Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιαν 18, 2026 1:32 am

BillyPao έγραψε:
Κυρ Ιαν 18, 2026 12:13 am
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 11:37 pm
Πως καταφέραμε και χασαμε φέτος απ την εφες μέσα στο σεφ; Πολύ κακή ήττα. Ελπίζω να μην διπλώσει στη Τουρκία τελευταίοι είναι, έχει δημιουργηθεί ψιλοκόμπλεξ μαζί τους.
Η Εφές από την οποία χάσατε είχε και Παπαγιάννη,
Τουλουμπα τι λέει; :lol:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 18, 2026 1:43 am

tokalytero3d έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Εικόνα

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 18, 2026 1:46 am

tokalytero3d έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Σκέφτηκα και εγώ να βάλω ένα σχετικό υστερόγραφο στο ποστ μου η αλήθεια είναι. :lol: :lol: :lol:

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 18, 2026 2:31 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 5:12 pm
Έχω τσακωθεί με πάνω από τους μισούς εδώ μέσα γι αυτό το θέμα…Έλεγα υπομονή μέχρι και Γενάρη να δούμε το πλήρες παζλ και πως δένει η ομάδα μεταξύ της και τι δεν άκουσα!

Τεσπα περασμένα ξεχασμένα. Είναι προφανώς πολύ νωρίς ακόμα, θα έρθουν και άσχημες βραδιές και στα δύσκολα που θα φάμε ξύλο δεν θα είναι τόσο ρόδινη η επιθετική λειτουργία, αλλά μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε σε βάθος χρόνου!

Knoxville στο λαγούμι σου :D
Επειδη εγω το ελεγα οτι μετα τα Χριστουγεννα θα δουμε αλλη ομαδα καθως με έπιστροφη Γουορντ, Μακκισικ, Μεγαλυτερο κινητρο Χολ, αποκτηση Ψηλου, προσαρμογη Μορις(κριμα πραγματικα), φορμαρισμα Σασα, επανοδος φουρνιε σταδιακα σε κακυτερη σωματικη κατασταση, επιστροφη παπανικολαου σε καλη κατασταση μετα το αδειασμα του καλοκαιριου και προσαρμογη του Μπι με μικρομετατροπες στον τροπο παιχνιδιου μας στα τρικ που βρηκαν οι αντιπαλοι για να μας αναχαιτησουν ηταν για μενα νομοτελειακα σιγουρο οτι η ομαδα θα στρωσει αν και η βελτιωση ειναι τοσο θεαματικη που ουτε εγω το φανταζομουν τοσο γρηγορα.

Παμε υγεια να εχει η ομαδα και μονο καθτερα θα παει

Αυτο δεν αναιρει οτι εχουν γινει τρομερα λαθη στον σχεδιασμο και οτι θα μπορουσαν να στοιχισουν και να ειμαστε στη θεση της Εφες. Αλλα ισως να ευθυγραμμιστηκαν τα αστρα και μια φορα υπερ μας

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιαν 18, 2026 12:40 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 5:12 pm
Έχω τσακωθεί με πάνω από τους μισούς εδώ μέσα γι αυτό το θέμα…Έλεγα υπομονή μέχρι και Γενάρη να δούμε το πλήρες παζλ και πως δένει η ομάδα μεταξύ της και τι δεν άκουσα!

Τεσπα περασμένα ξεχασμένα. Είναι προφανώς πολύ νωρίς ακόμα, θα έρθουν και άσχημες βραδιές και στα δύσκολα που θα φάμε ξύλο δεν θα είναι τόσο ρόδινη η επιθετική λειτουργία, αλλά μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε σε βάθος χρόνου!

Knoxville στο λαγούμι σου :D
Επειδη εγω το ελεγα οτι μετα τα Χριστουγεννα θα δουμε αλλη ομαδα καθως με έπιστροφη Γουορντ, Μακκισικ, Μεγαλυτερο κινητρο Χολ, αποκτηση Ψηλου, προσαρμογη Μορις(κριμα πραγματικα), φορμαρισμα Σασα, επανοδος φουρνιε σταδιακα σε κακυτερη σωματικη κατασταση, επιστροφη παπανικολαου σε καλη κατασταση μετα το αδειασμα του καλοκαιριου και προσαρμογη του Μπι με μικρομετατροπες στον τροπο παιχνιδιου μας στα τρικ που βρηκαν οι αντιπαλοι για να μας αναχαιτησουν ηταν για μενα νομοτελειακα σιγουρο οτι η ομαδα θα στρωσει αν και η βελτιωση ειναι τοσο θεαματικη που ουτε εγω το φανταζομουν τοσο γρηγορα.

Αυτο δεν αναιρει οτι εχουν γινει τρομερα λαθη στον σχεδιασμο και οτι θα μπορουσαν να στοιχισουν και να ειμαστε στη θεση της Εφες. Αλλα ισως να ευθυγραμμιστηκαν τα αστρα και μια φορα υπερ μας
Δεν ευθυγραμμίστηκε κανένα άστρο φίλτατε, αυτό προσπαθώ να πω. Ο κοουτς από τότε που γύρισε και έβαλε τις βάσεις του μοντέλου που παίζουμε έχει κάθε χρόνο την ομάδα στον αφρό. Πραγματικά τέτοια σταθερότητα δεν βλέπω άλλη ομάδα εδώ και 6 χρόνια να έχει. Εντάξει δεν πήραμε το κύπελλο, εδώ μπορούμε να συζητήσουμε αρκετά αν είναι μόνο θέμα τύχης ( κατά τη γνώμη μου όχι) αλλά η γενικότερη παρουσία της ομάδας είναι αξιοζήλευτη. Μπορείς να γυρίσεις/σουμε στο τοπικ πριν έναν μήνα να δεις τι γράφονταν. Από τότε τίποτα δεν άλλαξε επι της ουσιασ στο ρόστερ ούτε ήρθε κανένας σούπερ παίκτης που άλλαξε την εικόνα μας. Μόνη της η ομάδα με το ίδιο ρόστερ βρήκε το δρόμο όπως έλεγε ο κοουτς. Εμείς βέβαια είμαστε ίσως οι πιο αχάριστοι οπαδοί που ενώ έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας που είναι και γαύρος θέλουμε να τον σουτάρουμε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας τώρα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 18, 2026 2:08 pm

golitog7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Δεν ευθυγραμμίστηκε κανένα άστρο φίλτατε, αυτό προσπαθώ να πω. Ο κοουτς από τότε που γύρισε και έβαλε τις βάσεις του μοντέλου που παίζουμε έχει κάθε χρόνο την ομάδα στον αφρό. Πραγματικά τέτοια σταθερότητα δεν βλέπω άλλη ομάδα εδώ και 6 χρόνια να έχει. Εντάξει δεν πήραμε το κύπελλο, εδώ μπορούμε να συζητήσουμε αρκετά αν είναι μόνο θέμα τύχης ( κατά τη γνώμη μου όχι) αλλά η γενικότερη παρουσία της ομάδας είναι αξιοζήλευτη. Μπορείς να γυρίσεις/σουμε στο τοπικ πριν έναν μήνα να δεις τι γράφονταν. Από τότε τίποτα δεν άλλαξε επι της ουσιασ στο ρόστερ ούτε ήρθε κανένας σούπερ παίκτης που άλλαξε την εικόνα μας. Μόνη της η ομάδα με το ίδιο ρόστερ βρήκε το δρόμο όπως έλεγε ο κοουτς. Εμείς βέβαια είμαστε ίσως οι πιο αχάριστοι οπαδοί που ενώ έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας που είναι και γαύρος θέλουμε να τον σουτάρουμε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας τώρα
Επιτέλους διαβάζω αυτό που έχω στο μυαλό μου εδώ και αρκετούς μήνες από κάποιον άλλο χρήστη. Για την αχαριστία έχω μιλήσει πολλάκις και πέσανε να με φάνε.

Δεν θα το παίξω έξυπνος ούτε μετά Χριστού προφήτης, ούτε θα πω τα έλεγα εγώ. Στην τελική η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα κάτι (αν και ποντάρω ότι φέτος θα το πάρουμε). Αλλά και να μην το πάρουμε, χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να βγάζει υγεία και να είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες μαζί με Φενέρ και Μονακό. Αν χάσω σε ημιτελικό ή τελικό από κάποια από αυτές τις δύο δεν θα με πειράξει.

Το ζητούμενο είναι ακόμα και αυτοί που κράζανε αβέρτα να μην εξαφανιστούν τώρα που η ομάδα ρολάρει, αλλά να την υποστηρίξουν, και να μην κρύβονται στα λαγούμια τους περιμένοντας την πρώτη κακή εμφάνιση της ομάδας ή την κακή εικόνα του Μόρις (μόλις γυρίσει) για να βγουν να πουν σας τα έλεγα εγώ, χωρίς πρωτοκλασάτο άσο δεν πάμε πουθενά, κοίτα ποιους έχει ο ΠΑΟ, ούτε 6αδα με Ντιλικινά, φ4 δεν παίρνεις ποτέ με παλαίμαχους τύπου Μόρις και όλα τα σχετικά.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Ιαν 18, 2026 5:08 pm

Εμένα θα με πειράξει αν χάσω πάλι στον ημιτελικό ή στον τελικό. Πήγαμε τόσες φορές φ4, άλλη μια συμμετοχή εμένα δεν μου αρκεί. Πιστεύω, και σ αυτό δεν έχω άλλαξε ακόμα γνώμη, ότι μας λείπει αυτό που θα σ δώσει το κύπελλο. Μας λείπει ο παίκτης που θα πάρει τη μπάλα κα θα σου βάλει το καλάθι στη μούρη όταν τίποτα άλλο δε θα δουλεύει.
Δεν τον βλέπω αυτόν τον παίκτη. Ίσως ο Ντορσευ αλλά δεν είμαι 100 σίγουρος. Ο Μορις δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας τέτοιος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιαν 18, 2026 5:16 pm

golitog7 έγραψε:
Εμένα θα με πειράξει αν χάσω πάλι στον ημιτελικό ή στον τελικό. Πήγαμε τόσες φορές φ4, άλλη μια συμμετοχή εμένα δεν μου αρκεί. Πιστεύω, και σ αυτό δεν έχω άλλαξε ακόμα γνώμη, ότι μας λείπει αυτό που θα σ δώσει το κύπελλο. Μας λείπει ο παίκτης που θα πάρει τη μπάλα κα θα σου βάλει το καλάθι στη μούρη όταν τίποτα άλλο δε θα δουλεύει.
Δεν τον βλέπω αυτόν τον παίκτη. Ίσως ο Ντορσευ αλλά δεν είμαι 100 σίγουρος. Ο Μορις δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας τέτοιος.
Εικόνα
Am I a joke to you????

το θεμα ειναι να μπορει να περασει ενας το κεντρο την μπαλα και να μην λουσει την πασα..ας ελπισουμε οτι θα ναι ο μορις αυτος,ο γουοκαπ δεν το χει,ο ντορσει να δωσει πασα και σωστη λιγο χλωμο..οποτε μενει μονο ο μορις.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Ιαν 18, 2026 5:26 pm

golitog7 έγραψε:
Φίλε , είπα να γράψω γιατί διαβάζω διάφορα τις τελευταίες μέρες , οπότε θα σχολιάσω...
Είναι έτσι όπως τα λές. Το θέμα είναι, όπως βλέπω πλεον , δε θα χαλαστούν όλοι αν χάσουμε σε ημιτελικό ή τελικό.. Ίσως είναι της άποψης καλύτερα να είμαστε φ4, παρά να μην είμαστε , έχοντας δεδομένο ότι με αλλαγές στην ομάδα, δε υπάρχει πιθανότητα να πάμε ποτέ ξανά σε φ4...(υπερβάλω εδω).
Η αλήθεια, για μενα πάντα, είναι ότι το πλάνο του Μπαρτζώκα σε πάει φ4, αλλά δε φέρνει τόσο εύκολα τη κούπα στην ομάδα. Ακόμα και αν ο γιουλ το έχανε τότε, πάλι το ίδιο θα έλεγα. Το πλάνο του μπαρτζώκα δεν εφαρμόζεται εύκολα, απέναντι σε δυνατές ομάδες, και σε νοκ αουτ ματς. To είδαμε, το ξαναείδαμε το μάθαμε. Κάποιοι θέλουν να το ξαναδουν. Με βάση λοιπον το ροστερ που έχουμε τη δεδομένη στιγμή, πάλι το ίδιο θα γίνει...Είμαστε χειρότεροι στη θέση 1, είμαστε καλύτεροι στο 3 και στο 5. Έχουμε και έναν ντόρσει που ίσως να μπορεί να ανταποκριθεί σε τελικους, έχει πέσει ο Φουρνιέ, αλλά αυτόν δε τον φοβάμαι... Οπότε τι?? Νομιζω ότι επειδή , ενώ ο ίδιος ο κοουτς ήθελε να αλλάξει το στυλ της ομάδας, δε τα κατάφερε λόγω της θέσης 1 και των προβληματων που προέκυψαν (δε το σχολιάζω αυτό τώρα), και επικεντρώνεται στα γνωστά παλιά συστήματα..και βλέπουμε αυτό που βλέπουμε τώρα. Στο φ4 όμως, αν δε δουμε κάτι διαφορετικό, θα υπάρχει πρόβλημα. Ελπίδες πλέον, μόνο να είναι on fire o Ντορσει, και ο Φουρνιε... για τους άλλους ξέρω, δεν έχω ελπίδα. Ο Μορις ήταν η κρυφή μου ελπίδα, αλλά πλέον δε προλαβαίνει.

