Euroleague Round 22 - Partizan vs Olympiacos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 14, 2026 10:43 pm

Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Παρτίζαν, η σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού δείχνει ότι αρχίζει να δένει σιγά σιγά και οι παίκτες να βρίσκουν τους ρόλους τους. Παραμένει φυσικά το μεγάλο πρόβλημα στον άσσο και θα είναι μάλλον αυτός ο παράγοντας που θα ορίσει στο τέλος τις πιθανότητες μεταξύ επιτυχίας ή αποτυχίας για τη φετινή σεζόν. Αν υπάρξει αποτυχία θα γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο που αυτή προέκυψε, και θα είναι κρίμα γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και η δουλειά του Μπαρτζώκα δείχνει ότι μπορεί να το οργανώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να δούμε ωραία πράγματα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 14, 2026 10:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:31 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:29 pm

Το 2023 είχε πάει στην 8άδα νομίζω.
οποτε ηταν τελος παντως

5 χρονια ηταν στην παρτιζαν με ικανοποιητικο μπατζετ και το μονο που εχει να δειξει ηταν αυτη η 8αδα
καθε χρονο τους εδιωχνε ολους επαιρνε αλλους και επαιζαν χειροτερα απο περυσι
Συμφωνώ. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιαν 14, 2026 10:44 pm

prime7 έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:32 pm
karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:29 pm

Οχι play In...θα πεθάνουμε από το άγχος....στην χειρότερη άντε 6η θέση που θα παίξεις με τον 3ο.
Για αυτό λέμε. Θέλουμε νίκες πλέον. Χωρίς πολλά πολλά.
Στις 24 νίκες όπως πάει το πράγμα με τα παλαβά αποτελέσματα, θα είναι κάποιος κατ’ εμέ εντός τετράδας, δηλαδή μιλάω για 24-14!! Οπότε δεν το θεωρώ απίθανο……ίσα ίσα με το ανέβασμα της ομάδας τον τελευταίο μήνα το θεωρώ πλέον ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ το σενάριο η ομάδα να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας !!!

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Τετ Ιαν 14, 2026 10:47 pm

5 νίκες στα τελευταία 6 μάτς...δεν το λές και άσχημα!!

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 14, 2026 10:51 pm

Ο χολ δεν αρχισε να παιζει καλα λογω φημων αρχικα και αποκτησης του ταιρικ τελικα .

Απο την αρχη της χρονιας ειναι καλος σε αυτο που ξερει να κανει .
Απλα οταν αρχισε η ομαδα να αποκτα ισορροπια και πιο ξεκαθαρους ρολους φαινεται και αυτος καλυτερος , οπως στα τελευταια ματς ο βεζενκοφ .

Αν δουμε και στην συνεχεια να διατηρειται το ξακαθαρο ροτεισον με τους ντορσει φουρνιε να παιζουν μαζι οσο γινεται λιγοτερο ωστε να παιζει κανονικο τριαρι στην θεση τρια τοτε δεν θα εχει μεγαλη σημασια αν τερματισει 6ος η 10ος .

Υπαρχουν ματσαρισματα με καποιες ομαδες που ο ολυμπιακος μπορει να περασει ακομα και με μειονεκτημα εδρας .

modernam

a1greece
Reactions:

Τετ Ιαν 14, 2026 10:54 pm

Το παιχνίδι είναι ανάξιο σχόλιασμου.

Ωστόσο κοίταζα τις πεντάδες μας και αν κάποιος πριν 3 χρόνια μου έλεγε ότι

- η 2η πεντάδα μου θα είναι
Ντιλικινα, Φουρνιε, Γουόρντ, Πίτερς , χολ

Και

- εκτός 12αδας με τραυματισμούς/περιορισμούς θα έχω τους
Έβανς, Μόρις, μακισικ, ταιρικ και φαλ

... Θα του έλεγα ότι είναι τρελός ...

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τετ Ιαν 14, 2026 10:58 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:47 pm
5 νίκες στα τελευταία 6 μάτς...δεν το λές και άσχημα!!
Σωστά…..επιμένω όμως ότι σε εμένα αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τον τελευταίο μήνα είναι η τεράστια αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα!! Ακόμα και τον Νιλικίνα τον βλέπεις να ενσωματώνεται βρε παιδί μου και να παίρνει και πρωτοβουλίες , στα μέτρα του δυνατού πάντα!!! Δυστυχώς, θα μας πάει λίγο πίσω η ατυχία με τον Μόρις, όμως……..δείχνει το ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ!!!

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιαν 14, 2026 11:07 pm

Τον Μορις του επιβλεπει κανενας την διατροφή τωρα που δεν προπονειται;

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Ιαν 14, 2026 11:13 pm

Heisenberg έγραψε:
η μαμα του.....΄΄φαε γιοκα μου μου να στυλωθεις,πετσι και κοκαλο εχεις μεινει΄΄...........

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιαν 14, 2026 11:34 pm

assistant έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 11:13 pm
Heisenberg έγραψε:
η μαμα του.....΄΄φαε γιοκα μου μου να στυλωθεις,πετσι και κοκαλο εχεις μεινει΄΄...........
"μην ανησυχεις Μαμα σκαει οπου να ναι ο Φουρνιε με βρώμικα απο την Μιχαλακοπουλου"

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 1:00 am

karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:37 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:33 pm
σοβαρη εμφανιση απο την ομαδα και ματς ξεκουρασης ,λες και παιξαμε α1.Αυτο που κραταω εγω ειναι οτι για να μην εβαλε μακισικ τον φοβαται για υποτροπη.Στα επομενα 8 ματς πρεπει να εχουμε τουλαχιστον 6 νικες..κριμα που δεν ειναι και ο μορις να βρει ρυθμο.
Εχουμε σχετικά βατό πρόγραμμα στα επόμενα 8 ματς πράγματι. Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε πλεονέκτημα έδρας ή έστω να είμαστε άνετα στις πρώτες 6 θέσεις...θέλουμε όπως είπες 6 νίκες Minimum στο επόμενο πακέτο 8 αγώνων.
Bρε….ηρεμία!! Γίνονται γενικά μουρλά αποτελέσματα!!! Αν κάνουμε 6 νίκες στα επόμενα 8 θα έχουμε συνολικά 11 νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια, ενώ έχουμε αβάντα και ένα επιπλέον στην έδρα μας που έχουμε να δώσουμε με την Φενερμπαχτσέ!!!! Δηλαδή, δυνητικά θα πάμε για 12/15???? Ε, τότε για πρώτη δεύτερη θέση μιλάμε, όχι μόνο τετράδα!!! Υπομονή λοιπόν και έχει ο Θεός…….

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιαν 15, 2026 4:19 am

Μόλις είδα το ματς από την euroleague tv

Πολλά μπράβο στην ομάδα για την σοβαρότητα που επέδειξε , μου άρεσε ο Φουρνιέ σε ένα ταιμ αουτ ζήτησε να πάρει τον λόγο από τον κοουτς και έδινε οδηγίες . Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμή είχε σχολιαστεί ότι και καλά δεν θα δεχτεί να μην ξεκινάει βασικός κλπ....το παιδί μια χαρά τον βλέπω με τον ρόλο του και όντως οι 5αδες σήμερα ήταν ωραίες και λειτουργικές

Στα δύσκολα ματς είναι που έχει φανεί μια διστακτικότητα στη διαχείριση 5δων και ταιριάσματος παικτών

