Σου ξαναλέω: αν θέλεις να έχεις μια πιο καθαρή εικόνα χωρίς παραμορφωτικούς φακούς, ξαναδιάβασε όσα έγραψε ο Περικλής (όλα, όμως).brandon_roy έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 08, 2026 9:54 pmΤα διάβασα αυτά που έγραψε ο Περικλής και ξεκάθαρα περιγράφει ένα απολυταρχικό καθεστώς αλλά υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν καλύτερα επιμένοντας πως είναι Δημοκρατικό επειδή κάνει εκλογές, μέχρι εκεί πάει το πεπερασμένο μυαλό τουςLeon Man έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 08, 2026 9:52 pm
Μέχρι στιγμής το μόνο που έχεις συνεισφέρει στην κουβέντα είναι για τα πογκρόμ στη Σοβιετική Ένωση και για τη Βόρειο Κορέα.
Ακριβώς στο θέμα που συζητάμε !!!![]()
![]()
![]()
Ξαναζεσταμένα φασόλια! Τα ακούμε συνέχεια, όταν κάποιος δεν έχει τι άλλο να πει, είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δεν ξέρει.
Σου προτείνω να διαβάσεις όσα έγραψε ο φίλος Κόουτς Περικλής παραπάνω, που τα ξέρει από πρώτο χέρι.![]()
Δεν ξέρω σε ποιούς κάποιους αναφέρεσαι απαντώντας σε μένα, αλλά εγώ σε 2-3 προηγούμενα ποσταρίσματά μου έχω αποσυνδέσει το θέμα απολυταρχικού ή δημοκρατικού καθεστώτος, γιατί πιστεύω ότι δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι: ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ όπως οι ΗΠΑ σε αυτή την περίπτωση ;;;
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ---ΟΧΙ---.
Αν μπορείς απάντησέ μου σε αυτό το ερώτημα, χωρίς να πετάξεις πάλι τη μπάλα στην εξέδρα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο