karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:58 pm
Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:40 pm
Δεν ξέρω που διάβασες για "καλύτερο σέντερ της λίγκας", πάντως δεν ακούγεται και πολύ έμπιστη πηγή όποια κι αν είναι, όταν υπάρχει ο Μιλουτίνοφ. Δεν ξέρω επίσης που διάβασες για έναν από τους 2-3 καλύτερους ψηλούς επίσης. Τώρα αν αυτά τα γράφουν ο Μάκης από τα Πετράλωνα στο X, καλό είναι να μη τα λαμβάνουμε και τόσο σοβαρά.
Αυτό δεν αναιρεί ότι ο Jones είναι μέσα τους 5-6 καλύτερους σέντερ στη λίγκα, αυτή τη στιγμή (και συνολικά την τελευταία διετία). Δεν αναιρεί επίσης ότι παρότι αθλητικός ψηλός κι αυτός, είναι αρκετά ανώτερος του Hall, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Και τέλος δε νομίζω ότι έχει τόση αξία η σύγκριση απόλυτων αριθμών. Και με γυμνό μάτι ακόμα μπορείς να δεις τις διαφορές τους στο short-roll ή στο post-up (πράγματα που ο Jones μπορεί να κάνει στο 7/10 κι ο Hall τα κάνει στο 2/10).
Να με συμπαθάς άλλα ούτε καν 10αδα δεν θα τον έβαζα, δεν μιλάμε καν για 5αδα...το ανέφερε και ο Conan πριν....Tavares, Milutinov, Booker, Oturu, Hayes, Kabengele, M. Wright, Theis, Vesely, Nebo.....μια 10αδα ψηλών που είναι ξεκάθαρα καλύτεροι από τον Jones.
Τώρα πως προκύπτει ότι ο Jones είναι αρκετά ανώτερος μάλιστα από τον Χολ επιθετικά πάλι δεν το καταλαβαίνω...ετερόφοτος ψηλός είναι και αυτός και με μάλιστα τραγικό σουτ και βολές....φαίνεται άλλωστε και από την στατιστική του...
Τέλος πάντων μακάρι να έχετε δίκιο και ο παίκτης να αποδειχτεί δυναμίτης και να μας αλλάξει προς το καλύτερο...απλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, και λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.
Δηλαδή εσύ θεωρείς τον από χιαστό Nebo καλύτερο του Jones. Τον 35χρονο Booker το ίδιο. Τον Hayes (δε λέω καθαρά αμυντικά αλλά σαν σύνολο) το ίδιο. Τον 35χρονο Vesely το ίδιο. Εγώ προσωπικά κάνω εικόνα να είχαμε υπογράψει οποιονδήποτε από τους παραπάνω σήμερα. Δε θα προτιμούσα κανέναν από τον Jones. Και το ίδιο θα πω και για τον Wright αλλά άντε πες εκεί είναι και λίγο γούστα.
Τώρα όσον αφορά το γιατί είναι καλύτερος του Χολ επιθετικά. Τα χω ξαναγράψει παραπάνω.
Short roll δημιουργία
Post-up παιχνίδι απέναντι σε κοντούς (μετά από αλλαγές)
Ικανότητα να τελειώσει φάσεις μετά από 1-2 ντρίμπλες
3 πράγματα που ο Hall δεν τα χει δείξει ούτε στο ελάχιστο στην ως τώρα καριέρα του στην Ευρώπη και ο Jones τα κάνει σε τουλάχιστον καλό επίπεδο.