Προχωράμε με συγκρατημένη αισιοδοξία και τη μπάλα χαμηλά

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 4:33 am

Ο Φουρνιε φέτος μοιάζει σαν να μην έχει ξεκάθαρο ρόλο, οκ παίρνει λιγότερες προσπάθειες, είναι λιγότερο εύστοχος, αλλά είναι λες και η αποστολή του είναι μόνο να πάρει σουτ μαρκαρισμενα στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα. Σε κάποια ματς θα δημιουργήσει δεν λέω, σε άλλα θα βάλει τα απίστευτα οκ. Θα ήθελα να δω ενα σύστημα να πάρει κάποια ελεύθερα σουτ η να βγει απο σκριν να σουτάρει, ακόμα και να πάρει ένα καλό σκριν στην κορυφή και να εκτελέσει. Κυρίως όμως θέλω να τον δω να κάνει περισσότερα ντραιβ.
Γενικά μου φαίνεται και πιο βαρύς φέτος. Όχι σε κιλά, πιο δυσκίνητος.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 9:05 am

assistant έγραψε:
Τετ Ιαν 14, 2026 10:20 pm
αν πω τη γνωμη μου για το ποιος εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη γι αυτην την εικονα της Παρτιζαν θα πεσει το ιντερνετ απ τις απαντησεις των φιλων του Παο.......γι αυτο δεν την λεω :D :D
η παρτιζαν κατα τη γνωμη μου πληρωνει τα σπασμενα της κλωτσοπατιναδας με τη ρεαλ στα πλευ οφς του 23 , τοτε που κατα την ταπεινη μου γνωμη αν οι παικτες που ενεπλακησαν στο επεισοδιο ειχαν δειξει ψυχραιμια η ρεαλ θα ειχε αποκλειστει και η παρτιζαν θα ειχε παει φαιναλ φορ. απο εκει και μετα η ομαδα διελυσε και στη θεση αυτων που εφυγαν ηρθαν αλλοι που απλα δεν εδεσαν μεταξυ τους γιατι αν δει καποιος τα ροστερ της παρτιζαν των επομενων ετων μονο κακα δεν θα μπορουσε να τα πει...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 9:10 am

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Ιαν 15, 2026 4:33 am
Ο Φουρνιε φέτος μοιάζει σαν να μην έχει ξεκάθαρο ρόλο, οκ παίρνει λιγότερες προσπάθειες, είναι λιγότερο εύστοχος, αλλά είναι λες και η αποστολή του είναι μόνο να πάρει σουτ μαρκαρισμενα στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα. Σε κάποια ματς θα δημιουργήσει δεν λέω, σε άλλα θα βάλει τα απίστευτα οκ. Θα ήθελα να δω ενα σύστημα να πάρει κάποια ελεύθερα σουτ η να βγει απο σκριν να σουτάρει, ακόμα και να πάρει ένα καλό σκριν στην κορυφή και να εκτελέσει. Κυρίως όμως θέλω να τον δω να κάνει περισσότερα ντραιβ.
Γενικά μου φαίνεται και πιο βαρύς φέτος. Όχι σε κιλά, πιο δυσκίνητος.
ο φουρνιε ειναι ο φουρνιε οσο βαρυς κι ασηκωτος και να ειναι αλλο τοσο επικινδυνος ειναι για τον αντιπαλο που θα κανει το λαθος να χαλαρωσει.Γενικα τετοιες προσωπικοτητηες ειναι απαραιτητες για καθε ομαδα αφου η παρουσια τους και μονο κανει το παρκε να "γερνει" μποριε ο ιδιος να μην κανει καλη χρονια ως τωρα (δεν ξερουμε τι θα κανει στα δυσκολα ,ακομα) αλλα και μονο που ειναι μεσα δημιουργει χωρο και χρονο για τους συμπαικτες του (δεν ξερω αν το εξηγω καλα) σε μια πενταδα με μορρις αν επανελθει στα σωστα του , φουρνιε , γουορντ , πητερς και εναν εκ των χολ τζοουνς απλα δεν ξερεις ποιος θα σου κανει τη ζημια...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”