Euroleague Round 20, Fenerbahce Istanbul vs Olympiakos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 07, 2026 10:29 am

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 10:13 am
kein έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 9:44 am

Εντάξει μια τρολιά έκανε ο άνθρωπος, αφού είναι γνωστά τα αντιολυμπιακά του αισθήματα, έχει μπιφ :mrgreen: και για να πουμε την αληθεια έχει τα δίκια του για την αναβολή. Σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν τους βόλευε να αναβληθεί το ματς. Πόσο μάλλον για μια βροχή και υπήρξε το σχετικό παρασκήνιο τότε. Απαράδεκτες είναι κάτι δηλώσεις που κάνει συνεχεία ο δικός μας, όταν μπαίνει σε mode γραφικότητας ή όταν ο δικός σας κατεβάζει τα 12 ευαγγέλια. :mrgreen: Μακάρι να έμενα οι δικοί μας στις τρολιές μόνο , και οι πρόεδροι επίσης.
Δεν είναι τρολια.
Μην ξανασυζηταμε για το ποιος έχει ακόμη ευθύνη για ένα κρατικό γήπεδο.

Ούτε τον Ολυμπιακό βόλευε η αναβολή άσχετα αν κάποιοι έγραψαν χωρίς νόημα ότι είχε κέρδος ο Ολυμπιακός.

Άλλα πράγματα θέλει να πετύχει με αυτήν την δήλωση.
Σωστά λες λοιπόν, επενδύει στα αντιολυμπιακα του αισθήματα από τώρα για να έρθει στον Παναθηναϊκό, λέω εγώ.

Ο Αταμάν δεν με ενοχλούσε στις δηλώσεις του γιατί ξέραμε ότι αυτά τα έκανε και στην Εφές. Αυτό είναι το στυλ του. Προσπαθεί να επηρεάσει είτε την ομάδα του είτε τον αντίπαλο. Άλλοτε τα καταφέρνει άλλοτε όχι αλλά είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έκανε ο Σάρας και εδώ θα είμαστε να συζητάμε πως θα ανέβουν οι τόνοι στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ.
Κοίταξε , εγώ είδα μια τρολιά και το σχολίασα με αστεία διάθεση. Γιατί και τώρα που ξαναβλέπω την δήλωση αυτό μου βγάζει. Στο θέμα ποιος φταίει για το γήπεδο, είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν το έχω σχολιάσει και ήμουν από αυτούς που ήθελαν να παραχωρηθεί σε εσάς εδώ και χρόνια. Ωστόσο στο θέμα της αναβολής να το βλέπουμε χωρίς οπαδικα γυαλιά, και να μπούμε στη θέση του. Αυτός είναι σε φόρμα, πάει να κάνει ενα διπλό (εφικτο) σε δύσκολη έδρα και εξαιτίας της βροχής αναβάλετε το ματς. Για κάτι που δεν είναι ευθύνη της ομάδας του. Και μπες στη θεση του να βλεπει τους μουσαμάδες στο παρκε και την οροφή εν έτει 2025-26! Εντάξει έχει και τα δίκια του να πετάξει μια μπηχτή. Τα ίδια θα έλεγα αν αυτό λάμβανε χώρα στο ΟΑΚΑ.
Ναι είναι μια άλφα μορφή αντίδρασης αλλά τον χαρακτηρισμό "Απαράδεκτος" νομίζω δεν το διεκδικεί.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 10:34 am

Φέτος η χρονια θα ειναι δύσκολη για τις ελληνικές ομάδες γιατι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες με γεμάτα ποιοτικά ρόστερ κ νέους κοουτς με ιδέες .
Ήδη έχουμε Χαποελ Βαλενθια πέρα απο τη Μονακό του Σπανούλη κ την Φενερ του Σάρας .Κ βαλε κλασσικη Ρεάλ κ Μπαρτσα με …Πασκουαλ πλέον.
Η ομάδα πλέον ειναι πλήρης υγεία να υπάρχει μόνο,καλο προπονητή κ δομές -σταθερότητα έχει μαζί με εμπειρία κ αυτο φάνηκε χτες που της έλειπαν ακριβώς τα εργαλεία να χτυπήσει την σκληρή αθλητική Φενερ του Σάρας μεσα στην Τουρκία κ παρόλα αυτά το έχασε στο τέταρτο δεκάλεπτο .

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Ιαν 07, 2026 10:47 am

kein έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Δεν είναι τρολια.

Ούτε τον Ολυμπιακό βόλευε η αναβολή άσχετα αν κάποιοι έγραψαν χωρίς νόημα ότι είχε κέρδος ο Ολυμπιακός.

Σωστά λες λοιπόν, επενδύει στα αντιολυμπιακα του αισθήματα από τώρα για να έρθει στον Παναθηναϊκό, λέω εγώ.

Ο Αταμάν δεν με ενοχλούσε στις δηλώσεις του γιατί ξέραμε ότι αυτά τα έκανε και στην Εφές. Αυτό είναι το στυλ του. Προσπαθεί να επηρεάσει είτε την ομάδα του είτε τον αντίπαλο. Άλλοτε τα καταφέρνει άλλοτε όχι αλλά είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έκανε ο Σάρας και εδώ θα είμαστε να συζητάμε πως θα ανέβουν οι τόνοι στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ.
Κοίταξε , εγώ είδα μια τρολιά και το σχολίασα με αστεία διάθεση. Γιατί και τώρα που ξαναβλέπω την δήλωση αυτό μου βγάζει. Στο θέμα ποιος φταίει για το γήπεδο, είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν το έχω σχολιάσει και ήμουν από αυτούς που ήθελαν να παραχωρηθεί σε εσάς εδώ και χρόνια. Ωστόσο στο θέμα της αναβολής να το βλέπουμε χωρίς οπαδικα γυαλιά, και να μπούμε στη θέση του. Αυτός είναι σε φόρμα, πάει να κάνει ενα διπλό (εφικτο) σε δύσκολη έδρα και εξαιτίας της βροχής αναβάλετε το ματς. Για κάτι που δεν είναι ευθύνη της ομάδας του. Και μπες στη θεση του να βλεπει τους μουσαμάδες στο παρκε και την οροφή εν έτει 2025-26! Εντάξει έχει και τα δίκια του να πετάξει μια μπηχτή. Τα ίδια θα έλεγα αν αυτό λάμβανε χώρα στο ΟΑΚΑ.
Ναι είναι μια άλφα μορφή αντίδρασης αλλά τον χαρακτηρισμό "Απαράδεκτος" νομίζω δεν το διεκδικεί.
Γιατί πιστεύεις έχω οπαδικα γυαλιά γράφοντας αυτά ;
Ωραίος ο Kein. Δεν παρεξηγουμε βέβαια

Επειδή είχε φόρμα η Φενέρ άρα θεωρούσε ότι θα νικήσει η Φενέρ άρα ο Ολυμπιακός φταίει για τις πλημμύρες και το γήπεδο που δεν είναι προστατευμένο άρα επηρέασε αποφασεις αρα αρα αρα άρα... Δεν βγάζουν λογική εκτός αν είναι ο Σαρας της εγχώριας κουλτούρας.

Το σημαντικό πρόβλημα δεν ήταν η οροφή εκείνη την μέρα αλλά η Ω Θαλάσσης και η πρόσβαση ομάδων και οπαδών αλλά οκ ψιλά γράμματα.

Το απαράδεκτο του Σάρας είναι light χαρακτηρισμός μιας και έβαλε δημοσιογράφο να αποστηθίσει μια άγνωστη φράση για τα γλωσσολογικά δεδομένα για να απαντήσει έτσι.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιαν 07, 2026 10:50 am

Στηβ Κερ έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 10:34 am
Φέτος η χρονια θα ειναι δύσκολη για τις ελληνικές ομάδες γιατι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες με γεμάτα ποιοτικά ρόστερ κ νέους κοουτς με ιδέες .
Ήδη έχουμε Χαποελ Βαλενθια πέρα απο τη Μονακό του Σπανούλη κ την Φενερ του Σάρας .Κ βαλε κλασσικη Ρεάλ κ Μπαρτσα με …Πασκουαλ πλέον.
Η ομάδα πλέον ειναι πλήρης υγεία να υπάρχει μόνο,καλο προπονητή κ δομές -σταθερότητα έχει μαζί με εμπειρία κ αυτο φάνηκε χτες που της έλειπαν ακριβώς τα εργαλεία να χτυπήσει την σκληρή αθλητική Φενερ του Σάρας μεσα στην Τουρκία κ παρόλα αυτά το έχασε στο τέταρτο δεκάλεπτο .
Η ομάδα εχτές για 36 λεπτά ήταν, όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, πολύ πολύ καλύτερη του αναμενόμενου!!! Έπαιζε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρωλίγκας, χωρίς το πιο επιδραστικό 5 άρι της και χωρίς καθόλου 3 άρι!!!……και αν ο Αλέκος έκανε στο τελευταίο τρίλεπτο τα στοιχειωδώς αυτονόητα για παίκτη τέτοιου επιπέδου, ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ αλλιώς σήμερα!!! Υπομονή ξαναλέω…..χαμηλά ο πήχης, αλλά πλέον έχει άρχισει και φαίνεται ξεκάθαρα η ελπίδα στον ορίζοντα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ, που προσωπικά αν με ρωτούσες προ ενός μηνός θα το απέκλεια!!!
1) Δεν έχει καμία σχέση πλέον η λειτουργία της ομάδας σε θέμα ταχύτητας, αυτοματισμών, αλλά κυρίως ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ των ρόλων με την προ μηνός ομάδα!
2) Η άμυνα θα βελτιωθεί αισθητά μόλις προσαρμοστεί ο Ταιρίκ και επανέλθει φυσικά ο Γουόρντ……όμως πρέπει να ανέβει και ο Θωμάς!
3) Του τα έχω χώσει χοντρά φέτος του Μπαρτζώκα, όμως τον Σάρας τακτικά τον πέρασε πριονοκορδέλα εχθές…….καλά για τον Αταμάν δεν συζητάμε καν!!

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Ιαν 07, 2026 11:04 am

kein έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Δεν είναι τρολια.

Φίλε με όλο το σεβασμό αλλά μάλλον εσύ έχεις οπαδικά γυαλιά. Η ερώτηση ήταν από πριν συμφωνημένη, τι τρολλιά λες.
Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν εξετάζουμε αυτό. Το θέμα ήταν ξεκάθαρα στημμένο όπως οι ερωτήσεις που έδινε ο Κούλης στον Πορδοσάλτε.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιαν 07, 2026 11:07 am

Ερωτήσεις προσυννενοημενες από δημοσιογράφους σε κοουτς????
Απαπα πέφτω από τα σύννεφα... :lol:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιαν 07, 2026 11:12 am

η ερωτηση ηταν προσυμφωνημενη για να βγαλει ατακα
οπως κανει ο κοτζιας με τον κουβοπουλο :mrgreen:

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 11:14 am

golitog7 έγραψε:
kein έγραψε:

Φίλε με όλο το σεβασμό αλλά μάλλον εσύ έχεις οπαδικά γυαλιά. Η ερώτηση ήταν από πριν συμφωνημένη, τι τρολλιά λες.
Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν εξετάζουμε αυτό. Το θέμα ήταν ξεκάθαρα στημμένο όπως οι ερωτήσεις που έδινε ο Κούλης στον Πορδοσάλτε.
Οπαδικά γυαλιά ο συγκεκριμένος…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! Απλά το βλέπει διαφορετικά! Και εγώ διαφωνώ σε αυτό που υποστηρίζει, αλλά είναι πολύ μετριοπαθής ο συγκεκριμένος, μην του προσάπτουμε πραγματάκια που δεν πρέπει!!!

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Τετ Ιαν 07, 2026 11:19 am

Εντάξει ούτε και εμένα μου άρεσε αυτό με τον Σάρας και έδειξε πόσο ''μικρός'' άνθρωπος είναι, και όχι για πρώτη φορά...εντάξει στρώνει για να έχει έτοιμο και τον επόμενο επαγγελματικό του προορισμό.....οπαδός του Παναθηναικού είναι και λογικό σε ένα βαθμό να μην μας χωνεύει, οπότε τι συζητάμε??? Ας δούμε τα δικά μας και ας του απαντήσουμε με πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο ματς στο Σεφ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Τετ Ιαν 07, 2026 11:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιαν 07, 2026 11:20 am

golitog7 έγραψε:
Όντως μοιάζει προσυμφωνημένο αλλά λιγότερο κακόβουλο και πιο πολύ ως τρελά cringe αστείο που σκέφτηκαν και αμόλυσαν. Δηλαδή τους φαντάζομαι συνωμοτικά να είναι σε φάση "μλκ άκου σκηνικάρα που θα παίξει, άκου άκου θα κάνουμε έτσι κι έτσι" και φαντάζονταν ότι όλοι θα πέσουν κάτω από τα γέλια από το τρομερό αστείο και θα προσκυνάνε την ετοιμολογία του Σάρας ενώ στην πραγματικότητα έπαιξε μόνο ευρεία ετεροντροπή. Σε όλους μας έχει συμβεί, σ'εμένα δηλαδή σίγουρα :D

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 07, 2026 11:29 am

Παιδια τι μας νοιαζει ο Σαρας και ο καθε Σαρας.. Δεν παει να λεει οτι θελει...

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 07, 2026 11:31 am

Στο κόλπο έπρεπε να είναι και κάποιος από την ομάδα με το διερμηνέα του, γιατί με τα αγγλικά που μιλάει η τύπισσα, θα τους έπαιρνε κάνα 10λεπτο να το κανονίσουν. :D

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 11:33 am

Erether έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 11:31 am
Στο κόλπο έπρεπε να είναι και κάποιος από την ομάδα με το διερμηνέα του, γιατί με τα αγγλικά που μιλάει η τύπισσα, θα τους έπαιρνε κάνα 10λεπτο να το κανονίσουν. :D
Είναι γεγονός πως θύμισε Αγγλικά Μπούκουρα……..δεν έχεις και άδικο!!!

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιαν 07, 2026 11:34 am

Α μιλάει κιόλας η Ντενιζ?
Δε το είχα παρατηρήσει :oops: :P

Άβαταρ μέλους