shaq7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 1:16 am
Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:32 pm
Το υποστηρίζω απο το στηρίζω έχει τόση μεγάλη διαφορά όσο ο Ντιλικινά απο τον Μίσιτς. Προσωπικά εγώ δεν βλέπω καμία στήριξη (τουλάχιστον από σένα). Κάπως έχει εξισωθεί η ομάδα με τον Μπαρτζώκα και τον περιμένετε στην γωνία μετά από κάθε κακή εμφάνιση για να κράξετε ασύστολα.
Δικαίωμα σας είναι και καλά κάνετε. Αλλά μην μου πουλάτε και το παραμύθι περί στήριξης της ομάδας. Είναι κάπως too much και δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω το ρόστερ ολοκληρωμένο για τουλάχιστον έναν μήνα για να κρίνω. Και πίστεψε με, επειδή νομίζω θυμασε πάνω κάτω τι έγραφα πέρυσι, δεν θέλω και πολύ για να έρθω στο άλλο ρεύμα.
Μίσιτς δεν ήρθε, αλλά αυτό που βλέπω από τις άλλες ομάδες είναι ότι ένας Φαρίντ μετέτρεψε τον ΠΑΟ από καφενείο σε top contender και το ίδιο έγινε με την Φενέρ πέρυσι.
Προφανώς, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της ομάδας, αλλά μια πινελιά λείπει, μπορεί να είναι και ο Ντε κολο αυτός που θα αλλάξει την ρότα.
Και μιας και έχουμε ανοίξει διάλογο, θέλω να σε ρωτήσω ευθέως: αν είχαμε πάρει τον Μπάτλερ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του θα ήσουν ευχαριστημένος και θα έλεγες ότι πάμε για κούπα; Ή πάλι θα έλεγες ότι είχαμε τον Μίσιτς μέσα στα πόδια μας και δεν τον πήραμε;
εγω μια χαρα υποστηριζω και τον φουρνιε που καποιοι λενε οτι φταιει,και τον σασα και τον γοουορντ και ολους..Η ευθυνη ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ μονο του μπαρτζωκα αλλα και των αφων που τον αφησαν να κανει αυτον τον αχταρμα.
Το να λες υπομονη και θα δουμε και τετοια εγω δεν το βλεπω στηριξη απλα μη αποδοχη της πραγματικοτητας.
το να ερθει ο ντε κολο και να πιασει οπως χρειαζομαστε ειναι σαν να πεσαμε απο ακροπολη και βρηκαμε πορτοφολι..παλι οτι λεμε τωρα και τον κραζουμε θα ισχυει..
Εγω στο διαστημα των 3 ημερων που νομιζαμε οτι θα γυρισει ο εβανς ημουν απο τους πιο αισιοδοξους..γιατι εναν εβανς ψαχνουμε..τωρα με τον μπατλερ θα ελεγα οτι τουλαχιστον παει να διορθωθει η λαλακια του καλοκαιριου και αναλογως με την εικονα μας θα ελεγα αν παμε για κουπα..βασικα δεν μπορω να ξερω αν ο μπατλερ θα μπορουσε να σταθει σε φ4,μιας και δεν εχει ξανα παιξει..θα υπηρχαν παντως καποιες ελπιδες.
Αλλα δεν γινεται να λεμε το ιουλιο..περιμενετε μην κραζεται ακομα ιουλιος ειναι..
τον σεπτεμβρη..περιμενετε να κραξετε τον οκτωβριο που θα χουμε παρει παικτη..να δουμε και τον εβανς..γιατι εγω το πιστευω θα γυρισει ο εβανς και θα δειτε..μετα γινονται ολα ...ποπος και να λεμε..ναι περιμενετε μην κραζετε.. βριστε τον μετα το νεο ετος..κλασικα μετα δεν θα πρεπει να κραξουμε γιατι ερχονται πλει οφ,μετα φ4 και μετα τελικοι..ετσι παει καθε χρονο..
εντωμεταξυ εγω απο το 13 που ηρθε μεχρι και το 24 και το ματς με την μονακο ημουν απο τους φαν του.μεχρι και αβαταρ τον εχω..γιατι καποιοι με λενε εμπαθη μαζι του αντι να δουνε ποσο ροιδο τα χει κανει απο τοτε.
Εγώ δεν είπα να μην γκρινιάξεις. Εχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις και εν μέρει καλά κάνεις. Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει υπομονή.
Απλά τοποθετήθηκα τι θα κάνω εγώ φέτος. Θέλω να περιμένω να δω το ρόστερ πλήρες έστω και αρχές Μαρτίου αν γίνει η μεταγραφή και μετά να κρίνω.
Νομίζω ότι το λάθος που κάνουμε αρκετοί είναι ότι κρίνουμε τι θα γίνει τον Μάιο με βάση την εικόνα της ομάδας σήμερα. Ούτε προφήτες είμαστε, ούτε έχουμε καμία γυάλινη σφαίρα για να προβλέψουμε σε τι κατάσταση θα είναι όλες οι ομάδες τότε.
Σίγουρα μπορούν να βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα του στυλ ότι ο Πίτερς στο φ4 δεν θα παίξει πάνω από 5 λεπτά, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον της ομάδας, γιατί πρώτον δεν την έχει δει πλήρη ακόμα, και, δεύτερον, ακόμα και ο Μπι που είναι προπονητής της ομάδας δεν έχει κατασταλάξει μέσα του πως θα είναι τα ροτέισον του first και second unit.
Όσο γι αυτό που λες για Ακροπολες και πορτοφόλια, ο ΠΑΟ δηλαδή τι να πει; Έφερε 36αργ Σέντερ από την Ταιβαν που είχε να παίξει Ευρωλίγκα μια πενταετία.
Εμείς γιατί να μην μεταμορφωθούμε με τον Ντε κολο πχ; Έναν κανονικό playmaker θέλουμε που θα μπορεί να πασάρει. Ο Ντε κολο εμένα ακόμα και σε αυτή την ηλικία μου θυμίζει πολύ τον Σλούκα του Ολυμπιακού.
Θεωρώ ότι ο Μπι δεν τον πολύ θέλει γιατί ήδη θεωρεί ότι με Φουρνιε είμαστε σοφτ στην άμυνα και με Ντεκολο θα γίνει ακόμα χειρότερο. Εγώ πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι πάντως.