Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξέρω αν το λένε άλλοι, αλλά εγώ το είπα λίγο πριν. Η ανάγκη για 4/5άρι (τουίνερ) είναι τόσο επιτακτική τώρα στον Ολυμπιακό, που εγώ θα θυσίαζα τον συμπαθέστατο και ικανότατο Πίτερς (που έτσι κι αλλιώς μας χαιρετάει του χρόνου). Ο Σάσα και ο Πίτερς είναι σαν να παίζει ο ίδιος παίκτης. Χάνουμε τη δυνατότητα αλλαγής παιχνιδιού και γινόμαστε προβλέψιμοι (όχι μόνο λόγω αυτού, αλλά και λόγω αυτού).
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδη το είπατε αρκετοί, ο Πίτερς δεν είναι ικανοποιητικος/ συμπαθητικός / τίμιος. Μιλάμε για τον καλύτερο σουτέρ της διοργάνωσης εδώ και αρκετά χρόνια , με υψηλό bball IQ και αποδεδειγμένα κακαλα (τη χρονιά που χρειάστηκε να βγει μπροστά).
Είναι απλά ατυχος στο ρόστερ που είναι αλλά παραμένει τρομερή πολυτέλεια να έχεις τέτοιο sniper για μπακαπ. Με τα γνωστά αρνητικά.
put some respect on his name
Είναι απλά ατυχος στο ρόστερ που είναι αλλά παραμένει τρομερή πολυτέλεια να έχεις τέτοιο sniper για μπακαπ. Με τα γνωστά αρνητικά.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Το κακό δεν είναι ο Πίτερς, το κακό είναι ότι έχεις δύο σοφτ τεσσάρια και τρως μπασκετικό ξύλο από αθλητικές ομάδες τύπου Μονακό.glenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 11, 2025 9:30 pmΕπειδη το είπατε αρκετοί, ο Πίτερς δεν είναι ικανοποιητικος/ συμπαθητικός / τίμιος. Μιλάμε για τον καλύτερο σουτέρ της διοργάνωσης εδώ και αρκετά χρόνια , με υψηλό bball IQ και αποδεδειγμένα κακαλα (τη χρονιά που χρειάστηκε να βγει μπροστά).
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το 22 υπήρχε Βεζένκοφ, Πριντεζης στο 4, Φαλ, Μάρτιν στο 5 και ο Λιβιό που έπαιζε στο 4-5. Εγώ συμφωνώ ότι δεν πας να πάρεις ούτε τον Πετρούσεφ, ούτε τον Λεντέι. Έναν παίκτη ροτέισον θες. Ο Κώστας ούτως ή άλλως είναι μόνο για ένα 10λεπτο με το Λαύριο κι αν.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 11, 2025 7:49 pmτα εχουνε γραψει ενα εκατ φορες και στο φορουμ και γενικαChristofis έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 11, 2025 7:39 pm
Δεν διαφωνω σε αυτο που λες. Διαφωνω στο αλλο να τραυματιστει Γεναρη και αλλο Μαρτη. Μαρτιο δεν μπορεις να κανεις αλλαγη στην ευρωπη αρα θελεις να εισαι καλυμμενος. Αρα χρειαζεσαι ενα tweener. To να τον παρεις ειναι αναγκαιο ομως. Το αν θα παιζει ο Πιτερς ή ο Χολ λιγοτερο προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Ολες οι ομαδες ειτε εχουν 3 σεντερ ή 2 σεντερ και ενα tweener. Εφοσον ο Κωστακουμπος δεν παιζει καλα καλα ουτε Α1 τοτε δεν βλεπω τον λογο γιατι το συζηταμε καν.
Ο παο εχει Χολμς, Φαριντ, Γιουρτσεβεν, Σαμαντουροβ και Μητογλου να μπορουν να παιξουν στο 5. Ο ολυμπιακος εχει 3 παικτες μονο
καμια ομαδα στον κοσμο δεν κανει προληπτικες μεταγραφες για το αν τραυματιστει καποιος μετα απο 3 μηνες
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο που κανει ο πιτερς ειναι πολυ δυσκολο..παιζει χωρις ρυθμο μονιμως γιαυτο και πολλες φορες μπαινει και δεν βλεπεται..μην νομιζεται οτι και ο Χ παικτης αν ερθει θα μπορει να αποδωσει παιζοντας 10-12λ..επισης δεν προκειται να δεχτει παικτης με την ποιοτητα του πιτερς να ρθει σε τετοιον ρολο.
Το μπακ απ του σασα πρεπει να παιζει και αλλη θεση,ιδανικα να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα..πχ ενας σιγκλετον να παιζει 13λ στο 4 και 15λ στο 5.Αλλα ολα αυτα πρεπει να γινουν το καλοκαιρι.
αυτος ο τραορε που ειπε ο σταυρου δεν νομιζω οτι παταει και πολυ στο 5..
ασχετο αλλα αμα λεμε εμεις οτι εχουμε θεμα στην αμυνα τι να πει και ο παο..παιζει να φαει 55-60π στο ημιχρονο απο την αρμανι.
Το μπακ απ του σασα πρεπει να παιζει και αλλη θεση,ιδανικα να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα..πχ ενας σιγκλετον να παιζει 13λ στο 4 και 15λ στο 5.Αλλα ολα αυτα πρεπει να γινουν το καλοκαιρι.
αυτος ο τραορε που ειπε ο σταυρου δεν νομιζω οτι παταει και πολυ στο 5..
ασχετο αλλα αμα λεμε εμεις οτι εχουμε θεμα στην αμυνα τι να πει και ο παο..παιζει να φαει 55-60π στο ημιχρονο απο την αρμανι.
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τουλάχιστον εσύ ηρεμήσες λίγο με τά πύραυλοκινητά γκαρντ του ΠΑΟkite26 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 11, 2025 9:51 pmΤο κακό δεν είναι ο Πίτερς, το κακό είναι ότι έχεις δύο σοφτ τεσσάρια και τρως μπασκετικό ξύλο από αθλητικές ομάδες τύπου Μονακό.glenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 11, 2025 9:30 pmΕπειδη το είπατε αρκετοί, ο Πίτερς δεν είναι ικανοποιητικος/ συμπαθητικός / τίμιος. Μιλάμε για τον καλύτερο σουτέρ της διοργάνωσης εδώ και αρκετά χρόνια , με υψηλό bball IQ και αποδεδειγμένα κακαλα (τη χρονιά που χρειάστηκε να βγει μπροστά).
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει ακριβυνει το καυσιμο ο Ελον γι αυτο.glenrice90 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 12:39 amΤουλάχιστον εσύ ηρεμήσες λίγο με τά πύραυλοκινητά γκαρντ του ΠΑΟ
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τους έχοντες δυνατή μνήμη, έχω πει πολύ καιρό πριν ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αλλαγή προπονητή. Πρέπει να γυρίσει ο Γκαστόνε για να βρείτε την υγειά σας...Περίμενα υπομονετικά στη γωνία μου....
Αλλά ρε φίλε...
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ! Σας τα 'λεγα εγώ! Δεν πολυξέρω τεχνικές λεπτομέρειες στο μπάσκετ, αλλά σε κάτι τέτοια είμαι μανούλα. Το είχα δει από χιλιόμετρα...
Αλλά ρε φίλε...
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ! Σας τα 'λεγα εγώ! Δεν πολυξέρω τεχνικές λεπτομέρειες στο μπάσκετ, αλλά σε κάτι τέτοια είμαι μανούλα. Το είχα δει από χιλιόμετρα...
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παραιτηθηκες της ιδεας να ερθει για βοηθος του μπαρτζωκα δηλαδη?kite26 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 4:50 pmΓια τους έχοντες δυνατή μνήμη, έχω πει πολύ καιρό πριν ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αλλαγή προπονητή. Πρέπει να γυρίσει ο Γκαστόνε για να βρείτε την υγειά σας...Περίμενα υπομονετικά στη γωνία μου....
Αλλά ρε φίλε...
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δικαιώνεις πλήρως το παρατσούκλι σου. Τι κάνουν οι χαρταετοί; Πηγαίνουν εκεί όπου φυσάει ο άνεμος...kite26 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 4:50 pmΓια τους έχοντες δυνατή μνήμη, έχω πει πολύ καιρό πριν ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αλλαγή προπονητή. Πρέπει να γυρίσει ο Γκαστόνε για να βρείτε την υγειά σας...Περίμενα υπομονετικά στη γωνία μου....
Αλλά ρε φίλε...
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παικτη που εχω αναφερει πριν απο ολους αυτους πιστευεις οτι ειναι μουφα; Ντροπη!tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 5:42 pmΣτα τουιτερ γράφουν ότι έκλεισε και ο Τραορέ..
Μουφα θα ναι, αυτός είναι 3αρο4αρι;
4-5αρι ειναι κινηση εχει γινει ειμαστε πολυ κοντα οπως και με Ενκαμουα αλλα κυνηγαμε μεγαλυρερο ψαρι. Αν δεν ευοδωσει ο παικτης ειναινπολυ πιθανο να πιασει λιμανι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο