papp7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 7:03 pm
Eμένα ο Ερλ δεν μου φαίνεται οτι είναι αυτό που μας λείπει τώρα, μιας και είναι πιο πολύ 4 από οτι 5. Θα μπορούσα να τον δω κάποια λεπτά στο 5 μόνο αν στο 4 υπήρχε κάποιος δυνατός/αθλητικός ή αν στο 5 αντι για Χολ είχαμε 4-5αρι όπως ο Τιμαν και εναλλάσσονταν μεταξύ τους (χωρίς Πιτερς στο 4).
4.Βεζε
4-5. Ερλ, Τιμαν
5.Μιλου και κάποιος φθηνός για τρίτος σέντερ
Η Frontline με :
4.Βεζε,Πιτερς
4-5.Ερλ
5.Μιλου,Χολ
Συνεχίζει να μου φαίνεται προβληματική , πιο λογικό θα ήταν αν δεν μπορούσε να βρει 4-5αρι να πάει σε έναν αθλητικό τερματοφύλακα στο 5 να καλύπτει λίγο τους Βεζε-Πιτερς στη ρακέτα , σε συνδυασμό με Ward -Παπ ή Σακ ή μεταγραφή στο sf για να τους καλύπτει στην περιφέρεια.Θα συνέχιζε το θεματάκι της αθλητικότητας/σοφτίλας στο 4 ωστόσο θα προσπαθούσες να το κρύψεις. Τώρα το Βεζε-Ερλ ή Πιτερς-Ερλ πως θα δουλέψει;
Πίτερς - Ερλ δεν θα δούμε. Βέζε - Ερλ όντως είναι πιο σοφτ και από το Βιτάμ, αλλά μάλλον έχει στο μυαλό του να παίξει άμυνα με αλλαγές. Λένε οτι ο Ερλ είναι πολύ καλός στην άμυνα με αλλαγές και μπορεί να μαρκάρει τα γκάρντ. Ο Μόρις, επίσης, μπορεί να παίξει άμυνα στο low post καθώς είναι πολύ δυνατός. Ενα σχήμα με Μόρις-Ντιλικινά-Ward-Σάσα-Ερλ νομίζω ότι στέκεται αρκετά ικανοποιητικά στην άμυνα και επιθετικά μπορεί να κάνει διάφορα πραγματάκια με 5 out σχήματα και κοψίματα. Επιτέλους, θα βρει χώρους και ο Σάσα.
Πάντως, με τα καινούργια νέα του Chris για Μο Μπάμπα πιστεύω ότι θα καταλήξουμε εκεί για τον αθλητικό τερματοφύλακα που αναφέρεις. Μήπως καταφέρει να καλύψει κάπως τα σοφτ τεσσάρια μας. Επίσης, επειδή έχει τα θέματα του (mentally) δεν θα έρθει για ξεκάθαρο δύο, οπότε δεν καις και τον Χολ έτσι. Θα παλεύουν αυτοί οι δύο ανά μεταξύ τους για την θέση πίσω από Μιλου. Έχει παίξει και με Φουρνιέ, παίζει το ρόλο του και αυτό. Είδωμεν.