Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 22, 2025 10:57 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Δεκ 22, 2025 10:24 pm
BillyPao έγραψε:
Δευ Δεκ 22, 2025 7:46 pm

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι η ποιότητα ενός παίκτη δεν μπορεί να κριθεί σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό. Προσοχή, δε λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης, λέω ότι τέτοια παιχνίδια δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο για έναν παίκτη.
Πάντως τα καμιά 400 plus που έχει παίξει στο NBA ρε Μπίλαρε…….χωρίς να λογαριάζω τα prime του σε play offs , μάλλον πρέπει να αποτελούν ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ότι δεν είναι και του σωρού ο κακόμοιρος! goodpost.gif
Για να καταλαβαινόμαστε (αλλά χωρίς να αποτελεί κριτήριο για την αξία ενός παίκτη από μόνο του), ο Μόρρις έχει σχεδόν τα διπλά παιχνίδια στο ΝΒΑ από τον Ναν και σχεδόν τα μισά από τον Φουρνιέ).

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 22, 2025 11:02 pm

αφήστε τον μωρέ τον Μπίλυ, θα μπορούσε να γράψει αντί για "ποιότητα" κάτι τύπου "αγωνιστική κατάσταση/ετοιμότητα" και να είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά δεν έγινε και κάτι.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Δεκ 22, 2025 11:46 pm

Εγώ παλιότερα νόμιζα ότι ο Μπιλαρος είναι υπολογιστής και όχι κανονικός χρήστης. Πλέον μπορώ να πω ότι όχι μόνο δεν με εκνευρίζει αλλά έχω συνηθίσει και το στυλ του.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Δεκ 22, 2025 11:47 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Δεκ 22, 2025 11:02 pm
αφήστε τον μωρέ τον Μπίλυ, θα μπορούσε να γράψει αντί για "ποιότητα" κάτι τύπου "αγωνιστική κατάσταση/ετοιμότητα" και να είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά δεν έγινε και κάτι.
Ενώ συμφωνώ ότι δεν μπορεί να κριθεί ένας παίκτης με αντιπάλους τέτοιας δυναμικότητας, ο Μπιλυ στο τοπικ του Παο μας κράζει που λέμε ότι ο Χολμς δεν έδειξε τίποτα που έπαιξε καλά απέναντι στον Ηρακλή :D

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 23, 2025 12:09 am

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Δεκ 22, 2025 10:24 pm
BillyPao έγραψε:
Δευ Δεκ 22, 2025 7:46 pm

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι η ποιότητα ενός παίκτη δεν μπορεί να κριθεί σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό. Προσοχή, δε λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης, λέω ότι τέτοια παιχνίδια δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο για έναν παίκτη.
Πάντως τα καμιά 400 plus που έχει παίξει στο NBA ρε Μπίλαρε…….χωρίς να λογαριάζω τα prime του σε play offs , μάλλον πρέπει να αποτελούν ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ότι δεν είναι και του σωρού ο κακόμοιρος! goodpost.gif
Αν διάβασες το ποστ μου, θα είδες ότι δεν τον υποτιμώ. Όμως σχετικά με την εμπειρία από το NBA που λες, αυτή δεν εγγυάται από μόνη της κάτι. Και ο Ντινγουίντι έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά προς το παρόν δε βλέπω να κάνει τη διαφορά στην Μπάγερν.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:13 am

golitog7 έγραψε:
Εγώ παλιότερα νόμιζα ότι ο Μπιλαρος είναι υπολογιστής και όχι κανονικός χρήστης.
Ενδιαφέρουσα άποψη, η αλήθεια είναι όντως μπορεί το στυλ γραφής μου να κάνει κάποιον να πιστέψει κάτι τέτοιο.
Πλέον μπορώ να πω ότι όχι μόνο δεν με εκνευρίζει αλλά έχω συνηθίσει και το στυλ του.
Ο καθένας έχει το ιδιαίτερο στυλ του. :)

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:16 am

BillyPao έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Εγώ παλιότερα νόμιζα ότι ο Μπιλαρος είναι υπολογιστής και όχι κανονικός χρήστης.
Ενδιαφέρουσα άποψη, η αλήθεια είναι όντως μπορεί το στυλ γραφής μου να κάνει κάποιον να πιστέψει κάτι τέτοιο.
Πλέον μπορώ να πω ότι όχι μόνο δεν με εκνευρίζει αλλά έχω συνηθίσει και το στυλ του.
γελάω που του απάντησες με τον πιο ΑΙ τρόπο έβερ <3

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:20 am

yawn.brigade έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Όντως η απάντηση μου μοιάζει σαν να δημιουργήθηκε με ΑΙ. 😅😅😅

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Δεκ 23, 2025 12:23 am

yawn.brigade έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Χαχαχα έλιωσα

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:27 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 12:20 am
yawn.brigade έγραψε:

Όντως η απάντηση μου μοιάζει σαν να δημιουργήθηκε με ΑΙ. 😅😅😅
Για βγαλε μας ενα σκαουτινγκ ριπορτ για τον ενκαμουα γιατι του berry εχει χαζεψει και μας εβγαλε τον σικμα πιτ μαραβιτς :D

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Δεκ 23, 2025 12:28 am

Βέβαια συνφορουμίτες να πω για πολλοστή φορά ότι το να σχολιάζετε το σε ποιας ομάδας τον χώρο σχολιάζει κάποιος είναι εντελώς φαιδρό (και πιθανώς ενάντια στους κανόνες του φόρουμ).

Επίσης να ζητάτε «μπασκετική παρέμβαση» και από εκείνους που η μόνη τους συνεισφορά είναι να ζητιανεύουν κάνα μεταγραφικό από τον Χριστοφή.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Δεκ 23, 2025 12:51 am

nikolas_asteri έγραψε:
Βέβαια συνφορουμίτες να πω για πολλοστή φορά ότι το να σχολιάζετε το σε ποιας ομάδας τον χώρο σχολιάζει κάποιος είναι εντελώς φαιδρό (και πιθανώς ενάντια στους κανόνες του φόρουμ).

Επίσης να ζητάτε «μπασκετική παρέμβαση» και από εκείνους που η μόνη τους συνεισφορά είναι να ζητιανεύουν κάνα μεταγραφικό από τον Χριστοφή.
Συμφωνω!

Christofis πες τωρα ποιος ερχεται ρε μλκ! Μη μας πεθαινεις.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 1:04 am

nikolas_asteri έγραψε:
Που –με το συμπάθειο κιόλας– πιο εύκολα κερδίζει ο "Φραπές" το λαχείο παρά πετυχαίνει μεταγραφή ο Χριστοφής... :D

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 1:18 am

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Που –με το συμπάθειο κιόλας– πιο εύκολα κερδίζει ο "Φραπές" το λαχείο παρά πετυχαίνει μεταγραφή ο Χριστοφής... :D
Μαλιστα. Επειδη η πλειοψηφια αυτών που εχω πει εδω μεσα δεν εχει επιβεβαιωθει σε βαθος χρονου απο δημοσιογραφους, προπονητες και παικτες. Εγω δεν κανω τις μεταγραφες, μεταφερω πληροφοριες για το το παιζεται. Το αν βγει αυτο που μεταφερω ποσως με ενδιαφερει. Παντως με διαβαζουν αρκετα σαιτ γιατι 2-3 ημερες μετα γραφουν αυτό που εγραψα στο basketforum.

Επισης ουτε παρακαλια περιμενω για να πω ενα νεο. Θα γραψω ονομα οταν μου δωσει το οκ η μια πολυ αξιοπιστη πηγη μου που και διαβαζει το forum αλλα συμμετειχε και για πολυ λιγο πριν κατι μηνες στις συζητησεις(χωρις τικ τακ και βλακειες)με παροτρυσνση μου και κανενας δεν τον πηρε χαμπαρι οτι ξερει πραγματα, αλλα μετα το κραξιμο σε χρηστες οπως ο Slowhorses και Heisenberg μου ειπε οτι δεν θα ξανασυμμετασχει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Τρί Δεκ 23, 2025 1:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 1:20 am

Christofis έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 1:18 am
BillyPao έγραψε:

Μαλιστα
Συγγνώμη, αλλά αν κρίνω από το πόσα από αυτά που γράφεις έχουν επαληθευτεί, δε λέω κάτι που δεν ισχύει. Που δικαίωμα σου βέβαια να μοιράζεσαι πληροφορίες για μεταγραφές που θεωρείς ότι ισχύουν, αλλά και δικό μου να τις σχολιάζω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”