Κάπου είχα διαβάσει ότι ο Χεις Ντέιβις αν δεν πήγαινε ΣΤΟ NBA είχε κλείσει με 4 στην Χαποελ
4αρια έχουμε και πρέπει να παίζει λίγο και ο Σάμο μην πάρει στραβές και φύγει Αμερική!!!!! 5αρι δεύτερο Manimal χρειαζόμαστε.Εγω από τα 5αρια- απόντος Λεσσορτ - μονο με Μanimal νιώθω κατά ένα ικανοποιητικότατο ποσοστό ασφαλής κάτω από το καλάθι, όπως τότε με Λασμε-Γκιστ και παλιά Μπατίσταρο (και Πεκοβιτς) και τις πιο παλιές εποχές Ράντζα και Βρανκοβιτς. Ο Χολμς δεν" χορεύει" στην ρακέτα. Είναι μόνο δώσε να καρφωσω σαν Ντοντα Χολ. (τουλάχιστον ο Χολ ρίχνει και μερικά ταπίδια)
Ο Γκριγκονις δεν πάτα καλά και δεν ζορίζει το κορμί του, μη επιταχυνοντας τις κινήσεις του. Παίζει λες και κρατάει το σκατο μέχρι να πάει τουαλέτα. Δεν τον κατηγορώ λόγω προβλήματος στην μέση αλλά καλό θα ήτανε να πάει δανεικός (και να παίξει σε λίγο χαμηλότερο τέμπο μέχρι να δέσει) αφού τον αγαπάμε και του πληρώνουμε κανονικά το συμβόλαιο του.
Αν ο Καλαιτζακης έβαζε τα τρίποντα δεν θα ήθελα παίχτη αλλά το παιδί δεν θέλει να βελτιωθεί στο τρίποντο. Εμένα να βάζες, το γαμ@μενο, θα έφτιαχνα το σουτ μου δίπλα σε ένα γυμναστή που θα μου βελτιώνε και την μηχανική στο σουτ. Έχει αμυναρα και είναι μόνο για ειδικές αποστολές,οχι κανονικό ροτεισον.
Μην νομίζουμε ότι επειδή είμαστε 4αδα πιάσαμε τον Παπά από τα @@.Στην άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε και μάλιστα πολύ παίρνοντας τους 2 κατάλληλους παίχτες στο 2/3 και 5. Η Παρτιζαν δεν ξέρω σε τι φάση είναι αλλά έχανε πολλά νορμάλ σουτ.
Ειναι ευκαιρία φέτος που πολλές ομάδες χωλενουν σε κάτι (τραυματισμόυς κλπ) να καθαρίσουμε την παρτίδα. Δεν υπάρχει η αδιαμφισβητητη σούπερ δυνατή ομάδα. Σε αυτό ο Αταμαν είναι εκνευριστικός. Θέλει να ξεζουμιζει τους "πρώτους " του χωρίς να ανεβάζει επίπεδο αυτούς που έρχονται από πίσω. Στο τέλος θα πάει στο καλό αν δεν τ καταφέρει και θα ήθελα Ζοτς. Ζοτς με Σλουκα και τέτοιους κοντούς και τον κατάλληλο δεύτερο Μanimal θα γραφαμε πάλι χρυσή ιστορία.