Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 15, 2025 11:49 am

Christofis έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 11:33 am
Μεταγραφη ψηλου θα εχουμε σιγουρα. Παντως ο καραγιαννιδης των τελευταιων αγωνων ειναι σιγουρα πιο τιμιος απο τον Κωτσο. Τωρα για να φυγει ο Κωτσος ο παικτης που θα ερθει θα πρεπει να παταει σιγουρα στο 4 ωστε να μενει ο Πιτερς εκτος Α1 στους τελικους. Συντομα θα εχετε νεα. Πιο συντομα απο οτι πστευετε...
Υπερωριες θα δουλέψει φέτος ο Αη Βασίλης με λιγα λογια. Ηταν να μην του στειλουν γραμμα μελη του basketforum!! :D
Ξερεις αν κοιταμε προς nba μερια και για τον ψηλο; :)

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 15, 2025 11:56 am

melagis έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 11:11 am
Ασφαλώς και τα ονόματα των Χειζ Ντέιβις και Γιαμπουσελε ειναι όνειρα δικά μου και δεν αποτελούν πληροφορίες μου απο κάπου .....

Απλα επειδή παλι το καλοκαίρι θα ψάχνουμε στοιχήματα......

Άμα βρίσκεις το σωστό timing και εχεις πορτοφόλι κάνεις δουλίτσα......

Μην δίνουμε και buy out παλι 😀

Υστερογραφο:

Μπορεί οι εν λόγω παίκτες να μην ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ του Μπαρτζώ.....

Λέμε και καμμια λαλακία να περνάει η ωρα.....
Ο Χειζ Ντειβις η αληθεια ειναι οτι με την Φενερ ηταν εξωπραγματικος. Προηγουμενως ηταν μετριος με τον ιδιο προπονητη κιολας σε Μπαρτσα και πολυ καλος με Ζαλγκιρις. Θα φανει λιγο δογματικο και λιγο τραβηγμενο αλλα θεωρω οτι δεν ειναι παικτης που θα μας ελυνε το προβλημα στην φροντ λαιν. Αν υπηρχε η δυνατοτητα να το παρεις, τον παιρνεις αλλα σαν 3-4. Δηλαδη να ειναι το βασικο σου τριαρι απλα ετσι καις το Γουορντ.

Γουοκαπ, Φουρνιε. Χειζ Ντειβις, Σασα, Μιλου νομιζω θα ηταν ο οργασμος του Μπαρτζωκα και γενικα καθε προπονητη αλλα και η απολυτη υπερβολη απο την εποχη ΤΣΣΚΑ προ Ιτουδη εποχης.

Προφανως και δεν στεκει ως Σεναριο αλλα το σχολιζω καθως παντα μου αρεσουν τετοιους ειδους οπαδικα σεναρια.

Ο Γιαμπουσελε λογω δυναμης και αθλητικοτητας προφανως και θα μπορουσε να σταθει και λιγο στο 5 σε χαμηλα σχηματα αλλα αυτο οχι σε συνεχομενη βαση. Σαφως και ταιριαζει λιγοτερο ομως απο τον Χειζ Ντειβις καθως αυτος δεν μπορει να κατεβει θεση οπως ο Αμερικανος.

Ποιον θα επαιρνα εγω αν ειχα την δυνατοτητα απο τους δυο? Τον Ρομπισον Ερλ. Με συγχωρειται μπερδευτηκα. Κανεναν απο τους δυο γιατι δεν ειναι αυτο που χρειαζεται η ομαδα οσο υπαρχει στο καδρο το πολυβολο που λεγεται Σασα και που θα ξαναδουμε μετα τα Χριστουγεννα(για αυτο ειμαι σιγουρος).

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 11:58 am

Rivers15 έγραψε:
Christofis έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 11:33 am
Μεταγραφη ψηλου θα εχουμε σιγουρα. Παντως ο καραγιαννιδης των τελευταιων αγωνων ειναι σιγουρα πιο τιμιος απο τον Κωτσο. Τωρα για να φυγει ο Κωτσος ο παικτης που θα ερθει θα πρεπει να παταει σιγουρα στο 4 ωστε να μενει ο Πιτερς εκτος Α1 στους τελικους. Συντομα θα εχετε νεα. Πιο συντομα απο οτι πστευετε...
Υπερωριες θα δουλέψει φέτος ο Αη Βασίλης με λιγα λογια. Ηταν να μην του στειλουν γραμμα μελη του basketforum!! :D
Αν παρακολουθεις τα ποστ μου οι κινησεις που εχουν γινει ειναι για :

1.Ρομπινσον Ερλ
2. Ενκαμουα
3. Τραορε

Νεα θα εχουμε συντομα αυτο ξερω

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 15, 2025 12:12 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 11:58 am
Rivers15 έγραψε:

Αν παρακολουθεις τα ποστ μου οι κινησεις που εχουν γινει ειναι για :

1.Ρομπινσον Ερλ
2. Ενκαμουα
3. Τραορε

Νεα θα εχουμε συντομα αυτο ξερω
Ωραιος ευχαριστώ! ναι σε παρακολουθω γενικα απλα πολλές φορές με το χαμο που γινεται μπαινεις στο φορουμ και εχουν γραφτει 10 σελιδες ειναι αδυνατον να παρακολουθεις ολη τη συζητηση! :cry:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Δεκ 15, 2025 1:12 pm

Αμα διώξουμε τον κώτσο πως θα ρθει ο Γιάννης του χρόνου; :lol:

melagis

junior
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 1:41 pm

Πάντως και ο Τραορε απο κατι videos που είδα ειναι βρωμοχερο απο μακρια και ανοιγει το γήπεδο....
Ας ελπίσουμε οτι οποίος ερθει να μας δώσει σκληραδα στα μετόπισθεν γιατί την έχουμε αναγκη

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Δευ Δεκ 15, 2025 5:45 pm

Επειδή έτυχα αποδοκιμασίας, ,με την αναφορά στον κόουτς Σφαιρόπουλο,και στην αντιδιαστολή με τον Μπαρτζώκα, να προσθέσω θέλω, ότι ο ίδιος, δε διατηρώ απολύτως κανένα πρόβλημα, με το να καθυβρίζεις ιδιωτικά και το Χριστό και την Παναγία ...και τον Αλλάχ και τον Ιεχωβά και τον Κρίσνα και τον Μίθρα. Άν όμως, ήμουν στέλεχος μιας εταιρείας, κι ο διευθυντής μου, μου έβριζε διαρκώς και επί προσωπικού σε κάθε ηλίθια ευκαιρία, ακόμη και να μην ήμουνα θρήσκος, Ε, κάποια στιγμή θα μου την έδινε κατακεφαλα. Εκτιμώ, ότι τον Μπαρτζώκα τον έχουνε ήδη ακυρώσει οι παίκτες, μόνο μένει να τιναχτεί η κατσαρόλα με κάποια ουσιώδη αφορμή, ένα σερί ξεβρακωματων ή μια τρανταχτή ήττα σε ντέρμπι..

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Δεκ 15, 2025 6:26 pm

Neondreamer έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 5:45 pm
Επειδή έτυχα αποδοκιμασίας, ,με την αναφορά στον κόουτς Σφαιρόπουλο,και στην αντιδιαστολή με τον Μπαρτζώκα, να προσθέσω θέλω, ότι ο ίδιος, δε διατηρώ απολύτως κανένα πρόβλημα, με το να καθυβρίζεις ιδιωτικά και το Χριστό και την Παναγία ...και τον Αλλάχ και τον Ιεχωβά και τον Κρίσνα και τον Μίθρα. Άν όμως, ήμουν στέλεχος μιας εταιρείας, κι ο διευθυντής μου, μου έβριζε διαρκώς και επί προσωπικού σε κάθε ηλίθια ευκαιρία, ακόμη και να μην ήμουνα θρήσκος, Ε, κάποια στιγμή θα μου την έδινε κατακεφαλα. Εκτιμώ, ότι τον Μπαρτζώκα τον έχουνε ήδη ακυρώσει οι παίκτες, μόνο μένει να τιναχτεί η κατσαρόλα με κάποια ουσιώδη αφορμή, ένα σερί ξεβρακωματων ή μια τρανταχτή ήττα σε ντέρμπι..
Επειδή παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια τον κόουτς και δη τις συμπεριφορές-απόψεις των παικτών του απέναντυι του καταλήγω στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα.
Επίσης ο κόουτς είναι 7 χρόνια ΣΥΝΑΠΤΑ προπονητής του Οσφπ με τον κορμό των παικτών να είναι κατά βάση ίδιος. Τώρα ξαφνικά βαρέθηκαν το αγοραίο του χαρακτήρα του?
Το να συγκρίνεις εταιρία με ομάδα μπάσκετ είναι τουλάχιστον ατυχές για μένα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Δεκ 15, 2025 6:58 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 6:26 pm

Επειδή παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια τον κόουτς και δη τις συμπεριφορές-απόψεις των παικτών του απέναντυι του καταλήγω στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα.
Επίσης ο κόουτς είναι 7 χρόνια ΣΥΝΑΠΤΑ προπονητής του Οσφπ με τον κορμό των παικτών να είναι κατά βάση ίδιος. Τώρα ξαφνικά βαρέθηκαν το αγοραίο του χαρακτήρα του?
Το να συγκρίνεις εταιρία με ομάδα μπάσκετ είναι τουλάχιστον ατυχές για μένα.
Δεν θέλω να επεκταθώ σε κουτσομπολιά αλλά ίσως ο Σλούκας ένας από τους λόγους που είχε ξενερώσει ήταν από όλα αυτά τα βρισίδια, επίσης είχαμε δει τον Γκος κάνα δυο φορές εκτός εαυτού. Προσωπικά μ' ενοχλεί όταν κάποιος δημόσια δεν σέβεται τις πεποιθήσεις των άλλων ασχέτως πως δεν είναι δικές μου και δεν μπορώ να φανταστώ να ανεχόμουν τέτοιες συμπεριφορές προς εμένα (μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες). Αυτό είναι ένα μείον που βάζω στον Μπαρτζώκα, δεν έχει όμως σχέση με την προπονητική του αξία. Η ιστορία έχει δείξει ότι έχει ένα κορμο παικτών για χρόνια που δεν φαίνονται να έχουν θέματα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 7:29 pm

Εγώ το χω δηλώσει ότι πλέον θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να ρθει ο Σπανουλης.. ωστόσο όταν κερδίζαμε και έβριζε δεν έλεγε κανείς τίποτα .. τόσοι παίκτες λένε τα καλύτερα για τον μπαρτζω από θέμα πως τους φέρετε, μέχρι και ο λαρε..

Ο Σλούκας έφυγε γιατί θεώρησε ότι δεν τον σέβεται.. όχι για τις Παναγίες..μπορεί γενικά να το πάρουμε ότι θεωρούσε υποτιμητικό να σε βρίζουν ενώ είσαι ο Σλούκας αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είχε
Σχέση ότι ήταν θρησκευτικό το βρισιμο.. δεν θα άλλαζε κάτι αν δεν ήταν Παναγίες και ήταν το κλασικό βρισιμο

Ούτε εμένα μαρεσει η εικόνα του στον πάγκο εντωμεταξύ ενώ θεωρώ γενικά ασέβεια να βρίζει κάποιος τα θεία
Άμα του βάζαν πρόστιμο 100χιλ για κάθε Παναγία κάτι μου λέει ότι εκεί θα έβρισκε την δύναμη να τις κόψει..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 8:17 pm

ο κοντζιας του σδνα λεει οτι ο παο κοιταζει ερλ..οποτε η ειμαστε κοντα και θελουν να μας φανε περισσοτερα η εκλεισε στον παο..

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Δεκ 15, 2025 8:19 pm

shaq7 έγραψε:
ο κοντζιας του σδνα λεει οτι ο παο κοιταζει ερλ..

ετσι τον κοιταζει?

Εικόνα

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 8:31 pm

shaq7 έγραψε:
ο κοντζιας του σδνα λεει οτι ο παο κοιταζει ερλ..οποτε η ειμαστε κοντα και θελουν να μας φανε περισσοτερα η εκλεισε στον παο..
Υπαρχει εμπλοκη Παο , δυστυχως. Δεν ειναι δικια κου πληροφορια αλλα μεταφερω μια εμμεση που εμαθα πριν απο λιγο και επιβεβαιωσα εν ταχει απο τις δικες μου πηγες οτι εχει ψωμι η υποθεση χωρις να ξερω λεπτομεριες. Τωρα δεν ξερω ποιος εινα πιο κοντα. Ξααλεω δεν ειναι δικη μου πληροφορια αλλα απο εμμεση (που θεωρω πολυ αξιοπιστη) πηγη μεσα απο το φορουμ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Δεκ 15, 2025 8:33 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 8:31 pm

. Ξααλεω δεν ειναι δικη μου πληροφορια αλλα απο εμμεση (που θεωρω πολυ αξιοπιστη) πηγη μεσα απο το φορουμ.
σαν αυτες που ελεγαν τον καλοκαιρι για μισιτς και λοιπους? :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Δεκ 15, 2025 8:39 pm

αυτος ο ερλ 4αρι δεν ειναι?

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”