melagis έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 11:11 am
Ασφαλώς και τα ονόματα των Χειζ Ντέιβις και Γιαμπουσελε ειναι όνειρα δικά μου και δεν αποτελούν πληροφορίες μου απο κάπου .....
Απλα επειδή παλι το καλοκαίρι θα ψάχνουμε στοιχήματα......
Άμα βρίσκεις το σωστό timing και εχεις πορτοφόλι κάνεις δουλίτσα......
Μην δίνουμε και buy out παλι
Υστερογραφο:
Μπορεί οι εν λόγω παίκτες να μην ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ του Μπαρτζώ.....
Λέμε και καμμια λαλακία να περνάει η ωρα.....
Ο Χειζ Ντειβις η αληθεια ειναι οτι με την Φενερ ηταν εξωπραγματικος. Προηγουμενως ηταν μετριος με τον ιδιο προπονητη κιολας σε Μπαρτσα και πολυ καλος με Ζαλγκιρις. Θα φανει λιγο δογματικο και λιγο τραβηγμενο αλλα θεωρω οτι δεν ειναι παικτης που θα μας ελυνε το προβλημα στην φροντ λαιν. Αν υπηρχε η δυνατοτητα να το παρεις, τον παιρνεις αλλα σαν 3-4. Δηλαδη να ειναι το βασικο σου τριαρι απλα ετσι καις το Γουορντ.
Γουοκαπ, Φουρνιε. Χειζ Ντειβις, Σασα, Μιλου νομιζω θα ηταν ο οργασμος του Μπαρτζωκα και γενικα καθε προπονητη αλλα και η απολυτη υπερβολη απο την εποχη ΤΣΣΚΑ προ Ιτουδη εποχης.
Προφανως και δεν στεκει ως Σεναριο αλλα το σχολιζω καθως παντα μου αρεσουν τετοιους ειδους οπαδικα σεναρια.
Ο Γιαμπουσελε λογω δυναμης και αθλητικοτητας προφανως και θα μπορουσε να σταθει και λιγο στο 5 σε χαμηλα σχηματα αλλα αυτο οχι σε συνεχομενη βαση. Σαφως και ταιριαζει λιγοτερο ομως απο τον Χειζ Ντειβις καθως αυτος δεν μπορει να κατεβει θεση οπως ο Αμερικανος.
Ποιον θα επαιρνα εγω αν ειχα την δυνατοτητα απο τους δυο? Τον Ρομπισον Ερλ. Με συγχωρειται μπερδευτηκα. Κανεναν απο τους δυο γιατι δεν ειναι αυτο που χρειαζεται η ομαδα οσο υπαρχει στο καδρο το πολυβολο που λεγεται Σασα και που θα ξαναδουμε μετα τα Χριστουγεννα(για αυτο ειμαι σιγουρος).