Για να καταλαβαινόμαστε (αλλά χωρίς να αποτελεί κριτήριο για την αξία ενός παίκτη από μόνο του), ο Μόρρις έχει σχεδόν τα διπλά παιχνίδια στο ΝΒΑ από τον Ναν και σχεδόν τα μισά από τον Φουρνιέ).Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 22, 2025 10:24 pmΠάντως τα καμιά 400 plus που έχει παίξει στο NBA ρε Μπίλαρε…….χωρίς να λογαριάζω τα prime του σε play offs , μάλλον πρέπει να αποτελούν ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ότι δεν είναι και του σωρού ο κακόμοιρος!![]()
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ενώ συμφωνώ ότι δεν μπορεί να κριθεί ένας παίκτης με αντιπάλους τέτοιας δυναμικότητας, ο Μπιλυ στο τοπικ του Παο μας κράζει που λέμε ότι ο Χολμς δεν έδειξε τίποτα που έπαιξε καλά απέναντι στον Ηρακλήyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Δεκ 22, 2025 11:02 pmαφήστε τον μωρέ τον Μπίλυ, θα μπορούσε να γράψει αντί για "ποιότητα" κάτι τύπου "αγωνιστική κατάσταση/ετοιμότητα" και να είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά δεν έγινε και κάτι.

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν διάβασες το ποστ μου, θα είδες ότι δεν τον υποτιμώ. Όμως σχετικά με την εμπειρία από το NBA που λες, αυτή δεν εγγυάται από μόνη της κάτι. Και ο Ντινγουίντι έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά προς το παρόν δε βλέπω να κάνει τη διαφορά στην Μπάγερν.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 22, 2025 10:24 pmΠάντως τα καμιά 400 plus που έχει παίξει στο NBA ρε Μπίλαρε…….χωρίς να λογαριάζω τα prime του σε play offs , μάλλον πρέπει να αποτελούν ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ότι δεν είναι και του σωρού ο κακόμοιρος!![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γελάω που του απάντησες με τον πιο ΑΙ τρόπο έβερ <3
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όντως η απάντηση μου μοιάζει σαν να δημιουργήθηκε με ΑΙ.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχα έλιωσα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βέβαια συνφορουμίτες να πω για πολλοστή φορά ότι το να σχολιάζετε το σε ποιας ομάδας τον χώρο σχολιάζει κάποιος είναι εντελώς φαιδρό (και πιθανώς ενάντια στους κανόνες του φόρουμ).
Επίσης να ζητάτε «μπασκετική παρέμβαση» και από εκείνους που η μόνη τους συνεισφορά είναι να ζητιανεύουν κάνα μεταγραφικό από τον Χριστοφή.
Επίσης να ζητάτε «μπασκετική παρέμβαση» και από εκείνους που η μόνη τους συνεισφορά είναι να ζητιανεύουν κάνα μεταγραφικό από τον Χριστοφή.

- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω!nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 12:28 amΒέβαια συνφορουμίτες να πω για πολλοστή φορά ότι το να σχολιάζετε το σε ποιας ομάδας τον χώρο σχολιάζει κάποιος είναι εντελώς φαιδρό (και πιθανώς ενάντια στους κανόνες του φόρουμ).
Christofis πες τωρα ποιος ερχεται ρε μλκ! Μη μας πεθαινεις.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Που –με το συμπάθειο κιόλας– πιο εύκολα κερδίζει ο "Φραπές" το λαχείο παρά πετυχαίνει μεταγραφή ο Χριστοφής...nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 12:28 amΕπίσης να ζητάτε «μπασκετική παρέμβαση» και από εκείνους που η μόνη τους συνεισφορά είναι να ζητιανεύουν κάνα μεταγραφικό από τον Χριστοφή.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαλιστα. Επειδη η πλειοψηφια αυτών που εχω πει εδω μεσα δεν εχει επιβεβαιωθει σε βαθος χρονου απο δημοσιογραφους, προπονητες και παικτες. Εγω δεν κανω τις μεταγραφες, μεταφερω πληροφοριες για το το παιζεται. Το αν βγει αυτο που μεταφερω ποσως με ενδιαφερει. Παντως με διαβαζουν αρκετα σαιτ γιατι 2-3 ημερες μετα γραφουν αυτό που εγραψα στο basketforum.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 1:04 amΠου –με το συμπάθειο κιόλας– πιο εύκολα κερδίζει ο "Φραπές" το λαχείο παρά πετυχαίνει μεταγραφή ο Χριστοφής...nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 12:28 amΕπίσης να ζητάτε «μπασκετική παρέμβαση» και από εκείνους που η μόνη τους συνεισφορά είναι να ζητιανεύουν κάνα μεταγραφικό από τον Χριστοφή.![]()
Επισης ουτε παρακαλια περιμενω για να πω ενα νεο. Θα γραψω ονομα οταν μου δωσει το οκ η μια πολυ αξιοπιστη πηγη μου που και διαβαζει το forum αλλα συμμετειχε και για πολυ λιγο πριν κατι μηνες στις συζητησεις(χωρις τικ τακ και βλακειες)με παροτρυσνση μου και κανενας δεν τον πηρε χαμπαρι οτι ξερει πραγματα, αλλα μετα το κραξιμο σε χρηστες οπως ο Slowhorses και Heisenberg μου ειπε οτι δεν θα ξανασυμμετασχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Τρί Δεκ 23, 2025 1:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συγγνώμη, αλλά αν κρίνω από το πόσα από αυτά που γράφεις έχουν επαληθευτεί, δε λέω κάτι που δεν ισχύει. Που δικαίωμα σου βέβαια να μοιράζεσαι πληροφορίες για μεταγραφές που θεωρείς ότι ισχύουν, αλλά και δικό μου να τις σχολιάζω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο