Euroleague Round 22 - Partizan vs Olympiacos
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Παρτίζαν, η σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού δείχνει ότι αρχίζει να δένει σιγά σιγά και οι παίκτες να βρίσκουν τους ρόλους τους. Παραμένει φυσικά το μεγάλο πρόβλημα στον άσσο και θα είναι μάλλον αυτός ο παράγοντας που θα ορίσει στο τέλος τις πιθανότητες μεταξύ επιτυχίας ή αποτυχίας για τη φετινή σεζόν. Αν υπάρξει αποτυχία θα γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο που αυτή προέκυψε, και θα είναι κρίμα γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και η δουλειά του Μπαρτζώκα δείχνει ότι μπορεί να το οργανώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να δούμε ωραία πράγματα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η πραγματικότητα.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Στις 24 νίκες όπως πάει το πράγμα με τα παλαβά αποτελέσματα, θα είναι κάποιος κατ’ εμέ εντός τετράδας, δηλαδή μιλάω για 24-14!! Οπότε δεν το θεωρώ απίθανο……ίσα ίσα με το ανέβασμα της ομάδας τον τελευταίο μήνα το θεωρώ πλέον ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ το σενάριο η ομάδα να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας !!!prime7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 14, 2026 10:32 pmΓια αυτό λέμε. Θέλουμε νίκες πλέον. Χωρίς πολλά πολλά.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιαν 14, 2026 10:29 pm
Οχι play In...θα πεθάνουμε από το άγχος....στην χειρότερη άντε 6η θέση που θα παίξεις με τον 3ο.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο χολ δεν αρχισε να παιζει καλα λογω φημων αρχικα και αποκτησης του ταιρικ τελικα .
Απο την αρχη της χρονιας ειναι καλος σε αυτο που ξερει να κανει .
Απλα οταν αρχισε η ομαδα να αποκτα ισορροπια και πιο ξεκαθαρους ρολους φαινεται και αυτος καλυτερος , οπως στα τελευταια ματς ο βεζενκοφ .
Αν δουμε και στην συνεχεια να διατηρειται το ξακαθαρο ροτεισον με τους ντορσει φουρνιε να παιζουν μαζι οσο γινεται λιγοτερο ωστε να παιζει κανονικο τριαρι στην θεση τρια τοτε δεν θα εχει μεγαλη σημασια αν τερματισει 6ος η 10ος .
Υπαρχουν ματσαρισματα με καποιες ομαδες που ο ολυμπιακος μπορει να περασει ακομα και με μειονεκτημα εδρας .
Απο την αρχη της χρονιας ειναι καλος σε αυτο που ξερει να κανει .
Απλα οταν αρχισε η ομαδα να αποκτα ισορροπια και πιο ξεκαθαρους ρολους φαινεται και αυτος καλυτερος , οπως στα τελευταια ματς ο βεζενκοφ .
Αν δουμε και στην συνεχεια να διατηρειται το ξακαθαρο ροτεισον με τους ντορσει φουρνιε να παιζουν μαζι οσο γινεται λιγοτερο ωστε να παιζει κανονικο τριαρι στην θεση τρια τοτε δεν θα εχει μεγαλη σημασια αν τερματισει 6ος η 10ος .
Υπαρχουν ματσαρισματα με καποιες ομαδες που ο ολυμπιακος μπορει να περασει ακομα και με μειονεκτημα εδρας .
-
modernam

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το παιχνίδι είναι ανάξιο σχόλιασμου.
Ωστόσο κοίταζα τις πεντάδες μας και αν κάποιος πριν 3 χρόνια μου έλεγε ότι
- η 2η πεντάδα μου θα είναι
Ντιλικινα, Φουρνιε, Γουόρντ, Πίτερς , χολ
Και
- εκτός 12αδας με τραυματισμούς/περιορισμούς θα έχω τους
Έβανς, Μόρις, μακισικ, ταιρικ και φαλ
... Θα του έλεγα ότι είναι τρελός ...
Ωστόσο κοίταζα τις πεντάδες μας και αν κάποιος πριν 3 χρόνια μου έλεγε ότι
- η 2η πεντάδα μου θα είναι
Ντιλικινα, Φουρνιε, Γουόρντ, Πίτερς , χολ
Και
- εκτός 12αδας με τραυματισμούς/περιορισμούς θα έχω τους
Έβανς, Μόρις, μακισικ, ταιρικ και φαλ
... Θα του έλεγα ότι είναι τρελός ...
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σωστά…..επιμένω όμως ότι σε εμένα αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τον τελευταίο μήνα είναι η τεράστια αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα!! Ακόμα και τον Νιλικίνα τον βλέπεις να ενσωματώνεται βρε παιδί μου και να παίρνει και πρωτοβουλίες , στα μέτρα του δυνατού πάντα!!! Δυστυχώς, θα μας πάει λίγο πίσω η ατυχία με τον Μόρις, όμως……..δείχνει το ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ!!!karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιαν 14, 2026 10:47 pm5 νίκες στα τελευταία 6 μάτς...δεν το λές και άσχημα!!
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
η μαμα του.....΄΄φαε γιοκα μου μου να στυλωθεις,πετσι και κοκαλο εχεις μεινει΄΄...........Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιαν 14, 2026 11:07 pmΤον Μορις του επιβλεπει κανενας την διατροφή τωρα που δεν προπονειται;
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
"μην ανησυχεις Μαμα σκαει οπου να ναι ο Φουρνιε με βρώμικα απο την Μιχαλακοπουλου"assistant έγραψε: ↑Τετ Ιαν 14, 2026 11:13 pmη μαμα του.....΄΄φαε γιοκα μου μου να στυλωθεις,πετσι και κοκαλο εχεις μεινει΄΄...........Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιαν 14, 2026 11:07 pmΤον Μορις του επιβλεπει κανενας την διατροφή τωρα που δεν προπονειται;
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Bρε….ηρεμία!! Γίνονται γενικά μουρλά αποτελέσματα!!! Αν κάνουμε 6 νίκες στα επόμενα 8 θα έχουμε συνολικά 11 νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια, ενώ έχουμε αβάντα και ένα επιπλέον στην έδρα μας που έχουμε να δώσουμε με την Φενερμπαχτσέ!!!! Δηλαδή, δυνητικά θα πάμε για 12/15???? Ε, τότε για πρώτη δεύτερη θέση μιλάμε, όχι μόνο τετράδα!!! Υπομονή λοιπόν και έχει ο Θεός…….karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιαν 14, 2026 10:37 pmΕχουμε σχετικά βατό πρόγραμμα στα επόμενα 8 ματς πράγματι. Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε πλεονέκτημα έδρας ή έστω να είμαστε άνετα στις πρώτες 6 θέσεις...θέλουμε όπως είπες 6 νίκες Minimum στο επόμενο πακέτο 8 αγώνων.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μόλις είδα το ματς από την euroleague tv
Πολλά μπράβο στην ομάδα για την σοβαρότητα που επέδειξε , μου άρεσε ο Φουρνιέ σε ένα ταιμ αουτ ζήτησε να πάρει τον λόγο από τον κοουτς και έδινε οδηγίες . Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμή είχε σχολιαστεί ότι και καλά δεν θα δεχτεί να μην ξεκινάει βασικός κλπ....το παιδί μια χαρά τον βλέπω με τον ρόλο του και όντως οι 5αδες σήμερα ήταν ωραίες και λειτουργικές
Στα δύσκολα ματς είναι που έχει φανεί μια διστακτικότητα στη διαχείριση 5δων και ταιριάσματος παικτών
Προχωράμε με συγκρατημένη αισιοδοξία και τη μπάλα χαμηλά
Πολλά μπράβο στην ομάδα για την σοβαρότητα που επέδειξε , μου άρεσε ο Φουρνιέ σε ένα ταιμ αουτ ζήτησε να πάρει τον λόγο από τον κοουτς και έδινε οδηγίες . Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμή είχε σχολιαστεί ότι και καλά δεν θα δεχτεί να μην ξεκινάει βασικός κλπ....το παιδί μια χαρά τον βλέπω με τον ρόλο του και όντως οι 5αδες σήμερα ήταν ωραίες και λειτουργικές
Στα δύσκολα ματς είναι που έχει φανεί μια διστακτικότητα στη διαχείριση 5δων και ταιριάσματος παικτών
Προχωράμε με συγκρατημένη αισιοδοξία και τη μπάλα χαμηλά
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Φουρνιε φέτος μοιάζει σαν να μην έχει ξεκάθαρο ρόλο, οκ παίρνει λιγότερες προσπάθειες, είναι λιγότερο εύστοχος, αλλά είναι λες και η αποστολή του είναι μόνο να πάρει σουτ μαρκαρισμενα στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα. Σε κάποια ματς θα δημιουργήσει δεν λέω, σε άλλα θα βάλει τα απίστευτα οκ. Θα ήθελα να δω ενα σύστημα να πάρει κάποια ελεύθερα σουτ η να βγει απο σκριν να σουτάρει, ακόμα και να πάρει ένα καλό σκριν στην κορυφή και να εκτελέσει. Κυρίως όμως θέλω να τον δω να κάνει περισσότερα ντραιβ.
Γενικά μου φαίνεται και πιο βαρύς φέτος. Όχι σε κιλά, πιο δυσκίνητος.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
η παρτιζαν κατα τη γνωμη μου πληρωνει τα σπασμενα της κλωτσοπατιναδας με τη ρεαλ στα πλευ οφς του 23 , τοτε που κατα την ταπεινη μου γνωμη αν οι παικτες που ενεπλακησαν στο επεισοδιο ειχαν δειξει ψυχραιμια η ρεαλ θα ειχε αποκλειστει και η παρτιζαν θα ειχε παει φαιναλ φορ. απο εκει και μετα η ομαδα διελυσε και στη θεση αυτων που εφυγαν ηρθαν αλλοι που απλα δεν εδεσαν μεταξυ τους γιατι αν δει καποιος τα ροστερ της παρτιζαν των επομενων ετων μονο κακα δεν θα μπορουσε να τα πει...
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο φουρνιε ειναι ο φουρνιε οσο βαρυς κι ασηκωτος και να ειναι αλλο τοσο επικινδυνος ειναι για τον αντιπαλο που θα κανει το λαθος να χαλαρωσει.Γενικα τετοιες προσωπικοτητηες ειναι απαραιτητες για καθε ομαδα αφου η παρουσια τους και μονο κανει το παρκε να "γερνει" μποριε ο ιδιος να μην κανει καλη χρονια ως τωρα (δεν ξερουμε τι θα κανει στα δυσκολα ,ακομα) αλλα και μονο που ειναι μεσα δημιουργει χωρο και χρονο για τους συμπαικτες του (δεν ξερω αν το εξηγω καλα) σε μια πενταδα με μορρις αν επανελθει στα σωστα του , φουρνιε , γουορντ , πητερς και εναν εκ των χολ τζοουνς απλα δεν ξερεις ποιος θα σου κανει τη ζημια...tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 4:33 amΟ Φουρνιε φέτος μοιάζει σαν να μην έχει ξεκάθαρο ρόλο, οκ παίρνει λιγότερες προσπάθειες, είναι λιγότερο εύστοχος, αλλά είναι λες και η αποστολή του είναι μόνο να πάρει σουτ μαρκαρισμενα στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα. Σε κάποια ματς θα δημιουργήσει δεν λέω, σε άλλα θα βάλει τα απίστευτα οκ. Θα ήθελα να δω ενα σύστημα να πάρει κάποια ελεύθερα σουτ η να βγει απο σκριν να σουτάρει, ακόμα και να πάρει ένα καλό σκριν στην κορυφή και να εκτελέσει. Κυρίως όμως θέλω να τον δω να κάνει περισσότερα ντραιβ.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο