Μαχητές Πειραματικο - Αιγάλεω 1 Θα ποντάρω κι εγώ στην μεγαλύτερη συνοχή των γηπεδούχων οι οποίοι έχουν κι εκείνοι κίνητρο, καθώς μια νίκη εδώ πιθανόν να ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα play-outs στην χειρότερη. Πάντως η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο παρουσιάζεται στις διάφορες στοιχηματικές.
Παπαγου - Πρωτέας Βουλας 2 Δια πυρός και σιδήρου αλλά σίγουρα το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της εβδομάδας.
Νίκη Βόλου - Χαλκίδα 2 Αναθάρρησε η Νίκη αλλά δεν έχει το βάθος και την ποιότητα να χτυπήσει τέτοια παιχνίδια. Βέβαια και η ΑΓΕΧ αν κατέβει χαλαρή και ανυποψίαστη τελείως θα ζοριστεί.
Κόροιβος - Σοφάδες 1 Διαφορά σημαντική εδώ, ο μεν Κόροιβος νομίζω ότι βρήκε τα κομμάτια που του έλειπαν και πλέον ψάχνει και την σταθερότητα για να μπει στην εξάδα, οι Σοφάδες είναι αρκετά πίσω και κοιτάνε άλλα παιχνίδια.
Δόξα Λευκάδας - ΝΕΜ 1 Αποδυναμώθηκε αρκετά με τους τραυματισμούς και τις αποχωρήσεις η ΝΕΜ, που όπως έδειξε στην Ήλιδα θα δυσκολευτεί στην συνέχεια πολύ. Η Δόξα νομίζω στηρίζεται στο ότι ο Λεγκίκας θα ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς ώστε να έχει έξτρα και ποιοτικότατη λύση πίσω από τον Σαχπατζίδη. Πιθανόν να πάει και σε ψηλό σκορ αυτό το παιχνίδι.
Ψυχικό - Δάφνη 1 Λίγο οι απουσίες, λίγο το ότι οι Μαχητές "δάγκωναν", έχασαν το ματς στο Ψυχικό. Ήττα πάντως που δεν εκτροχίασε την ΑΕΨ αφού παραμένει στην τετράδα. Σαφώς πιο εύκολο το έργο εδώ πέρα, αφού και η Δάφνη θα κοιτάξει περισσότερο να πάρει 4-5 ματς στην έδρα της για να μην κινδυνεύσει.
Λαύριο - Βίκος Ιωαννίνων 2 Συνεχίζει να μην με πείθει το Λαύριο, μπορεί βέβαια την μια αγωνιστική να κάνει καλή νίκη και την επόμενη να εμφανιστεί κατώτερο των προσδοκιών. Ο Βίκος έχει την ποιότητα εδώ πέρα για να πάρει το διπλό, αρκεί βέβαια ο Σάρας να έχει βοήθειες καθώς με οne man show, δύσκολο.