Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Δεκ 11, 2025 9:15 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 9:00 pm
Ο παίκτης της ΑΕΚ που έβαλε 31 πόντους στο μεταξύ μας είναι σέντερ;
Χαρταετος τον έχουν κλείσει οι πυραυλοκινητοι αυτόν :D

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Δεκ 11, 2025 9:17 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 8:01 pm

αν παρεις τουινερ δεν θα εχεις πητερς αυτο ειναι αυτονοητο και δεν το συζηταει κανεις πλεον
Δεν ξέρω αν το λένε άλλοι, αλλά εγώ το είπα λίγο πριν. Η ανάγκη για 4/5άρι (τουίνερ) είναι τόσο επιτακτική τώρα στον Ολυμπιακό, που εγώ θα θυσίαζα τον συμπαθέστατο και ικανότατο Πίτερς (που έτσι κι αλλιώς μας χαιρετάει του χρόνου). Ο Σάσα και ο Πίτερς είναι σαν να παίζει ο ίδιος παίκτης. Χάνουμε τη δυνατότητα αλλαγής παιχνιδιού και γινόμαστε προβλέψιμοι (όχι μόνο λόγω αυτού, αλλά και λόγω αυτού).

glenrice90

senior
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 9:30 pm

Επειδη το είπατε αρκετοί, ο Πίτερς δεν είναι ικανοποιητικος/ συμπαθητικός / τίμιος. Μιλάμε για τον καλύτερο σουτέρ της διοργάνωσης εδώ και αρκετά χρόνια , με υψηλό bball IQ και αποδεδειγμένα κακαλα (τη χρονιά που χρειάστηκε να βγει μπροστά).

Είναι απλά ατυχος στο ρόστερ που είναι αλλά παραμένει τρομερή πολυτέλεια να έχεις τέτοιο sniper για μπακαπ. Με τα γνωστά αρνητικά.

put some respect on his name

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 11, 2025 9:51 pm

glenrice90 έγραψε:
Επειδη το είπατε αρκετοί, ο Πίτερς δεν είναι ικανοποιητικος/ συμπαθητικός / τίμιος. Μιλάμε για τον καλύτερο σουτέρ της διοργάνωσης εδώ και αρκετά χρόνια , με υψηλό bball IQ και αποδεδειγμένα κακαλα (τη χρονιά που χρειάστηκε να βγει μπροστά).

Είναι απλά ατυχος στο ρόστερ που είναι αλλά παραμένει τρομερή πολυτέλεια να έχεις τέτοιο sniper για μπακαπ. Με τα γνωστά αρνητικά.

Το κακό δεν είναι ο Πίτερς, το κακό είναι ότι έχεις δύο σοφτ τεσσάρια και τρως μπασκετικό ξύλο από αθλητικές ομάδες τύπου Μονακό.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 10:01 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 7:49 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 7:39 pm

Δεν διαφωνω σε αυτο που λες. Διαφωνω στο αλλο να τραυματιστει Γεναρη και αλλο Μαρτη. Μαρτιο δεν μπορεις να κανεις αλλαγη στην ευρωπη αρα θελεις να εισαι καλυμμενος. Αρα χρειαζεσαι ενα tweener. To να τον παρεις ειναι αναγκαιο ομως. Το αν θα παιζει ο Πιτερς ή ο Χολ λιγοτερο προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Ολες οι ομαδες ειτε εχουν 3 σεντερ ή 2 σεντερ και ενα tweener. Εφοσον ο Κωστακουμπος δεν παιζει καλα καλα ουτε Α1 τοτε δεν βλεπω τον λογο γιατι το συζηταμε καν.

Ο παο εχει Χολμς, Φαριντ, Γιουρτσεβεν, Σαμαντουροβ και Μητογλου να μπορουν να παιξουν στο 5. Ο ολυμπιακος εχει 3 παικτες μονο
τα εχουνε γραψει ενα εκατ φορες και στο φορουμ και γενικα
καμια ομαδα στον κοσμο δεν κανει προληπτικες μεταγραφες για το αν τραυματιστει καποιος μετα απο 3 μηνες
Το 22 υπήρχε Βεζένκοφ, Πριντεζης στο 4, Φαλ, Μάρτιν στο 5 και ο Λιβιό που έπαιζε στο 4-5. Εγώ συμφωνώ ότι δεν πας να πάρεις ούτε τον Πετρούσεφ, ούτε τον Λεντέι. Έναν παίκτη ροτέισον θες. Ο Κώστας ούτως ή άλλως είναι μόνο για ένα 10λεπτο με το Λαύριο κι αν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Δεκ 11, 2025 10:08 pm

αυτο που κανει ο πιτερς ειναι πολυ δυσκολο..παιζει χωρις ρυθμο μονιμως γιαυτο και πολλες φορες μπαινει και δεν βλεπεται..μην νομιζεται οτι και ο Χ παικτης αν ερθει θα μπορει να αποδωσει παιζοντας 10-12λ..επισης δεν προκειται να δεχτει παικτης με την ποιοτητα του πιτερς να ρθει σε τετοιον ρολο.

Το μπακ απ του σασα πρεπει να παιζει και αλλη θεση,ιδανικα να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα..πχ ενας σιγκλετον να παιζει 13λ στο 4 και 15λ στο 5.Αλλα ολα αυτα πρεπει να γινουν το καλοκαιρι.

αυτος ο τραορε που ειπε ο σταυρου δεν νομιζω οτι παταει και πολυ στο 5..

ασχετο αλλα αμα λεμε εμεις οτι εχουμε θεμα στην αμυνα τι να πει και ο παο..παιζει να φαει 55-60π στο ημιχρονο απο την αρμανι.

glenrice90

senior
Reactions:

Παρ Δεκ 12, 2025 12:39 am

kite26 έγραψε:
glenrice90 έγραψε:

Το κακό δεν είναι ο Πίτερς, το κακό είναι ότι έχεις δύο σοφτ τεσσάρια και τρως μπασκετικό ξύλο από αθλητικές ομάδες τύπου Μονακό.
Τουλάχιστον εσύ ηρεμήσες λίγο με τά πύραυλοκινητά γκαρντ του ΠΑΟ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Δεκ 12, 2025 3:50 am

Leon Man έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 9:06 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 7:30 pm

ο βεγγελας ειναι γνωστης του μπασκετ επαιζε μικρος :welcome:
Και τι έκανε; Τη μπάλα;
Εικόνα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Δεκ 12, 2025 2:16 pm

glenrice90 έγραψε:
Παρ Δεκ 12, 2025 12:39 am
kite26 έγραψε:

Τουλάχιστον εσύ ηρεμήσες λίγο με τά πύραυλοκινητά γκαρντ του ΠΑΟ
Εχει ακριβυνει το καυσιμο ο Ελον γι αυτο.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Δεκ 12, 2025 4:50 pm

Για τους έχοντες δυνατή μνήμη, έχω πει πολύ καιρό πριν ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αλλαγή προπονητή. Πρέπει να γυρίσει ο Γκαστόνε για να βρείτε την υγειά σας...Περίμενα υπομονετικά στη γωνία μου....

Αλλά ρε φίλε...

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ! Σας τα 'λεγα εγώ! Δεν πολυξέρω τεχνικές λεπτομέρειες στο μπάσκετ, αλλά σε κάτι τέτοια είμαι μανούλα. Το είχα δει από χιλιόμετρα...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Δεκ 12, 2025 4:55 pm

kite26 έγραψε:
Για τους έχοντες δυνατή μνήμη, έχω πει πολύ καιρό πριν ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αλλαγή προπονητή. Πρέπει να γυρίσει ο Γκαστόνε για να βρείτε την υγειά σας...Περίμενα υπομονετικά στη γωνία μου....

Αλλά ρε φίλε...

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ! Σας τα 'λεγα εγώ! Δεν πολυξέρω τεχνικές λεπτομέρειες στο μπάσκετ, αλλά σε κάτι τέτοια είμαι μανούλα. Το είχα δει από χιλιόμετρα...
παραιτηθηκες της ιδεας να ερθει για βοηθος του μπαρτζωκα δηλαδη? :mrgreen:

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Δεκ 12, 2025 4:57 pm

kite26 έγραψε:

Αλλά ρε φίλε...

Δικαιώνεις πλήρως το παρατσούκλι σου. Τι κάνουν οι χαρταετοί; Πηγαίνουν εκεί όπου φυσάει ο άνεμος...

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Δεκ 12, 2025 5:42 pm

Στα τουιτερ γράφουν ότι έκλεισε και ο Τραορέ..

Μουφα θα ναι, αυτός είναι 3αρο4αρι;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Δεκ 12, 2025 5:52 pm

δεν βλεπω κατι για τραορε τωρα που μπηκα..εγω πιστευω αν παρουμε αυτον τον ερλ θα ειναι.
ο τραορε δεν νομιζω να μπορει να σταθει και πολυ στο 5.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Δεκ 12, 2025 5:54 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Δεκ 12, 2025 5:42 pm
Στα τουιτερ γράφουν ότι έκλεισε και ο Τραορέ..

Μουφα θα ναι, αυτός είναι 3αρο4αρι;
Παικτη που εχω αναφερει πριν απο ολους αυτους πιστευεις οτι ειναι μουφα; Ντροπη! :mutombo:

4-5αρι ειναι κινηση εχει γινει ειμαστε πολυ κοντα οπως και με Ενκαμουα αλλα κυνηγαμε μεγαλυρερο ψαρι. Αν δεν ευοδωσει ο παικτης ειναινπολυ πιθανο να πιασει λιμανι

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”