Euroleague Round 21, Olympiacos Piraeus vs FC Bayern Munich

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 09, 2026 11:45 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:42 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:40 pm

Το τρίτο μας pg και ο Σάκαρος.

Ακόμα και στην αγορά να βγούμε, δεν θα φέρουμε κάτι καλύτερο από Μήτρου - Λόνγκ.
ναι αλλα στα σοβαρα τωρα ποιος θα παιζει?γιατι στην θεωρια και ο πιτερς θα παιξει ασσο.Αν δεν ερθει παικτης καταδικαζεται να βγει οφ ο θωμας και μετα θα φταινε τα αστρα.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιαν 09, 2026 11:48 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:39 pm
Μην προτρέχουμε παιδιά….να δούμε και την επίσημη διάγνωση μετά την μαγνητική και βλέπουμε. Αλλιώς θα συζητάμε σε περίπτωση διαστρέμματος και ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) αλλιώς σε ενδεχόμενο κατάγματος!! Θεωρώ πως δεν υφίσταται θέμα μεταγραφής πλην της απευκταίας δεύτερης πιθανότητας που θεωρώ όμως ότι θα κινηθούμε για πλάγιο παίκτη !!! Ας περιμένουμε…….και μην γκρινιάζουμε συνέχεια!!! Ο Μόρις είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ……..είναι όμως και εμφανώς ανέτοιμος!!! Επίσης σήμερα έκανε μπαμ ότι η ομάδα φύλαγε δυνάμεις για να ανταπεξέλθει σε σκληράδα το πολύ ένα ημίχρονο,……..το λέγαμε μερικοί όταν έπεφτε το ανάθεμα σύννεφο στο ημίχρονο!!! Το μόνο σημείο προβληματισμού και μάλιστα σοβαρού για εμένα, είναι η συνεχιζόμενη προκλητική απάθεια του Πήτερς εδώ και κανένα μήνα!!!! Πρέπει να το κοιτάξει αυτό η ομάδα, άσχετα αν ο Σάσα του τελευταίου μήνα κάνει χρονιά MVP!
Τι απάθεια του Πιτερς? Όταν σκίζεται δεν παίζει. Όταν σέρνεται( για κάνα δυο παιχνίδια δηλαδή γιατί και μέσα στον Δεκέμβρη έκανε ματσάρες) πάλι δεν παίζει?
Δεν γίνεται να μπαίνει και να βγαίνει σαν ήρθε χθές απο την ομάδα νέων και να περιμένουμε να είναι άχαστος και αλάνθαστος.
Που και πάλι βλακείες λέω γιατί όλη την χρονιά αυτό κάνει, μπαίνει για λίγο βάζει τα σουτάκια του κρύος και τον στέλνει ο Μπαρτζώκας στον κόσμο των σκιών για τον υπόλοιπο αγώνα.
Ε πόσες φορές να το κάνει μες στην χρονιά?
Εγώ προσωπικά, σε αυτόν τον Ολυμπιακό που είναι μονίμως σε επίπεδο συνοχής προετοιμασίας Ιουνίου θα είχα ρίξει λευκή πετσέτα προ πολλού.
Και πάλι βέβαια δεν νομίζω να αδιαφορεί, απλά του έκατσαν λίγα άσχοημα παιχνίδια μαζεμένα.
Πώς είναι ο Σάσα που δεν έχει παίξει μια άμυνα ώς σήμερα και πρόσφατα άρχισε να παίζει σε επίπεδο που κάπως θυμίζει το περσίνο στην επίθεση; Έ το ίδιο πράγμα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 09, 2026 11:49 pm

Παιζει να μας δωσει η Μυκονος τον Μαντζαρη δανεικο μεχρι το τελος της σεζον; :lol:
Τουλαχιστον τον ξερουμε, μας ξερει κ ποσο χειροτερος παιζει να ειναι απο τα μαγικα που βλεπουμε φετος;

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Παρ Ιαν 09, 2026 11:49 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:21 pm
Άσχετο, αλλά ο Λι έβαλε μια τριποντάρα (τρίποντο και φάουλ μάλιστα) από το κέντρο στο παιχνίδι της Εφές απέναντι στην Αρμάνι. :o
Εχεστήκαμεν !!!!!! :D :D :D

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leon Man την Παρ Ιαν 09, 2026 11:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Ιαν 09, 2026 11:50 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:45 pm
επισης αντε πες δεν παιρνουμε παικτη..με νιλικινα και μακισικ στον ασσο θα μπουμε 8δα?γιατι οταν γυρισει ο μορις θα κοντευουν πλει οφ..
Κάτσε ρε τον πέθανες τον άνθρωπο. Η επόμενη σειρά παιχνιδιών είναι πολύ εύκολη. Και τον Πίτερς να βάλει στον άσο θα κάνουμε σειρά νικών στα επόμενα ματς.

Ναζ ακούς; Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:

Παρ Ιαν 09, 2026 11:50 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:42 pm

ναι αλλα στα σοβαρα τωρα ποιος θα παιζει?γιατι στην θεωρια και ο πιτερς θα παιξει ασσο
Κοίτα παρόλα αυτά που έχει τραβηξει απο τον Μπαρτζώκα και από το κράξιμο που ακούει εδώ και κανα 20ήμερο δεν νομίζω να πει όχι, αν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιαν 09, 2026 11:51 pm

Όσο βλέπουμε ότι η άμυνα έστω και ανά δεκαπεντάλεπτα ακόμα μόνο, αρχίζει και βελτιώνεται………….να μην την φοβόμαστε την ομάδα!! Και το λέω εγώ που όλοι σας γνωρίζετε, ότι όταν χρειάζεται να κριτικάρω το κάνω και μάλιστα αρκετά αιχμηρά!!!
Υγ(1): Χρειάζεται ο Νιλικίνα ή όχι??
Υγ(2): Έχει αγχωθεί η ομάδα λόγω των πολλών στραβών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου…….ΟΜΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ!!

Ilias7

Honorary
Reactions:

Στο αγωνιστικό κομμάτι κρατάμε τη νίκη που είναι σημαντική για τη συνέχεια. Φέτος θα ζήσουμε μια από τις πιο αμφίρροπες σεζόν μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική για τη τελική κατάταξη.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Η Μπάγερν αν και φέτος δε εντυπωσιάζει μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει καλύτερο πρόσωπο.

Εμείς σε μικρά διαστήματα δείξαμε καλό πρόσωπο αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν στη καλύτερη μέτριοι. Σημαντικό όμως να κερδίζουμε ακόμα κι αυτές τις μέρες. Το 9/33 τρίποντα δε βοήθησε για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

Ο Γουόρντ έδειξε σήμερα πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα και τι μπορεί να προσφέρει. Σύντομα και εκτός απροόπτου θα έχουμε καλή ισορροπία στη θέση 3 με Παπανικολάου και Γουόρντ.

Ο Ντόρσεϊ ακόμα και σε μια κακή μέρα βρήκε τρόπο να βοηθήσει με 6 ασιστ.

Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ αποτελούν σταθερή αξία.

Είναι κρίμα να απαξιώνουν κάποιοι με το τρόπο που μιλάνε για το Φουρνιέ. Ακόμα και μια μετριο-κακή σεζόν να κάνει δεν έχει τελειώσει από το μπάσκετ αυτός ο παίχτης. Είναι τέτοιου επιπέδου που σε ένα μήνα μπορεί να τρίβουμε πάλι τα μάτια μας.

Ο Μόρις ακόμα και ανέτοιμος στάθηκε άτυχος.Περαστικά του και να δούμε το διάστημα απουσίας του.

Αν κινηθούμε για απόκτηση παίχτη ας κοιτάξουμε το Eurocup. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες καλές περιπτώσεις που θα έχουν τουλάχιστον αγωνιστικό ρυθμό και δε θα θέλουν ένα μήνα προσαρμογής.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Ιαν 09, 2026 11:53 pm

Νομίζω ότι υπερβάλετε για τον Πίτερς. Τι θέλατε να κάνει, να καταπίνει σπαθιά ή να χτυπιέται; Το στυλ του είναι έτσι κι αλλιώς ήρεμο και κάπως ραθυμο.

Σήμερα πήρε τα ριμπάουντ, έπαιξε κανονικά άμυνα. Δεν ξέρω που τον είδατε αδιάφορο. Μόνο τα σουτ δεν του μπήκαν.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιαν 09, 2026 11:54 pm

Υπομονή 6-12 εβδομάδες πόσο θα πάει με τον Μορρις με 5 λεπτά Λαρεντζάκη 5 Ντιλικινα και 5-10 Μακισικ να ξεκουράζεται ο Γουοκαπ :cry: :Amen: :Amen: :Amen: :cry: :cry:

προσπαθώντας να το δω ρεαλιστικά πάντα

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιαν 09, 2026 11:56 pm

david jones garcia..και οι 3 πρεπει να ρθουν :D

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:

Slow horses 7 έγραψε:
Όσο βλέπουμε ότι η άμυνα έστω και ανά δεκαπεντάλεπτα ακόμα μόνο, αρχίζει και βελτιώνεται………….να μην την φοβόμαστε την ομάδα!! Και το λέω εγώ που όλοι σας γνωρίζετε, ότι όταν χρειάζεται να κριτικάρω το κάνω και μάλιστα αρκετά αιχμηρά!!!
Υγ(1): Χρειάζεται ο Νιλικίνα ή όχι??
Υγ(2): Έχει αγχωθεί η ομάδα λόγω των πολλών στραβών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου…….ΟΜΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ!!
Υγ(1) Όχι. Δεν με ένοιαξε καθόλου η απουσία του σήμερα ακόμη και όταν κατάλαβα ότι ο Μόρις χτύπησε. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεις παίκτες καλύτερους στην θέση του. Παραλά αυτά όμως (α) τον χρυσοπληρώσαμε οπότε ας δουλέψει τα λεφτά που κάηκαν για χάρη όσον δεν είναι τραυματίας και (β) δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος στην ομάδα που να παρακολουθεί το ελληνικο πρωτάθλημα.
Υγ(2) Δεν το πολυβλέπω ούτε το πολυπιστεύω. Κάθε νίκη μας είναι παράδειγμα προς αποφυγή, κρατάμε μόνο την νίκη και τίποτα άλλο. Αλλά δυστυχώς ούτε αυτό δεν κάνουμε, να μάθουμε από τα λάθη μας.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Erether έγραψε:
Νομίζω ότι υπερβάλετε για τον Πίτερς. Τι θέλατε να κάνει, να καταπίνει σπαθιά ή να χτυπιέται; Το στυλ του είναι έτσι κι αλλιώς ήρεμο και κάπως ραθυμο.

Σήμερα πήρε τα ριμπάουντ, έπαιξε κανονικά άμυνα. Δεν ξέρω που τον είδατε αδιάφορο. Μόνο τα σουτ δεν του μπήκαν.
Αδερφέ………ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αλλά είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό που λες!!! Δεν βλέπεται ο άνθρωπος τον τελευταίο μήνα…….και το ότι δεν μπαίνει το ακάλυπτο σουτ, εμένα προσωπικά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει!!! Δείχνει εμφανώς μηδενικό ζήλο σε όλους τους επιμέρους τομείς ενός παιχνιδιού. Και μία απίστευτη ελαφρότητα, μην πω επιπολαιότητα που μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο του 1980!!! Να με συγχωρείς, αλλά αυτή είναι η άποψη μου!!!

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Ιαν 09, 2026 11:59 pm

Το διαχρονικό πρόβλημα του Πίτερς είναι ότι αν δεν του μπαίνουν τα σουτ δεν φαίνεται να έχει κάποια άλλη χρησιμότητα στο ρόστερ μιας και δεν είναι αξιόπιστος ριμπάουντερ, ούτε παίζει καλή ατομική άμυνα. Δεν είναι ο παίκτης που θα μπει για δεκάλεπτο σκουπιδοχρόνου να κάνει τον χαμάλη και να προσφέρει αυτά που δεν φαίνονται στη στατιστική. Είναι κυρίως δαντέλα, φρου-φρου κι αρώματα.

glenrice90

senior
Reactions:

Σάβ Ιαν 10, 2026 12:00 am

Erether έγραψε:

Παίδες τι λέτε; Πρέπει να χασε τη μπάλα απ' τα χέρια του καμία πεντάρα φορές, απλά κάποιες έμεινε στη κατοχή μας από καραμπολα. Τα σουτ οκ μπορεί να μη μπουν αλλά ηταν αλλού σήμερα. Γλώσσα σώματος, συγκέντρωση ήταν όλα οφφ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”