χωρο ο πελατης του..αλλα τελικα πηγε κουβα σε αυτο.
ο πητερς δεν ειναι για να παιζει 5λεπτα και 6λεπτα

ειναι πολυ καλος παιχτης για τετοιο ρολο

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 10:01 am

O πίτερς φέτος παίζει 13 λεπτά, γι αυτό το ρόλο θεωρώ ότι είναι μια χαρά να παίζει γύρω στα 15λεπτά Για βασικός σε ομάδα φ4 δεν κάνει και φάνηκε πρόπερσυ αλλά και στην τσσκα και εφές που ήταν.

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 10:05 am

shaq7 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Νομίζω η δουλειά χάλασε στο ρόλο που του είπε ο μπαρτζώκας ότι θα πάρει. Και στον ερυθρό 15 λεπτά παίζει αλλά πιθανόν να του δώσανε μεγαλύτερη ελευθερία

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Νοέμ 26, 2025 10:29 am

Ελευθερος ο Μοντε Μορις

Αν βγειτε έξω να παρετε ομπρελα , αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις .

Ας αφήσουμε τον φόβο, τον πόνο, την κακία, το θυμό, την ενοχή ή την απογοήτευση.
Θυμηθείτε όλα όσα έχετε και είστε ευγνώμονες.
Περπατήστε στη φύση.
Εργαστείτε στον κήπο. (με ομπρέλα για τις επόμενες 3 μερες)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Νοέμ 26, 2025 10:31 am

Εικόνα

Bartzoki-ban

Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 26, 2025 10:56 am

Φάγαμε άκυρο από τον Μπάτλερ (ή πιθανότερα από τον μάνατζέρ του) . Εδώ καλώς δεν εξέθεσε την ομάδα ο Μπαρτζώ. Τι να πεις, ότι χανουμε και τους ελεύθερους από τον Αστέρα ; Κι όχι τπτ αλλο, το χάσαμε για εναν μονίμως τραυματία , έναν ημιμόνιμα τραυματία που ζήτησες εσύ και τον Λι ;

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Νοέμ 26, 2025 11:27 am

Πάντως για να τα λέμε και όλα, αν και είναι νωρίς, τόσο ο Μπάτλερ όσο και ο Ντινγουίντι είναι εντελώς μέτριοι μέχρι τώρα, δείχνουν ότι θέλουν πολύ δουλειά και οι 2, έχουν που και και που κάποια ξεσπάσματα που δείχνουν την αξία τους, άλλα προσωπικά για το όνομα που κουβαλάνε και οι 2 περίμενα κάτι καλύτερο ειδικά από τον Ντιγουίντοι που είναι τεράστιο όνομα και παίζει και σε μια μέτρια ομάδα που σημαίνει ότι έχει χώρο να πάρει πρωτοβουλίες και να βγει μπροστά.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 11:52 am

karamelitsa έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 11:27 am
Πάντως για να τα λέμε και όλα, αν και είναι νωρίς, τόσο ο Μπάτλερ όσο και ο Ντινγουίντι είναι εντελώς μέτριοι μέχρι τώρα, δείχνουν ότι θέλουν πολύ δουλειά και οι 2, έχουν που και και που κάποια ξεσπάσματα που δείχνουν την αξία τους, άλλα προσωπικά για το όνομα που κουβαλάνε και οι 2 περίμενα κάτι καλύτερο ειδικά από τον Ντιγουίντοι που είναι τεράστιο όνομα και παίζει και σε μια μέτρια ομάδα που σημαίνει ότι έχει χώρο να πάρει πρωτοβουλίες και να βγει μπροστά.
Συμφωνώ για Ντίνγουιντι ότι είναι αρκετά κατώτερος των προσδοκιών. Ο Μπάτλερ ωστόσο δε νομίζω ότι θα μας χαλούσε, να έκανε σε εμάς αυτά που κάνει στον Ερυθρό. Τους έχει πάρει ένα παιχνίδι (με τη Μονακό αν δεν κάνω λάθος) με εξαιρετική επίδοση στο 2ο ημίχρονο. Με την πάροδο του χρόνου λογικά θα βελτιώνεται. Έχει ένα θέμα με τα φάουλ, που του στερεί και χρόνο συμμετοχής. Γενικά έχει όμως τίμια παρουσία ήδη στα πρώτα 5 του παιχνίδια, πολύ ανώτερη από αυτά που έχουν δείξει Λι και Νιλικίνα σε 1μιση σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”