Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 23, 2025 6:57 pm

prime7 έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 6:21 pm
Έχω χάσει επεισόδια. Κλείσαμε παίκτη απλά δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα αν κατάλαβα καλά ??
Εχουμε συμφωνησει με Ρομπινσον Ερλ το Σαββατο και θεωρητικα εμεναν τα τυπικα(για αυτον μιλουσα εγω την κυριακη) αλλα ακομη και μεχρι χθες βραδυ ο παικτης πιεζε για ΝΒΑ out φετος (μεχρι τελος Ιανουαριου) Με μπασει τα εχουμε βρει στο οικονομικο απο την περασμενη βδομαδα αλλα θελει ΝΒΑ out ανα πασα στιγμη κα δεν κανει πισω. Με Μο Μπαμπα λενε μιλαμε εντονα απο προχθες το βραδυ .

Για Ταιρικ εχει κυκλοφορησει μια φημη απο χθες βραδυ οτι μπηκαμε σε συζητησεις με Παρτιζαν . Ο στεφανου εβαλε μπουρλοτο σε αυτο με αυτά που ειπε το μεσημερι.

Υπηρξε κρουση του μανατζερ του Ραιτ προς την ομαδα( μεχρι εκει)

Γενικα υπαρχει κινητοποιηση οτι παικτης εκλεισε οριστικα. Ουτε εγω ξερω ποιος απο ολους αυτους ειναι. Παντως ισως να εχουμε νεα ακομη και σημερα ή αυριο αν ισχυει.

Αυτα ειναι τα σημερινα νεα.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Δεκ 23, 2025 7:03 pm

Eμένα ο Ερλ δεν μου φαίνεται οτι είναι αυτό που μας λείπει τώρα, μιας και είναι πιο πολύ 4 από οτι 5. Θα μπορούσα να τον δω κάποια λεπτά στο 5 μόνο αν στο 4 υπήρχε κάποιος δυνατός/αθλητικός ή αν στο 5 αντι για Χολ είχαμε 4-5αρι όπως ο Τιμαν και εναλλάσσονταν μεταξύ τους (χωρίς Πιτερς στο 4).
4.Βεζε
4-5. Ερλ, Τιμαν
5.Μιλου και κάποιος φθηνός για τρίτος σέντερ

Η Frontline με :
4.Βεζε,Πιτερς
4-5.Ερλ
5.Μιλου,Χολ
Συνεχίζει να μου φαίνεται προβληματική , πιο λογικό θα ήταν αν δεν μπορούσε να βρει 4-5αρι να πάει σε έναν αθλητικό τερματοφύλακα στο 5 να καλύπτει λίγο τους Βεζε-Πιτερς στη ρακέτα , σε συνδυασμό με Ward -Παπ ή Σακ ή μεταγραφή στο sf για να τους καλύπτει στην περιφέρεια.Θα συνέχιζε το θεματάκι της αθλητικότητας/σοφτίλας στο 4 ωστόσο θα προσπαθούσες να το κρύψεις. Τώρα το Βεζε-Ερλ ή Πιτερς-Ερλ πως θα δουλέψει;

Μέχρι φέτος
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 7:21 pm

papp7 έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 7:03 pm
Eμένα ο Ερλ δεν μου φαίνεται οτι είναι αυτό που μας λείπει τώρα, μιας και είναι πιο πολύ 4 από οτι 5. Θα μπορούσα να τον δω κάποια λεπτά στο 5 μόνο αν στο 4 υπήρχε κάποιος δυνατός/αθλητικός ή αν στο 5 αντι για Χολ είχαμε 4-5αρι όπως ο Τιμαν και εναλλάσσονταν μεταξύ τους (χωρίς Πιτερς στο 4).
4.Βεζε
4-5. Ερλ, Τιμαν
5.Μιλου και κάποιος φθηνός για τρίτος σέντερ

Η Frontline με :
4.Βεζε,Πιτερς
4-5.Ερλ
5.Μιλου,Χολ
Συνεχίζει να μου φαίνεται προβληματική , πιο λογικό θα ήταν αν δεν μπορούσε να βρει 4-5αρι να πάει σε έναν αθλητικό τερματοφύλακα στο 5 να καλύπτει λίγο τους Βεζε-Πιτερς στη ρακέτα , σε συνδυασμό με Ward -Παπ ή Σακ ή μεταγραφή στο sf για να τους καλύπτει στην περιφέρεια.Θα συνέχιζε το θεματάκι της αθλητικότητας/σοφτίλας στο 4 ωστόσο θα προσπαθούσες να το κρύψεις. Τώρα το Βεζε-Ερλ ή Πιτερς-Ερλ πως θα δουλέψει;
Πίτερς - Ερλ δεν θα δούμε. Βέζε - Ερλ όντως είναι πιο σοφτ και από το Βιτάμ, αλλά μάλλον έχει στο μυαλό του να παίξει άμυνα με αλλαγές. Λένε οτι ο Ερλ είναι πολύ καλός στην άμυνα με αλλαγές και μπορεί να μαρκάρει τα γκάρντ. Ο Μόρις, επίσης, μπορεί να παίξει άμυνα στο low post καθώς είναι πολύ δυνατός. Ενα σχήμα με Μόρις-Ντιλικινά-Ward-Σάσα-Ερλ νομίζω ότι στέκεται αρκετά ικανοποιητικά στην άμυνα και επιθετικά μπορεί να κάνει διάφορα πραγματάκια με 5 out σχήματα και κοψίματα. Επιτέλους, θα βρει χώρους και ο Σάσα.

