Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αθηνα ειναι μια πολύ νορμαλ τιμη κα οχι απαιραιτητα σε high class εστιατορια αλλα σε εστιατορια που δεν ειναι οι κλασσικες παραδοσιακες ταβερνες. Μονο οι κοπες ειναι λιγο extreme που αν το συγκρινεις με αλλα μαγαζια με κοπες δεν βλεπω διαφορες οταν τα συγκρινω. Γενικα 20 ευρω το ατομο που θυμομαστε απο το παρελθον ειναι κατι πολυ μακρινο πλεον και στην καλυτερη νατο βρεις σε καμια τουριστικη ταβενρα ή μεχεδοπωλειο στο κεντρο. Εδω 2 σουβλακια να παρεις μια πατατες και ενα αναψυκτικο θα πληρωσεις τοσα σχεδον.
Σημερα αν θες να βγεις 2 ατομα να παρεις μια Σαλατα 1-2 ορεκτικα και 1-2 κυριως μαλλον προς το 40 ευρω το ατομο τουλαχιστον θα τα δωσεις. Τωρα με τους μισθους στην ελλαδα αυτο ειναι τραγικο καθως τα ιδια ποσα πληρωνα στο Ισραηλ 4 χρονια πριν με ενα πολλαπλασιο μεσο εισοδημα ανα οικογενεια. Σε αυτο συμβαλλει βεβαια και η πληθωρα των τουριστων που λογω των social media κατακλυζουν αυτα τα μερη σε ολη την Ελλαδα ενω παλαιοτερα περιοριζονταν στα τουριστικα μερη λογω λιγοτερο διαθεσιμης πληροφοριας.
Συγνωμη για το offtopic
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα ακριβό είναι, σε τέτοιες τιμές πας σε εστιατόρια καταξιωμένα με αστέρια Michelin ή διάσημους Σεφ....αυτό δεν έχει κάτι τέτοιο και το μόνο χαρτί του είναι ότι ανήκει σε γνωστό αθλητή...πηγαίνω 2-3 φορές τον χρόνο με την Σύζυγο σε τέτοια εστιατόρια High Class άλλα ποτέ δεν θα πήγαινα στου Αλέκου με τέτοιο κατάλογο και αυτές τις τιμές χωρίς διάσημο Σεφ και διεθνή αναγνώριση με αστέρι Michelin. Δεν έχω θέμα να τα σκάσω άλλα αν τα σκάσω θέλω την τελειότητα και εστιατόριο κορυφή και έχει τέτοια η Αθήνα.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ γενικά λέω κάτι. Δεν κρίνω αν δεν φάω, για να μπορώ να έχω άποψη σχετικά με τη σχέση ποιότητας-τιμής. Εν πάσει περιπτώσει, μακάρι να του πάει καλά του παιδιού, καλοτάξιδο να είναι το ρεστοράν.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 6:27 pmΚοίτα ακριβό είναι, σε τέτοιες τιμές πας σε εστιατόρια καταξιωμένα με αστέρια Michelin ή διάσημους Σεφ....αυτό δεν έχει κάτι τέτοιο και το μόνο χαρτί του είναι ότι ανήκει σε γνωστό αθλητή...πηγαίνω 2-3 φορές τον χρόνο με την Σύζυγο σε τέτοια εστιατόρια High Class άλλα ποτέ δεν θα πήγαινα στου Αλέκου με τέτοιο κατάλογο και αυτές τις τιμές χωρίς διάσημο Σεφ και διεθνή αναγνώριση με αστέρι Michelin. Δεν έχω θέμα να τα σκάσω άλλα αν τα σκάσω θέλω την τελειότητα και εστιατόριο κορυφή και έχει τέτοια η Αθήνα.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαλλον εχεις καιρο να βγεις στην Αθηνα φιλε μου. Το Σαββατο βγηκα σε ενα σχετικα ψαγμενο εστιατοριο αλλα μην φανταστεις κατι τρομερο, το φαραω στην Ομονοια(μισελενατο πουkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 6:27 pmΚοίτα ακριβό είναι, σε τέτοιες τιμές πας σε εστιατόρια καταξιωμένα με αστέρια Michelin ή διάσημους Σεφ....αυτό δεν έχει κάτι τέτοιο και το μόνο χαρτί του είναι ότι ανήκει σε γνωστό αθλητή...πηγαίνω 2-3 φορές τον χρόνο με την Σύζυγο σε τέτοια εστιατόρια High Class άλλα ποτέ δεν θα πήγαινα στου Αλέκου με τέτοιο κατάλογο και αυτές τις τιμές χωρίς διάσημο Σεφ και διεθνή αναγνώριση με αστέρι Michelin. Δεν έχω θέμα να τα σκάσω άλλα αν τα σκάσω θέλω την τελειότητα και εστιατόριο κορυφή και έχει τέτοια η Αθήνα.
Λες και εσυ) Για 1 σαλατα, 2 ορεκτικα και 1 κυριως πιατο σε μεγεθος που δεν χορταινει ενας ανθρωπος ενα αναψυκτικο και 1 ποτηρι κρασι πληρωσα 110 ευρω. Χωρις να μιλαμε για κοπες του κιλου οπως στο εστιατοριο του Αλεκου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Τετ Ιαν 21, 2026 6:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βγαίνω συχνά άλλα βγαίνω, πηγαίνω και σε εστιατόρια με Michelin κλπ. περίπου 100 ευρώ το άτομο βγαίνει στο Top εστιατόριο, χωρίς φυσικά να κάνεις ακρότητες ή να παίρνεις πανάκριβα κρασιά ή τα πιο ακριβά πιάτα...ε γιατί να πάω να δώσω 75-80 το άτομο στο εστιατόριο του Αλέκου όταν με λίγα παραπάνω θα πάω στην κορυφή? Σε μεσαία εστιατόρια (σαν αυτό που πήγες) γενικά δεν πηγαίνω, γιατί για μένα δεν αξίζουν, ή ταβερνούλα με το πολύ 30-35 ευρώ το άτομο ή αστεράτο με 100 ευρώ το άτομο.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 6:46 pmΜαλλον εχεις καιρο να βγεις στην Αθηνα φιλε μου. Το Σαββατο βγηκα σε ενα σχετικα ψαγμενο εστιατοριο αλλα μην φανταστεις κατι τρομερο, το φαραω στην Ομονοια(μισελενατο πουkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 6:27 pm
Κοίτα ακριβό είναι, σε τέτοιες τιμές πας σε εστιατόρια καταξιωμένα με αστέρια Michelin ή διάσημους Σεφ....αυτό δεν έχει κάτι τέτοιο και το μόνο χαρτί του είναι ότι ανήκει σε γνωστό αθλητή...πηγαίνω 2-3 φορές τον χρόνο με την Σύζυγο σε τέτοια εστιατόρια High Class άλλα ποτέ δεν θα πήγαινα στου Αλέκου με τέτοιο κατάλογο και αυτές τις τιμές χωρίς διάσημο Σεφ και διεθνή αναγνώριση με αστέρι Michelin. Δεν έχω θέμα να τα σκάσω άλλα αν τα σκάσω θέλω την τελειότητα και εστιατόριο κορυφή και έχει τέτοια η Αθήνα.
Λες και εσυ) Για 1 σαλατα, 2 ορεκτικα και 1 κυριως πιατο σε μεγεθος που δεν χορταινει ενας ανθρωπος ενα αναψυκτικο και 1 ποτηρι κρασι πληρωσα 110 ευρω. Χωρις να μιλαμε για κοπες του κιλου οπως στο εστιατοριο του Αλεκου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Τετ Ιαν 21, 2026 6:57 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως ο Σεφ στο εστιατοριο του Αλεκοθ ειναι ο Γιωργος Τσουλης, εχει γραψει βιβλια μαγειρικων, εχει λαβει μερος σε ενα σκασμο τηλεοπτικες εκμπομπες, εχω φαει ατο COOK που ηταν εξαιρερικο το μενου κα αν δεν κανω λαθος εχει παρει και michelen στο παρελθον. Γενικα μονο αγνωστος δεν ειναι ο Σεφkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 6:52 pmΔεν βγαίνω συχνά άλλα βγαίνω, πηγαίνω και σε εστιατόρια με Michelin κλπ. περίπου 100 ευρώ το άτομο βγαίνει στο Top εστιατόριο, χωρίς φυσικά να κάνεις ακρότητες ή να παίρνεις πανάκριβα κρασιά ή τα πιο ακριβά πιάτα...ε γιατί να πάω να δώσω 75-80 το άτομο στο εστιατόριο του Αλέκου όταν με λίγα παραπάνω θα πάω στην κορυφή? Σε μεσαία εστιατόρια γενικά δεν πηγαίνω, γιατί για μένα δεν αξίζουν, ή ταβερνούλα με το πολύ 30-35 ευρώ το άτομο ή αστεράτο με 100 ευρώ το άτομο.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 6:46 pm
Μαλλον εχεις καιρο να βγεις στην Αθηνα φιλε μου. Το Σαββατο βγηκα σε ενα σχετικα ψαγμενο εστιατοριο αλλα μην φανταστεις κατι τρομερο, το φαραω στην Ομονοια(μισελενατο που
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις: