Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 19, 2026 1:56 pm

coach blue έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 1:45 pm
Jeight έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 1:39 pm

Ο Παναθηναικος για μενα ειναι χειροτερος απο περυσι. Ο Σορτς εχει αντιστοιχη εικονα με Μπαρουν ενω περυσι ειχε και Λεσορ για το πρωτο μισο της σεζον. Επισης σλουκας και γκραντ ηταν νεοτεροι. Αν ΠΑΟ χασει τον Ναν για 2-3 παιχνιδια σου δινει την εικονα οτι μπορει να πεσει και σε play-in.
Οπως και εμεις αν χασουμε τον γουολκαπ .
Με την ελευση του ταιρικ δεν ισχυει τοσο για τον μιλουτινοφ . Τα μπαλωνεις .
Διαφωνων, το συστημα του ΠΑΟ ειναι τοσο εξαρτωμενο απο τα γκαρντ που αν εκ των σλουκα ναν λειψει, καταρρει ολη η επιθεση/δημιουργια τους. Και εμεις χωρις γουοκαπ χανουμε πολυ σε δυναμικη αλλα μπορουμε να καλυψουμε απουσιες πολυ καλυτερα. Μην ξεχνας οτι παιζουμε χωρις Φαλ απο την αρχη της σεζον ο οποιος ειναι καταλυτικος για την ομαδα.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 19, 2026 2:04 pm

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιαν 19, 2026 2:05 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 1:56 pm
coach blue έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 1:45 pm

Οπως και εμεις αν χασουμε τον γουολκαπ .
Με την ελευση του ταιρικ δεν ισχυει τοσο για τον μιλουτινοφ . Τα μπαλωνεις .
Διαφωνων, το συστημα του ΠΑΟ ειναι τοσο εξαρτωμενο απο τα γκαρντ που αν εκ των σλουκα ναν λειψει, καταρρει ολη η επιθεση/δημιουργια τους. Και εμεις χωρις γουοκαπ χανουμε πολυ σε δυναμικη αλλα μπορουμε να καλυψουμε απουσιες πολυ καλυτερα. Μην ξεχνας οτι παιζουμε χωρις Φαλ απο την αρχη της σεζον ο οποιος ειναι καταλυτικος για την ομαδα.
Οταν υπαρχει μια διαφωνια την λυση την δινουν οι αριθμοι :wink:

Ψαξε το +/- με γουολκαπ και χωρις .

Αντε παλι με τον φαλ .
Η ομαδα στηθηκε γνωριζοντας οτι δεν θα εχει φαλ .

Για το οτι προσπαθουσε να παιξει σαν να εχει τον φαλ ειναι μια απο τις αστοχιες που εγιναν το προηγουμενο διαστημα .

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 2:07 pm

Δεν διαφωνω οτι θα εχουμε μεγαλο θεμα αλλα σιγουρα θα ειναι μικροτερο απο το αν χασει για 5 σερι παιχνιδια ο ΠΑΟ τον ναν. Εγω θυμαμαι να χανουμε σλουκα, σασα για αρκετα παιχνιδια παλιοτερα και η ομαδα να παιζει καλυτερα και σε καποιες περιπτωσεις.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 19, 2026 2:13 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 1:39 pm
coach blue έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 12:42 pm
Με λιγα ματς καλου μπασκετ επεστρεψαν τα ας πουμε επιθετικα ποσταρισματα προς οσους εκαναν κριτικη παροτι στο 99% η κριτικη ηταν οχι μονο ηπια αλλα και απολυτως δικαιολογημενη μιας και αφορουσε πολυ συγκεκριμενα πραγματα οπως τον αχταρμα στους ρολους , μεταγραφες παικτων που δεν κανουν για αυτο που αποκτηθηκαν κλπ .
Να σημειωθεί κιόλας ότι γράφονται και πράγματα που διατηρώ επιφυλάξεις για το αν πραγματικά ειπώθηκαν εδώ μέσα. Κάτι "να φύγει η μετριάτζα" που πήρε το μάτι μου πχ, δεν ξέρω αν πραγματικά γράφτηκε για τον Μπαρτζώκα. Σίγουρα γράφτηκαν και υπερβολές, αλλά συμφωνώ κι εγώ ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων έγραφαν εδώ περιορίζονταν σε κριτική, χωρίς περιορισμούς, αφορισμούς κτλ.

Εντωμεταξύ, η ίδια η ομάδα παραδέχτηκε ότι τα έκανε μούτι το καλοκαίρι. Αφενός, το είπε απ' έξω απ' έξω ο Μπαφές. Αφετέρου, δεν νοείται να έχεις φέρει 2 pg μέσα στη σεζόν, να έχεις διώξει ένα (ακόμα κι αν εξ ανάγκης το έκανες pg) και να θεωρείς ότι το καλοκαίρι ο σχεδιασμός σου βγήκε. Και στους ψηλούς από την άλλη έφερες πάλι έναν μέσα στη σεζόν και έδιωξες έναν άλλο. Το ότι διορθώνεις τα λάθη σου δεν σημαίνει ότι δεν τα έκανες.

Η ομάδα όντως δείχνει να έχει βελτιωθεί σημαντικά και μακάρι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Όπως κράζαμε τον Μπαρτζώκα για το χάλι του πρώτου τριμήνου, οφείλουμε να τον παραδεχτούμε για την τωρινή εικόνα.

Να σημειώσουμε βέβαια πως το ότι η ομάδα παίζει καλύτερα εδώ και 4-5 αγωνιστικές, δεν σημαίνει ότι ο Β "έλυσε την εξίσωση". Το να φάμε τα μούτρα μας απέναντι σε δυνατό αντίπαλο ή να κάνουμε κοιλιά δεν είναι απίθανο.
Μια αναφορά σε αυτό που λες γιατί και εγώ το έχω ενδόμυχα σκεφτεί και αφορά πιθανή κοιλιά !!!
Η ενδεχόμενη κοιλιά που προφανώς αναφέρεις έχει να κάνει όπως γνωρίζεις και εσύ καλά , με τον περίφημο όρο της «προγραμματισμένης κοιλιάς» κάθε επαγγελματικής ομάδας, δηλαδή με την εσκεμμένη περίοδο κάμψης της απόδοσης της σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο μιας σεζόν, στοχεύοντας ΠΑΝΤΑ στο να συσσωρεύσει μεν η ομάδα κόπωση γιατί η ίδια το επέλεξε στο σημείο αυτό, αφενός όμως να προσδοκά σε πολλαπλό μελλοντικό όφελος μετά το πέρας της χρονικής περιόδου (το περίφημο λύσιμο που λέμε) και να μπει φουριόζα στην τελική ευθεία !!! Όντως λοιπόν, τα προηγούμενα χρόνια θεωρώ ότι ο Μπι ακολουθούσε τέτοιο πλάνο……πηγαίναμε φουριόζοι αρχικά, κερδίζαμε μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη σχετικά νωρίς, κατά τον Γενάρη με Φλεβάρη όντως παρουσίαζε μια πτώση η ομάδα και εν συνεχεία επεδίωκε να ανεβάσει ξανα ρυθμούς……όχι πολύ υψηλούς βέβαια , όπως η ιστορία έδειξε, σε σημείο που δεν γάζωνε κιόλας, άσχετα αν αυτό επεδίωξε !!!Θεωρώ όμως, ότι εφέτος ο προπονητής και οι γυμναστές δεν έχουν ακολουθήσει κάτι αντίστοιχο στα καλοκαιρινά προγράμματα εκγύμνασης των αθλητών , αντίθετα χρησιμοποιούνε ενα προσεκτικά ρυθμισμένο πρόγραμμα λεπτών συμμετοχής τουλάχιστον του βασικού κορμού των 7-9 παικτών που στοχεύει στην διατήρηση μιας σχετικής φρεσκάδας ολόκληρη την σεζόν ( εξίσου και το αυξημένο σε αριθμό ρόστερ) !!
Πάντως το κομμάτι της κοιλιάς που ανέφερες, το σκέφτομαι και εγώ καιρό τώρα, αλλά έχω καταλήξει στο παραπάνω συμπέρασμα. Εύχομαι να έχω δίκιο, αλλιώς…… :shot: :shot:

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 2:16 pm

Jeight έγραψε:
Δεν διαφωνω οτι θα εχουμε μεγαλο θεμα αλλα σιγουρα θα ειναι μικροτερο απο το αν χασει για 5 σερι παιχνιδια ο ΠΑΟ τον ναν. Εγω θυμαμαι να χανουμε σλουκα, σασα για αρκετα παιχνιδια παλιοτερα και η ομαδα να παιζει καλυτερα και σε καποιες περιπτωσεις.
Οταν εχανες σλουκα ειχες γουολκαπ εστω .

Ο βεζενκοφ ειναι ο τελευταιος παικτης στο ποδοσφαιρακι με το ελατηριο για τους παλιους . Σου κανει σταθερο τζιρο στην επιθεση .

Αν λειψει θα βαλεις 10 λιγοτερους , θα φας 10 λιγοτερους .

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 2:22 pm

coach blue έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 2:16 pm
Jeight έγραψε:
Οταν εχανες σλουκα ειχες γουολκαπ εστω .

Ο βεζενκοφ ειναι ο τελευταιος παικτης στο ποδοσφαιρακι με το ελατηριο για τους παλιους . Σου κανει σταθερο τζιρο στην επιθεση .

Αν λειψει θα βαλεις 10 λιγοτερους , θα φας 10 λιγοτερους .
Η υπαρξη του Σασα στο παρκε απελευθερωνει και τους υπολοιπους επισης ειναι ο δευτερος καλυτερος ριμπαουντερ της ομαδας. Το ισοζυγιο δεν ειναι 15 βαζει, 15 τρωει. Απασχολει την αμυνα σε υπερθετικο βαθμο

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 19, 2026 2:59 pm

Εντωμεταξυ, το θέμα με τον πλει μεικερ που θα μοιράζει το παιχνίδι, θα δημιουργεί η θα εκτελεί όταν κολλάει η ομάδα και που δεν θα τον παίζουν αντερ δεν έχει λυθεί ουσιαστικά ακόμα αφού ο Μόρρις δεν πρόλαβε να παίξει. Οπότε η ομάδα βελτιώθηκε χωρίς αυτό που για τους περισσότερους ήταν η νούμερο 1 αιτία;

Παιδιά εγώ προτείνω να έχουμε λίγη υπομονή γενικά και στην απογοήτευση και στον ενθουσιασμό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιαν 19, 2026 3:13 pm

Είχε ανοίξει ένα νήμα ο μοντεκριστο να μπαίνουν να γράφουν εκεί μόνο θετικά και να μην
Υπάρχει κριτική.. γιατί δεν πάνε εκεί οι 3-4 που χαλιούνται να γράφουν εκεί αντί να προσπαθούν να μπαρουτιασουν και τους υπόλοιπους;;

Εντωμεταξύ ο ίδιος ο μπαρτζωκας άλλαξε όλα όσα τον κριτίκαρε ο κόσμος .. και παίκτες πήρες και τον φουρνιε πήγε στην δεύτερη 5δα και τον γουοκαπ έβγαζε την 4η περίοδο.. μέχρι και τον λαρε βάζει τώρα .. οπότε ο μπαρτζωκας παραδέχεται τα λάθη του και μπράβο του ,οι υποστηρικτές όμως όχι :lol:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιαν 19, 2026 3:24 pm

coach blue έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 12:42 pm
Με λιγα ματς καλου μπασκετ επεστρεψαν τα ας πουμε επιθετικα ποσταρισματα προς οσους εκαναν κριτικη παροτι στο 99% η κριτικη ηταν οχι μονο ηπια αλλα και απολυτως δικαιολογημενη μιας και αφορουσε πολυ συγκεκριμενα πραγματα οπως τον αχταρμα στους ρολους , μεταγραφες παικτων που δεν κανουν για αυτο που αποκτηθηκαν κλπ .
Πριν μερικούς μήνες ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε καλά. Υπήρχαν προβλήματα στο παιχνίδι και στην εικόνα της ομάδας, και κάποια κενά τα οποία ήταν οφθαλμοφανή. Εκείνη τη στιγμή (t_0) ασκήθηκε κριτική. Δεν ήταν από όλους "νηφάλια" και "σωστή" αλλά ήταν κριτική στο (τότε) παρόν με βάση αυτό που έβλεπαν τα μάτια του καθενος.

Τώρα που η ομάδα παίζει καλά (t_1), έχει εμφανιστεί το "σας τα λέγαμε", "η ομάδα ξέρει", "ευτυχώς που δεν σας άκουσε" και φυσικά οι σχετικές ειρωνίες από διάφορους (μερικοί στο 5ο τους account). Μόνο που αυτό όμως δεν απαντά στην κριτική που έγινε τότε, αλλά απλά χρησιμοποιεί το σημερινό αποτέλεσμα για να ακυρώσει εκ των υστέρων την διαφωνία. Το ότι μια επιλογή βγήκε δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ρίσκο. Το ότι κάπως βρέθηκε να γίνει Κούγκι η Παρτιζάν και να καταλήξει ο Ταιρικ στον Ολυμπιακό δεν γίνεται να το αποδίσουμε σε "σωστό προγραμματισμό". Και το ότι κάποιος αμφισβήτησε τότε μια κατάσταση δεν σημαίνει ότι ήθελε κακό στην ομάδα ή ότι "δεν ξέρει μπάσκετ". Δεν γίνεται να κρίνουμε μόνο με βάση το αποτέλεσμα, γιατί τότε οποιαδήποτε κουβέντα από πριν είναι άχρηστη.

Επίσης μετά γίνεται και ένας αγώνας να πείσει ο ένας τον άλλο ότι "α εγώ το ήξερα ότι θα βελτιωθούμε, το έλεγα" ή "ο χρήστης Χ ήταν τουλάχιστον νηφάλιος στην κρίση του, δεν έφερνε την καταστροφή" προσπαθώντας να καταφέρουμε τι ακριβώς; Να αποδείξουμε ότι κάποιος είχε δίκιο εκ των υστέρων; Ότι κάποιος ήταν λιγότερο "γκρινιάρης" από κάποιον άλλο; Αυτό όμως δεν προσθέτει τίποτα στη συζήτηση για την ομάδα. Η κριτική που γινόταν (στην ουσία της) ήταν σωστή. Απλά πλέον για κάποιο λόγο έχει επικρατήσει να βαφτίζουμε κωλοτούμπα όποιον αναθεωρεί με βάση τα καινούρια δεδομένα (όπως κάθε σόφρων άνθρωπος που παρακολουθεί μια δυναμική κατάσταση και όχι ένα στατικό γεγονός θα έπρεπε να κάνει ). Αν δεν επιτρέπεται να αλλάξεις άποψη όταν αλλάζει η εικόνα, τότε η μόνη "σωστή" στάση είναι να διαλέξεις αφήγημα από την αρχή και να το υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως πραγματικότητας και μετά να ελπίζεις ότι θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα.

Κάτι άλλο που μπερδεύει συστηματικά τη συζήτηση και θα το δείτε και στα Παο τοπικς είναι η εύκολη ταμπέλα του "μηδενισμού". Κάθε φορά που ασκείται κριτική, ειδικά σε κακή περίοδο, σκάει μύτη το πρώτα το "ξέρετε εσείς και δεν ξέρει ο προπονητής" ακολουθούμενο από το το "αυτό δεν είναι κριτική, είναι μηδενισμός". Και δεν μπορούν κάποιοι να κατανοήσουν ότι αυτά τα δύο δεν ταυτίζονται. Το να λες πχ ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στη δημιουργία, στην άμυνα στο τρίποντο, στον τρόπο που παίζει άμυνα στο πικ εν ρολ, στην transition άμυνα, στο rebound κλπ δεν είναι μηδενισμός. Είναι καταγραφή μίας πραγματικότητας. Μηδενισμός θα ήταν να λες ότι "ό,τι κι αν γίνει δεν αλλάζει τίποτα". Αυτά συνήθως συγχέονται σκόπιμα, αλλά περισσότερο από ευκολία νομίζω παρά από δόλο. Το έχω γράψει και πιο παλιά αλλά αν βαφτίσεις κάθε διαφωνία "μηδενισμό" τότε δεν χρειάζεται να απαντήσεις στην ουσία της. Ακυρώνεις τον συνομιλητή και ξεμπερδεύεις. Είναι ένας τρόπος να κλείνεις τη συζήτηση χωρίς να την κάνεις.

Προφανώς υπάρχει και κακή κριτική. Υπάρχουν υπερβολές, ισοπεδωτικά ποστ, και συναισθηματικές αντιδράσεις. Αλλά το να τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί δεν προσφέρει τίποτα ουσιώδες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιαν 19, 2026 3:36 pm

Οφείλω να ομολογήσω ότι κάθεται πολύ άσχημα στο μάτι να βλέπεις Χ αριθμό ανθρώπων να κάνουν κριτική (θετική και αρνητική) για τους παίκτες, τον προπονητή και τον τρόπο που παίζουν, ακόμα και για τα διοικητικά και μεταγραφικά θέματα... και να βλέπεις ένα σχετικά μικρό γκρουπάκι ανθρώπων να κάνει κριτική στους συνφορουμήτες για την κριτική την οποία ασκούν.

Εάν δε η κριτική που ασκούν δεν ακολουθεί την γραμμή αυτού του μικρού γκρουπ... αντιμετωπίζονται ως εχθροί του κράτους...
Με κάτι αλλοπρόσαλλα σχόλια γεμάτα ειρωνία, τύπου για μεταγραφές "οπαδών", για Βαλκανίλα και Ελληνάρες και άλλα τέτοια τσιτάτα...

Θέλω να γράψω νηφάλια αλλα δυσκολεύομαι να βρω λέξεις που να μην θεωρηθούν προσβλητικές οπότε θα το λήξω το μήνυμα κάπως απότομα εδώ.

Ίσως θα έπρεπε οι αρμόδιοι να δουν λίγο τι θα γίνει? Εάν υπάρχουν κανόνες να τηρούνται και αν δεν υπάρχουν ίσως θα έπρεπε να θεσπιστούν?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιαν 19, 2026 3:42 pm

Knoxville έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 3:36 pm
Ελληνάρες και άλλα τέτοια τσιτάτα...
Εντωμεταξύ αν συμμετέχεις σε διεθνή forums (fora για τα φυτά) θα δεις ότι οι φίλαθλοι παντού ίδιοι είναι :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιαν 19, 2026 3:44 pm

Εντωμεταξύ οι 3/4 που μου έρχονται το 90% των ποστ τους είναι να προσπαθούν να την πούνε σε κάποιον συμφορουμιτη..αλλιώς δεν γράφουν :lol:

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 3:51 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 1:37 pm
Πάντως γιατρέ για να είμαστε και απολύτως ρεαλιστές, τουλάχιστον 2-3 ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας δείχνουν εχέγγυα να είναι σε αρκετά ψηλότερο επίπεδο ( για εμένα πάντα) από τις ομάδες του περυσινού f4!! Και επειδή δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, η φετινή Μονακό , η Φενερμπαχτσέ (που ΤΩΡΑ αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή), η Χάποελ αλλά και η Ρεάλ ( εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πολύ το ρόστερ της) μαζί με έναν Ολυμπιακό χωρίς άλλους τραυματισμούς ( θα βάλω και τον Παναθηναϊκό μέσα ,αγνοώνταςτα φετινά παρανοϊκά κοουτσαρίσματα του Αταμάν)…..δεν νομίζω πως δεν είναι από πλευράς ρόστερ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ πληρέστερες από τις αντίστοιχες περυσινές version τους!!!
Οπότε θεωρώ ότι πολλά θα εξαρτηθούν ειδικά εφέτος τόσο από τις διασταυρώσεις στους 8, αλλά κυρίως σε θέματα τραυματισμών!!! Ειδικά για εμάς, όπως δείχνει να τσουλάει το πράγμα , πραγματικά αν δεν έχουμε τυχόν απευκταίους τραυματισμούς ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ κανενός Μιλουτίνοφ ή του Θωμά, δεν βλέπω πωςμπορεί να μην θεωρούμαστε ακόμα και σε ενδεχόμενο μειονεκτήματος έδρας, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ισάξιοι με τους ανωτέρω προαναφερόμενους συλλόγους!!!
Για εμενα η Μονακο σιγουρα δεν ειναι καλυτερη απο περυσι ροστερικα.

Τζειμς 1 χρονο μεγαλυτερος
Στραζελ ιδια επιπεδα με περυσι
Νεντοβιτς αντι Λοιντ μαλλον υποβαθμιση
Οκομπο ιδια πραγματα με περυσι

Ντιαλο, Μιροτιτς, Μπλοσονγκειμ, Μπεγκαριν, Ταρπει αντι Ντιαλο, Μπλοσονγκειμ, Μπραουν, Μπεγκαριν, Ταρπει, Κορνελυ. Οκ υπαρχει η σαφης αναβαθμιση με Μιροτιτς επιθετικα αλλα εχει χασει σε σκληραδα.

Ταις, Χειζ, Μακαντου αντι Ταις, Παπαγιαννη, Τζαιτε, Μοτεγιουνας. Οκ και εμενα μου αρεσει ο Χειζ αλλα δεν εχει προσφερει και τιποτα πολυ παραπανω απο τον Τζαιτε στο τι προσφερει(εγω περιμενα πολυ περισσοτερα

Αρα ροστερικα δεν βλεπω μια καλυτερη ομαδα. Μια ομαδα πιο μονταρισμενη στα θελω του προπονητη βλεπω.

Η φενερ επισης ροστερικα οταν εχει χασεη Γκουντουριτς, Χειζ Ντειβις και τον περσινο xfactor Μακκολουμ οσο καλες προσθηκες ειναι ο Χορτον Τακερ, ο Μπρογκντον και ο Γιαντουνεν σιγουρα υστερει σε συγκριση με περυσι.

Η Ρεαλ οντως ειναι καλυτερη αλλα οχι τοσο καυτερη στα γκαρντ οπου εχασε Μουσα και πηρε Μαλεντον ενω ενισχυθηκε τρομερα σε θεσεις που ειχε ηδη ποιοτητα και στο 1-5 ειναι πανω πατω στα ιδια με περυσι με τους παικτες κλειδια ενα χρονο
Μεγαλυτερους συν το μειονεκτημα του προπονητη.

Ο Παο μπορει να βρει το δρομο του και αν το καει το κινητρο του θα πρεπει να ειναι τεραστιο με το φαιναλ φορ να ειναι σπιτι του οποτε σιγουρα δεν τον ξεγραφω.

Γενικα εγω δεν βλεπω ψηλοτερο επιπεδο σε συγκριση με περυσι ροστερικα τουλαχιστον στις τοπ ομαδες αλλα βλεπω την δουλεια των προπονητων τους. Αλλα βλεπω οτι οι ομαδες του αμεσως πιο κατω tier οπως η Χαποελ, η Βαλενθια, η Μπαρτσελονα, η Αρμανι, η Ζαλγκιρις και ο Ερυθρος οτι ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενες σε συγκριση με τις περσινες. Ο φετινος Ολυμπιακος με καλο Μορις και Τζοουνς και επιστροφη Μακκισικ σε λογικα επιπεδα ροστερικα δεν βλεπει καμια απο αυτες πλην Παο. Χωρις καλο Μορις τοτε τα πραγματα δυσκολευουν.

Ο περσινος Ολυμπιακος ειχε στη θεωριαγια μενα το πληρεστερο ροστερ μπορει και ολων των εποχων στην συγχρονη ευρωλιγκα με αυτο το συστημα διεξαγωγης οταν ξεκινουσε τη χρονια:

Γουοκαπ, Γκος, Βιλντοζα, Μητρου Λονγκ και επιστροφη εβανς
Φουρνιε, Ντορσει, Λαρεντζακη
Παπανικολαου, Μακκισικ,
Σασα, Πετρουσεφ, Πιτερς
Μιλου, Φαλ, Ραιτ

Σκεφτειτε οτι Εβανς, Φουρνιε, Ντορσει, Σασα, Πετρουσεφ, Μιλου, Πιτερς θα μπορουσαν να ηταν πρωτα βιολα σχεδον σε ολες τις ομαδες της ευρωλιγκας

Τελικα δεν την ειδαμε ποτε να αποδιδει ωραιο μπασκετ και απετυχε παταγωδως για αυτο που προετοιμαζοταν ολη τη χρονια

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 3:54 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 2:59 pm
Εντωμεταξυ, το θέμα με τον πλει μεικερ που θα μοιράζει το παιχνίδι, θα δημιουργεί η θα εκτελεί όταν κολλάει η ομάδα και που δεν θα τον παίζουν αντερ δεν έχει λυθεί ουσιαστικά ακόμα αφού ο Μόρρις δεν πρόλαβε να παίξει. Οπότε η ομάδα βελτιώθηκε χωρίς αυτό που για τους περισσότερους ήταν η νούμερο 1 αιτία;

Παιδιά εγώ προτείνω να έχουμε λίγη υπομονή γενικά και στην απογοήτευση και στον ενθουσιασμό.
Δεν πανηγύρισε κανείς επειδή η ομάδα έκανε 4-5 καλά παιχνίδια. Απλά δεν χρειάζεται να κατέχεις πολύ το άθλημα για να καταλάβεις ότι η ομάδα από εδώ και στο εξής έχει τρελό upside: κοινώς, θα γίνεται όλο και καλύτερη. Με άλλα λόγια, έχει μόνο πάνω, δεν έχει κάτω.

Αυτό κάποιος μπορεί να το πει έπαρση, κάποιος άλλος ότι αυτοί που γράφουν είναι σασταλεγάκιδες, και πάει λέγοντας.

Η ομάδα βελτιώθηκε γιατί απλά έχει καλό υλικό, καλή βάση (κορμό) και καλό προπονητή. Οταν ο Μπαρτζώκας άρχισε να βάζει νερό στο κρασί του και να κάνει τα αυτονόητα (που γράφει και πιο κάτω ο shaq), έγιναν και οι σωστές προσθήκες που απλά δίνουν potential γιατί προς το παρόν οι παλιοί παίζουν, η ομάδα απελευθερώθηκε και άρχισε να παίζει όπως της αρμόζει.

Η διαφωνία μου, λοιπόν, με τους περισσότερους είναι σε αυτό ακριβώς που γράφεις: στο μπάσκετ δεν παίζει μόνο ο άσος μπάσκετ, παίζουν και οι άλλοι, και στο σύστημα του Μπαρτζώκα η δημιουργία έρχεται από άλλου.

Ότι εσύ, ο shaq και πολλοί άλλοι λέγατε ότι δεν πάμε πουθενά με τον Θωμά πρώτο και τα σχετικά και άλλα χοντρά είναι δεδομένο, διότι όργια πολύ φρέσκα στην μνήμη μου.

Και όχι η κριτική δεν ήταν καλοπροαίρετη, αντιθέτως γενική ισοπέδωση γινόταν (απαντάω και στον κόουτς μπλε).

Τουλάχιστον αυτοί που μηδενίζανε ας έχουν τα &@ να το παραδεχτούν, μην μας το πλασάρουν ότι σιγά καλέ τι είπαμε, καλοπροαίρετη κριτική και όλα τα σχετικά.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”