Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 28, 2025 12:29 am

coach blue έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:11 pm
Μεχρι και πριν κανα μηνα δεν ειχε ασχοληθει κανενας με ντε κολο .
Το θεμα ειναι οτι τον αναφερουν και διαφοροι αρδ .

Ισως προταθηκε απο τον μανατζερ του .
Απο την αλλη δεν θα τον προτειναν μονο σε εμας .
Η εφες πχ δεν εχει ποιντ γκαρντ που εχασε τον λαρκιν .

Ακουστηκε αρκετα τελευταια παντως , οχι μονο εδω μεσα .
Θα δειξει .
Μα δεν εχει λογικη ρε'συ, αυτο λεω. Δεν βγαζει νοημα, ο ανθρωπος πηγε στα 33.5-34 στην ASVEL.
Καθε χρονο ξεχωριζει σαν την μυγα μεσ'το γαλα... καθε χρονο ολες οι ομαδες εχουν κενα στον ασσο, απο τραυματισμους, απο αποτυχημενες μεταγραφες κτλ... φετος στα 38 προς 39 του ηρθε να επανελθει?

I call BS.

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 12:44 am

Ε λογικά θα κλείσει άδοξα η θητεία του Μπι.
Εκτός αν

Που είναι ο Χιφι;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Νοέμ 28, 2025 1:16 am

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:32 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:09 pm
Το υποστηρίζω απο το στηρίζω έχει τόση μεγάλη διαφορά όσο ο Ντιλικινά απο τον Μίσιτς. Προσωπικά εγώ δεν βλέπω καμία στήριξη (τουλάχιστον από σένα). Κάπως έχει εξισωθεί η ομάδα με τον Μπαρτζώκα και τον περιμένετε στην γωνία μετά από κάθε κακή εμφάνιση για να κράξετε ασύστολα.

Δικαίωμα σας είναι και καλά κάνετε. Αλλά μην μου πουλάτε και το παραμύθι περί στήριξης της ομάδας. Είναι κάπως too much και δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω το ρόστερ ολοκληρωμένο για τουλάχιστον έναν μήνα για να κρίνω. Και πίστεψε με, επειδή νομίζω θυμασε πάνω κάτω τι έγραφα πέρυσι, δεν θέλω και πολύ για να έρθω στο άλλο ρεύμα.

Μίσιτς δεν ήρθε, αλλά αυτό που βλέπω από τις άλλες ομάδες είναι ότι ένας Φαρίντ μετέτρεψε τον ΠΑΟ από καφενείο σε top contender και το ίδιο έγινε με την Φενέρ πέρυσι.

Προφανώς, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της ομάδας, αλλά μια πινελιά λείπει, μπορεί να είναι και ο Ντε κολο αυτός που θα αλλάξει την ρότα.

Και μιας και έχουμε ανοίξει διάλογο, θέλω να σε ρωτήσω ευθέως: αν είχαμε πάρει τον Μπάτλερ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του θα ήσουν ευχαριστημένος και θα έλεγες ότι πάμε για κούπα; Ή πάλι θα έλεγες ότι είχαμε τον Μίσιτς μέσα στα πόδια μας και δεν τον πήραμε;
εγω μια χαρα υποστηριζω και τον φουρνιε που καποιοι λενε οτι φταιει,και τον σασα και τον γοουορντ και ολους..Η ευθυνη ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ μονο του μπαρτζωκα αλλα και των αφων που τον αφησαν να κανει αυτον τον αχταρμα.
Το να λες υπομονη και θα δουμε και τετοια εγω δεν το βλεπω στηριξη απλα μη αποδοχη της πραγματικοτητας.

το να ερθει ο ντε κολο και να πιασει οπως χρειαζομαστε ειναι σαν να πεσαμε απο ακροπολη και βρηκαμε πορτοφολι..παλι οτι λεμε τωρα και τον κραζουμε θα ισχυει..

Εγω στο διαστημα των 3 ημερων που νομιζαμε οτι θα γυρισει ο εβανς ημουν απο τους πιο αισιοδοξους..γιατι εναν εβανς ψαχνουμε..τωρα με τον μπατλερ θα ελεγα οτι τουλαχιστον παει να διορθωθει η λαλακια του καλοκαιριου και αναλογως με την εικονα μας θα ελεγα αν παμε για κουπα..βασικα δεν μπορω να ξερω αν ο μπατλερ θα μπορουσε να σταθει σε φ4,μιας και δεν εχει ξανα παιξει..θα υπηρχαν παντως καποιες ελπιδες.

Αλλα δεν γινεται να λεμε το ιουλιο..περιμενετε μην κραζεται ακομα ιουλιος ειναι..
τον σεπτεμβρη..περιμενετε να κραξετε τον οκτωβριο που θα χουμε παρει παικτη..να δουμε και τον εβανς..γιατι εγω το πιστευω θα γυρισει ο εβανς και θα δειτε..μετα γινονται ολα ...ποπος και να λεμε..ναι περιμενετε μην κραζετε.. βριστε τον μετα το νεο ετος..κλασικα μετα δεν θα πρεπει να κραξουμε γιατι ερχονται πλει οφ,μετα φ4 και μετα τελικοι..ετσι παει καθε χρονο..

εντωμεταξυ εγω απο το 13 που ηρθε μεχρι και το 24 και το ματς με την μονακο ημουν απο τους φαν του.μεχρι και αβαταρ τον εχω..γιατι καποιοι με λενε εμπαθη μαζι του αντι να δουνε ποσο ροιδο τα χει κανει απο τοτε.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Νοέμ 28, 2025 8:48 am

Εγώ αν με έχει κουράσει κάτι παιδιά και μην το πάρει κανείς προσωπικά είναι ότι δεν ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ και δεν μιλάμε για το μπάσκετ. Δεν είναι θέμα στηριξης ή όχι στην ομάδα, στον Μπαρτζώκα, στους παίκτες, σε κάποιους αρέσει ο τάδε παίκτης σε κάποιους όχι, κάποιοι θεωρούν ότι θα τα καταφέρουμε με τον Μπαρτζώκα και κάποιοι δεν μπορούν να τον βλέπουν. Το ζήτημα είναι ότι απολαμβάνουμε πλέον τους αγώνες που βλέπουμε; Δεν παίζει δα και τελείως χάλια η ομάδα. Ακόμα και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι η κουβέντα δεν θα μεταφερθεί στο πως παίξαμε και τι κάναμε αλλά στο πως έτσι που παίζουμε ακόμα και να πάμε Φ4 δεν θα κερδίσουμε την κούπα. Αυτό νομίζω είναι που έχει κάνει πολλούς να γκρινιάζουν για όσους ...γκρινιάζουν και ανάποδα.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 28, 2025 9:22 am

Το μεγάλο μεταγραφικό fail ήταν ο Μπαμπ, που χάθηκε καθαρά λόγω αναποφασιστικότητας και φορτωματος του ρόστερ με ημίμετρα. Η εμμονή στον Λι μαζί με την εμμονή στον Φαλ που κόστισε την παρουσία του Ράιτ, είναι κατ'εμε τα 2 αδιαμφισβήτητα λάθη του Μπαρτζώκα. Από την μια δηλώνει ότι κάθε παίκτης με ταλέντο είναι καλοδεχουμενος και από την άλλη κολλάει στα χαρακτηριστικά. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν ελαφρυντικά.

Από κει και πέρα το να χτυπάς πόρτες για παίκτες με σοβαρά συμβόλαια, δεν είναι σχεδιασμός. Οι πιθανότητες να αφήσει ομάδα Ευρωλίγκας βαρύ χαρτί του ρόστερ της, είναι μηδαμινές.

