Αν ξέρει κάτι καινούριο ο χριστοφης και θέλει ας πει.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Παιδιά το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, γραφει σε αθλητικό μπασκετικό σαιτ (ήρθε στο νοσοκομείο που εργαζομαι) μου είπε ότι ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Ρόμπινσον και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί. Επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη μην το χρεωθώ εγώ.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Όχι ρε παιδιά…..τί ίδιοι παίκτες?? Ίδιος παίκτης το τεσσαροπεντάρι με το τεσσαροτριάρι??? Όχι δα……big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 2:18 pmΑνώτερος ποιοτικά ο Λάιλς αλλά ίδιες θέσεις παίζουν.
PF κλασσικοί είναι και οι δύο που κατά συνθήκη ίσως ανεβαίνουν λίγο center (όχι ιδανικα)
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Αλήθεια, γενικά ρωτώντας, υπάρχει 4άρι που να παίζει καλά στο 5 και βρίσκεται Ευρώπη;big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 2:18 pmΑνώτερος ποιοτικά ο Λάιλς αλλά ίδιες θέσεις παίζουν.
PF κλασσικοί είναι και οι δύο που κατά συνθήκη ίσως ανεβαίνουν λίγο center (όχι ιδανικα)
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- alex33andros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Giovanni
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά, κάνω το πρώτο μου Post παρότι σας διαβάζω χρόνια, μόνο και μόνι για να ρωτήσω - πώς γίνεται να λέμε ότι μας λείπει ο Earl Robinson? Σε ό,τι highlight κυκλοφορει για τον συγκεκριμένο, έχει πλαστικότητα τριαριού και στις περισσότερες φάσεις σουτάρει τρίποντα....
Εμείς θα τον κάνουμε πεντάρι, και θα σταθεί να παίζει με το Βεζένκοφ ή τον Πήτερς μαζί ?
Εμείς θα τον κάνουμε πεντάρι, και θα σταθεί να παίζει με το Βεζένκοφ ή τον Πήτερς μαζί ?
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
προσπαθειτε να δειτε απο βιντεο αν καποιος παιζει καλη αμυνα;
oλα τα reports για τον Ερλ ρομπινσον λενε οτι ειναι 2 way ψηλος με πολυ καλο iq παιζει καλη ομαδικη αμυνα ειναι ευελικτος στα switch και μπορει να παιξει απο 3 εως και 5 αμυνα σε σχηματα small ball. καλος ριμπαουντερ λογω οτι παιρνει καλες θεσεις και μπορει να πασαρει σωστα καθως βλεπει γηπεδο. επιθετικα εχει ενα αξιοπιστο σουτ απο μεση αποσταση ενω μπορει να τελειωσει φαση και κοντα στο καλαθι.
δεν ειναι αλτικος ουτε εκρηκτικος αν εννοειτε αυτο με το αθλητικος αλλα ειναι δυνατος ευκινητος και ευστροφος.
1000% παικτης μπαρτζωκα.
εχουν βουιξει τα μανατζερικα οτι κλεισαμε παικτη. μπορει να ειναι ο Ρομπινσον, ηταν νο1 στοχος μας ετσι κ αλλιως.
oλα τα reports για τον Ερλ ρομπινσον λενε οτι ειναι 2 way ψηλος με πολυ καλο iq παιζει καλη ομαδικη αμυνα ειναι ευελικτος στα switch και μπορει να παιξει απο 3 εως και 5 αμυνα σε σχηματα small ball. καλος ριμπαουντερ λογω οτι παιρνει καλες θεσεις και μπορει να πασαρει σωστα καθως βλεπει γηπεδο. επιθετικα εχει ενα αξιοπιστο σουτ απο μεση αποσταση ενω μπορει να τελειωσει φαση και κοντα στο καλαθι.
δεν ειναι αλτικος ουτε εκρηκτικος αν εννοειτε αυτο με το αθλητικος αλλα ειναι δυνατος ευκινητος και ευστροφος.
1000% παικτης μπαρτζωκα.
εχουν βουιξει τα μανατζερικα οτι κλεισαμε παικτη. μπορει να ειναι ο Ρομπινσον, ηταν νο1 στοχος μας ετσι κ αλλιως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τρί Δεκ 23, 2025 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Θερμή παράκληση στον αγαπητό Knoxville……επειδή φιλαράκι είμαι λίγο κάποιας ηλικίας, αντί να στέλνεις αυτά τα θλιβερά υποτιμητικά emoticons σε όσα δεν σου αρέσουν, μήπως θα ήτανε προτιμότερο να προτιμούσες τον διάλογο??? Στους υπόλοιπους κάνε ότι θες, απλά εμένα φιλαράκι…….ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΣΦΟΔΡΑ, δεν νομίζω να σε έχω ειρωνευτεί ever……..ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ???
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
καλα ο knoxville το κανει συστηματικα αυτο. εμενα δεν μου φαινεται καπως παντως.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 3:06 pmΘερμή παράκληση στον αγαπητό Knoxville……επειδή φιλαράκι είμαι λίγο κάποιας ηλικίας, αντί να στέλνεις αυτά τα θλιβερά υποτιμητικά emoticons σε όσα δεν σου αρέσουν, μήπως θα ήτανε προτιμότερο να προτιμούσες τον διάλογο??? Στους υπόλοιπους κάνε ότι θες, απλά εμένα φιλαράκι…….ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΣΦΟΔΡΑ, δεν νομίζω να σε έχω ειρωνευτεί ever……..ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ???
ταιριαζουν οι αντιδρασεις με τα emoticons του με το ψευδωνυμο Knoxville. ετσι εκφραζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τρί Δεκ 23, 2025 3:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα το εχω πει εχει κλεισει(πριν κανα δυο ωρες) . Εχουμε συμφωνησει. Το θεμα ειναι να δεχτει να μην υπαρχει buyout. Αν εχει βαλει νερο στο κρασι του αυτος ή εμεις δεν το ξερω παιδια .tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 2:50 pmΠαιδιά το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, γραφει σε αθλητικό μπασκετικό σαιτ (ήρθε στο νοσοκομείο που εργαζομαι) μου είπε ότι ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Ρόμπινσον και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί. Επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη μην το χρεωθώ εγώ.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο NBA δεν μπορεί να παίξει 5 ο Ερλ. Αλλά Ευρώπη μπορεί να παίξει άνετα. Αλλά τα μεγέθη Ευρώπη και δεν έχουν τίποτα θηρία για σέντερ οι ομάδες.
Ποιοτικά μου φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση γιατί από την θέση 5 έχει το σουτ και θα τραβάει έξω τον αντίπαλο ψηλό. Τέτοιο παίχτη δεν έχουμε. Να διαθέτει σουτακι από την θέση 5.
Και μπορεί να πάρει κάποια λεπτά στο 4 με Χολ στο 5 για να υπάρχει έλεγχος ριμπάουντ. Όταν παίζουν χολ με Σάσα η Πίτερς στο 4 κάνουν πάρτυ στα επιθετικά οι αντιπαλοι
Ποιοτικά μου φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση γιατί από την θέση 5 έχει το σουτ και θα τραβάει έξω τον αντίπαλο ψηλό. Τέτοιο παίχτη δεν έχουμε. Να διαθέτει σουτακι από την θέση 5.
Και μπορεί να πάρει κάποια λεπτά στο 4 με Χολ στο 5 για να υπάρχει έλεγχος ριμπάουντ. Όταν παίζουν χολ με Σάσα η Πίτερς στο 4 κάνουν πάρτυ στα επιθετικά οι αντιπαλοι
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο κολέγιο ο Robinson-Earl ήταν παίκτης ρακέτας και έγραφε double-double σε αρκετά ματς.
Το NBA πάντοτε τον έβλεπε ως έναν tweener forward διότι δεν διαθέτει τα physical tools για να παίξει ως PF/C.
Είναι πολύ καλός παίκτης και κάτι που δεν φαίνεται αρκετά στα NBA στατιστικά του είναι η ικανότητα του στην πάσα.
Δεν ξέρω πάντως πως και αν θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό, ειδικά σε σχήμα μαζί με τον Vezenkov ή τον Peters στην πεντάδα.
Αμφιβάλλω επίσης αν και στον παίκτη θα αρέσει η ιδέα να αγωνίζεται στο "5". Δεν έχει μέλλον στο NBA σε αυτήν τη θέση και το ξέρει.
Το NBA πάντοτε τον έβλεπε ως έναν tweener forward διότι δεν διαθέτει τα physical tools για να παίξει ως PF/C.
Είναι πολύ καλός παίκτης και κάτι που δεν φαίνεται αρκετά στα NBA στατιστικά του είναι η ικανότητα του στην πάσα.
Δεν ξέρω πάντως πως και αν θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό, ειδικά σε σχήμα μαζί με τον Vezenkov ή τον Peters στην πεντάδα.
Αμφιβάλλω επίσης αν και στον παίκτη θα αρέσει η ιδέα να αγωνίζεται στο "5". Δεν έχει μέλλον στο NBA σε αυτήν τη θέση και το ξέρει.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Η ενδεχόμενη αγορά του , από τα ελάχιστα που είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι για να παίζει ΚΥΡΙΩΣ στο 4 ( μετά την όπως όλα δείχνουν αναμενόμενη καλοκαιρινή αποχώρηση του Πήτερς) και μόνο σε ευέλικτα σχήματα στο 5…….GK_23 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 3:23 pmΣτο κολέγιο ο Robinson-Earl ήταν παίκτης ρακέτας και έγραφε double-double σε αρκετά ματς.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μονακο , φενερ , παναθηναικος ειναι πχ καποιες ομαδες απεναντι στις οποιες θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ο ερλ στο πεντε .
Εντελως τυχαια ειναι ομαδες φαιναλ φορ .
Οταν τα προηγουμενα χρονια ηθελα τον σμαιλαγκιτς σαν στρετς πεντε για να μπορουμε να παιζουμε με λιγη απειλη μεσης και μακρινης αποστασης και καλυτερη αμυνα σε αντιστοιχους ψηλους τοτε σαφως δεν μου πεφτει λιγος ο ερλ .
Λογικα θα τον εχουν ενημερωσει πως θελουν να τον χρησιμοποιησουν .
Αν ειναι σεβαστικος και δεν δειχνει πολυ καλυτερος απο σασα και πιτερς αν παιξει καποια λεπτα στο τεσσερα τοτε ελπιζω καλα θα παει .
Εντελως τυχαια ειναι ομαδες φαιναλ φορ .
Οταν τα προηγουμενα χρονια ηθελα τον σμαιλαγκιτς σαν στρετς πεντε για να μπορουμε να παιζουμε με λιγη απειλη μεσης και μακρινης αποστασης και καλυτερη αμυνα σε αντιστοιχους ψηλους τοτε σαφως δεν μου πεφτει λιγος ο ερλ .
Λογικα θα τον εχουν ενημερωσει πως θελουν να τον χρησιμοποιησουν .
Αν ειναι σεβαστικος και δεν δειχνει πολυ καλυτερος απο σασα και πιτερς αν παιξει καποια λεπτα στο τεσσερα τοτε ελπιζω καλα θα παει .
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που γράφεις ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ του παίκτη. Η θέση στην οποία μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη είναι το "4". Στο "5" μπορεί σίγουρα να σταθεί καλύτερα από τον Peters αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να πας με τον Robinson-Earl ως βασική επιλογή center στη second unit.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 3:30 pmΗ ενδεχόμενη αγορά του , από τα ελάχιστα που είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι για να παίζει ΚΥΡΙΩΣ στο 4 ( μετά την όπως όλα δείχνουν αναμενόμενη καλοκαιρινή αποχώρηση του Πήτερς) και μόνο σε ευέλικτα σχήματα στο 5…….GK_23 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 3:23 pmΣτο κολέγιο ο Robinson-Earl ήταν παίκτης ρακέτας και έγραφε double-double σε αρκετά ματς.
Υπήρξαν κάμποσοι undersized Αμερικανοί ψηλοί που έκαναν μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, ως centers. Κάποιοι όμως εξ αυτών είχαν μεγάλο wingspan, κάποιοι πήδαγαν στον Θεό και κάποιοι άλλοι ήταν δυνατοί σαν ταύροι. O Robinson-Earl δεν έχει κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το θέμα είναι (αν τελικά αποκτηθεί ο παίκτης) να τον βάζει ο κόουτς στο 4 τουλάχιστον για 15 λεπτά. Τα υπόλοιπα 25 ας τα έχει ο Σάσα, και ο Πίτερς ας μην έχει καθόλου. Προέχει το καλό της ομάδας. Όχι ότι ο Πίτερς είναι κακός παίκτης, αλλά είναι ίδιος με τον Σάσα. Αν ο κόουτς θέλει να δίνει και στον Πίτερς χρόνο, ας κόψει από τα 25 λεπτά του Σάσα. Ο Ιερεμίας, επίσης, πρέπει σταδιακά να φτάσει να παίρνει και άλλα 10+ λεπτά και στο 5, πίσω από Μιλού. Ό,τι περισσεύει στο 5, ο Χολ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 3:30 pmΗ ενδεχόμενη αγορά του , από τα ελάχιστα που είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι για να παίζει ΚΥΡΙΩΣ στο 4 ( μετά την όπως όλα δείχνουν αναμενόμενη καλοκαιρινή αποχώρηση του Πήτερς) και μόνο σε ευέλικτα σχήματα στο 5…….GK_23 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 3:23 pmΣτο κολέγιο ο Robinson-Earl ήταν παίκτης ρακέτας και έγραφε double-double σε αρκετά ματς.
Όλα αυτά υπό κανονικές συνθήκες. Σε περιπτώσεις τραυματισμών, κατά περίπτωση.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Offtopic. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο άτομο που βάζει τα emoji με τα γέλια χωρίς λόγο, αν είναι ας τιμωρηθεί όπως κάποτε εγώ, που τουλάχιστον τα έβαζα γιατί γκρινιαζαν για τη διαιτησία κάποιοι. Εδώ δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
Προσωπικά δεν έχω θέμα καθώς γι αυτό υπάρχουν άσχετα την χρήση τους, απλά πρέπει να υπάρχουν ίσα μέτρα και σταθμά. Σόρρυ συνεχίζουμε.
Προσωπικά δεν έχω θέμα καθώς γι αυτό υπάρχουν άσχετα την χρήση τους, απλά πρέπει να υπάρχουν ίσα μέτρα και σταθμά. Σόρρυ συνεχίζουμε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο