Κοίταξε , εγώ είδα μια τρολιά και το σχολίασα με αστεία διάθεση. Γιατί και τώρα που ξαναβλέπω την δήλωση αυτό μου βγάζει. Στο θέμα ποιος φταίει για το γήπεδο, είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν το έχω σχολιάσει και ήμουν από αυτούς που ήθελαν να παραχωρηθεί σε εσάς εδώ και χρόνια. Ωστόσο στο θέμα της αναβολής να το βλέπουμε χωρίς οπαδικα γυαλιά, και να μπούμε στη θέση του. Αυτός είναι σε φόρμα, πάει να κάνει ενα διπλό (εφικτο) σε δύσκολη έδρα και εξαιτίας της βροχής αναβάλετε το ματς. Για κάτι που δεν είναι ευθύνη της ομάδας του. Και μπες στη θεση του να βλεπει τους μουσαμάδες στο παρκε και την οροφή εν έτει 2025-26! Εντάξει έχει και τα δίκια του να πετάξει μια μπηχτή. Τα ίδια θα έλεγα αν αυτό λάμβανε χώρα στο ΟΑΚΑ.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 10:13 amΔεν είναι τρολια.kein έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 9:44 am
Εντάξει μια τρολιά έκανε ο άνθρωπος, αφού είναι γνωστά τα αντιολυμπιακά του αισθήματα, έχει μπιφκαι για να πουμε την αληθεια έχει τα δίκια του για την αναβολή. Σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν τους βόλευε να αναβληθεί το ματς. Πόσο μάλλον για μια βροχή και υπήρξε το σχετικό παρασκήνιο τότε. Απαράδεκτες είναι κάτι δηλώσεις που κάνει συνεχεία ο δικός μας, όταν μπαίνει σε mode γραφικότητας ή όταν ο δικός σας κατεβάζει τα 12 ευαγγέλια.
Μακάρι να έμενα οι δικοί μας στις τρολιές μόνο , και οι πρόεδροι επίσης.
Μην ξανασυζηταμε για το ποιος έχει ακόμη ευθύνη για ένα κρατικό γήπεδο.
Ούτε τον Ολυμπιακό βόλευε η αναβολή άσχετα αν κάποιοι έγραψαν χωρίς νόημα ότι είχε κέρδος ο Ολυμπιακός.
Άλλα πράγματα θέλει να πετύχει με αυτήν την δήλωση.
Σωστά λες λοιπόν, επενδύει στα αντιολυμπιακα του αισθήματα από τώρα για να έρθει στον Παναθηναϊκό, λέω εγώ.
Ο Αταμάν δεν με ενοχλούσε στις δηλώσεις του γιατί ξέραμε ότι αυτά τα έκανε και στην Εφές. Αυτό είναι το στυλ του. Προσπαθεί να επηρεάσει είτε την ομάδα του είτε τον αντίπαλο. Άλλοτε τα καταφέρνει άλλοτε όχι αλλά είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έκανε ο Σάρας και εδώ θα είμαστε να συζητάμε πως θα ανέβουν οι τόνοι στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ.
Ναι είναι μια άλφα μορφή αντίδρασης αλλά τον χαρακτηρισμό "Απαράδεκτος" νομίζω δεν το διεκδικεί.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο