Euroleague Round 23, Panathinaikos vs Baskonia
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα το ελεγα ακριβως ετσι, η Ντουμπαι εχει 5-6 τοπ παικτες και μπορει να κοντραρει τα φαβαρι.Εχει το επιπεδο.
Η Παρτιζαν απο την αλλη πλεον εχει ροστερ για κλαματα.Και αυτο δειχνει ποσο κακη ομαδα ειναι η Μπαγερν.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα κανεις και δεν το χαρακτηρίζειςj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:36 pmΚατι αλλο ειναι βασικα, αλλα δεν θελω να τον χαρακτηρισω.kein έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:31 pm
Εντάξει οι δηλώσεις του αταμαν γενικά ειναι κουκουρουκου, παραδοσιακά ! Σήμερα όμως καλά έκανε και δεν έβαλε παραπάνω τον ρογκα. Στα 6-7 λεπτά που έπαιξε ήταν εμφανώς εκτός κλίματος. Η απουσία και ο τραυματισμός τον είχαν αφήσει πίσω. Στο θέμα του σορτς δεν ξέρουμε το έχει γίνει. Και μένα η χρησιμοποίηση του φέτος δεν μου αρέσει. Αλλά να δούμε επίσης ότι δεν έχει τα ίδια κορμιά δίπλα το που είχε πέρσι στην Παρί. Μπορεί να έχει δίκιο και να τον ρίχνει ο κοουτς αλλά μπορεί να έχει δίκιο και εργκιν, γιατί δεν ξέρουμε το γίνεται στις προπονήσεις. Επίσης ο κοουτς είναι εντελώς αντισυμβατικός. Όπως σήμερα έγραφα το μεσημέρι ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να ξεκινήσει τον τολιο και να του δώσει και σοβαρό ρόλο στο ματς, έτσι θα σου πω ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν στο ματς μεθαύριο με την Μακάμπι δεις τον σορτς σε αντίστοιχο ρόλο βασικού. Είναι περίπτωση ο κοουτς.
Ειναι ικανος διαχειριστης ομαδων,δεν το συζηταμε,απο τους καλυτερους, αλλα εγω σε καποια σημεια θελω και λιγη σοβαροτητα.Οταν λοιπον βλεπω στο ματς με την Μπαγερν τον κοουτς να μου λεει οτι ειχαμε απουσια τον Ρογκα και ως εκ τουτου κουραστηκε ο Οσμαν πχ,και στα καπακια που γυριζει να παιζει ελαχιστα, ε κατι δεν παει καλα...Οταν βλεπω τον Σορτς να κατεβαζει την μπαλα και οταν περναει το κεντρο να την πασαρει και να πηγαινει στην γωνια να περιμενει,λες και ειναι ο Μπραμος η ο Περπερογλου,και μετα να τον κραζουμε οτι χαλαει το συστημα, ε για να μην χαρακτηρισω αυτον που το λεει αυτο,θα πω οτι ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.Και οταν μετα ακους τον προπονητη να λεει,δεν ειναι δουλεια μου να βρω την λυση, να την βρουν οι παικτες. Σαν να με βαζει ο διευθυντης μου στην εταρεια σε ποστο που δεν εχω γνωση να προσφερω και να μου λεει δεν ειναι δικη μου δουλεια να αποδοσεις,βρες εσυ τον τροπο.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Είπες ακριβώς τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι. Καλυετρα να σκεφτούμε το σημερινό ματς σαν ένα ματς Α1. Δεν πρόκειται να ξαναδούμε τόσα λεπτά μαζεμένα Τόλιο, Σαμο και Καλαϊτζάκη. Σημάδι βελτίωσης θα ήταν αν ο κοουτς μπορούσε να εντάξει σήμερα τον σορτς στο παιχνίδι και να παίξει όπως είχε παίξει στο σεφ. Και σκεφτείτε μόλις γυρίσει ο Ναν οι μπάλες θα γίνουν ακόμη λιγότερες.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:21 pmαποφεύγω να γράφω στα του Παναθηναϊκού όταν χάνετε οπότε θα πω την άποψη μου για το σημερινό αγώνα και αυτή δεν είναι θετική.
στον αγώνα με τη Μπάγερν είδα ένα καλό Παναθηναϊκό για 3 δεκάλεπτα που προσπαθούσε να παίξει ορθολογικά. μετά τα σκατώσατε οκ.
σήμερα είδα ένα "πανηγυράκι" με συνεχόμενα iso του συμπαθέστατου Τολιόπουλου, του Σλούκα και του Γκραντ και ένα τρόπο παιχνιδιού που πώς να το πω, δε συνάδει με ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία βελτίωσης.
τι θέλω να πω :
26 λεπτά ο Τολιόπουλος με 12 προσπάθειες ενώ έχει παίξει 5-6 λεπτά συνολικά στη σεζόν
17 λεπτά ο Σαμοντούροφ
15 λεπτά ο Καλαϊτζάκης
αυτά είναι πράγματα που δε παίζει να ξαναδούμε ταυτόχρονα σε αγώνα Ευρωλίγκας και δε ξέρω και πόσο βοηθάνε στο να βελτιωθεί η ομάδα σας και να αρχίσει να ξαναβρίσκει ρυθμό.
καλά τα mind games και τα μηνύματα στους παίκτες αλλά α) δε καταλαβαίνω πώς έγινε καλύτερος ο Παναθηναϊκός μετά από αυτό και β) αν η Μπασκόνια ήταν στοιχειωδώς καλή θα είχατε θέμα.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτά λίγο τι κηδείες έχουν φάει από μικρές ομάδες οι φενερ, η Μονακό ή χαποελ κλπ κλπ. Δεν είμαστε μόνο εμείς που κάνουμε γκέλες. Επίσης εμείς έχουμε κερδίσει μέσα στη Μαδρίτη μέσα στην Εφές και στην φενερ. Στο 14-9 είμαστε , δεν είμαστε στον πάτο.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχει να κανει με την ομαδα συνολικα αυτο που λεω.Μεχρι τωρα δεν το παει καλα,εχω πολλα να του προσαψω,λαθη που θεωρω οτι κανει,εντος και εκτος παρκε.Αλλα θα τον κρινω στο τελος. Αλλα οχι σε μια τοσο δυσκολη σεζον για την ομαδα, να καιμε ενα τοσο-εν δυναμει- σημαντικο παικτη, και να αφηνουμε την ομαδα με μεγαλα κενα στα γκαρντ. Αν δεν σου κανει και δεν μπορεις να τον αξιοποιησεις φερε αλλον και παρκαρε τον.Οχι να μεινει η ομαδα με 3 γκαρντ τωρα που σιγα σιγα θα μπουμε στα δυσκολαkein έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:42 pmΚαλα κανεις και δεν το χαρακτηρίζειςj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:36 pm
Κατι αλλο ειναι βασικα, αλλα δεν θελω να τον χαρακτηρισω.
Ειναι ικανος διαχειριστης ομαδων,δεν το συζηταμε,απο τους καλυτερους, αλλα εγω σε καποια σημεια θελω και λιγη σοβαροτητα.Οταν λοιπον βλεπω στο ματς με την Μπαγερν τον κοουτς να μου λεει οτι ειχαμε απουσια τον Ρογκα και ως εκ τουτου κουραστηκε ο Οσμαν πχ,και στα καπακια που γυριζει να παιζει ελαχιστα, ε κατι δεν παει καλα...Οταν βλεπω τον Σορτς να κατεβαζει την μπαλα και οταν περναει το κεντρο να την πασαρει και να πηγαινει στην γωνια να περιμενει,λες και ειναι ο Μπραμος η ο Περπερογλου,και μετα να τον κραζουμε οτι χαλαει το συστημα, ε για να μην χαρακτηρισω αυτον που το λεει αυτο,θα πω οτι ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.Και οταν μετα ακους τον προπονητη να λεει,δεν ειναι δουλεια μου να βρω την λυση, να την βρουν οι παικτες. Σαν να με βαζει ο διευθυντης μου στην εταρεια σε ποστο που δεν εχω γνωση να προσφερω και να μου λεει δεν ειναι δικη μου δουλεια να αποδοσεις,βρες εσυ τον τροπο.! Ο κοουτς πάντα έτσι ήταν και δεν θα αλλάξει τώρα. Τον πήρες γιατί ήταν ο καλύτερος κοουτς των τελευταίων ετών και σε λόγους μήνες από το μηδέν σου πήρε Ευρωλίγκα. Πέρσι πηγε φ4 και έχασε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια σε ένα αμφίρροπο ματς μέχρι το 1:30 πριν την λήξη. Με μια ομάδα που είχε σοβαρό θέμα με τους τραυματισμούς. Δεν την κες και κακή τη πορεία του μέχρι τώρα. Άσε να δούμε τη θα καταφέρει φέτος και μετά τον σταυρώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες και πανηγύρια.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όχι, αυτό που μου είναι αδύνατο είναι να καταλάβω κάποιους που δεν έχουν το θάρρος να πουν μια καλή κουβέντα σε μια νίκη της ομάδας (και ας είναι και οπαδοί άλλων ομάδων).nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:48 pmΣου είναι τελικά αδύνατο να καταλάβεις ότι αυτά τα σχόλια προέρχονται από την εικόνα της ομάδας και είναι ανεξάρτητα αποτελέσματος. Και μετά θα λες για "οπαδούς της νίκης"![]()
Σε ερωτηση για το αν θελει να δωσει καποιο ενωτικο μηνυμα στον κοσμο του Παναθηναικου ο κοουτς μολις ειπε με υφακι οτι η ομαδα αποτυγχανε 13 χρονια πριν απο αυτον και οι φανς το γνωριζουν. Επισης για την μη χρησιμοποιηση Σορτς και Ομερ ειπε λογω τακτικης και σηκβθηκε και εφυγε πριν μεταφρασει η κοπελα.
Κοουτς σε εχω στηριξει πολυ, αλλα αυτη η επαρση σε αυτο το σημειο της σεζον δε βλεπω να βοηθαει κανεναν. Ουτε τους οπαδους ουτε καποιους παικτες. Στο τελος θα γινει η σουμα, αλλα εγω προσωπικα ενοχλουμαι με τετοια συμπεριφορα κι ας σε γουσταρω φουλ οταν μιλας αυθορμυτα και δινεις κοντεντ. Αυτη τη στιγμη δειχνεις πως κι εσυ εισαι ενοχλημενος και δεν προπσαθεις να ηρεμησεις το κλιμα.
Ειπαμε η Ευρωλιγκα ειναι εντελως απροβλεπτη και το δειχνει η νικη της Παρτιζαν σημερα, αλλα αυτο δεν αναιρει το ποσο κακες ηττες εκανε ο Παναθηναικος με Αρμανι και Μπαγερν. Πολλα θα φανουν στο επομενο ματς με την Μκαμαπι και τι προσωπο θα δειξουμε και περιμενω το πρωτο παιχνιδι ξανα με σοβαρη ομαδα.
Κοουτς σε εχω στηριξει πολυ, αλλα αυτη η επαρση σε αυτο το σημειο της σεζον δε βλεπω να βοηθαει κανεναν. Ουτε τους οπαδους ουτε καποιους παικτες. Στο τελος θα γινει η σουμα, αλλα εγω προσωπικα ενοχλουμαι με τετοια συμπεριφορα κι ας σε γουσταρω φουλ οταν μιλας αυθορμυτα και δινεις κοντεντ. Αυτη τη στιγμη δειχνεις πως κι εσυ εισαι ενοχλημενος και δεν προπσαθεις να ηρεμησεις το κλιμα.
Ειπαμε η Ευρωλιγκα ειναι εντελως απροβλεπτη και το δειχνει η νικη της Παρτιζαν σημερα, αλλα αυτο δεν αναιρει το ποσο κακες ηττες εκανε ο Παναθηναικος με Αρμανι και Μπαγερν. Πολλα θα φανουν στο επομενο ματς με την Μκαμαπι και τι προσωπο θα δειξουμε και περιμενω το πρωτο παιχνιδι ξανα με σοβαρη ομαδα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο αταμαν μολις πριν απο 2 βδομαδες κρατησε τον γιουτσεβεν που ηταν ο μονος που τον ηθελε στην ομαδα και μετα απο 15 μερες τον εχει κραξει οτι δεν αξιζει να παιζει στην ομαδα ,οτι του χαλαει τα συστηματα,και τον εχει dnp σημεραj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:46 pm
Δεν εχει να κανει με την ομαδα συνολικα αυτο που λεω.Μεχρι τωρα δεν το παει καλα,εχω πολλα να του προσαψω,λαθη που θεωρω οτι κανει,εντος και εκτος παρκε.Αλλα θα τον κρινω στο τελος. Αλλα οχι σε μια τοσο δυσκολη σεζον για την ομαδα, να καιμε ενα τοσο-εν δυναμει- σημαντικο παικτη, και να αφηνουμε την ομαδα με μεγαλα κενα στα γκαρντ. Αν δεν σου κανει και δεν μπορεις να τον αξιοποιησεις φερε αλλον και παρκαρε τον.Οχι να μεινει η ομαδα με 3 γκαρντ τωρα που σιγα σιγα θα μπουμε στα δυσκολα
μιλαμε για πλανο οχι αστεια
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε ενα μηνα υπαρχει τελικος κυπελλου με τον οσφπt0ny3 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 12:01 amΣε ερωτηση για το αν θελει να δωσει καποιο ενωτικο μηνυμα στον κοσμο του Παναθηναικου ο κοουτς μολις ειπε με υφακι οτι η ομαδα αποτυγχανε 13 χρονια πριν απο αυτον και οι φανς το γνωριζουν. Επισης για την μη χρησιμοποιηση Σορτς και Ομερ ειπε λογω τακτικης και σηκβθηκε και εφυγε πριν μεταφρασει η κοπελα.
ας βγει να πει τα γνωστα του οτι δεν τον νοιαζει και σιγα το τροπαιο και τελικα να το χασουν και παλι απτον οσφπ και θα φαει την γιουχα του δεν θα την γλυτωσει
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η όλη φάση με τον Γιουρτσεβέν είναι από τα πιο ακατανόητα πράγματα που μας έχουν συμβεί. Καμία λογική στο τι έχει γίνει με τον τύπο.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 12:03 amο αταμαν μολις πριν απο 2 βδομαδες κρατησε τον γιουτσεβεν που ηταν ο μονος που τον ηθελε στην ομαδα και μετα απο 15 μερες τον εχει κραξει οτι δεν αξιζει να παιζει στην ομαδα ,οτι του χαλαει τα συστηματα,και τον εχει dnp σημεραj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:46 pm
Δεν εχει να κανει με την ομαδα συνολικα αυτο που λεω.Μεχρι τωρα δεν το παει καλα,εχω πολλα να του προσαψω,λαθη που θεωρω οτι κανει,εντος και εκτος παρκε.Αλλα θα τον κρινω στο τελος. Αλλα οχι σε μια τοσο δυσκολη σεζον για την ομαδα, να καιμε ενα τοσο-εν δυναμει- σημαντικο παικτη, και να αφηνουμε την ομαδα με μεγαλα κενα στα γκαρντ. Αν δεν σου κανει και δεν μπορεις να τον αξιοποιησεις φερε αλλον και παρκαρε τον.Οχι να μεινει η ομαδα με 3 γκαρντ τωρα που σιγα σιγα θα μπουμε στα δυσκολα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο