Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:46 pm

Ρε παιδιά έχει βγει ο ίδιος ο προπονητής και έχει πει ''Για εμένα οι πιο σημαντικές θέσεις είναι το 1 και το 5'' ;
Σε μπάτζετ 20+ Μ όχι σε 10-12Μ που θα πεις οκ έχω περιορισμό κάπου θα έχω κενά κάπου θα ρισκάρω, είστε ικανοποιημένοι με τις 3αδες Γουοκαπ,Ντιλικινα,Λι και Μιλου,Χολ,Κωστα ; Για ποια στήριξη ή μη του προπονητή μιλάμε ακριβώς ;

Ναι προσωπικά έχω σταματήσει να τον στηρίζω από το τέλος της χρονιάς 2023-2024 όταν το καλοκαίρι έκανε έναν απο τους χειρότερους σχεδιασμούς και με δούλευε μέσα στη μούρη μου λέγοντας'' Φέτος θα παίξουμε πολύ πιο γρήγορα'' ενώ είχα γραμμή ψηλών Φαλ,Μιλου,Πιτερς,Σικμα 2 δεινόσαυρους και 2 λευκογαμπίτες , πως να παίξεις πιο γρήγορα με αυτούς ; Όλη τη χρονιά έβλεπα να περνάμε το κέντρο οριακά λίγο πριν τα 8 δεύτερα της παράβασης και το παρακάτω play που σας το γράφω όπως ακριβώς το ποστ που έκανα εκείνη την εποχή. " Περισσότερο ως δόλωμα χρησιμοποιείται ο Σέρβος παρά ως επιθετικός πόλος, κυρίως με το flash down action που στην ουσία είναι 2 play μέσα σε ένα ( ένα weave action μέσα σε spain pick n roll ) , ένας απο τους λόγους που γράφει λιγότερους πόντους απο τους αναμενόμενους, το βασικό πλάνο είναι ο Μιλουτίνοφ να δημιουργήσει ανισορροπία και όχι να εκτελέσει.Όλα αυτά για να κάνει ο Σέρβος ένα καμπυλοτό κόψιμο μετά το pick, να τραβήξει μισό βήμα τον παίκτη του Κάνααν για να σουτάρει για 3 στο τέλος της επίθεσης . Έεε βάλε ένα spanoulis action στον Κάνααν τότε να εκτελέσει και πιο γρήγορο σαν play είναι και καλύτερο σουτ θα βρεις.
Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε μετά τον τραυματισμό του , καθώς πριν σε συνδυασμό με την απουσία του Φαλ είχαμε προσανατολισμό στο να του περάσουν την μπάλα και να παίξει.Έχω πετύχει σε όλα τα ταιμ αουτ (καθώς δεν τα βλέπω απο nova ) είτε νικάμε με 10-είτε χάνουμε με 10 , είτε είμαστε πόντο-πόντο , την ίδια οδηγία ''πασάρετε περισσότερο, θέλω καλύτερη κίνηση χωρίς τη μπάλα''. Κάπου όμως καταντά απίστευτα μονοδιάστατο και κάποια στιγμή θα γίνει meme όπως η τριγωνική επίθεση του Φιλ."

Όταν μετά από κάθε πιθανή δικαιολογία, ακούσαμε απο τον Ζέρβα τον Γενάρη του 2024 οτι ο ολυμπιακός δυσκολεύεται λόγω του μεγάλου ρόστερ ,την επιστροφή των τραυματιών και την ανασφάλεια που νιώθουν οι παίκτες επειδή πάντα κάποιος κόβεται από την 12αδα, ακολουθεί ποστ πάλι εκείνης της εποχής.'' Ρε παιδιά εντάξει , να δεχτώ την ελλειπή προετοιμασία παρόλο που ήταν κάτι που γνώριζαν εξ αρχής , να δεχτώ την "περιορισμένη" αγορά που πάλι το ήξεραν εξ αρχής, να δεχτώ το my way σε θέματα μπάτζετ-παικτων , να δεχτώ και τους τραυματισμούς ( που μικροτραυματισμοί ήταν) που επίσης είναι κομμάτι του παιχνιδιού αλλά πάει στο καλό. Δικαιολογία επειδή είναι υγιείς οι παίκτες και υπάρχει πλήρες ρόστερ ούτε στην Αννίτα Πάνια δεν θα το άκουγα.''

Και το κερασάκι στην τούρτα μετά το χαμένο πρωτάθλημα σε ερώτηση τι έφταιξε να απαντά ειρωνικά ''Μάλλον είμαι κακός προπονητής και δεν μας ευνόησαν τα άστρα''.

Αλλά το πρόβλημα είμαστε εμείς που λέμε enough is enough. Δεν είμαστε στο 2022 , έχει κορμό , έχει ένα καράβι χρήματα ,του πήρε μια 5ετια να πει ''ρε δεν βάζω ενα 3αρι που έχω μόνο τον Παπ'', κάθε χρόνο έχω πρόβλημα με αθλητικές σκληρές ομάδες και κάθε χρόνο όχι απλά δεν κλείνω τις τρύπες που έχω , δημιουργώ καινούριες. Αλλά έπαιξε μπασκετάρα πριν 3 χρόνια, έκανε σερί με τον Παναθηναικό που κάναμε αγγαρεία σε κάθε ματς και έφτανε μια υποφερτή περίοδος να καθαρίσεις το ματς και πάει συνεχόμενα f4 μην είμαστε και πλεονέκτες.

Μέχρι φέτος
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:52 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:09 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 7:35 pm

Εσύ συγκαταλέγεσαι σε αυτούς που υποστηρίζουν την ομάδα?
Παντως την ομαδα ολοι την υποστηριζουμε..ο μπαρτζωκας μας τα χαλασε για τους περισσοτερους..προφανως εχουν και οι αφοι ευθυνες..οι παικτες οι κακομοιρηδες δεν φταινε σε κατι.

Στην ουσια οι μπαρτζωκιστες τα ριχνουν σε ολους τους υπολοιπους γιατι αλλιως δεν μπορουν να τα δικαιολογησουν ..αλλα αν υποστηριζεις τον ολυμπιακο πρεπει να ζητησεις τα ρεστα απο τον υπευθυνο για αυτο το πραγμα που συμβαινει.

Σε ενα σοβαρο τμημα οι αφοι με το που τραυματιστηκε ο εβανς επρεπε να χαν απολυσει οποιους πηραν την ευθυνη να στηριχτουν πανω του 2 χρονια..ακομα και γιατρους φυσιοθεραπευτες κτλ.
Παντως πολλοι απο τους "Μπαρτζωκιστες" δεν προσπαθουν να δικαιολογησουν κατι, απλα αναγνωριζουν το εργο του Μπαρτζωκα το οποιο δεν ειναι και μικρο, ασχετα πως καποιοι μπορει να το βλεπουν μικρο οπως βλεπουν ως μπετατζη και τον Θωμα. Οκ υπαρχουν κ οι παθολογικοι φαν του Μπαρτζωκα οπως υπαρχουν και οι παθολογικοι haters αλλα δεν νομιζω πως εινσι η πλειοψηφια οσων τον στηριζουν. Μπορει να κανω κ λαθος βεβαια.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:56 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 6:58 pm
Θα το πω μια και τελευταια φορα και οποιος θεμει το πιστευει. Η ομαδα ψαχνεται για γκαρντ απο πριν να τραυματιστει ο Εβανς. Ο Μπατλερ ηταν ο βασικος στοχος ειχαμε συμφωνησει και ο Προπονητης μας μιλησε με τον παικτη. Αυτα που του ειπε εκαναν τον Μπατλερ να προτιμησει τον Αστερα. Δεν ειναι χαζος ουτε ο προπονητης ουτε ο παικτης να βγουν και να πουν οτι μιλησανε και χαλασε ετσι η μεταγραφη.
Οποιος θελει το πιστευει προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι. Εγω μοιραζομαι πληρπφοριες δεν ειμαι και μεσα στις συναντησεις.

Για αυτους που θα πουν αφου το λεει ο
μπαρτζωκας να θυμισω οτι μολις ανακοινωθηκε ο Μπατλερ απο τον ερυθρο και ο Ντινγουιντι απο την μπαγερν εκεινος βγηκε και ειπε οτι δεν ασχοληθηκαμε και οτι να μην πιστευουμε τα διαφορα δημοσιευματα και καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα. Τωρα επιβεβαιωνε οτι τον θελαμε. Φασκει και αντιφασκει.

Τον κοουτς τον εκτιμω και ειμαι υποστηρικτης του αλλα για αυτο που γινεται φετος αυτος εχει το
Μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Παντως ειναι πολυ ευκολο με δυο καλους παικτες να παει τρενο η ομαδα και ειναι κριμα να μοαρωνει στις λαθος επικογες του.
Γιατί να βγει και να πει δημόσια ότι δεν μίλησε μαζί του με κίνδυνο να βγει ο Μπάτλερ και να τον διαψεύσει; Εννοώ τι κέρδος έχει που το έκανε και τι θα άλλαζε αν δεν έλεγε απολύτως τίποτα χθες; Μετά από τόσες μέρες κανέναν δε νοιάζει κάτι τέτοιο

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 27, 2025 9:04 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:34 pm
Καποια πραγματα που δεν μου κολλανε τα εγραφα και περυσι που η ομαδα πεταγε . Τωρα δεν εχει ουσια να λεμε τα ιδια .
Ουτε φυσικα η οποιαδηποτε κουβεντα για αλλαγη προπονητη μεσα στη σαιζον .

Αυτα ας τα δουνε ( θα τα δουνε ...) το καλοκαιρι .
Για ντε κολο λογικα ειναι κατι βατο αν αποφασισουν να το κανουν .
Θα μπορουσαν παλι να το τρεναρουν μηπως βρουν κατι μεχρι το τελος της διοριας των μεταγραφων απο ομαδα που βγηκε εκτος στοχων απο ευρωλιγκα η γιουροκαπ . Χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ο παικτης θα ειναι καλυτερος του ντε κολο .
Σε αυτη την περιπτωση το παιζεις κορωνα γραμματα να κλαταρει ο γουολκαπ μεχρι τοτε .

Αλλα λυση μπας και ερθει ο γκαρσια τζοουνς και καταλαβουν και απο κοντα οτι δεν ειναι ασσος .

Για 4-5 αρι ξεχαστε το. Εδω δεν παιζει καλα καλα ο πιτερς εκτος αν σκασει ανταλλαγη πιτερς με καποιο 4-5 αρι απο ομαδα ευρωλιγκας .
Ωστε να παρει καποιον που θα παιζει τα μεχρι 15 λεπτα του πιτερς στο 4 και αλλα 5 λεπτακια στο σεντερ οταν χρειαστει .

Αν τωρα κλαταρει ο μιλου ...
Αδερφέ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην πάρει ΤΕΣΣΑΡΟΠΕΝΤΑΡΙ!!! Είναι τρομερή η έλλειψη τόσο σε physicality όσο και σε μπασκετικό αμυντικό Iq σε αυτές τις δύο θέσεις……δεν μαρκάρεις αποτελεσματικά ούτε στα pop out, ούτε στα ρολαρίσματα μετά τα πικ, ούτε στις αλλαγές λόγω βραδυποδίας!!! Δεν με νοιάζει προσωπικά ούτε αν παίζει ή δεν παίζει ο Χ ή Ψ Peters, με ενδιαφέρει ότι ΑΜΥΝΤΙΚΑ σε αυτές τις δύο θέσεις από την αρχή της σεζόν ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ!!! Άλλοι πληρώνονται να βρουν την λύση και δεν πρέπει να μας απασχολεί εμάς καθόλου το αν παίζει ο Χ,Ψ παίκτης!!!

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 9:08 pm

Christofis έγραψε:
Θα το πω μια και τελευταια φορα και οποιος θεμει το πιστευει. Η ομαδα ψαχνεται για γκαρντ απο πριν να τραυματιστει ο Εβανς. Ο Μπατλερ ηταν ο βασικος στοχος ειχαμε συμφωνησει και ο Προπονητης μας μιλησε με τον παικτη. Αυτα που του ειπε εκαναν τον Μπατλερ να προτιμησει τον Αστερα. Δεν ειναι χαζος ουτε ο προπονητης ουτε ο παικτης να βγουν και να πουν οτι μιλησανε και χαλασε ετσι η μεταγραφη.
Οποιος θελει το πιστευει προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι. Εγω μοιραζομαι πληρπφοριες δεν ειμαι και μεσα στις συναντησεις.

μπαρτζωκας να θυμισω οτι μολις ανακοινωθηκε ο Μπατλερ απο τον ερυθρο και ο Ντινγουιντι απο την μπαγερν εκεινος βγηκε και ειπε οτι δεν ασχοληθηκαμε και οτι να μην πιστευουμε τα διαφορα δημοσιευματα και καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα. Τωρα επιβεβαιωνε οτι τον θελαμε. Φασκει και αντιφασκει.

Τον κοουτς τον εκτιμω και ειμαι υποστηρικτης του αλλα για αυτο που γινεται φετος αυτος εχει το
Μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Παντως ειναι πολυ ευκολο με δυο καλους παικτες να παει τρενο η ομαδα και ειναι κριμα να μοαρωνει στις λαθος επικογες του.
Δεν ειναι καθολου κακο το να χαλασει μια μεταγραφη αφοτου μιλησει ενας προπονητης με εναν παικτη καθως μπορει να υπαρχει κ ασυμφωνια στις προσδοκιες του καθενος. Βασικα ο λογος (ή τελος παντων ενας απο τους λογους) που μιλας, οπως συμβαινει με καθε συνεντευξη σε καθε επιχειρηση, δεν ειναι μονο για να ψησεις τον αλλον αλλα και για να καταλαβεις αν ταιριαζουν τα χνωτα σας. Το να θεωρησε ο Μπατλερ ή ο Μπαρτζωκας μετα τη συζητηση πως δεν του κανει η αλλη πλευρα ειναι θεμιτο και καλως συνεβη.
Το κακο ειναι πως εχουμε φαει πορτα απο ΠΟΛΛΟΥΣ παικτες που σημαινει οτι πιθανοτατα γινεται λαθος διαχειριση. Τωρα απο ποιον γινεται λαθος διαχειριση θα επρεπε να απασχολει πρωτιστως τους ιδιοκτητες της ομαδας κ οχι τους οπαδους της.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 9:45 pm

Δεν νοείται σοβαρή ομάδα να έχει θέσει ως μοναδικό στόχο από Αμερική από τα μέσα του καλοκαιριού τον Μπάτλερ, να δουλεύει την υπόθεση, ο παίκτης τελικά να μένει ελεύθερος και να προτιμάει στο τέλος Ερυθρό. Κάτι έχει πάει πολύ λάθος εδώ.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Νοέμ 27, 2025 9:50 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 9:45 pm
Δεν νοείται σοβαρή ομάδα να έχει θέσει ως μοναδικό στόχο από Αμερική από τα μέσα του καλοκαιριού τον Μπάτλερ, να δουλεύει την υπόθεση, ο παίκτης τελικά να μένει ελεύθερος και να προτιμάει στο τέλος Ερυθρό. Κάτι έχει πάει πολύ λάθος εδώ.

Μέχρι φέτος
Bartzoki-ban

Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 10:05 pm

Ελπίζω οι συνεργάτες του να του μεταφέρουν ότι μια ισχυρή τάση ακόμα στα σόσιαλ τον έχει εικόνισμα και καταφέρονται κατά των προέδρων πάλι που άκουσον άκουσον .. δεν έβαλαν λεφτά . :oops: Οι παλινωδίες του έχουν φέρει διχασμό στον κόσμο . Λες και τον κάθε Μίσιτς /Φρανσίσκο /Γκαρσία που ζήτησε (για τα μάτια του κόσμου περισσότερο θα πω εγώ) θα τους έφερναν με μαρουλόφυλλα . Λες και δεν πλήρωσαν μέχρι και τους Παρτιζάνους για τον Αμπαλικίνα ενώ τον είχαν για σουτ επειδή αυτόν ήθελε ο Γιωργάκης . Λες κι ο Μπάτλερ χάθηκε για τα χρήματα .
Κριτίκαρε τους Αγγελόπουλους γιατί του έχουν δώσει εν λευκώ τη στελέχωση ..όχι για τα χρήματα. Είναι γελοίο .

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 27, 2025 10:35 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 7:35 pm
Christofis έγραψε:

Chris υπάρχει κανένα νεότερο στα μεταγραφικά ή επικρατεί ξηρασία πάλι?
Άντε να σε βοηθήσω και εγώ λίγο…….προχθές πήγανε για το κόλπο με τον Cameron Payne, αλλά ο παίκτης ζήτησε υποχρεωτικό NBA out για οποτεδήποτε μέσα στην χρονιά, οπότε όπως καταλαβαίνεις………ΦΤΟΥ και από την αρχή!

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 10:41 pm

Bartzoki-ban έγραψε:
Ελπίζω οι συνεργάτες του να του μεταφέρουν ότι μια ισχυρή τάση ακόμα στα σόσιαλ τον έχει εικόνισμα και καταφέρονται κατά των προέδρων πάλι που άκουσον άκουσον .. δεν έβαλαν λεφτά . :oops: Οι παλινωδίες του έχουν φέρει διχασμό στον κόσμο . Λες και τον κάθε Μίσιτς /Φρανσίσκο /Γκαρσία που ζήτησε (για τα μάτια του κόσμου περισσότερο θα πω εγώ) θα τους έφερναν με μαρουλόφυλλα . Λες και δεν πλήρωσαν μέχρι και τους Παρτιζάνους για τον Αμπαλικίνα ενώ τον είχαν για σουτ επειδή αυτόν ήθελε ο Γιωργάκης . Λες κι ο Μπάτλερ χάθηκε για τα χρήματα .
Κριτίκαρε τους Αγγελόπουλους γιατί του έχουν δώσει εν λευκώ τη στελέχωση ..όχι για τα χρήματα. Είναι γελοίο .
Βασικα δεν μπορουμε να κριτικαρουμε και να αποδωσουμε ευθυνες διοτι δεν ξερουμε καν τι μπατζετ ειχε να διαχειριστει φετος το καλοκαιρι.
Εκτος αν κρινουμε απο τα συνολικα περιπου 25 μυρια μπατζετ που τα 7 μυρια πανε σε Σασα-Φουρνιε, 3+ μυρια σε τραυματιες (Φαλ-Εβανς) που χανουν ολη τη χρονια και αλλα 2.0+ μυρια σε παικτες που ανανεωσαν/αποκτηθηκαν για να μην κατεβαινουμε με 8αδα στην GBL.
Παει το μισο μπατζετ :lol:
Για τον Ντιλικινα οντως εκτος λογικης κινηση. Ακομα και να του εκανε για τη δουλεια που τον ηθελε μονο κ μονο που τραυματιζεται καθε τρεις κ λιγο θα επρεπε να κοπει. Απο την αλλη αποκτηθηκε οταν τραυματιστηκε ΚΑΙ ο Γουοκαπ (δεν υπηρχε δηλαδη ΚΑΝΕΝΑΣ playmaker) και πιθανον ο Ντιλικινα να ηταν ο μονος διαθεσιμος που να ηθελε να ερθει κ εντος μπατζετ εκεινη τη στιγμη. Βεβαια προσωπικα θα προτιμουσα τον κανεναν απο τον Ντιλικινα, αλλα ΟΚ.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:03 pm

Θα το πω τωρα αν και το σκεφτομαι εδω και μερες... απλα θα εριχνα κραξιδι.

Διαβαζω καθε 5-6 σχολια "να παρουν De Colo", τον De Colo τον ρωτησατε αν θελει να φυγει απο ASVEL?

Ο ανθρωπος ειναι εκει 4 χρονια τωρα... ποτε δεν επαιξε ασχημα, παντα καλες σεζον εκανε... ειναι δυνατον καμια απο τις ομαδες 8αδας μετα την φυγη του απο Fener να μην τον ηθελε?
Το οτι κατα 99,9% ειναι εκει επειδη ΘΕΛΕΙ να ειναι εκει δεν περναει απο το μυαλο κανενος?
Οτι τι? Κατ'αναγκην πηγε στην ASVEL?

Τι εχει να αποδειξει και σε ποιον ο De Colo ρε μλκς? Τι δεν εχει κατακτησει σε ατομικο και συλλογικο επιπεδο?

Ρωταω γιατι βλεπω το ονομα του να πεταγεται υπερβολικα συχνα... λες και τον εχουμε stand by...

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:11 pm

Μεχρι και πριν κανα μηνα δεν ειχε ασχοληθει κανενας με ντε κολο .
Το θεμα ειναι οτι τον αναφερουν και διαφοροι αρδ .

Ισως προταθηκε απο τον μανατζερ του .
Απο την αλλη δεν θα τον προτειναν μονο σε εμας .
Η εφες πχ δεν εχει ποιντ γκαρντ που εχασε τον λαρκιν .

Ακουστηκε αρκετα τελευταια παντως , οχι μονο εδω μεσα .
Θα δειξει .

Bartzoki-ban

Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:18 pm

Rivers15 έγραψε:
Bartzoki-ban έγραψε:
Βασικα δεν μπορουμε να κριτικαρουμε και να αποδωσουμε ευθυνες διοτι δεν ξερουμε καν τι μπατζετ ειχε να διαχειριστει φετος το καλοκαιρι.
Εκτος αν κρινουμε απο τα συνολικα περιπου 25 μυρια μπατζετ που τα 7 μυρια πανε σε Σασα-Φουρνιε, 3+ μυρια σε τραυματιες (Φαλ-Εβανς) που χανουν ολη τη χρονια και αλλα 2.0+ μυρια σε παικτες που ανανεωσαν/αποκτηθηκαν για να μην κατεβαινουμε με 8αδα στην GBL.
Για τον Ντιλικινα οντως εκτος λογικης κινηση. Ακομα και να του εκανε για τη δουλεια που τον ηθελε μονο κ μονο που τραυματιζεται καθε τρεις κ λιγο θα επρεπε να κοπει. Απο την αλλη αποκτηθηκε οταν τραυματιστηκε ΚΑΙ ο Γουοκαπ (δεν υπηρχε δηλαδη ΚΑΝΕΝΑΣ playmaker) και πιθανον ο Ντιλικινα να ηταν ο μονος διαθεσιμος που να ηθελε να ερθει κ εντος μπατζετ εκεινη τη στιγμη. Βεβαια προσωπικα θα προτιμουσα τον κανεναν απο τον Ντιλικινα, αλλα ΟΚ.
Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μπάτζετ . Για τον Μίσιτς ανέβηκαν πάνω από τα 3 ,για το Γκαρσία πάνω από τα 2 , ο Φρανσίσκο καπου τόσο θα κόστιζε. Πάντα υπόψιν ότι περιμένανε και τον Έβανς . Αυτά είναι παραπάνω από καλά χρήματα για να βρεις παίχτη . Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ! Αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει παίχτης που να αξιολογείται σε salaries αυτά τα χρήματα . Δηλαδή και το Φλιν που λένε , λιγότερο από 1m για buy out δε σε φτάνει . Και πρέπει να του κάνεις κι ένα 2ετές κλειστό τουλάχιστον και να του δώσεις και παραπάνω απο το 1m που παιρνει στην Τουρκία. Γιατί σε βρήκαν μπόσικο. Και ποιος εγγυάται ότι θα πιάσει ; Ο Μπαρζώκας ; Είδαμε και τον Lee..

Ο Ντιλικίνα ήταν από τα βαριά συμβόλαια της Παρτίζαν .1.1m . Δεν πιστεύω ότι χάρισε χρήματα για να έρθει εδώ . Βάλε και τα 300 χιλ. buy out ..με λιγότερα είχες το Γκος πέρυσι !

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:46 pm

Bartzoki-ban έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:18 pm
Rivers15 έγραψε:

Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μπάτζετ . Για τον Μίσιτς ανέβηκαν πάνω από τα 3 ,για το Γκαρσία πάνω από τα 2 , ο Φρανσίσκο καπου τόσο θα κόστιζε. Πάντα υπόψιν ότι περιμένανε και τον Έβανς . Αυτά είναι παραπάνω από καλά χρήματα για να βρεις παίχτη . Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ! Αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει παίχτης που να αξιολογείται σε salaries αυτά τα χρήματα . Δηλαδή και το Φλιν που λένε , λιγότερο από 1m για buy out δε σε φτάνει . Και πρέπει να του κάνεις κι ένα 2ετές κλειστό τουλάχιστον και να του δώσεις και παραπάνω απο το 1m που παιρνει στην Τουρκία. Γιατί σε βρήκαν μπόσικο. Και ποιος εγγυάται ότι θα πιάσει ; Ο Μπαρζώκας ; Είδαμε και τον Lee..

Ο Ντιλικίνα ήταν από τα βαριά συμβόλαια της Παρτίζαν .1.1m . Δεν πιστεύω ότι χάρισε χρήματα για να έρθει εδώ . Βάλε και τα 300 χιλ. buy out ..με λιγότερα είχες το Γκος πέρυσι !
Ναι εκ του αποτελεσματος πολυ fail κινηση ομως δεν αφησαν τον Γκος για να παρουν τον Ντιλικινα. Αφησαν τον Γκος κ κυνηγησαν Μπαμπ, Τζοουνς Γκαρσια και διαφορους αλλους πολλοι απο τους οποιους θεωρω ηταν καλυτερες επιλογες του Γκος. Το οτι φαγαμε ακυρο απο ολους (αυτο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα στην ολη ιστορια) κ καταληξαμε στον Ντιλικινα ειναι οντως πολυ fail αλλα αυτο ηταν αποτελεσμα πολλων διαδοχικων συγκυριων.

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:49 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:03 pm
Θα το πω τωρα αν και το σκεφτομαι εδω και μερες... απλα θα εριχνα κραξιδι.

Διαβαζω καθε 5-6 σχολια "να παρουν De Colo", τον De Colo τον ρωτησατε αν θελει να φυγει απο ASVEL?

Ο ανθρωπος ειναι εκει 4 χρονια τωρα... ποτε δεν επαιξε ασχημα, παντα καλες σεζον εκανε... ειναι δυνατον καμια απο τις ομαδες 8αδας μετα την φυγη του απο Fener να μην τον ηθελε?
Το οτι κατα 99,9% ειναι εκει επειδη ΘΕΛΕΙ να ειναι εκει δεν περναει απο το μυαλο κανενος?
Οτι τι? Κατ'αναγκην πηγε στην ASVEL?

Τι εχει να αποδειξει και σε ποιον ο De Colo ρε μλκς? Τι δεν εχει κατακτησει σε ατομικο και συλλογικο επιπεδο?

Ρωταω γιατι βλεπω το ονομα του να πεταγεται υπερβολικα συχνα... λες και τον εχουμε stand by...
Γραφτηκε απο διαφορους οτι ο Ντε Κολο προταθηκε στον Ολυμπιακο. Προφανως γι αυτο κ εχει αναπαραχθει το ονομα του.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”