Ακόμα και να αποτύχει η ομάδα φέτος, σέβομαι το γεγονός ότι κρατάει αρχές και δε δίνει εν λευκώ χώρο σε αμερικανούς που απλά έρχονται να γράψουν νούμερα. Στην τελική, δε χρειάζεται σκόρερ η ομάδα. Έχει ήδη.

Erether

euroleague
Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 9:34 am

Rice έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:58 pm
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:39 am
Πάντως αν έχουμε προσεγγίσει Μίσιτς, Μπαμπ, Μπάτλερ και δεν θυμάμαι ποιους άλλους και δεν έχει καταφέρει να φέρει κανέναν ο Ολυμπιακός αλλά όλοι να προτιμούν άλλες ομάδες κάτι πάει λάθος και εκεί, δεν είναι δυνατόν μια ομάδα στο μέγεθος του Ολυμπιακού και να μην την προτιμάει κανένας παίκτης και τελικά να συμβιβάζεται με τις 10ες επιλογές που βρίσκει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οικονομικά τα βρήκαν με τον Μπάτλερ αλλά δεν τα βρήκαν στον ρόλο, θα τα έβρισκαν και στον ρόλο αν τον είχαν προσεγγίσει καλύτερα ή αν του είχαν δώσει 200-300 χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Όχι για τον Μπάτλερ ειδικά για όλα αυτά τα ονόματα που έχουν ακουστεί.
Εδώ καταφέραμε παίχτη Έλληνα που είχε παίξει 7 σεζόν στην ομάδα να τον χάσουμε γιατί δεν μπορούσαμε να τα βρούμε για τον ρόλο και θα πείσουμε ξένο?
Ο Έλληνας αυτός δε φαίνεται να συγκινούταν και πολύ από τις 7 σεζόν στην ομάδα. Ο Σπανούλης, ο Παπ, ο Πρίντεζης, ο Λαρυ νομίζετε ότι δεν έβαζαν νερό στο κρασί τους ποτέ; Επειδη υπέγραφαν, σημαίνει ότι ήταν όλα ροδινα; Ο Παπ έκανε 2 ραντεβού με την ομάδα την τελευταία φορά που υπέγραψε.

Όταν υπάρχει στο τραπέζι πρόταση ανανέωσης ΠΡΙΝ καν λήξει η σεζον, η τελική επιλογή ανήκει στον παίκτη. Πολλοί ξεχνούν ότι η ομάδα του είχε κάνει κρούση για ανανέωση μέσα στη σεζόν και εκείνος είπε ότι θέλει να τα πουν το καλοκαίρι, για να είναι, λέει, συγκεντρωμένος στους αγώνες που έρχονταν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Παρ Νοέμ 28, 2025 9:40 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 9:35 am

Bartzoki-ban έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:18 pm
Rivers15 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 10:41 pm

Βασικα δεν μπορουμε να κριτικαρουμε και να αποδωσουμε ευθυνες διοτι δεν ξερουμε καν τι μπατζετ ειχε να διαχειριστει φετος το καλοκαιρι.
Εκτος αν κρινουμε απο τα συνολικα περιπου 25 μυρια μπατζετ που τα 7 μυρια πανε σε Σασα-Φουρνιε, 3+ μυρια σε τραυματιες (Φαλ-Εβανς) που χανουν ολη τη χρονια και αλλα 2.0+ μυρια σε παικτες που ανανεωσαν/αποκτηθηκαν για να μην κατεβαινουμε με 8αδα στην GBL.
Παει το μισο μπατζετ :lol:
Για τον Ντιλικινα οντως εκτος λογικης κινηση. Ακομα και να του εκανε για τη δουλεια που τον ηθελε μονο κ μονο που τραυματιζεται καθε τρεις κ λιγο θα επρεπε να κοπει. Απο την αλλη αποκτηθηκε οταν τραυματιστηκε ΚΑΙ ο Γουοκαπ (δεν υπηρχε δηλαδη ΚΑΝΕΝΑΣ playmaker) και πιθανον ο Ντιλικινα να ηταν ο μονος διαθεσιμος που να ηθελε να ερθει κ εντος μπατζετ εκεινη τη στιγμη. Βεβαια προσωπικα θα προτιμουσα τον κανεναν απο τον Ντιλικινα, αλλα ΟΚ.
Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μπάτζετ . Για τον Μίσιτς ανέβηκαν πάνω από τα 3 ,για το Γκαρσία πάνω από τα 2 , ο Φρανσίσκο καπου τόσο θα κόστιζε. Πάντα υπόψιν ότι περιμένανε και τον Έβανς . Αυτά είναι παραπάνω από καλά χρήματα για να βρεις παίχτη . Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ! Αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει παίχτης που να αξιολογείται σε salaries αυτά τα χρήματα . Δηλαδή και το Φλιν που λένε , λιγότερο από 1m για buy out δε σε φτάνει . Και πρέπει να του κάνεις κι ένα 2ετές κλειστό τουλάχιστον και να του δώσεις και παραπάνω απο το 1m που παιρνει στην Τουρκία. Γιατί σε βρήκαν μπόσικο. Και ποιος εγγυάται ότι θα πιάσει ; Ο Μπαρζώκας ; Είδαμε και τον Lee..

Ο Ντιλικίνα ήταν από τα βαριά συμβόλαια της Παρτίζαν .1.1m . Δεν πιστεύω ότι χάρισε χρήματα για να έρθει εδώ . Βάλε και τα 300 χιλ. buy out ..με λιγότερα είχες το Γκος πέρυσι !
Ο οποίος Γκος έπαθε τράβηγμα πριν ένα μήνα, επέστρεψε την Κυριακή στο εγχώριο πρωτάθλημα τους, έπαιξε 4 λεπτά και προχτές πάλι δεν έπαιξε.

Συνολικά έχει χάσει πολλά παραπάνω παιχνίδια από Ντιλικινά.

Erether

euroleague
Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 9:38 am

Dimmitz έγραψε:
Bartzoki-ban έγραψε:

Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μπάτζετ . Για τον Μίσιτς ανέβηκαν πάνω από τα 3 ,για το Γκαρσία πάνω από τα 2 , ο Φρανσίσκο καπου τόσο θα κόστιζε. Πάντα υπόψιν ότι περιμένανε και τον Έβανς . Αυτά είναι παραπάνω από καλά χρήματα για να βρεις παίχτη . Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ! Αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει παίχτης που να αξιολογείται σε salaries αυτά τα χρήματα . Δηλαδή και το Φλιν που λένε , λιγότερο από 1m για buy out δε σε φτάνει . Και πρέπει να του κάνεις κι ένα 2ετές κλειστό τουλάχιστον και να του δώσεις και παραπάνω απο το 1m που παιρνει στην Τουρκία. Γιατί σε βρήκαν μπόσικο. Και ποιος εγγυάται ότι θα πιάσει ; Ο Μπαρζώκας ; Είδαμε και τον Lee..

Ο Ντιλικίνα ήταν από τα βαριά συμβόλαια της Παρτίζαν .1.1m . Δεν πιστεύω ότι χάρισε χρήματα για να έρθει εδώ . Βάλε και τα 300 χιλ. buy out ..με λιγότερα είχες το Γκος πέρυσι !
Ο οποίος Γκος έπαθε τράβηγμα πριν ένα μήνα, επέστρεψε την Κυριακή στο εγχώριο πρωτάθλημα τους, έπαιξε 4 λεπτά και προχτές πάλι δεν έπαιξε.

Έλα όμως που έφεραν τον Ντιλικινα τον Οκτώβριο, ενώ ήξεραν από τον Ιούνιο ότι ο Γκος φεύγει. Βασικά ήξεραν ακόμα νωρίτερα ότι ίσως φύγει ο παίκτης, εφόσον οι ίδιοι δε θέλησαν να του κάνουν πρόταση ανανέωσης έγκαιρα.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 28, 2025 9:44 am

Dimmitz έγραψε:
Bartzoki-ban έγραψε:

Ναι βέβαια είναι και πολύ καλύτερος παίκτης. Παίζει και ο ίδιος o Ntilikina να το παραδέχεται.

Χωρίς να υποστηρίζω ότι έπρεπε να μείνει ο Goss, έπρεπε να έχουμε φροντίσει για την διάδοχη κατάσταση. Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι δεν υπήρχε ούτε σχέδιο, ούτε σωστός προγραμματισμός. Κι ετσί, πιθανότατα έχουμε φουντάρει την χρονιά από τώρα και ψαχνόμαστε στα χασομέρια μήπως κάνουμε κάποιο θαύμα και τη σώσουμε.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 9:49 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 28, 2025 1:16 am
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:32 pm

Το υποστηρίζω απο το στηρίζω έχει τόση μεγάλη διαφορά όσο ο Ντιλικινά απο τον Μίσιτς. Προσωπικά εγώ δεν βλέπω καμία στήριξη (τουλάχιστον από σένα). Κάπως έχει εξισωθεί η ομάδα με τον Μπαρτζώκα και τον περιμένετε στην γωνία μετά από κάθε κακή εμφάνιση για να κράξετε ασύστολα.

Δικαίωμα σας είναι και καλά κάνετε. Αλλά μην μου πουλάτε και το παραμύθι περί στήριξης της ομάδας. Είναι κάπως too much και δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω το ρόστερ ολοκληρωμένο για τουλάχιστον έναν μήνα για να κρίνω. Και πίστεψε με, επειδή νομίζω θυμασε πάνω κάτω τι έγραφα πέρυσι, δεν θέλω και πολύ για να έρθω στο άλλο ρεύμα.

Μίσιτς δεν ήρθε, αλλά αυτό που βλέπω από τις άλλες ομάδες είναι ότι ένας Φαρίντ μετέτρεψε τον ΠΑΟ από καφενείο σε top contender και το ίδιο έγινε με την Φενέρ πέρυσι.

Προφανώς, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της ομάδας, αλλά μια πινελιά λείπει, μπορεί να είναι και ο Ντε κολο αυτός που θα αλλάξει την ρότα.

Και μιας και έχουμε ανοίξει διάλογο, θέλω να σε ρωτήσω ευθέως: αν είχαμε πάρει τον Μπάτλερ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του θα ήσουν ευχαριστημένος και θα έλεγες ότι πάμε για κούπα; Ή πάλι θα έλεγες ότι είχαμε τον Μίσιτς μέσα στα πόδια μας και δεν τον πήραμε;
εγω μια χαρα υποστηριζω και τον φουρνιε που καποιοι λενε οτι φταιει,και τον σασα και τον γοουορντ και ολους..Η ευθυνη ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ μονο του μπαρτζωκα αλλα και των αφων που τον αφησαν να κανει αυτον τον αχταρμα.
Το να λες υπομονη και θα δουμε και τετοια εγω δεν το βλεπω στηριξη απλα μη αποδοχη της πραγματικοτητας.

το να ερθει ο ντε κολο και να πιασει οπως χρειαζομαστε ειναι σαν να πεσαμε απο ακροπολη και βρηκαμε πορτοφολι..παλι οτι λεμε τωρα και τον κραζουμε θα ισχυει..

Εγω στο διαστημα των 3 ημερων που νομιζαμε οτι θα γυρισει ο εβανς ημουν απο τους πιο αισιοδοξους..γιατι εναν εβανς ψαχνουμε..τωρα με τον μπατλερ θα ελεγα οτι τουλαχιστον παει να διορθωθει η λαλακια του καλοκαιριου και αναλογως με την εικονα μας θα ελεγα αν παμε για κουπα..βασικα δεν μπορω να ξερω αν ο μπατλερ θα μπορουσε να σταθει σε φ4,μιας και δεν εχει ξανα παιξει..θα υπηρχαν παντως καποιες ελπιδες.

Αλλα δεν γινεται να λεμε το ιουλιο..περιμενετε μην κραζεται ακομα ιουλιος ειναι..
τον σεπτεμβρη..περιμενετε να κραξετε τον οκτωβριο που θα χουμε παρει παικτη..να δουμε και τον εβανς..γιατι εγω το πιστευω θα γυρισει ο εβανς και θα δειτε..μετα γινονται ολα ...ποπος και να λεμε..ναι περιμενετε μην κραζετε.. βριστε τον μετα το νεο ετος..κλασικα μετα δεν θα πρεπει να κραξουμε γιατι ερχονται πλει οφ,μετα φ4 και μετα τελικοι..ετσι παει καθε χρονο..

εντωμεταξυ εγω απο το 13 που ηρθε μεχρι και το 24 και το ματς με την μονακο ημουν απο τους φαν του.μεχρι και αβαταρ τον εχω..γιατι καποιοι με λενε εμπαθη μαζι του αντι να δουνε ποσο ροιδο τα χει κανει απο τοτε.
Εγώ δεν είπα να μην γκρινιάξεις. Εχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις και εν μέρει καλά κάνεις. Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει υπομονή.

Απλά τοποθετήθηκα τι θα κάνω εγώ φέτος. Θέλω να περιμένω να δω το ρόστερ πλήρες έστω και αρχές Μαρτίου αν γίνει η μεταγραφή και μετά να κρίνω.

Νομίζω ότι το λάθος που κάνουμε αρκετοί είναι ότι κρίνουμε τι θα γίνει τον Μάιο με βάση την εικόνα της ομάδας σήμερα. Ούτε προφήτες είμαστε, ούτε έχουμε καμία γυάλινη σφαίρα για να προβλέψουμε σε τι κατάσταση θα είναι όλες οι ομάδες τότε.

Σίγουρα μπορούν να βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα του στυλ ότι ο Πίτερς στο φ4 δεν θα παίξει πάνω από 5 λεπτά, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον της ομάδας, γιατί πρώτον δεν την έχει δει πλήρη ακόμα, και, δεύτερον, ακόμα και ο Μπι που είναι προπονητής της ομάδας δεν έχει κατασταλάξει μέσα του πως θα είναι τα ροτέισον του first και second unit.

Όσο γι αυτό που λες για Ακροπολες και πορτοφόλια, ο ΠΑΟ δηλαδή τι να πει; Έφερε 36αργ Σέντερ από την Ταιβαν που είχε να παίξει Ευρωλίγκα μια πενταετία.

Εμείς γιατί να μην μεταμορφωθούμε με τον Ντε κολο πχ; Έναν κανονικό playmaker θέλουμε που θα μπορεί να πασάρει. Ο Ντε κολο εμένα ακόμα και σε αυτή την ηλικία μου θυμίζει πολύ τον Σλούκα του Ολυμπιακού.

Θεωρώ ότι ο Μπι δεν τον πολύ θέλει γιατί ήδη θεωρεί ότι με Φουρνιε είμαστε σοφτ στην άμυνα και με Ντεκολο θα γίνει ακόμα χειρότερο. Εγώ πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι πάντως.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 9:51 am

Sokos έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Ναι βέβαια είναι και πολύ καλύτερος παίκτης. Παίζει και ο ίδιος o Ntilikina να το παραδέχεται.

Χωρίς να υποστηρίζω ότι έπρεπε να μείνει ο Goss, έπρεπε να έχουμε φροντίσει για την διάδοχη κατάσταση. Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι δεν υπήρχε ούτε σχέδιο, ούτε σωστός προγραμματισμός. Κι ετσί, πιθανότατα έχουμε φουντάρει την χρονιά από τώρα και ψαχνόμαστε στα χασομέρια μήπως κάνουμε κάποιο θαύμα και τη σώσουμε.
Ναι φίλε Σοκο αυτά τα έχουμε χιλιοπεί περί προγραμματισμού, με το να τα επαναλαμβάνουμε δεν θα αλλάξει η κατάσταση. Ο γέγονε γέγονε.

Ο Γκος σαφώς και είναι πολύ πιο ποιοτικός από τον Ντιλικινά, αλλά τι να το κάνεις όταν είναι πιο ευπαθής από τον Γάλλο και στις κρίσιμες καμπές της σεζόν (φ4, τελικούς Α1) δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του;

Bartzoki-ban

Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 10:02 am

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 11:46 pm
Bartzoki-ban έγραψε:

Ναι εκ του αποτελεσματος πολυ fail κινηση ομως δεν αφησαν τον Γκος για να παρουν τον Ντιλικινα. Αφησαν τον Γκος κ κυνηγησαν Μπαμπ, Τζοουνς Γκαρσια και διαφορους αλλους πολλοι απο τους οποιους θεωρω ηταν καλυτερες επιλογες του Γκος. Το οτι φαγαμε ακυρο απο ολους (αυτο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα στην ολη ιστορια) κ καταληξαμε στον Ντιλικινα ειναι οντως πολυ fail αλλα αυτο ηταν αποτελεσμα πολλων διαδοχικων συγκυριων.
Δεν λέω ότι άφησαν Γκος και πήραν Ντιλικίνα . Λέω πως με 1m είχες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν Γκος ( 1.9 για 2 χρόνια είχε υπογράψει) . O Mπαμπ ειναι τίμιος , παιχτης Μπαρτζώκα και τα συναφή, αλλά όχι pg να σε κουβαλήσει .Γι'αυτό άλλωστε χωρίς Λάρκιν η Εφές δε βλέπεται . Overall ειναι σίγουρα χειρότερος από Γκος , απλά ο Γκος ξέρεις ότι θα χάσει το 1/3 από τα ματς στη σεζόν .

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Νοέμ 28, 2025 10:03 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Νοέμ 28, 2025 8:48 am
Εγώ αν με έχει κουράσει κάτι παιδιά και μην το πάρει κανείς προσωπικά είναι ότι δεν ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ και δεν μιλάμε για το μπάσκετ. Δεν είναι θέμα στηριξης ή όχι στην ομάδα, στον Μπαρτζώκα, στους παίκτες, σε κάποιους αρέσει ο τάδε παίκτης σε κάποιους όχι, κάποιοι θεωρούν ότι θα τα καταφέρουμε με τον Μπαρτζώκα και κάποιοι δεν μπορούν να τον βλέπουν. Το ζήτημα είναι ότι απολαμβάνουμε πλέον τους αγώνες που βλέπουμε; Δεν παίζει δα και τελείως χάλια η ομάδα. Ακόμα και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι η κουβέντα δεν θα μεταφερθεί στο πως παίξαμε και τι κάναμε αλλά στο πως έτσι που παίζουμε ακόμα και να πάμε Φ4 δεν θα κερδίσουμε την κούπα. Αυτό νομίζω είναι που έχει κάνει πολλούς να γκρινιάζουν για όσους ...γκρινιάζουν και ανάποδα.
Όντως δεν μιλάμε για το μπάσκετ αλλά και το μπάσκετ που παίζουμε δεν είναι καλό. Πέρα από τους αγώνες πρωταθλήματος( που από εκεί πιάνεται ο κόουτσ για τον Λι και τον Νιλικινά να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους) ο μόνος αγώνας που θυμάμαι κάπως ευχάριστα είναι με την Ζαλγκίρις που εκεί με τον Κίναν είχαμε άλλες στεναχώριες.
Τι άλλο να συζητήσουμε δηλάδη? Τους αγώνες που χάσαμε γιατί έχουμε τα προβλήματα που τα αναγνωρίζει όποιος έχει πιάσει σπυριάρα έστω και μια φορά στην ζωή του εκτος από το προπονητικό τιμ? 'Η τους αγώνες όπως με την Μακάμπι που κάνοντας όλα τα ίδια λάθη και έχοντας ακριβώς τα ίδια προβλήματα τους κερδίσαμε στο παρατσακ?
Τέτοιους αγώνες κρατάμε μόνο την νίκη και μετά καλύτερα να τους ξεχνάμε, διότι κιόλας δεν έχουμε την ικανότητα να μάθουμε από τα λάθη.
Ναι έχουμε παίξει σκόρπια λεπτά καλό μπάσκετ μέσα σε αγώνες αλλά δεν μπορώ πραγματικά να θυμηθώ αγώνες που να τους ευχαριστήθηκα.
Το ίδιο μάλιστα πίστευα και πέρσι μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά τότε α) συνήθως κερδίζαμε οπότε τουλάχιστον παίρναμε το αποτέλεσμα, β) είμασταν νέα ομάδα οπότε εν μέρει το δικαιολογούσα γ) είχα την ελπίδα ότι πάμε όντως να κάνουμε κάτι.
Ε τώρα τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Το μονό καλό που μπορώ να βρω φέτος είναι ότι με κάθε παιχνίδι που παίζουμε μένει 1 λιγότερο για το τέλος της σεζόν, μπας και μας φωτίσει ο Θεός να κάνουμε τις απαραιτήτες αλλαγές που χρειαζόμαστε και πάλι δεν το θεωρώ τόσο αυτονόητο να τις έχουμε αναγνωρίσει και να γίνουν.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 28, 2025 10:07 am

Dimmitz έγραψε:
Παρ Νοέμ 28, 2025 9:51 am
Sokos έγραψε:

Ναι φίλε Σοκο αυτά τα έχουμε χιλιοπεί περί προγραμματισμού, με το να τα επαναλαμβάνουμε δεν θα αλλάξει η κατάσταση. Ο γέγονε γέγονε.

Ο Γκος σαφώς και είναι πολύ πιο ποιοτικός από τον Ντιλικινά, αλλά τι να το κάνεις όταν είναι πιο ευπαθής από τον Γάλλο και στις κρίσιμες καμπές της σεζόν (φ4, τελικούς Α1) δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του;
Στον Ntilikina δεν μπορείς να βασιστείς είτε παίζει, είτε δεν παίζει. Δεν είναι χειρότερο αυτό?

Κι εσύ ακόμα πάντως, που περιμένεις να δείς την ομάδα πλήρη (το οποίο ακούγεται λίγο ανέκδοτο έχοντας φτάσει Δεκέμβριο πλέον - με το συμπάθειο πάντα) το θαύμα περιμένεις. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι αισιόδοξοι περιμένουν το θαύμα και οι απαισιόδοξοι το καλοκαίρι.

Bartzoki-ban

Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 10:11 am

Erether έγραψε:
Παρ Νοέμ 28, 2025 9:38 am
Dimmitz έγραψε:

Έλα όμως που έφεραν τον Ντιλικινα τον Οκτώβριο, ενώ ήξεραν από τον Ιούνιο ότι ο Γκος φεύγει. Βασικά ήξεραν ακόμα νωρίτερα ότι ίσως φύγει ο παίκτης, εφόσον οι ίδιοι δε θέλησαν να του κάνουν πρόταση ανανέωσης έγκαιρα.
Αν μπορούσαν να μαντέψουν το χάος που θα επέλθει θα του τα έδιναν στο δευτερόλεπτο . Αν ειδικά τους έλεγες ότι θα πληρώσουν όσο το συμβόλαιό του πέρυσι για το Ντιλικίνα θα του έδιναν και μπόνους :D

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”