και γι αυτό που λέει ο shaq7... ο ντορσει δεν είναι οτι δε κάνει για τη θέση 1... τον θεωρώ επικίνδυνο για τη θέση 1....ακατάλληλο πως να σας το πω...

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 18, 2026 6:52 pm

golitog7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

1ον Μπορεις να αναζητησεις τα post μου ενα μηνα πριν που ελεγα οτι σιγουρα θα ειμαστε αλλη ομαδ αμετα τις γιορτες οταν ακομη και οι στηρικτακηδες αρχιζαν να χανουν την υπομονη τους.

2ον Χανεις την ουσια αυτου που εγραψα. Δεν γιναμε καλυτερη ομαδα γιατι ευθυγραμμιστηκαν τα αστεα αλλα γιατι η δουλεια παικτων και προπονητη ειναι οπως παντα στο υψηλοτερο επιπεδο. Αυτο που ειπα ειναι οτι ο σχεδιασμος ηταν λανθασμενος γιατι μπηκαμε με Γουοκαπ και Εβανς στα γκαρντ με βεβαρημενο ιστορικο και ο παικτης που πηραμε χανε συχνα αγωνες. Γιατι βασιστηκαμε στον αγαπημενο μου Νικολα και απο πισω εναν παικτη που κανει καλα για 2-3ος. Αρα ηταν σοβαρα τα λαθη καθως αν ο Γουοκαπ υποτροπιαζε στη μεση θα ελενες χωρις γκαρντ που ναμπορει να υποστηριξε τονπαιχνιδι που παιζουνε, ενω αν ελειπε περισσοτερπυς αγωνες ο Μιλου η αμυνα μας θα εμπαζε απο παντου. Αρα λεω μηπως ευθυγραμμιστηκαν τα αστρα και ενω οι παικτες σε σημεια κλειδια και μια διετια τραυματιζονται χωρις σταματημο, μηπως λεω φανηκαμε τυχεροι που ο Γουομαπ παιζει χωρις θεμα και ο Μιλου δεν εβγαλε καποιο μικρο τραυματισμο.

3ον Οτι ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα με αρχη μεση και τελος την τελευταια πενταετια σεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις οπως και οτι στην αρχη της σεζον αυτο που παρουσιασε η ομαδα δεν ηταν μπασκετ Ολυμπιακου. Αλλα επειδη η δουλεια εινα κατι που φαινεται τελικα η ομαδα κασαφερε και το γυρισε κανσε πολυ καλο σημειο μεσα στη χρονια.

4ον Οτι η ομαδα εχει τους πιο αχαριστους οπαδους το ξερουμε εδω και χρονια και σε αυτο οφειλεται το ποδοσφαιρικο τμημα που καλλιεργειεη τοσα χρονια στον μεσο οπαδο οτι δεν εγινε τιποτα αν αποτυχω εγω στην ευρωπη φτανει να εχει αποτυχει περισσοτερο ο Παο κΆι εγω να παιρνω τοπρωτάθλημα. Η τελευταια ευρωλιγκα του Παο και ενω ο Ολυμπιακος την τελυταια δεκαετια ηταν σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο τον αντιπαλο του στοιχισε παρα πολυ στην ψυζοαυνθεση του μεσου Ολυμπιακου που τον εχει κανει να εχει χασει καθε υπομονηνκαι σε καθε στραβη να φερνει την καταστροφη

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 18, 2026 7:18 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Ιαν 18, 2026 6:52 pm
golitog7 έγραψε:

1ον Μπορεις να αναζητησεις τα post μου ενα μηνα πριν που ελεγα οτι σιγουρα θα ειμαστε αλλη ομαδ αμετα τις γιορτες οταν ακομη και οι στηρικτακηδες αρχιζαν να χανουν την υπομονη τους.

2ον Χανεις την ουσια αυτου που εγραψα. Δεν γιναμε καλυτερη ομαδα γιατι ευθυγραμμιστηκαν τα αστεα αλλα γιατι η δουλεια παικτων και προπονητη ειναι οπως παντα στο υψηλοτερο επιπεδο. Αυτο που ειπα ειναι οτι ο σχεδιασμος ηταν λανθασμενος γιατι μπηκαμε με Γουοκαπ και Εβανς στα γκαρντ με βεβαρημενο ιστορικο και ο παικτης που πηραμε χανε συχνα αγωνες. Γιατι βασιστηκαμε στον αγαπημενο μου Νικολα και απο πισω εναν παικτη που κανει καλα για 2-3ος. Αρα ηταν σοβαρα τα λαθη καθως αν ο Γουοκαπ υποτροπιαζε στη μεση θα ελενες χωρις γκαρντ που ναμπορει να υποστηριξε τονπαιχνιδι που παιζουνε, ενω αν ελειπε περισσοτερπυς αγωνες ο Μιλου η αμυνα μας θα εμπαζε απο παντου. Αρα λεω μηπως ευθυγραμμιστηκαν τα αστρα και ενω οι παικτες σε σημεια κλειδια και μια διετια τραυματιζονται χωρις σταματημο, μηπως λεω φανηκαμε τυχεροι που ο Γουομαπ παιζει χωρις θεμα και ο Μιλου δεν εβγαλε καποιο μικρο τραυματισμο.

3ον Οτι ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα με αρχη μεση και τελος την τελευταια πενταετια σεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις οπως και οτι στην αρχη της σεζον αυτο που παρουσιασε η ομαδα δεν ηταν μπασκετ Ολυμπιακου. Αλλα επειδη η δουλεια εινα κατι που φαινεται τελικα η ομαδα κασαφερε και το γυρισε κανσε πολυ καλο σημειο μεσα στη χρονια.

4ον Οτι η ομαδα εχει τους πιο αχαριστους οπαδους το ξερουμε εδω και χρονια και σε αυτο οφειλεται το ποδοσφαιρικο τμημα που καλλιεργειεη τοσα χρονια στον μεσο οπαδο οτι δεν εγινε τιποτα αν αποτυχω εγω στην ευρωπη φτανει να εχει αποτυχει περισσοτερο ο Παο κΆι εγω να παιρνω τοπρωτάθλημα. Η τελευταια ευρωλιγκα του Παο και ενω ο Ολυμπιακος την τελυταια δεκαετια ηταν σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο τον αντιπαλο του στοιχισε παρα πολυ στην ψυζοαυνθεση του μεσου Ολυμπιακου που τον εχει κανει να εχει χασει καθε υπομονηνκαι σε καθε στραβη να φερνει την καταστροφη
Συγγνώμη που παρεμβαίνω φίλε Χριστοφή, με το συμπάθειο κιόλας αλλά πιο αχάριστοι οπαδοί από αυτούς του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν παγκοσμίως. Μπες και διάβασε τα σχόλια για τον προπονητή που μας έφερε το 7ο και δε χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 18, 2026 7:26 pm

Redfly έγραψε:
Κυρ Ιαν 18, 2026 5:26 pm
golitog7 έγραψε:
Φίλε , είπα να γράψω γιατί διαβάζω διάφορα τις τελευταίες μέρες , οπότε θα σχολιάσω...
Είναι έτσι όπως τα λές. Το θέμα είναι, όπως βλέπω πλεον , δε θα χαλαστούν όλοι αν χάσουμε σε ημιτελικό ή τελικό.. Ίσως είναι της άποψης καλύτερα να είμαστε φ4, παρά να μην είμαστε , έχοντας δεδομένο ότι με αλλαγές στην ομάδα, δε υπάρχει πιθανότητα να πάμε ποτέ ξανά σε φ4...(υπερβάλω εδω).
Η αλήθεια, για μενα πάντα, είναι ότι το πλάνο του Μπαρτζώκα σε πάει φ4, αλλά δε φέρνει τόσο εύκολα τη κούπα στην ομάδα. Ακόμα και αν ο γιουλ το έχανε τότε, πάλι το ίδιο θα έλεγα. Το πλάνο του μπαρτζώκα δεν εφαρμόζεται εύκολα, απέναντι σε δυνατές ομάδες, και σε νοκ αουτ ματς. To είδαμε, το ξαναείδαμε το μάθαμε. Κάποιοι θέλουν να το ξαναδουν. Με βάση λοιπον το ροστερ που έχουμε τη δεδομένη στιγμή, πάλι το ίδιο θα γίνει...Είμαστε χειρότεροι στη θέση 1, είμαστε καλύτεροι στο 3 και στο 5. Έχουμε και έναν ντόρσει που ίσως να μπορεί να ανταποκριθεί σε τελικους, έχει πέσει ο Φουρνιέ, αλλά αυτόν δε τον φοβάμαι... Οπότε τι?? Νομιζω ότι επειδή , ενώ ο ίδιος ο κοουτς ήθελε να αλλάξει το στυλ της ομάδας, δε τα κατάφερε λόγω της θέσης 1 και των προβληματων που προέκυψαν (δε το σχολιάζω αυτό τώρα), και επικεντρώνεται στα γνωστά παλιά συστήματα..και βλέπουμε αυτό που βλέπουμε τώρα. Στο φ4 όμως, αν δε δουμε κάτι διαφορετικό, θα υπάρχει πρόβλημα. Ελπίδες πλέον, μόνο να είναι on fire o Ντορσει, και ο Φουρνιε... για τους άλλους ξέρω, δεν έχω ελπίδα. Ο Μορις ήταν η κρυφή μου ελπίδα, αλλά πλέον δε προλαβαίνει.

και γι αυτό που λέει ο shaq7... ο ντορσει δεν είναι οτι δε κάνει για τη θέση 1... τον θεωρώ επικίνδυνο για τη θέση 1....ακατάλληλο πως να σας το πω...
Φίλε μου σεβαστή η άποψη σου, αλλά με δυστυχώς με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Απαντάω σε σένα και ταυτόχρονα σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι η κούπα είναι αυτοσκοπός, και οτιδήποτε άλλο είναι 100% αποτυχία.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω καλό και ποιοτικό μπάσκετ. Αυτό το σύστημα του Μπαρτζώκα το καταφέρνει πολύ καλά όταν μπουν οι κατάλληλες σταθερές και δουλευτεί η ομάδα. Όταν βλεπω τα δύο ελικόπτερα Ταιρίκ και Χολ να πηδάνε και να σπάνε τις μπασκέτες, τον Σάσα να παίζει σαν MVP και να έχει αρχίσει να μοιράζει και ασίστ αλλά Γιόκιτς, τον Ντόρσει να πυροβολεί από παντού, τον Φουρνιέ να δείχνει χαρακτήρα ηγέτη, τον Ward να τρέχει πάνω κάτω σαν το μηχανάκι, καυλώνω πώς το λένε.

Χίλιες φορές να φτάνω στην πηγή και να μην πίνω νερό, αλλά να είμαι μέσα στις 3 καλύτερες ομάδες της λίγκας κατά την διάρκεια όλης της σεζόν, παρά να πάρω μια κούπα και να παρουσιάζω τα φετινά χάλια του ΠΑΟ, ο οποίος αν συνεχίσει έτσι θα παλέψει για τα play in.

Αυτό δεν το έχω δει ποτέ και δεν θα το δω ποτέ όσο είναι ο Μπαρτζώκας προπονητής. Θέλω οι ομάδες μου και οι ομάδες που παρακολουθώ να έχουν βάθος και να είναι προϊόν δουλειάς και όχι Gallacticos, φέρε τους καλύτερους να παίξουν και θα κερδίσουμε από το ταλέντο.

Γι αυτό προτιμώ να βλέπω τον Ουόκαπ, από το να έχω στον άσο κάποιον που παίζει για την πάρτη του και κάνει ποικιλίες. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιαν 18, 2026 7:26 pm

αχαριστοι ηταν οι ολυμπιακοι οταν το 12-13-14 το γηπεδο ηταν αδειο και γεμιζαν το καραισκακη με τον πανθρακικο..απο την δευτερη θητεια του μπαρτζω οι οπαδοι ειναι αψογοι ,εχουν γεμισει ολα τα γηπεδα παντου..και μεσα στο γηπεδο μονο στηριζουν..μαλιστα με ακραιες τιμες.

Το οτι πεφτει κραξιμο στα σοσιαλ οταν η ομαδα δεν παει καλα συμβαινει παντου..ακομα και οι ισπανοι κραζουν..

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Ιαν 18, 2026 7:32 pm

Εγώ θεωρώ ότι μάλλον το υπερψυρίζουμε το όλο θέμα!!! Μόνο τυφλός ή φανατισμένος υπερβολικά αν ήταν κάποιος μας, δεν μπορούσε να παραδεχτεί το πόσο άθλιο σε εισαγωγικά ( ποιοτικά πάντα εννοώ και ανεξάρτητα αποτελεσμάτων) μπάσκετ βλέπαμε το πρώτο τρίμηνο, όχι λόγω φόρμας, τραυματισμών και λοιπών συγκυριών, αλλά λόγω πλήρους μπερδέματος των ρόλων στην ομάδα , καθώς γινόντουσαν πράγματα από το καλοκαίρι που απλά, λιτά και χωρίς περαιτέρω δικαιολογίες, ήταν για τους περισσότερους από εμάς που ακολουθούμε την ομάδα χρόνια ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ , ακατανόητα για το πολύ υψηλό προπονητικό επίπεδο του Μπι!!! Μόλις γίνανε οι αυτονόητες προσαρμογές, αλλά και οι απαραίτητες προσθήκες στην ομάδα , που ομολογουμένως μας έκατσαν και κουτί όσον αφορά την παικτική αξία των νεοεισερχομένων……η ομάδα ξεκίνησε να ρολάρει. Και ρολάρει πραγματικά…….με έκτη ταχύτητα!!! Τώρα το αν κάποιοι εδώ βγάλανε ολυμπιακομετρα τους προηγούμενους μήνες και μέτραγαν……ποσώς με απασχολεί !!! Εδώ υπήρχε τυπάκος που είπε σε εμένα ότι κατηγορώ τους Αφούς μόνιμα!!!…..για τέτοια τρόλ μιλάμε!!! Anyway……που θέλω να καταλήξω:
1) η ομάδα πλέον που βλέπουμε εΐναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ bc!!
2) Σαφώς και δεν ξέρουμε που θα μας βγει το φετινό, όμως πλέον δικαιούμαστε να ελπίζουμε
3) Δύο τρεις ομάδες εφέτος είναι αρκετά επίπεδα πάνω από τις περυσινές του Άμπου Ντάμπι!!!
Υγ: Υπομονή, μακρυά το κυριότερο από τραυματισμό σε Θωμά και Νίκο………και όλα θα πάνε καλά!!!…..και να μην πάνε, τουλάχιστον θα χάσουμε παίζοντας μπάσκετ και όχι τον τύπου μπάσκετ πονόματο που παίζαμε το πρώτο τρίμηνο!!!
Σόρρυ για το σεντόνι Κυριακάτικα!!!

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 18, 2026 7:39 pm

Παιδιά σίγουρα υπάρχει βελτίωση στην ομάδα τον τελευταίο καιρό αλλά κυρίως στην χημεία της επίθεσης, πως κυκλοφορεί η μπάλα, βρέθηκαν σε κάποιο βαθμό ρολοι κλπ. Εγώ στην άμυνα μας βλέπω ακόμη αργούς με κακές αποστάσεις, μέτριοι στις αλλαγές και στην ατομική. Ούτε ιδιαίτερη σκληραδα βλέπω ακόμη. Σορρυ που χαλάω το κλίμα αλλά αυτά βλέπω.
Γουόρντ Τζόουνς σε πρώτη φάση και Μακισικ μορρις σε δεύτερη θα βοηθήσουν σε όλα αυτά.
Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και γρηγοροι στην άμυνα. Μπροστά η κυκλοφορία θα βελτιώνεται όσο αποκτάμε χημεία. Μόνος αστερίσκος όταν θα μας δειρουν/μπλοκάρουν/πιεσουν να είμαστε έτοιμοι για διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Ντόρσεϊ, Μόρρις, Τζόουνς θα δώσουν την ατομική προσπάθεια θέλω να πιστεύω και ειδικά ο Φουρνιε.
Δεν είμαστε ούτε στο 50% από αυτό που μπορούμε.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”