Euroleague 13η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Partizan Mozzart Bet Belgrade(25/11, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 26, 2025 1:23 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 12:22 pm
Ενα χειζ ντειβις ναχαμε!ονειραα!διωχνεις γιουρτσεβεν κ γκριγκονις κ εισαι μια χαρα!χολμς φαριντ χειζ χουαντσο μητογλου σαμο
Εμένα είναι η καψούρα μου ο Χέιζ (για τον Ολυμπιακό), παικταράς, άμυνα και επίθεση, χωρίς τραυματισμούς αλλά υπερβολικό.
Στο 3 έχεις ήδη Οσμάν, Ρογκαβόπουλο και σχήματα που παίζει και ο Γκραντ εκεί, και στο 4 έχεις Χουάντσο που είναι βασικός με 26 λεπτά και Μήτογλου από πίσω (συν ότι παίρνει ο Σαμοντούροφ), δεν μπορείς να πάρεις τον MVP του περυσινού Φ4 και υποψηφίου για την κανονική σεζόν για αναπληρωματικό για να συμπληρώνει τον Οσμάν και τον Χουάντσο ακόμα και τον Μήτογλου να θεωρήσεις τρίτο σέντερ.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 26, 2025 2:42 pm

Κάπου είχα διαβάσει ότι ο Χεις Ντέιβις αν δεν πήγαινε ΣΤΟ NBA είχε κλείσει με 4 στην Χαποελ
4αρια έχουμε και πρέπει να παίζει λίγο και ο Σάμο μην πάρει στραβές και φύγει Αμερική!!!!! 5αρι δεύτερο Manimal χρειαζόμαστε.Εγω από τα 5αρια- απόντος Λεσσορτ - μονο με Μanimal νιώθω κατά ένα ικανοποιητικότατο ποσοστό ασφαλής κάτω από το καλάθι, όπως τότε με Λασμε-Γκιστ και παλιά Μπατίσταρο (και Πεκοβιτς) και τις πιο παλιές εποχές Ράντζα και Βρανκοβιτς. Ο Χολμς δεν" χορεύει" στην ρακέτα. Είναι μόνο δώσε να καρφωσω σαν Ντοντα Χολ. (τουλάχιστον ο Χολ ρίχνει και μερικά ταπίδια)

Ο Γκριγκονις δεν πάτα καλά και δεν ζορίζει το κορμί του, μη επιταχυνοντας τις κινήσεις του. Παίζει λες και κρατάει το σκατο μέχρι να πάει τουαλέτα. Δεν τον κατηγορώ λόγω προβλήματος στην μέση αλλά καλό θα ήτανε να πάει δανεικός (και να παίξει σε λίγο χαμηλότερο τέμπο μέχρι να δέσει) αφού τον αγαπάμε και του πληρώνουμε κανονικά το συμβόλαιο του.

Αν ο Καλαιτζακης έβαζε τα τρίποντα δεν θα ήθελα παίχτη αλλά το παιδί δεν θέλει να βελτιωθεί στο τρίποντο. Εμένα να βάζες, το γαμ@μενο, θα έφτιαχνα το σουτ μου δίπλα σε ένα γυμναστή που θα μου βελτιώνε και την μηχανική στο σουτ. Έχει αμυναρα και είναι μόνο για ειδικές αποστολές,οχι κανονικό ροτεισον.

Μην νομίζουμε ότι επειδή είμαστε 4αδα πιάσαμε τον Παπά από τα @@.Στην άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε και μάλιστα πολύ παίρνοντας τους 2 κατάλληλους παίχτες στο 2/3 και 5. Η Παρτιζαν δεν ξέρω σε τι φάση είναι αλλά έχανε πολλά νορμάλ σουτ.

Ειναι ευκαιρία φέτος που πολλές ομάδες χωλενουν σε κάτι (τραυματισμόυς κλπ) να καθαρίσουμε την παρτίδα. Δεν υπάρχει η αδιαμφισβητητη σούπερ δυνατή ομάδα. Σε αυτό ο Αταμαν είναι εκνευριστικός. Θέλει να ξεζουμιζει τους "πρώτους " του χωρίς να ανεβάζει επίπεδο αυτούς που έρχονται από πίσω. Στο τέλος θα πάει στο καλό αν δεν τ καταφέρει και θα ήθελα Ζοτς. Ζοτς με Σλουκα και τέτοιους κοντούς και τον κατάλληλο δεύτερο Μanimal θα γραφαμε πάλι χρυσή ιστορία.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Νοέμ 26, 2025 2:59 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Αν ο Καλαιτζακης έβαζε τα τρίποντα δεν θα ήθελα παίχτη αλλά το παιδί δεν θέλει να βελτιωθεί στο τρίποντο. Εμένα να βάζες, το γαμ@μενο, θα έφτιαχνα το σουτ μου δίπλα σε ένα γυμναστή που θα μου βελτιώνε και την μηχανική στο σουτ. Έχει αμυναρα και είναι μόνο για ειδικές αποστολές,οχι κανονικό ροτεισον.
Δε πιστεύω πως είναι θέμα θέλησης, υπάρχουν άπειρα παραδείγματα παικτών που δεν αμφισβητεί κανείς πόσο δουλεύουν και είχαν οχι έναν αλλά ολόκληρο επιτελείο ειδικών στο σουτ και πάλι τρίποντο της προκοπής δε μπόρεσαν να αποκτήσουν.

Ειδικά όταν η μηχανική είναι τόσο λάθος είναι σχεδόν αδύνατο να διορθωθεί σε αυτή την ηλικία λόγω muscle memory και ολόκληρης επιστήμης από πίσω.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 26, 2025 4:23 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει ότι ο Χεις Ντέιβις αν δεν πήγαινε ΣΤΟ NBA είχε κλείσει με 4 στην Χαποελ
4αρια έχουμε και πρέπει να παίζει λίγο και ο Σάμο μην πάρει στραβές και φύγει Αμερική!!!!! 5αρι δεύτερο Manimal χρειαζόμαστε.Εγω από τα 5αρια- απόντος Λεσσορτ - μονο με Μanimal νιώθω κατά ένα ικανοποιητικότατο ποσοστό ασφαλής κάτω από το καλάθι, όπως τότε με Λασμε-Γκιστ και παλιά Μπατίσταρο (και Πεκοβιτς) και τις πιο παλιές εποχές Ράντζα και Βρανκοβιτς. Ο Χολμς δεν" χορεύει" στην ρακέτα. Είναι μόνο δώσε να καρφωσω σαν Ντοντα Χολ. (τουλάχιστον ο Χολ ρίχνει και μερικά ταπίδια)

Ο Γκριγκονις δεν πάτα καλά και δεν ζορίζει το κορμί του, μη επιταχυνοντας τις κινήσεις του. Παίζει λες και κρατάει το σκατο μέχρι να πάει τουαλέτα. Δεν τον κατηγορώ λόγω προβλήματος στην μέση αλλά καλό θα ήτανε να πάει δανεικός (και να παίξει σε λίγο χαμηλότερο τέμπο μέχρι να δέσει) αφού τον αγαπάμε και του πληρώνουμε κανονικά το συμβόλαιο του.

Μην νομίζουμε ότι επειδή είμαστε 4αδα πιάσαμε τον Παπά από τα @@.Στην άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε και μάλιστα πολύ παίρνοντας τους 2 κατάλληλους παίχτες στο 2/3 και 5. Η Παρτιζαν δεν ξέρω σε τι φάση είναι αλλά έχανε πολλά νορμάλ σουτ.

Ειναι ευκαιρία φέτος που πολλές ομάδες χωλενουν σε κάτι (τραυματισμόυς κλπ) να καθαρίσουμε την παρτίδα. Δεν υπάρχει η αδιαμφισβητητη σούπερ δυνατή ομάδα. Σε αυτό ο Αταμαν είναι εκνευριστικός. Θέλει να ξεζουμιζει τους "πρώτους " του χωρίς να ανεβάζει επίπεδο αυτούς που έρχονται από πίσω. Στο τέλος θα πάει στο καλό αν δεν τ καταφέρει και θα ήθελα Ζοτς. Ζοτς με Σλουκα και τέτοιους κοντούς και τον κατάλληλο δεύτερο Μanimal θα γραφαμε πάλι χρυσή ιστορία.
ο καλαιτζακης ειναι για να μπαινει 5 λεπτα με σκοπο να ταλαιπωρησει τον αντιπαλο μπας και κανει κανα λαθος
βεβαια στην επιθεση ειναι σαν να παιζουμε με 4
παντα ευχομαι να παει καλα το ματς στα γκαρντ ωστε να μην αναγκαστουμε να τον δουμε ουτε λεπτο στον αγωνα

ο γκριγκονις μοιαζει σαν κατι παππουδες με αθριτικα που σηκωνονται το πρωι απτο κρεββατι

πιανει τζαμπα θεση ξενου χωρις να προσφερει κατι ουτε να υπολογιζεται ιδιαιτερα απτον αταμαν
η ας τον δωσουν δανεικο καπου μπας και του καλυψει κανεις μερος απτο συμβολαιο του η ας του δωσουν τα μισα να φυγει το καλοκαιρι

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 6:09 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 4:23 pm

ο γκριγκονις μοιαζει σαν κατι παππουδες με αθριτικα που σηκωνονται το πρωι απτο κρεββατι

πιανει τζαμπα θεση ξενου χωρις να προσφερει κατι ουτε να υπολογιζεται ιδιαιτερα απτον αταμαν
η ας τον δωσουν δανεικο καπου μπας και του καλυψει κανεις μερος απτο συμβολαιο του η ας του δωσουν τα μισα να φυγει το καλοκαιρι
Και μετα που θα βρεις καλυτερο ποδηλατη?

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Νοέμ 26, 2025 6:23 pm

Εικόνα

Πως τον βλέπετε τον Harvey ,τα έχει 10 λεπτά ?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 26, 2025 6:36 pm

qspock έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 6:09 pm

Και μετα που θα βρεις καλυτερο ποδηλατη?
Εικόνα

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 6:54 pm

Μακάρι να κάνουν πρόταση στον Ομέρ από Τουρκία η ο νέος προπονητής της Παρτιζαν για να ξεμπερδευουμε μια και καλή!!!!!!

Μεσα σε αυτήν την μπερδεμενη κατάσταση
-λόγω τραυματισμών στις ομαδες
-ελαχίστων επιλογών στην μαρκετα
-και το ταιμινγκ που φοβίζει για μεγάλες αλλαγες στις ομαδες.

ας κάναμε κίνηση τουλάχιστον για ΡΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΑ σκληρούς παιχτες και όχι πρώτο 5αρι από Αμερικη🙄.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 26, 2025 6:59 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 6:54 pm
Μακάρι να κάνουν πρόταση στον Ομέρ από Τουρκία η ο νέος προπονητής της Παρτιζαν για να ξεμπερδευουμε μια και καλή!!!!!!

Μεσα σε αυτήν την μπερδεμενη κατάσταση
-λόγω τραυματισμών στις ομαδες
-ελαχίστων επιλογών στην μαρκετα
-και το ταιμινγκ που φοβίζει για μεγάλες αλλαγες στις ομαδες.

ας κάναμε κίνηση τουλάχιστον για ΡΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΑ σκληρούς παιχτες και όχι πρώτο 5αρι από Αμερικη🙄.
δεν πρεπει να ενεργοποιησουμε την οψιον τελη δεκ και να φυγει

να παμε με φαριντ και χολμς και αν χρειαστει και καποιο αλλο σεντερ να παρουμε κανα ρολιστα εκει στον φεβρουαριο

ετσι και αλλιως ο φαριντ με τον χολμς θα ειναι τα 2 μας σεντερ ο τουρκος τι να κατσει να κανει να κανει τουρισμο οταν και αν τραυμτιστει καποιος σεντερ

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 7:12 pm

big_lebowski έγραψε:
Εικόνα

Να πω την αμαρτια μου δεν ειχα συνηδητοποιησει οτι ο τζεριαν ανηψιος της αδυναμιας μου στα 90s και το Ορλαντο Horace Grant με τα γυαλακια καθως μολις ειχα βαλει γυαλια και αρχισα να παρακολουθω μπασκετ και δη ΝΒΑ απο την τοτε συνδρομητικη τηλεοραση τα μεσημερια του Σαββατοκυριακου σε αναμεταδοση στα ελληνικα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 26, 2025 7:27 pm

Christofis έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Εικόνα

Να πω την αμαρτια μου δεν ειχα συνηδητοποιησει οτι ο τζεριαν ανηψιος της αδυναμιας μου στα 90s και το Ορλαντο Horace Grant με τα γυαλακια καθως μολις ειχα βαλει γυαλια και αρχισα να παρακολουθω μπασκετ και δη ΝΒΑ απο την τοτε συνδρομητικη τηλεοραση τα μεσημερια του Σαββατοκυριακου σε αναμεταδοση στα ελληνικα
τρομερη παιχτουρα ο χορας

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Νοέμ 26, 2025 7:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Νοέμ 26, 2025 7:27 pm
Christofis έγραψε:

τρομερη παιχτουρα ο χορας
Συντάσσομαι ! Μεγάλη αδυναμία επίσης.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”