Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 07, 2026 9:35 pm

1)Όσον αφορά τα ταλέντα που πλέον δεν υπάρχουν κατά τη γνώμη μου ο βασικός λόγος είναι τα κινητά ,τα tablet και στην ουσία οι γονείς...Τα παιδιά δεν βγαίνουν έξω να παίξουν με τις ώρες,περνάς και δε βλέπεις παιδιά στις μπασκέτες και παλιά παίζαμε ξύλο ή στην καλύτερη ένα γρήγορο μόνο η σουτακια για να πάρουμε τη μπασκέτα....Πλέον τα παιδιά ανταγωνίζονται στο Roblox και στο clash Royale...Μην αναφέρω και το θέμα της υπογεννητικότητας....όταν λοιπόν η δεξαμενή αυτών που ασχολούνται με το άθλημα είναι δραματικά μειωμένη είναι λογικό να μη βγαίνουν ταλέντα...Δεν διαφωνώ προφανώς ότι υπάρχουν και οργανωτικά θέματα είτε στις ομάδες είτε στις ακαδημίες αλλά πιο σημαντικό θεωρώ αυτό που ανέφερα...

2)Τηρουμένων των αναλογιών κάθε εποχής για μένα η πιο πλήρεις ομάδα του Ολυμπιακού ήταν επι Ιωαννιδη και Ταρπλει άσχετα τι έγινε με το ρημάδι τρίποντο του Τζονσον στον τελικό.Πληρεστατο ρόστερ ήταν και το 1998 μετά το ευρωπαϊκό όταν ήρθε ο Καρνισοβας αλλά εκεί η ομάδα απέτυχε παταγωδώς.

Προσωπικα στην ομάδα του 12 αλλά και του 13 αυτό που με έκανε και γούσταρα είναι ότι έβλεπα νέους Ελληνες πιτσιρικάδες να παίζουν και να παίρνουν τίτλους...Ότι επιτυχίες και να κάνεις με μισθοφόρους ή ευχαρίστηση να βλέπεις νέους Ελληνες δεν υποκαθίσταται...Στο ποδόσφαιρο βλέπεις ο Μουζακίτης παίρνει το περισσότερο χειροκρότημα από κάθε άλλον και τα περισσότερα παιδιά με αυτόν ταυτίζονται.

Υ.Γ.Στις εκδρομές που πάνε τα παιδιά με το σχολείο στο δημοτικό αντί να κοιτάξουν να τρέξουν να παίξουν κλπ παίρνουν απ το σπίτι ένα κάρο σαβούρο φαγητά πατατάκια καυτερά κρουασάν και ότι άλλη μπουρδα σε τεράστιες ποσότητες και τα βάζουν στην μέση και κάνουν τσιμπούσι...αυτό είναι διασκέδαση και προφανώς την ευθύνη την έχουν οι γονείς

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιαν 07, 2026 9:54 pm

eddiedimitris έγραψε:
1)Όσον αφορά τα ταλέντα που πλέον δεν υπάρχουν κατά τη γνώμη μου ο βασικός λόγος είναι τα κινητά ,τα tablet και στην ουσία οι γονείς...Τα παιδιά δεν βγαίνουν έξω να παίξουν με τις ώρες,περνάς και δε βλέπεις παιδιά στις μπασκέτες και παλιά παίζαμε ξύλο ή στην καλύτερη ένα γρήγορο μόνο η σουτακια για να πάρουμε τη μπασκέτα....Πλέον τα παιδιά ανταγωνίζονται στο Roblox και στο clash Royale...Μην αναφέρω και το θέμα της υπογεννητικότητας....όταν λοιπόν η δεξαμενή αυτών που ασχολούνται με το άθλημα είναι δραματικά μειωμένη είναι λογικό να μη βγαίνουν ταλέντα...Δεν διαφωνώ προφανώς ότι υπάρχουν και οργανωτικά θέματα είτε στις ομάδες είτε στις ακαδημίες αλλά πιο σημαντικό θεωρώ αυτό που ανέφερα...

2)Τηρουμένων των αναλογιών κάθε εποχής για μένα η πιο πλήρεις ομάδα του Ολυμπιακού ήταν επι Ιωαννιδη και Ταρπλει άσχετα τι έγινε με το ρημάδι τρίποντο του Τζονσον στον τελικό.Πληρεστατο ρόστερ ήταν και το 1998 μετά το ευρωπαϊκό όταν ήρθε ο Καρνισοβας αλλά εκεί η ομάδα απέτυχε παταγωδώς.

Προσωπικα στην ομάδα του 12 αλλά και του 13 αυτό που με έκανε και γούσταρα είναι ότι έβλεπα νέους Ελληνες πιτσιρικάδες να παίζουν και να παίρνουν τίτλους...Ότι επιτυχίες και να κάνεις με μισθοφόρους ή ευχαρίστηση να βλέπεις νέους Ελληνες δεν υποκαθίσταται...Στο ποδόσφαιρο βλέπεις ο Μουζακίτης παίρνει το περισσότερο χειροκρότημα από κάθε άλλον και τα περισσότερα παιδιά με αυτόν ταυτίζονται.

Υ.Γ.Στις εκδρομές που πάνε τα παιδιά με το σχολείο στο δημοτικό αντί να κοιτάξουν να τρέξουν να παίξουν κλπ παίρνουν απ το σπίτι ένα κάρο σαβούρο φαγητά πατατάκια καυτερά κρουασάν και ότι άλλη μπουρδα σε τεράστιες ποσότητες και τα βάζουν στην μέση και κάνουν τσιμπούσι...αυτό είναι διασκέδαση και προφανώς την ευθύνη την έχουν οι γονείς
Αυτά είναι το ένα μέρος της αλήθειας. Το άλλο είναι αυτό που ειπώθηκε πως στις ακαδημίες δεν γίνονται δεύτερη φύση στους αθλητές τα βασικά του αθλήματος. Όλα μαζί είναι η πλήρης αλήθεια.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιαν 07, 2026 10:14 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 9:34 pm
Όργια έκανε. Ήταν καλός παίκτης τελικά, απλά δεν ταίριαζε στην ομάδα. Τον χρησιμοποίησε και λάθος ο Μπαρτζώκας για να λέμε και την αλήθεια.

Το παράδοξο είναι ότι στην Εφές έπαιξε main ball handler, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
νταξει ενα τιμιο παιχνιδι εκανε,για πρωτο του ματς βεβαια πιθανον να βελτιωθει στην συνεχεια..εμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι επαιζε ανετος και οχι χεσμενος..αυτο δεν γινεται να ειναι τυχαιο..ασσος επαιζε καλα σημερα εντωμεταξυ..Μου φαινεται εκεινη η κατηχηση που του χε κανει ο μπαρτζωκας οτι τον ηθελε για αμυνα και να πασαρει και οχι να σκοραρει του δημιουργησε τεραστιο αγχος.

Ηταν τραγικη επιλογη του μπαρτζω απο την αποψη οτι πηρε εναν σκορερ για δουλεια χαμαλη..

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τετ Ιαν 07, 2026 10:16 pm

kite26 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Αυτά είναι το ένα μέρος της αλήθειας. Το άλλο είναι αυτό που ειπώθηκε πως στις ακαδημίες δεν γίνονται δεύτερη φύση στους αθλητές τα βασικά του αθλήματος. Όλα μαζί είναι η πλήρης αλήθεια.
Δε διαφωνώ προφανώς και ισχύει το θέμα είναι δεκατίες 80-90 και 2000 που βγάλαμε απίστευτα ταλέντα οι προπονητές στις ακαδημίες και όλο το σύστημα ήταν πολύ καλύτερο από τώρα?

