Σε μπάτζετ 20+ Μ όχι σε 10-12Μ που θα πεις οκ έχω περιορισμό κάπου θα έχω κενά κάπου θα ρισκάρω, είστε ικανοποιημένοι με τις 3αδες Γουοκαπ,Ντιλικινα,Λι και Μιλου,Χολ,Κωστα ; Για ποια στήριξη ή μη του προπονητή μιλάμε ακριβώς ;
Ναι προσωπικά έχω σταματήσει να τον στηρίζω από το τέλος της χρονιάς 2023-2024 όταν το καλοκαίρι έκανε έναν απο τους χειρότερους σχεδιασμούς και με δούλευε μέσα στη μούρη μου λέγοντας'' Φέτος θα παίξουμε πολύ πιο γρήγορα'' ενώ είχα γραμμή ψηλών Φαλ,Μιλου,Πιτερς,Σικμα 2 δεινόσαυρους και 2 λευκογαμπίτες , πως να παίξεις πιο γρήγορα με αυτούς ; Όλη τη χρονιά έβλεπα να περνάμε το κέντρο οριακά λίγο πριν τα 8 δεύτερα της παράβασης και το παρακάτω play που σας το γράφω όπως ακριβώς το ποστ που έκανα εκείνη την εποχή. " Περισσότερο ως δόλωμα χρησιμοποιείται ο Σέρβος παρά ως επιθετικός πόλος, κυρίως με το flash down action που στην ουσία είναι 2 play μέσα σε ένα ( ένα weave action μέσα σε spain pick n roll ) , ένας απο τους λόγους που γράφει λιγότερους πόντους απο τους αναμενόμενους, το βασικό πλάνο είναι ο Μιλουτίνοφ να δημιουργήσει ανισορροπία και όχι να εκτελέσει.Όλα αυτά για να κάνει ο Σέρβος ένα καμπυλοτό κόψιμο μετά το pick, να τραβήξει μισό βήμα τον παίκτη του Κάνααν για να σουτάρει για 3 στο τέλος της επίθεσης . Έεε βάλε ένα spanoulis action στον Κάνααν τότε να εκτελέσει και πιο γρήγορο σαν play είναι και καλύτερο σουτ θα βρεις.
Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε μετά τον τραυματισμό του , καθώς πριν σε συνδυασμό με την απουσία του Φαλ είχαμε προσανατολισμό στο να του περάσουν την μπάλα και να παίξει.Έχω πετύχει σε όλα τα ταιμ αουτ (καθώς δεν τα βλέπω απο nova ) είτε νικάμε με 10-είτε χάνουμε με 10 , είτε είμαστε πόντο-πόντο , την ίδια οδηγία ''πασάρετε περισσότερο, θέλω καλύτερη κίνηση χωρίς τη μπάλα''. Κάπου όμως καταντά απίστευτα μονοδιάστατο και κάποια στιγμή θα γίνει meme όπως η τριγωνική επίθεση του Φιλ."
Όταν μετά από κάθε πιθανή δικαιολογία, ακούσαμε απο τον Ζέρβα τον Γενάρη του 2024 οτι ο ολυμπιακός δυσκολεύεται λόγω του μεγάλου ρόστερ ,την επιστροφή των τραυματιών και την ανασφάλεια που νιώθουν οι παίκτες επειδή πάντα κάποιος κόβεται από την 12αδα, ακολουθεί ποστ πάλι εκείνης της εποχής.'' Ρε παιδιά εντάξει , να δεχτώ την ελλειπή προετοιμασία παρόλο που ήταν κάτι που γνώριζαν εξ αρχής , να δεχτώ την "περιορισμένη" αγορά που πάλι το ήξεραν εξ αρχής, να δεχτώ το my way σε θέματα μπάτζετ-παικτων , να δεχτώ και τους τραυματισμούς ( που μικροτραυματισμοί ήταν) που επίσης είναι κομμάτι του παιχνιδιού αλλά πάει στο καλό. Δικαιολογία επειδή είναι υγιείς οι παίκτες και υπάρχει πλήρες ρόστερ ούτε στην Αννίτα Πάνια δεν θα το άκουγα.''
Και το κερασάκι στην τούρτα μετά το χαμένο πρωτάθλημα σε ερώτηση τι έφταιξε να απαντά ειρωνικά ''Μάλλον είμαι κακός προπονητής και δεν μας ευνόησαν τα άστρα''.
Αλλά το πρόβλημα είμαστε εμείς που λέμε enough is enough. Δεν είμαστε στο 2022 , έχει κορμό , έχει ένα καράβι χρήματα ,του πήρε μια 5ετια να πει ''ρε δεν βάζω ενα 3αρι που έχω μόνο τον Παπ'', κάθε χρόνο έχω πρόβλημα με αθλητικές σκληρές ομάδες και κάθε χρόνο όχι απλά δεν κλείνω τις τρύπες που έχω , δημιουργώ καινούριες. Αλλά έπαιξε μπασκετάρα πριν 3 χρόνια, έκανε σερί με τον Παναθηναικό που κάναμε αγγαρεία σε κάθε ματς και έφτανε μια υποφερτή περίοδος να καθαρίσεις το ματς και πάει συνεχόμενα f4 μην είμαστε και πλεονέκτες.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο