Ο Παπαλουκας και μένα μου αρέσει ως προσωπικότητα και impact. Θα ήθελα να τον έβλεπα στον πανγκο. Τώρα αν έχει τις γνώσεις και τη διάθεση δεν ξέρω. Μάλλον δύσκολο, μου φαίνεται αρκετά χαλαρός και μποέμConan1982 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 6:28 pmΟ Παπαλουκάς να επιμείνω λίγο ήταν ο άνθρωπος που σε οποιαδήποτε ομάδα θα ξεκινούσε starter ξεκινούσε επίτηδες ως αλλαγή, ως ο 6ος παίκτης για να διαβάσει τι έκανε η άλλη ομάδα, τελείως θεωρητική η άποψη μου, δεν ξέρω κάτι, δεν ξέρω αν έχει διάθεση να ασχοληθεί ή οτιδήποτε, συμπληρωματικά με τον Παππά, όχι να αντικατασταθεί.
Euroleague Round 3, Crvena Zvezda vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Παπαλουκάς πράγματι διεκδίκησε και κέρδισε τα λεφτά που η διοίκηση έλεγε πως δεν του όφειλε γιατί είχαν συμφωνήσει προφορικά μείωση. Ο παίκτης κέρδισε την υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο της FIBA, με την ομάδα να καταθέτει έφεση στο CAS. Επειδή, όμως, είδαν ότι δεν έχουν και πολλές ελπίδες να κερδίσουν την έφεσή τους, ήρθαν σ' επαφές με τον Θοδωρή και τα βρήκαν συμφωνώντας να του πληρώσουν λίγο παρακάτω από όσα ζήταγε και να αποσύρουν την έφεση.
Τον Δεκέμβρη του 2013 η ΚΑΕ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Παπαλουκά τερματίστηκε οριστικά. Οι δύο πλευρές, με πνεύμα καλής διάθεσης και αμοιβαίας κατανόησης, συμφώνησαν να επιλύσουν το ζήτημα συμβιβαστικά και, ως εκ τούτου, η έφεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενώπιον του CAS θα αποσυρθεί. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγνωρίζει την προσφορά του Θοδωρή Παπαλουκά στην ομάδα και του εύχεται να διατηρήσει την θετική παρουσία του στο χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα».
Οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα θέμα για μια οποιαδήποτε συνεργασία του Θοδωρή με την ομάδα σε κάποιο πόστο, κατά προτίμηση δίπλα στον Μπαρτζώκα για να χειρίζεται θέματα σωστής προσέγγισης των παικτών.
Δεν είναι κακή η ιδέα του Κόναν.
Τον Δεκέμβρη του 2013 η ΚΑΕ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Παπαλουκά τερματίστηκε οριστικά. Οι δύο πλευρές, με πνεύμα καλής διάθεσης και αμοιβαίας κατανόησης, συμφώνησαν να επιλύσουν το ζήτημα συμβιβαστικά και, ως εκ τούτου, η έφεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενώπιον του CAS θα αποσυρθεί. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγνωρίζει την προσφορά του Θοδωρή Παπαλουκά στην ομάδα και του εύχεται να διατηρήσει την θετική παρουσία του στο χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα».
Οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα θέμα για μια οποιαδήποτε συνεργασία του Θοδωρή με την ομάδα σε κάποιο πόστο, κατά προτίμηση δίπλα στον Μπαρτζώκα για να χειρίζεται θέματα σωστής προσέγγισης των παικτών.
Δεν είναι κακή η ιδέα του Κόναν.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο παπαλουκας ειναι βαμενος ολυμπιακος,στυλ πριντεζη.. Ε δεν νομιζω οτι θα του απαγορευαν την εισοδο..Προφανως δεν εχω ιδεα για την σχεση μεταξυ τους μπορει να μιλανε και καθε μερα στο τηλ..Απλα δεν εχω τους αφους να θελουν να εχουν επαφες με ατομα που τους κοντραρανε και δημοσια κιολας.
Επισης δεν εχω καθολου τον μπαρτζωκα να δεχεται γνωμες για την δουλεια του..γιαυτο και εχει επιλεξει κουμπαρους,γαμπρους και δεν ξερω και γω τι αλλο.. Ο παπαλουκας δεν θα παει να κανει την γλαστρα..
Θεωρω πως με σπανουλη θα δουμε και στην ομαδα πριντεζη,ισως παπαλουκα αν τον θελουν οι αφοι..αργοτερα καναν παπανικολαου..
Επισης δεν εχω καθολου τον μπαρτζωκα να δεχεται γνωμες για την δουλεια του..γιαυτο και εχει επιλεξει κουμπαρους,γαμπρους και δεν ξερω και γω τι αλλο.. Ο παπαλουκας δεν θα παει να κανει την γλαστρα..
Θεωρω πως με σπανουλη θα δουμε και στην ομαδα πριντεζη,ισως παπαλουκα αν τον θελουν οι αφοι..αργοτερα καναν παπανικολαου..
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξυ τσάμπα τα λέτε, έχουν πει και οι 2 ότι δε τους ψήνει η φαση.
Αφήστε που εχουμε ήδη πρώην παίκτη μας στο τιμ, ο οποίος είναι κι αυτός ξάδερφος του μπατζανακη του Μπαρτζώκα. Και ο οποίος αντικατέστησε τον Μιχάλη Καλαβρό, που ήρθε επι Μπλατ αλλα ο Μπαρτζώκας τον κράτησε στην ομάδα γιατί κουρεύονταν στον ίδιο μπαρμπέρη και πήγαιναν στο ίδιο πιτογυραδικο όταν ήταν μαζί στην Ολυμπια Λαρισας. Τώρα είναι στα αζητητα (προπονεί λέει τον Γιάννη), και έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη κλικα των αυλοκολακων που περιγράφουν εδώ οι σουπεργνώστες του μπασκετφορουμ
Αφήστε που εχουμε ήδη πρώην παίκτη μας στο τιμ, ο οποίος είναι κι αυτός ξάδερφος του μπατζανακη του Μπαρτζώκα. Και ο οποίος αντικατέστησε τον Μιχάλη Καλαβρό, που ήρθε επι Μπλατ αλλα ο Μπαρτζώκας τον κράτησε στην ομάδα γιατί κουρεύονταν στον ίδιο μπαρμπέρη και πήγαιναν στο ίδιο πιτογυραδικο όταν ήταν μαζί στην Ολυμπια Λαρισας. Τώρα είναι στα αζητητα (προπονεί λέει τον Γιάννη), και έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη κλικα των αυλοκολακων που περιγράφουν εδώ οι σουπεργνώστες του μπασκετφορουμ
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι ότι με τόσο χειτ που έχει πέσει και τέτοια εμμονή με την κούπα που έχουμε ξεχάσει λίγο τις σπουδαίες πλευρές του προπονητή μας.glenrice90 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 01, 2025 3:19 amΕντωμεταξυ τσάμπα τα λέτε, έχουν πει και οι 2 ότι δε τους ψήνει η φαση.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Το ρισκάρω αγαπητέ με προπονητή που αναφέρω για τους Αφους, προφανώς η αναφορά μου έχει να κάνει με το κομμάτι της εκάστοτε δράσης τους στο να αποδεσμεύσουν προπονητή, όταν το πράγμα δείχνει να στραβώνει και το σχεδιαζόμενο project του εκάστοτε προαναφερόμενου , να είναι πασιφανές πως δεν παίρνει περαιτέρω βελτίωσης!!! Προφανώς δηλαδή μιλάω για πράγματα τελείως διαφορετικά των παραδειγμάτων που ανέφερες!!! Πως έφυγε ο Γκέρσον, θυμόμαστε??? Ο Σφαιρόπουλος??? Εδώ, μεσούσης της χρονιάς που εμφανίστηκε το πρόβλημα με τον Μπλατ , προτιμήσαμε για να μην χαλάσει ( και καλά) η ισορροπία της ομάδας, να πάνε με τον βοηθό του τον Κεμζούρα γιατί και καλά ήταν μαζί και στην Νταρουσαφακα πριν έρθουν σε εμάς…….ΓΕΝΙΚΑ είναι οι παράγοντες που έχουν την φήμη στην Ευρώπη ότι ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ περισσότερο από όλους τους προπονητές τους!! Οπότε για πιο ρίσκο μιλάμε???Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 12:15 pmΠως δεν δείχνει η ιστορία;Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:10 pmΕντάξει βρε εσύ, κάτι που έμαθε είπε ο άνθρωπος……μεταξύ μας και η ιστορία των Αγγελόπουλων δεν δείχνει κανένα ιδιαίτερο ρίσκο στο θέμα προπονητές, οπότε το βρίσκω τελείως λογικό ( για αυτούς, όχι για εμένα) να θέλουν να μπουν στο ανακαινισμένο Σεφ με τον Μπι!!!
Ο Μπαρτζώκας δεν ήταν ρίσκο; Είχε την εξαιρετική πορεία με το Μαρούσι μεν στην Ευρωλίγκα, με το Μαρούσι δε και στη συνέχεια πήγε για 2 χρόνια στον Πανιώνιο πριν έρθει σ' εμάς.
Ο Σφαιρόπουλος είχε προϋπηρεσία σαν βοηθός σε ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός και Ρόκετς, σαν βοηθός όμως, ενώ σαν προπονητή τον πήραμε και αυτόν μετά από 2 χρόνια στον Πανιώνιο. Δεν ήταν ρίσκο και αυτός;
Πρέπει να δούμε και τι σταφ έχουν οι άλλες ομάδες, Η Μονακό του Σπανούλη π.χ. έχει Καντζούρη, Χαραλαμπίδη και Μαρκοϊσβίλι. Κάποιοι έχουν πρώην παίκτες, συμπατριώτες τους, κάποιοι με εμπειρία σαν βοηθοί προπονητών για χρόνια, κάποιοι με προϋπηρεσία σαν βοηθοί στις μεγάλες κατηγορίες. Δεν βρίσκω κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο χωρίς να το εξαντλήσω τώρα. Λογικά είναι τι ζητάει ο κάθε προπονητής από τους βοηθούς του μαλλον. Στην ουσία το βιογραφικό των δικών μας έχει δημιουργηθεί εντός της ομάδας, οπότε είναι δύσκολο και να έχουμε αντίληψη για τις ικανότητες τους, αλλά μπορεί να εξαχθεί νομίζω το συμπέρασμα ότι κανένας από αυτούς δεν είναι μετρ της τακτικής π.χ. ή δεν φαίνεται εντός του ματς να έχει κάποιο ενεργό ρόλο (εκτός από το να ακούει τον Μπαρτζώκα να γκρινιάζει). Εγώ θα ήθελα να δω κάποιον να έχει τακτική αντίληψη ώστε να συμβουλεύει τον Μπαρτζώκα και συγρόνως όμως να έχει το ανάλογο "ανάστημα" ώστε να μην γίνει σάκος του μποξ, δεν είναι απαραίτητο να είναι μετρ της προπονητικής. Ιδανικά θα ήθελα να δω σ' αυτόν τον ρόλο τον Παπαλουκά έστω και αν δεν έχει ασχοληθεί με την προπονητικη΄.Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 11:50 amΕπί της διαδικασίας, η κουβέντα είναι τελείως off topic, για την αξία του προπονητικού σταφ, και αν τους πήρε ο Β για να τους δώσει ένα μεροκάματο, και για τις συγγένειες του Τριαντάφυλλου.
Επί της ουσίας, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τον τομέα που ασχολείται ο καθένας από το σταφ, είναι άσκοπο να κουβεντιάζουμε αν αξίζουν ή όχι. Αν κάποιος ξέρει, ας συνεισφέρει με τις γνώσεις του στην κουβέντα, για να φωτιστούμε και οι υπόλοιποι. Μιλάμε για επαγγελματίες ανθρώπους που η πορεία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια έχει καταξιώσει τη δουλειά τους. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, γιατί τότε εύκολα κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί και υποκρυπτόμενη εμπάθεια (που δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχει).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο