Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 05, 2026 5:44 pm

Knoxville έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 4:41 pm
prime7 έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 4:35 pm
Υποθετικό σενάριο Νούμερο 2. Αφήνει ο Παναθηναϊκός Σορτς/Χουαντσο το καλοκαίρι γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι. Τους χτυπάς ??
Χουάντσο με κλειστά μάτια.

Για Σόρτς δεν καίγομαι, δεν λέω οτι είναι κακός παίκτης... προς θεού, όμως τον θεωρώ αταίριαστο για την ομάδα μας.
Καθώς χρειάζεται μια ομάδα να έχει στηθεί γύρω του για να κουβαλήσει.
Ο Σορτς ειναι παντελως αταιριαστος για το μπασκετ που παιζουμε, οπως το ιδιο πιστευα και οταν τον πηρε ο ΠΑΟ τοσο για τον ΠΑΟ οσο κ για τον ολυμπιακο. Δεν μπορω να φανταστω οτι ισχυαν οσα γραφοταν για ενδιαφερον του Μπαρτζωκα για τον Σορτς...

Ελπιζω να προσαρμοστει κ να πιασει υψηλα στανταρτς ο παικταρας ο Μορις, να ειναι χαρουμενος εδω και να τον ανανεωσουμε για 1-2 χρονια ακομα!

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 05, 2026 5:46 pm

assistant έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 5:40 pm
λυσσα το χουμε κανει....κλειστε το τοπιιιιιιιιιιικ........
Περιμενουμε την ανακοινωση του ΚΩτσου απο τον Αρη :wave:

Pani7.0

junior
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 5:47 pm

Διαβαζω χρονια αλλά μου ρθε να γραψω τωρα στο ακυρο διοτι απο το πρωι μου εχει καρφωθεί ενας παικτης στο μυαλο για το καλοκαιρι και δεν εχω δει να αναφέρεται ποτε :lol:

Θεωρω ως ιδανικο αντι-Πιτερς τον Okeke της Ρεάλ. Απ ότι είδα υπέγραψε 2ετες το καλοκαιρι του 25. Τι γνώμη έχετε και πόσο εφικτό θα ήταν να τον αφησει η Ρεαλ;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 05, 2026 5:48 pm

assistant έγραψε:
Πάνω απ'το πτώμα μας
Ζητουλες μέχρι τέλους :D

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 6:04 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 1:58 pm
Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 1:40 pm

Δεν ξέρω που διάβασες για "καλύτερο σέντερ της λίγκας", πάντως δεν ακούγεται και πολύ έμπιστη πηγή όποια κι αν είναι, όταν υπάρχει ο Μιλουτίνοφ. Δεν ξέρω επίσης που διάβασες για έναν από τους 2-3 καλύτερους ψηλούς επίσης. Τώρα αν αυτά τα γράφουν ο Μάκης από τα Πετράλωνα στο X, καλό είναι να μη τα λαμβάνουμε και τόσο σοβαρά.

Αυτό δεν αναιρεί ότι ο Jones είναι μέσα τους 5-6 καλύτερους σέντερ στη λίγκα, αυτή τη στιγμή (και συνολικά την τελευταία διετία). Δεν αναιρεί επίσης ότι παρότι αθλητικός ψηλός κι αυτός, είναι αρκετά ανώτερος του Hall, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Και τέλος δε νομίζω ότι έχει τόση αξία η σύγκριση απόλυτων αριθμών. Και με γυμνό μάτι ακόμα μπορείς να δεις τις διαφορές τους στο short-roll ή στο post-up (πράγματα που ο Jones μπορεί να κάνει στο 7/10 κι ο Hall τα κάνει στο 2/10).
Να με συμπαθάς άλλα ούτε καν 10αδα δεν θα τον έβαζα, δεν μιλάμε καν για 5αδα...το ανέφερε και ο Conan πριν....Tavares, Milutinov, Booker, Oturu, Hayes, Kabengele, M. Wright, Theis, Vesely, Nebo.....μια 10αδα ψηλών που είναι ξεκάθαρα καλύτεροι από τον Jones.

Τώρα πως προκύπτει ότι ο Jones είναι αρκετά ανώτερος μάλιστα από τον Χολ επιθετικά πάλι δεν το καταλαβαίνω...ετερόφοτος ψηλός είναι και αυτός και με μάλιστα τραγικό σουτ και βολές....φαίνεται άλλωστε και από την στατιστική του...

Τέλος πάντων μακάρι να έχετε δίκιο και ο παίκτης να αποδειχτεί δυναμίτης και να μας αλλάξει προς το καλύτερο...απλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, και λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.
Δηλαδή εσύ θεωρείς τον από χιαστό Nebo καλύτερο του Jones. Τον 35χρονο Booker το ίδιο. Τον Hayes (δε λέω καθαρά αμυντικά αλλά σαν σύνολο) το ίδιο. Τον 35χρονο Vesely το ίδιο. Εγώ προσωπικά κάνω εικόνα να είχαμε υπογράψει οποιονδήποτε από τους παραπάνω σήμερα. Δε θα προτιμούσα κανέναν από τον Jones. Και το ίδιο θα πω και για τον Wright αλλά άντε πες εκεί είναι και λίγο γούστα.

Τώρα όσον αφορά το γιατί είναι καλύτερος του Χολ επιθετικά. Τα χω ξαναγράψει παραπάνω.

Short roll δημιουργία
Post-up παιχνίδι απέναντι σε κοντούς (μετά από αλλαγές)
Ικανότητα να τελειώσει φάσεις μετά από 1-2 ντρίμπλες

3 πράγματα που ο Hall δεν τα χει δείξει ούτε στο ελάχιστο στην ως τώρα καριέρα του στην Ευρώπη και ο Jones τα κάνει σε τουλάχιστον καλό επίπεδο.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιαν 05, 2026 6:17 pm

qspock έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 5:35 pm
kite26 έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 4:38 pm
Έτσι! https://www.thrylos24.gr/sas-to-eipame- ... en-kaname/
Δικαιωματικα μπαινει στα favorites, σε περιποτη θεση τουλαχιστον οσον αφορα τα του Ολυμπιακου. Αν βρει και τη βοβμα dpg, μπαινει ΠΡΩΤΟ!
Κοίτα, εγώ επισκέπτομαι πολλά σάιτς και δικαιούμαι να έχω μια άποψη. Δε λέω ότι είμαι ξερόλας ξέρω 'γω, εννοείται, αλλά μ' αρέσει να διαβάζω πολλά για Ολυμπιακό και όχι μόνο. Και στα αθλητικά και στην ενημέρωση. Στο είχα πει ότι θα πέσουν μέσα. Να τα λέμε και τα καλά τους.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιαν 05, 2026 6:20 pm

Το μεγαλύτερο καλό της θετικής έκβασης του Τζόουνς είναι ότι είμαστε πλέον πολύ καλά τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά στο 5. Άραγε κατεβαίνει ο παιχταράς και στο 4;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιαν 05, 2026 6:21 pm

Μπαρτζωκας ειπε οτι το ροστερ εκλεισε...Ηλιαααα (νασιδη-κοναν) ριχτοοο! Τα λεμε παλι στο προτασεις για ροστερ 2026-27 :D

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Ιαν 05, 2026 6:24 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 5:46 pm
assistant έγραψε:
Περιμενουμε την ανακοινωση του ΚΩτσου απο τον Αρη :wave:
το χανουμε το κορμι πατριωτηηηηη.......

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 05, 2026 6:32 pm

Και γιατί να μην ανοίξει από τώρα το τοπικ μεταγραφών 26-27;

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 6:38 pm

shaq7 έγραψε:
Μπαρτζωκας ειπε οτι το ροστερ εκλεισε...Ηλιαααα (νασιδη-κοναν) ριχτοοο! Τα λεμε παλι στο προτασεις για ροστερ 2026-27 :D

Που ξερει ο Μπαρτζωκας άπαυτα. Το τοπικ θα κλειδωσει τελος Φεβρουαριου οπου θα ανοιξει ταυτοχρονα το τοπικ για το 26-27
:wave: :wave: :wave:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Δευ Ιαν 05, 2026 6:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 05, 2026 6:39 pm

panoss έγραψε:
Διαβαζω χρονια αλλά μου ρθε να γραψω τωρα στο ακυρο διοτι απο το πρωι μου εχει καρφωθεί ενας παικτης στο μυαλο για το καλοκαιρι και δεν εχω δει να αναφέρεται ποτε :lol:

Θεωρω ως ιδανικο αντι-Πιτερς τον Okeke της Ρεάλ. Απ ότι είδα υπέγραψε 2ετες το καλοκαιρι του 25. Τι γνώμη έχετε και πόσο εφικτό θα ήταν να τον αφησει η Ρεαλ;
Εισαι βαλτος του sdna για να μην κλεισει ποτε το thread? Μιλα!!!

Pani7.0

junior
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 6:58 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 6:39 pm
panoss έγραψε:

Εισαι βαλτος του sdna για να μην κλεισει ποτε το thread? Μιλα!!!
Χαχαχα εγω λεω ν ανοιξει το θρεντ για 26-27 αμεσα!

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 7:07 pm

shaq7 έγραψε:

άκουσα τώρα τις δηλώσεις και είπε κατά λέξη "σιγά σιγά ολοκληρώνεται το παζλ".

έχω δεθεί τόσο πολύ με αυτό το τόπικ που προτείνω όχι απλά να μη κλείσει αλλά και του χρόνου να συζητάμε εδώ για τις μεταγραφές που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τη σεζόν 25/26 :banana:

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 7:10 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 7:07 pm
shaq7 έγραψε:

άκουσα τώρα τις δηλώσεις και είπε κατά λέξη "σιγά σιγά ολοκληρώνεται το παζλ".

έχω δεθεί τόσο πολύ με αυτό το τόπικ που προτείνω όχι απλά να μη κλείσει αλλά και του χρόνου να συζητάμε εδώ για τις μεταγραφές που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τη σεζόν 25/26 :banana:
Υπαρχει αχτιδα φωτος !!! :wave:
Απιστοι Θωμαδες θα το μετανιωσετε που θελετε νακλεισει το πιο γεματο τοπικ τουλαχιστον της τελευταιας πενταετιας( με τα μισα ποστ δικα μου για να μην ξεχνιομαστε :hoho: :hoho:)

Berry Χωσε καντηλια

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”