Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 31, 2025 1:38 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Δεκ 31, 2025 1:30 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Δεκ 31, 2025 10:56 am

οτι ο ραιτ ζητουσε να ειναι μπροστα απτον μιλουτινοφ ας πουμε
Οτι Ο ραιτ θα ηθελε τριτη συνεχομενη χρονια να ειναι 2-3ο2 ας πουμε.... Αυτη η φοβερη σιγουρια που βγαζεις συμπερασματα λες και εισαι gm της Ευρωλιγκας με τρελαινει. Ο ιδιος ο Μπαρτζωκας ειπε οτι ο Ραιτ εφυγε για να εχει μεγαλυτερο ρολο και να ειναι πρωτος
Καλά, δεν το έμαθες ακόμα !!! :D :D :D
Ό,τι πει ο οποιοσδήποτε προπονητής ή παίκτης (π.χ. ο Μονέκε) της ευρωλίγκας είναι ιερό ευαγγέλιο.
Ό,τι πει ο Μπαρτζώκας είναι για ξεψάχνισμα και πέταμα στα σκουπίδια.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Δεκ 31, 2025 1:56 pm

Για μενα συνολικα τα στοιχεια του παιχτη μου φαινονται καλυτερα απο χολ αλλα αλλο ολυμπιακος κ αλλο ζαλγκιρις!βεβαια σεμενα μου αρεσει κ απο το τζοουνς αλλα αλλο θεμα αυτο!

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 31, 2025 2:25 pm

Leon Man έγραψε:
Τετ Δεκ 31, 2025 1:25 pm
prime7 έγραψε:
Τετ Δεκ 31, 2025 12:40 pm
Ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο το θέλουμε η αλήθεια είναι. Μακάρι να μας το κάνει η ομάδα.
Φτάνει να μην είναι σαν αυτόν (για όσους θυμούνται εκείνα τα χρόνια), γιατί τότε ο Μένσα θα είναι Θεός !!!

Εικόνα
Ο Βολκοβισκι ειχε και σουτακι τουλαχιστον.

Κανας Γκουλιας μη μας βγει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 31, 2025 3:55 pm

ο καβαλιερατος λεει οτι η παρτιζαν δεν τον δινει πλεον αφου ο σιλβα πηγε φενερ και δεν εχει αντικαταστατη..βεβαια ακομα και να τον δινει αυτο θα πει για να παρει μεγαλυτερο μπαι αουτ...παντως το οτι δεν τον κλεισανε μπαμ μπαμ μου φαινεται οτι για φουντο παει η φαση.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 31, 2025 3:58 pm

Και τι, θα μείνει στην Παρτιζαν; :roofl:

Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό…

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 31, 2025 4:00 pm

Μιας και πάει σιγά σιγά και η τεταρτη και εξέλιξη δεν υπήρξε(αναμενόμενο για μένα), αύριο 1η του μηνα και παραμονή ντέρμπι δύσκολο, Παρασκευή ανήμερα του αγώνα αποκλείεται οπότε πάμε Σάββατο 3, Κυριακή 4 και τελευταία μέρα Δευτέρα 5.

Ακούω, πότε βλέπετε εξελίξεις με Τζόουνς και τι κατάληξη πιστεύετε ότι θα έχουν. Και αν κατά την γνώμη σας το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα επηρεάσει την έκβαση αυτής της μεταγραφής.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 31, 2025 4:18 pm

Το ντέρμπι δεν νομίζω ότι θα παίξει κανένα ρόλο στην απόφαση. Από ότι ακούγεται οι Αγγελόπουλοι τον έχουν καψουρευτεί τον παίκτη και συνήθως άμα τάξεις σε αυτά τα μεγάλα παιδιά ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι, στο τέλος θα τους το πάρεις.

Το θεωρώ σίγουρο ότι θα αποχωρήσει ο παίκτης από την Παρτιζαν γιατί για τους Σέρβους είναι loose - loose situation το να μείνει. Επισης, ακούστηκε και ότι και η οικογένεια του δεν θέλει να μείνει άλλο στην Σερβία. Παίζει και ρόλο κατά πόσο θέλει να το τραβήξει και ο ίδιος στα άκρα.

Απλά αυτά που γράφει ο Καβαλιεράτος για μένα είναι παιχνιδάκια των Σέρβων για να αναγκαστούν οι Αγγελόπουλοι να τα ακουμπήσουν χοντρά.

Ο Ζέρβας στην εκπομπή του μέχρι σήμερα έλεγε ότι το θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι θα τον πάρουμε. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό αυτό.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τετ Δεκ 31, 2025 4:36 pm

Dimmitz έγραψε:

Γιατί δε βγάζει νόημα; Δυστυχώς βγαζει. Θα μείνουν χωρίς ψηλό ενώ ήδη είναι τεταμένη η κατάσταση και υπάρχει θυμός από τις ήττες; Θα είναι καταστροφικό για αυτούς. Δε νομίζω ότι το πρόβλημα των οπαδών είναι ένας μόνο παίκτης. 2 τρόποι υπάρχουν για να ηρεμήσει η κατάσταση. Να αρχίσουν να παίρνουν κάποιες νίκες ή να τους διώξουν όλους και να παίζουν μόνο με γηγενείς. Μάντεψε τι είναι πιο εύκολο.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Δεκ 31, 2025 4:37 pm

Dimmitz έγραψε:

Το έγραφα μια σελίδα πίσω ότι το να μη βρουν αντικαταστάτη είναι ένας πιθανός λόγος να μην τον δώσουν.

Από τη στιγμή κιόλας που όπως βλέπουμε ο ίδιος είναι επαγγελματίας και παίζει κανονικά άσχετα αν θέλει(;; ) να φύγει δεν έχουν λόγο να τον αφήσουν τσάμπα τώρα και να μείνουν χωρίς ψηλό.

Αυτό αλλάζει αν τους τα σκάσει κάποιος γερά τότε αποκτούν κίνητρο να τον δώσουν τώρα αντί να τον χάσουν χωρίς λεφτά το καλοκαίρι.

Αλλά αυτά τα λεφτά θα πρέπει να είναι αρκετά για να αντισταθμίσουν το ότι δεν υπάρχει στην αγορά ψηλός ούτε επιπέδου Σίλβα.

Αν πάτε και τους πείτε δίνω ένα 500αρι και τον θέλω αύριο στο αεροπλάνο μάλλον θα πουν ναι, δεν είναι και παράλογο όταν δώσατε πέρσι 550 για τον Λι και σε αυτούς 300 για Ντιλικίνα. Στο τσάμπα δύσκολο φαίνεται.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 31, 2025 4:41 pm

αν το συμβολαιο του ταρικ ληγει το καλοκαιρι και δεν τους δινουμε ικανοποιητικο ποσο δεν βλεπω τον λογο να μας τον δωσουν...ειναι να παρει ακομα 500χιλ για φετος,ε οποιο 5ρι και να φερουν πανω κατω τοσα θα παρει.

απο την δικη μας μερια..εχουμε δωσει 500χιλ σε τοσους απιθανους και δεν θα δωσουμε στο τοπ5 σεντερ της λιγκας που τον παιρνεις για τα επομενα 3+ χρονια?ενω δεν υπαρχει και αλλος να ρθει?καταστροφικο το βλεπω..ελπιζω οτι εχουν κοινη λογικη οι αφοι.

πρεπει παντως να κουνηθουμε γρηγορα και οχι να πουμε εχουμε ντερμπι δεν ασχολουμαστε..δεν παιζει μπασκετ ο σκηνδιλιας.θα πρεπει και η παρτιζαν να βρει σεντερ μετα,αν το αφησουμε δευτερα θα παρουμε τα τετοια τους.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 31, 2025 4:42 pm

https://x.com/screw7358888/status/20063 ... 18888?s=46

Απο τα πιο ωραια που ειδα

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Τετ Δεκ 31, 2025 4:49 pm

Πάντως, όπως έχω ξαναπεί, ο παίκτης έχει δηλώσει: ή θα μείνω Παρτίζαν ή θα πάω Ολυμπιακό.
Έδειχνε ότι πάμε προς το δεύτερο, τώρα φαίνεται να βαδίζουμε προς το πρώτο, δεν αποκλείεται στο τέλος να ξαναγυρίσουμε οριστικά στο δεύτερο.
Πάντως, αν ο παίκτης μείνει στην Παρτίζαν, σίγουρα δεν θα φταίει κάποιος κακός χειρισμός του Ολυμπιακού. Δεν γίνονται όλα όπως τα θέλουμε πάντα.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τετ Δεκ 31, 2025 4:50 pm

Dimmitz έγραψε:
Το ντέρμπι δεν νομίζω ότι θα παίξει κανένα ρόλο στην απόφαση. Από ότι ακούγεται οι Αγγελόπουλοι τον έχουν καψουρευτεί τον παίκτη και συνήθως άμα τάξεις σε αυτά τα μεγάλα παιδιά ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι, στο τέλος θα τους το πάρεις.

Το θεωρώ σίγουρο ότι θα αποχωρήσει ο παίκτης από την Παρτιζαν γιατί για τους Σέρβους είναι loose - loose situation το να μείνει. Επισης, ακούστηκε και ότι και η οικογένεια του δεν θέλει να μείνει άλλο στην Σερβία. Παίζει και ρόλο κατά πόσο θέλει να το τραβήξει και ο ίδιος στα άκρα.

Απλά αυτά που γράφει ο Καβαλιεράτος για μένα είναι παιχνιδάκια των Σέρβων για να αναγκαστούν οι Αγγελόπουλοι να τα ακουμπήσουν χοντρά.

Ο Ζέρβας στην εκπομπή του μέχρι σήμερα έλεγε ότι το θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι θα τον πάρουμε. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό αυτό.
Ε μέρες που είναι ας δώσουν το μπαι ουτ να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα.
Τι φοβήθηκαν ξαφνικά οι Αφοί μην τους πιάσουν κώτσους, εδώ εχουμε φέρει παλτα για παλτα και σε πιο δύσκολες εποχές οικονομικά ας βάλουν αυτή την φορά το χέρι στην τσέπη έτσι κι αλλιώς με αυτό το μπαι άουτ θεωρητικά διορθώνουν το μπάι άουτ του Χολ το καλοκαίρι.
Αν κλείσει ο παίκτης( και όχι όταν κλείσει με αυτά που έχουμε δει) μέχρι να έρθει, να εγκλιματιστεί στην χώρα, να τον μυήσει ο Μπι στα μυστικά του διαστημικού μπάσκετ που παίζουμε καλά κρασία, θα έχουμε φάει το μεγαλύτερο μέρος του Γενάρη.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Δεκ 31, 2025 4:51 pm

Dimmitz έγραψε:

Kαι εγώ έτσι πιστεύω αλλά για την οικονομία της κουβέντας θα κάνω τον αντίλογο.

Κι αν με το να κρατήσει τελικώς τον παίχτη, το "win" της Παρτιζάν είναι ότι δε μένει ξεκρέμαστη δεδομένου ότι δε βρίσκει αντικαταστάτη;

Τώρα για τον παίχτη δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν ανασταλτικό παράγοντα είναι ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει ο Φαλ οπότε οι ρόλοι και οι χρόνοι να μην είναι ξεκάθαροι. Άρα, υποθετικά μιλώντας πάντα, μπορεί να αποφασίσει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι ώστε να βγει στην αγορά τότε που θα μπορεί να διαπραγματευτεί με περισσότερες ομάδες, δυνητικά να χτυπήσει καλύτερο συμβόλαιο (σε χρόνο και χρήμα).

Όπως και να ρθει εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 31, 2025 5:03 pm

Ρε μάγκες μου, η Παρτιζαν είναι υπό διάλυση..η σεζόν είναι οριστικά χαμένη, έχουν 4 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και θα παλέψουν με την Βιλερμπάν και την Παρί για το ποιος θα τερματίσει πιο χαμηλά..

Και με την Βαλενθια που έπαιξαν ικανοποιητικό μπάσκετ έχασαν στο τέλος εύκολα. Χρόνος να περιμένουμε την νέα ήττα της εντός έδρας για να δείτε με τα μάτια σας ότι δεν γίνεται να μείνει ο Τζόουνς δεν υπάρχει..

Απλά προφανώς παίζεται σκάκι μεταξύ Αφών και διοίκησης Παρτιζάν. Αν οι Αφοί έλεγαν να την μια ναι πληρώνουμε μπορεί να τους άνοιγε η όρεξη και να ζητούσαν με τον ουρανό με τα άστρα. Οπως και να έχει δεν βλέπω να την γλιτώνουμε με κάτω από 500αρικο.

Πιστεύω το ΣΚ θα κλείσει το θέμα. Υπομονή.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”