Αυτό που άκουσα ότι η ομάδα δεν έχει συνοχή είναι μεγάλη υπερβολή παιδιά. η ομάδα με τον Γουόκαπ, Φουρνιέ, Παπ, Σάσα, Μιλού, η περυσινή πεντάδα στην ουσία όταν έλειπε ο Φαλ, κέρδιζε την Βαλένθια και στα 2 ημίχρονα και χωρίς να εντυπωσιάσει στην άμυνα. Όμως αυτό δεν αρκούσε.
Θα σταθώ λίγο στην Βαλένθια που έκανε αυτό που κάνει όλη την χρονιά.
Έχει τρομερό πλουραρισμό και βάθος στην επίθεση, κανείς παίκτης σε μ.ο. δεν παίζει πάνω από 22:30 λεπτά, 7 παίκτες παίζουν πάνω από 19! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο βάθος (αν και πρέπει να το ψάξω)
Όλοι οι παίκτες νομίζω πλην Sako μπορούν να σουτάρουν από το τρίποντο!
Επίσης είναι η ομάδα που σουτάρει τα περισσότερα τρίποντα στην διοργάνωση με 32,9 ανά ματς και με εμάς σούταρε 32, το ζήτημα είναι ότι τις επιτρέψαμε το 38% που σουτάρει να το κάνει 50% και αντί να βάλει 12 τρίποντα να βάλει 16, να ανοίξει τους χώρους, να τους δώσει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ ωραία ομάδα η Βαλένθια και της άξιζε η νίκη.
Εμείς πάνω κάτω τα έχουμε πει τα προβλήματα.
Δεν δέχομαι ότι δεν έχουμε βάθος, με 2 πεντάδες που έχουν Γουόκαπ-Μόρις, Ντόρσεϊ-Φουρνιέ, Σάσα-Πίτερς, Μιλού-Χολ
Ας πάει στο καλό ο Λι που έχει ξενερώσει και δεν προσπαθεί καν ή ας βγει εκτός ροτέιτον και να ενεργοποιηθεί ο Λαρεντζάκης, αυτόν είχαμε ως 5ο γκαρντ και τα υπόλοιπα χρόνια και ας πάρουμε έναν τρίτο ψηλό αυτά τα 2.
Στην άμυνα οκ, να παίξουμε καλά και αποτελεσματικά δεν μπορούμε, δέχομαι τις αδυναμίες στην στελέχωση και τις ατομικε΄ς αδυναμίες, μπορούμε όμως να παίξουμε σκληρά, να προσπαθήσουμε ΄έστω να το κάνουμε και δεν το βλέπω, και μ' άρεσε το σχόλιο της Βασιλικής ότι έχει χάσει την πίστη της στην ομάδα.
Το ίδιο νοιώθω κι εγώ, δεν την πιστεύω την ομάδα, όχι όμως γιατί δεν έχουμε δυνατότητες, γιατί κάτι πάει στραβά στο μυαλό των παικτών, δεν έχουν κίνητρο και πάθος, η ομάδα έχει χάσει τον χαρακτήρα της. Όσο και να πηγαίνει το παιχνίδι στην επίθεση, οι ομάδες να εξελίσσονται και οι άμυνες να είναι όλο και δυσκολότερες το να δεχόμαστε 100 πόντους στο ΣΕΦ δείχνει ότι ξανά το παρατήσαμε,
Εγώ κρατάω το σχήμα με τον Γουόκαπ-Φουρνιέ-Παπ-Σάσα-Μιλού και βλέπω ότι η ομάδα με αυτό πάει καλά, ας ξεκινάμε έτσι, νομίζω οι όποιοι πειραματισμοί έχουν σταματήσει να αποδίδουν και ας πάνε Ντόρσεϊ, Γουόρντ στην δεύτερη πεντάδα,
Μόρις, Ντόρσεϊ, Γουόρντ, Πίτερς, Χολ.και σκορ θα έχουμε και άμυνα μπορεί εν δυνάμει να παίξει και 11ος Λάρε και ο τρίτος ψηλός.
Δεν έχει τελειώσει η χρονιά, δεν χρειάζεται να τα βάψουμε μαύρα, ούτε είμαστε τόσο χάλια.