Πάντως, με τα καινούργια νέα του Chris για Μο Μπάμπα πιστεύω ότι θα καταλήξουμε εκεί για τον αθλητικό τερματοφύλακα που αναφέρεις. Μήπως καταφέρει να καλύψει κάπως τα σοφτ τεσσάρια μας. Επίσης, επειδή έχει τα θέματα του (mentally) δεν θα έρθει για ξεκάθαρο δύο, οπότε δεν καις και τον Χολ έτσι. Θα παλεύουν αυτοί οι δύο ανά μεταξύ τους για την θέση πίσω από Μιλου. Έχει παίξει και με Φουρνιέ, παίζει το ρόλο του και αυτό. Είδωμεν.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 23, 2025 7:23 pm

Ο ταιρικ σίγουρα είναι ότι καλύτερο επιθετικά ασε που στο μέλλον μπορεί να πιάσει επιδόσεις λεσορ, το θέμα είναι ότι έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ δεν λύνει το πρόβλημα στο 4 και πάει και σε ρόλο κωτσο ο χολ. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Μπαρτζώκας για κάτι τέτοιο.
Βέβαια αν προκύψει Τζόουνς δεν γίνεται να πεις όχι.
Τι να πω καθίστε να δούμε. Εμένα μου μετέφεραν και το έγραψα νωρίτερα ότι θα ανακοινωθεί ο Ρόμπινσον.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 7:51 pm

Πλήγμα με Μίτσιτς στην Χάποελ Τελ Αβίβ, τον χάνει για εβδομάδες ο Ιτούδης

Τραυματίστηκε το σαράβαλο :D

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 23, 2025 7:54 pm

Δεν μας λείπει τερματοφύλακας. Τέτοιον έχουμε (με ειδικότητα στις αίρμπολ βολές !!!), ακόμα και τον Χολ.
Κάποιον έξυπνο θέλουμε, να μπορεί να αμυνθεί με αλλαγές χωρίς να χάνεται.
Ο Ιερεμίας, είναι μια χαρά (και διπλοθεσίτης).
Αν προκύψει Μο, κάναμε χαρακίρι !!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Δεκ 23, 2025 8:14 pm

αν ο χολ χανεται στις αλλαγες ο μπαμπα κανει μεχρι και σκριν στον αερα...ο χολ μπροστα του ειναι αινσταιν..λογικα αν ερθει στην ευρωπη ομως θα παιζει ντροπ..τον βαζεις κατω απο την ρακετα σαν τον φαλ,αντε στην καλυτερη να βγαινει και ψηλα στην αρχη να μαρκαρει τον κοντο οπως ο φαλ.Αυτο λογικα μπορει να το μαθει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 8:16 pm

Δεν γίνεται να μην παίζει σε μας του χρόνου ο Φρανσίσκο, ήδη τον φαντάζομαι στα κόκκινα :D

Μόρις Φρανσίσκο Γουοκαπ Ντόρσεϊ Φουρνιε :shot:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 8:24 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 8:16 pm
Δεν γίνεται να μην παίζει σε μας του χρόνου ο Φρανσίσκο, ήδη τον φαντάζομαι στα κόκκινα :D

Μόρις Φρανσίσκο Γουοκαπ Ντόρσεϊ Φουρνιε :shot:
Δεν νομίζω ότι θα πάμε για Φρανσίσκο αν μείνει ο Μπι και ο Μόρις ανανεώσει. Λογικά θα πάμε για μεγάλο ρεκτιφιέ στο 4-5, και θα ψάξουμε να βρούμε και ένα βασικό τριάρι στην θέση του Παπ.

Καλοκαιρινές μεταγραφές: τριάρι, (αναπληρωματικό) τεσσάρι, πεντάρι.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 8:33 pm

Καλά τώρα άκυρη κουβέντα αλλά

Φρανσίσκο Μόρις Γουοκαπ
Ντόρσεϊ Φουρνιε
Γουόρντ μεταγραφή Παπανικολάου
Βεζενκοφ μεταγραφή
Μιλουτινοφ Τζόουνς μεταγραφή

Αυτό θέλω εγώ :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 8:43 pm

αμα μεινει ο μπαρτζωκας και ο φαλ εστω μπορει να συρθει..ξερουμε ποιος θα ναι ο βασικος μας σεντερ..

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 8:49 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 8:43 pm
αμα μεινει ο μπαρτζωκας και ο φαλ εστω μπορει να συρθει..ξερουμε ποιος θα ναι ο βασικος μας σεντερ..
Λες; Αφού ο Μιλουτινοφ κάνει χρονιά μβπ

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 9:05 pm

Χρονια mvp με 5.5 προσπαθειες ανα ματς ;

Θα ελεγε κανεις οτι δεν "προσπαθει" αρκετα :wink:

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 9:14 pm

coach blue έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 9:05 pm
Χρονια mvp με 5.5 προσπαθειες ανα ματς ;

Θα ελεγε κανεις οτι δεν "προσπαθει" αρκετα :wink:
Ναι αλλά είναι πρώτος σε pir

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 9:51 pm

Εικόνα

παντως ο φρανσισκο καλο ματς δεν εκανε σημερα..αυτο ειναι το κακο με αυτον..η που θα τα βαζει ολα η που θα τα χανει ολα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”