Pani7.0

junior
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 10:29 pm

Ας είχε ο Λι την προσωπικότητα να επιβάλει τον τρόπο παιχνιδιού του όπως έκανε ο Ντόρσει. Είχε την ευκαιρία φέτος που δεν έχουμε άσσο ουσιαστικά και δεν τα κατάφερε.

Και εντάξει έγραψε νούμερα με την Εφες που ειναι στους τελευταιους και τελικά χάσανε εντος απ την Παρι που επίσης ειναι στους τελευταίους. Ο Ολυμπιακός όμως είναι άλλη πίστα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 10:38 pm

εγώ να πω την αμαρτία μου τον κλασικό Λι είδα σήμερα, απλά με περισσότερη ελευθερία και με 33 λεπτά συμμετοχής.

το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα θέλαμε να δούμε αυτή την ελευθερία και αυτό το χρόνο συμμετοχής του Λι στον Ολυμπιακό σε βάρος των υπόλοιπων γκαρντ και η απάντηση για εμένα είναι όχι.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 07, 2026 10:57 pm

Ο λι δεν ειναι ασος και εκει εκχαμε αναγκη απο περυσι οταν Τραυματιστηκε ο γουοκαπ. Να τον βαζαμε να παιξει 2 ενω εχουμε και ντορσει και φουρνιε? Με ποια λογικη? Ουτε ασος ηταν αλλα δεν ειχαμε αλλους και ο εβανς ξανατραυματιστηκε.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 11:00 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 9:34 pm
Όργια έκανε. Ήταν καλός παίκτης τελικά, απλά δεν ταίριαζε στην ομάδα. Τον χρησιμοποίησε και λάθος ο Μπαρτζώκας για να λέμε και την αλήθεια.

Το παράδοξο είναι ότι στην Εφές έπαιξε main ball handler, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Ο λι σε ενα δυο χρονια θα τριβουμε τα ματια μας. Πρωτον γιατι ειναι παικτης με πολυ μεγαλο ταλεντο αλλα χρειαζεται την μπαλα στα χερια. Δευτερον γιατι ειναι δυσκολο να προσαρμοστεις σε μια ομαδα με τοσο περιπλοκο συστημα παιχνιδιου οπως του Μπι οταν το μελημα σου δεν ειναι να πασαρεις αλλα δεν εισαι και φονιας απο μακρια για να στηθεις στις γωνιες. Τριτον γιατι προσπαθησα τοσο πολυ νά προσαρμοστει σε κατι που δεν ειναι γιατι ειναι παικτης στρατιωτακι.

Οτι θα κανεις παιχνιδαρες σε οποια ομαδα πηγαινε το ξεραμε, οτι σε εμας ειχε βαλτωσει παλι το ξεραμε.

Παντως το αγροτικο στο Μπαρτζωκας Ball σιγουρα θα τον βοηθησει να ειναι πολυ καλυτερος παικτης απο οτι ηταν πριν ερθει σε εμας. Απλα εμεις δεν ξεραμε ή δεν μπορουσαμε με βαση το ροστερ μας να τον εκμεταλευτουμε σωστα

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 07, 2026 11:10 pm

Για να εκμεταλλευτούμε σωστά τον Λι έπρεπε να του δώσουμε τη μπάλα και 30+ λεπτά. Θα το θέλαμε αυτό, σε βάρος του Ντόρσεϊ ή του Φουρνιέ;; Γιατί και σήμερα στην Εφές ο Λι έκανε αυτά τα νούμερα, αλλά είχε σχεδόν τον διπλό χρόνο από όλα τα άλλα γκαρντ (Μπαμπ, Κορντινιέ, Μπομπουά) που μείνανε στη σκιά. Αποτέλεσμα: Ήττα...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιαν 07, 2026 11:11 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 10:57 pm
Ο λι δεν ειναι ασος και εκει εκχαμε αναγκη απο περυσι οταν Τραυματιστηκε ο γουοκαπ. Να τον βαζαμε να παιξει 2 ενω εχουμε και ντορσει και φουρνιε? Με ποια λογικη? Ουτε ασος ηταν αλλα δεν ειχαμε αλλους και ο εβανς ξανατραυματιστηκε.
το θεμα ειναι οτι πηρε 2ρι σκορερ και τον εβαλε να παιζει σαν δημιουργικο ασσο..και το ακομα χειροτερο τον κρατησε και φετος ενω δεν δουλεψε περσι.Θα μπορουσε να παρει εναν ασσο εξαρχης.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιαν 07, 2026 11:12 pm

Leon Man έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 11:10 pm
Για να εκμεταλλευτούμε σωστά τον Λι έπρεπε να του δώσουμε τη μπάλα και 30+ λεπτά. Θα το θέλαμε αυτό, σε βάρος του Ντόρσεϊ ή του Φουρνιέ;; Γιατί και σήμερα στην Εφές ο Λι έκανε αυτά τα νούμερα, αλλά είχε σχεδόν τον διπλό χρόνο από όλα τα άλλα γκαρντ (Μπαμπ, Κορντινιέ, Μπομπουά) που μείνανε στη σκιά. Αποτέλεσμα: Ήττα...
αυτην την στιγμη ειναι αλλο το επιπεδο της εφες και αλλο του οσφπ
στον οσφπ οι προσπαθειες που παιρνει καποιος ειναι μετρημενες και ζυγισμενες
στην εφες και να κανει καμια ποικιλια δεν τρεχει και κατι

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Ιαν 08, 2026 11:16 am

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 4:12 pm
golitog7 έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 3:31 pm

Εντάξει μωρέ μη το κάνουμε και θέμα. Δεν τον είπε κωλόπαιδο, ταγάρι δλδ άμπαλο τον είπε. Άδικο έχει? Και μένα με ζορίζει που δεν βλέπω έναν έλληνα να την κάνει κομπολόι. Έστω έναν ρε φίλε, τι διάολο οι άλλοι πως βγάζουν συνέχεια παίκτες. Σε εμάς το νερό μας κάνει άμπαλους?
Αν και είναι οφφτοπικ και έχει αναλυθεί εκτενώς το θέμα σε διάφορα θρεντς που έχουν να κάνουν με τα αναπτυξιακά (δεν το λέω σε φάση "τράβα διάβασε") θα σου πω πολύ χοντρικά από τη δική μου εμπειρία* ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι 1. Προπονητές που δεν... και 2. "Ανάγκη" για νίκη (με κόστος της σωστή ανάπτυξη παικτών).

Για το 1: Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πλέον αλλά μέχρι σχετικά πρόσφατα, όποιος να'ναι γινόταν προπονητής σε ακαδημίες. Δεν ζητούσαν κάποιο δίπλωμα. Αν ήσουν παίκτης της ομάδας/φοιτητής ΤΕΦΑΑ, έλα έμπα καλός είσαι. Νομίζω αυτό είναι αρκετά αυτονόητο πρόβλημα.

Για το 2 έχω 2 υποκατηγορίες:
(α) Ενώ παίζουν πολλά παιδιά μπάσκετ, ελαχιστότατα θα φτάσουν να είναι "Ευρωλιγκάτοι" παίκτες. Έχεις για παράδειγμα ένα παιδάκι που είναι πιο ψηλό από τα υπόλοιπα. Δεν θα γίνει 2.10 αλλά είναι ψηλό για την ηλικία του στα 10 και ίσως γίνει 1.90+. Αντί να σκεφτεί ο προπονητής να δουλέψει τρίπλα, σουτ, πάσα κλπ ώστε να μπορέσει (ίσως) να σταθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες στο αντρικό επίπεδο πάει και βάζει το παιδάκι κάτω από το καλάθι για να βάζει εύκολους πόντους και να κερδίζει. Κάνε μία γύρα στα ανοιχτά της Αττικής και βρες κάποιον millennial γύρω στο 1.85-1.90. Σου υπόσχομαι ότι πάνω από τους μισούς έπαιζαν "4ρι" στην ομάδα τους όταν ήταν μικροί. Θα μου πεις "ε οκ και ποιός θα παίξει 4ρι;" και εδώ δεν έχω μία συμπυκνωμένη απάντηση να σου δώσω. Θέλει λίγο παραπάνω χώρο.

(β) Το παραπάνω ισχύει για παιδιά που μοιάζουν ότι μπορεί να ξεχωρίσουν και δεν δουλεύονται επαρκώς. Όμως σε αρκετές ομάδες παρατηρείται το φαινόμενο να δουλεύονται (όλα τα παιδιά) πολύ παραπάνω περίπλοκες τακτικές παρά τα βασικά. Θα ξέρουν τα 10χρονα να παίζουν zone-press και περίπλοκες ζώνες με προσαρμογές ώστε να κερδίσουν το χ, ψ άκυρο τουρνουά, αλλά όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν δεν θα μπορούν να σταθούν σε αντρικό επίπεδο λόγω αυτής της έλλειψης.

Αυτά τα λίγα, έτσι για να γράψω το παράπονό μου :)

*σαν παίκτης από τα 6 μου, αλλά και από την οικογένεια μου που ασχολείται πολύ με μπάσκετ στις μικρές ηλικίες.
Ναι έτσι είναι μάλλον. Θα προσθέσω και δύο σημειώσεις από τη δικιά μου εμπειρία.

1. Θεωρώ ότι πέρα από το πρακτικό της υπόθεσης, που πολύ καλά ανέλυσες, υπάρχει και γενικότερο θέμα στην νοοτροπία των γονέων και στην αγωγή των παιδιών. Δεν είμαστε τεχνοκράτες, είμαστε αρπακολατζίδες και ξερόλες. Και όπως "μπορούμε" να κάνουμε την οποιαδήποτε δουλειά καλύτερα από τον αρμόδιο-ειδικό, έτσι είμαστε και καλύτεροι προπονητές από τους ίδιους τους προπονητές. Θα σ δώσω ένα παράδειγμα: όταν ήμουν φοιτητής έπαιζα ποδόσφαιρο και βάσει της συμφωνίας που είχα κάνει με την ομάδα για τον "μισθό" ανέλαβα και την προπόνηση της παιδικής ομάδας (παιδιά 5-7 ετών). Άντεξα έναν χρόνο και ο βασικός λόγος ήταν οι γονείς. Αφενώς θέλανε να βλέπουνε την προπόνηση, πράγμα που δεν μ άρεσε καθόλου, και αφετέρου με πιάνανε μετά την προπόνηση και ο καθένας μου έλεγε την πίπα του. Μιλάμε για παιδιά που μερικά δεν πηγαίνανε καν σχολείο ρε φίλε. Που παρατάγανε την μπάλα για να κυνηγήσουν μία πεταλούδα.
Άρρωστη νοοτροπία πραγματικά.

2. Ίσως να είναι και γονιδιακό το θέμα. Άλλο ένα παράδειγμα: στη Βόρειο Ήπειρο που μεγάλωσα περνάγανε πολύ συχνά καραβάνια με τσιγγάνους για να μαζέψουν πεταμένες σόλες παπουτσιών, τσίγγους, παλιοσίδερα και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Κατασκήνωναν σε κάθε χωριό 2-3 μέρες στα τσαντίρια τους και μόλις μαζεύανε ότι μπορούσαν πηγαίνανε στο επόμενο. Τις μέρες που μένανε οι μεγάλοι τσιγγάνοι δουλεύανε και εμείς με τα τσιγγανάκια παίζαμε σχεδόν όλη μέρα μπάλα, σε φάση τσιγγάνοι εναντίων ντόπιων. Θυμάμαι ότι σχεδόν πάντα τους κερδίζαμε αλλά μας άφηνε μια πικρή γεύση ίσως και ζήλεια ο τρόπος που ακούμπαγαν τη μπάλα. Έβλεπες ρε φίλε αυτή την αρμονία στην κίνηση που έχει ένας βιρτουόζος κια χάζευες. Ε αυτό δεν διδάσκεται νομίζω, είναι γραμμένο στο DNA. Εμείς ως λαός μάλλον δεν είμαστε τόσο προικισμένοι, τι να πω.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Ιαν 08, 2026 11:59 am

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 10:16 pm
kite26 έγραψε:

Δε διαφωνώ προφανώς και ισχύει το θέμα είναι δεκατίες 80-90 και 2000 που βγάλαμε απίστευτα ταλέντα οι προπονητές στις ακαδημίες και όλο το σύστημα ήταν πολύ καλύτερο από τώρα?
Είναι θέμα νοοτροπίας. Οι προηγούμενες γενιές είχαν την ''πείνα'' να πετύχουν πράγματα, το έβλεπες στα μάτια τους, κοίταγαν πρώτα την μπασκετική τους καριέρα και μετά το lifestyle. Έχει πάνω από 15ετια που οι φουρνιές είναι σε φάση μαλλί,τατουάζ,γυναίκες, παραλιακή.
Ξέρω εκ των έσω ιστορία νεαρού παίκτη που μετά το συμβόλαιο του με μεγάλη ομάδα , πέταξε ατάκα στην παρέα σε καλοκαιρινές διακοπές ''Μόνο Premium μπουκάλια, είμαι παίκτης της τάδε ομάδας πλέον".Με τέτοια νοοτροπία όχι δεν γίνεσαι κορυφαίος, οριακά δεν θα παίξεις μπάσκετ.

Μέχρι φέτος
tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Ιαν 08, 2026 12:12 pm

Leon Man έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 2:43 pm
Πάντως, εμένα μου χτυπάει πολύ άσχημα να αποκαλούμε "ταγάρια" τους νέους Έλληνες παίκτες, όσο χαμηλή κι αν είναι η μπασκετική τους αξία αυτή τη στιγμή.
Υπάρχουν και άλλοι, πιο μπασκετικοί, χαρακτηρισμοί, αν θέλουμε κάπως να τους χαρακτηρίσουμε.
Δεν τρελαίνομαι ούτε για Τανούλη ούτε για Καραγιαννίδη, αλλά δεν θα τους έλεγα ποτέ "ταγάρια". Το πολύ-πολύ να έλεγα ότι δεν κάνουν για την ευρωλίγκα ή για την Α1 ή για την Α2 κλπ. Λίγος σεβασμός στους αθλητές (ιδίως μικρής ηλικίας) δεν βλάπτει.
Κατα τ αλλα τπ NiL κατεστρεψε το ευρωπαικο μπασκετ :D

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιαν 08, 2026 12:41 pm

papp7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 08, 2026 11:59 am
Είναι θέμα νοοτροπίας.
Ακόμα και οι παιχταράδες που βγήκαν, βγήκαν με προσωπικό αγώνα ή επειδή τους έκατσε κάποιος καλός προπονητής. Δεν ήταν προιόν κάποιας οργανωμένης διαδικασίας. Ο Γιάννης πχ έγινε ο Γιάννης γιατί ήταν αρκετά τυχερός που έπεσε στον Ζήβα. Αν ήταν σε καμία άλλη ομάδα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τον αντιμετώπιζαν εντελώς διαφορετικά με πολύ διαφορετικά αποτελέσματα.

Τα "τσικό" των μεγάλων ομάδων έχουν στο νου τους πως θα πάρουν το πρωτάθλημα παίδων/εφήβων αντί να κοιτάξουν πως θα δώσουν στα παιδιά τα κατάλληλα εφόδια ώστε να προχωρήσουν στις αντρικές ομάδες.

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”