Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 28, 2026 7:07 pm

Λείπει Παπ, μέσα ο Clyburn μέσα; Ήττα για αύριο.

Κλάιμπερν, ο δήμιος μας...Βλέπει κόκκινο και μεταλλάσσεται σε κράμα Πίπεν και Τζόρνταν ξέρω 'γω... Εντάξει, αναμφισβήτητα πολύ καλός παίκτης, αλλά κάπου ώπα ρε Γουίλ.

Όλα τα μάτια στον καινούργιο αύριο. Στην πρώτη επαφή του με την μπάλα θα φανεί η πάστα του.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 28, 2026 7:52 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 1:40 pm
Ούτε μια στο εκατομμύριο γιατροί να είπαν πήγαινε με τον Έβανς δεν πρόκειται να ξαναπαθει τίποτα το υπογράφω .. οι γιατροί θα του είπαν τώρα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά πάντα θα υπάρχει κίνδυνος στο μέλλον .. αν είναι πραγματικοί γιατροί δηλαδή .. το ρίσκο υπήρχε και ήταν και τεράστιο απλά ο μπαρτζω είπε να το πάρει , στην ουσία αφού πήγε να πάρει και τον μπαμπ δεν ήθελε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο απλά αναγκάστηκε γιατί κανένας σοβαρός παίκτης δεν ερχόταν
Μα δεν τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο. Ούτε καν στο ίδιο πόδι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιαν 28, 2026 7:57 pm

Leon Man έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 7:52 pm
shaq7 έγραψε:
Ούτε μια στο εκατομμύριο γιατροί να είπαν πήγαινε με τον Έβανς δεν πρόκειται να ξαναπαθει τίποτα το υπογράφω .. οι γιατροί θα του είπαν τώρα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά πάντα θα υπάρχει κίνδυνος στο μέλλον .. αν είναι πραγματικοί γιατροί δηλαδή .. το ρίσκο υπήρχε και ήταν και τεράστιο απλά ο μπαρτζω είπε να το πάρει , στην ουσία αφού πήγε να πάρει και τον μπαμπ δεν ήθελε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο απλά αναγκάστηκε γιατί κανένας σοβαρός παίκτης δεν ερχόταν
Μα δεν τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο. Ούτε καν στο ίδιο πόδι.
ε ναι εντελως τυχαια και χωρις καμια σχεση μεταξυ τους απλα σε 2 χρονια εκοψε 2 αχιλλειους και εναν επιγονατιδικο,απλα ειναι ο πιο γκαντεμης ανθρωπος στην γη

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 28, 2026 8:05 pm

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 8:14 pm

σε βλεπω για νεο λογαριασμο νεες περιπετειες παλι

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιαν 28, 2026 8:38 pm

kite26 έγραψε:

Κλάιμπερν, ο δήμιος μας...Βλέπει κόκκινο και μεταλλάσσεται σε κράμα Πίπεν και Τζόρνταν ξέρω 'γω... Εντάξει, αναμφισβήτητα πολύ καλός παίκτης, αλλά κάπου ώπα ρε Γουίλ.

Όλα τα μάτια στον καινούργιο αύριο. Στην πρώτη επαφή του με την μπάλα θα φανεί η πάστα του.
Έλα βρε!! Ο Clyburn θα σου πάρει το παιχνίδι που έχει και τόσο καιρό αποχής?? Εμείς ανεβαίνουμε συνέχεια, δεν είμαστε αυτό το μπερδεμένο που έμοιαζε με κάτι σαν ομάδα τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη……ήρεμα μην τρελαίνεσαι!! Ξεκάθαρα φαβορί είμαστε αύριο, όχι αδιαφιλονίκητο, δεν υπάρχουν τέτοια σε αυτό το επίπεδο, αλλά στα χαρτιά και για ΤΩΡΑ που μιλάμε, φαβορί είμαστε και η λογική λέει ότι αν οι ψηλοί μας κυριαρχήσουν (που είναι το προφανές και μου φαίνεται κιόλας δύσκολο να μην συμβεί) και ο Γουόκαπ κάνει ένα κανονικό για αυτόν παιχνίδι, τολμώ να πω ότι μπορεί να πάρουμε και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία!!! Σέβομαι απεριόριστα τον Τσάβι, αλλά είμαστε καλύτεροι τώρα, τι να κάνουμε???

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιαν 28, 2026 10:39 pm

Slow horses 7 έγραψε:
kite26 έγραψε:

Έλα βρε!! Ο Clyburn θα σου πάρει το παιχνίδι που έχει και τόσο καιρό αποχής?? Εμείς ανεβαίνουμε συνέχεια, δεν είμαστε αυτό το μπερδεμένο που έμοιαζε με κάτι σαν ομάδα τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη……ήρεμα μην τρελαίνεσαι!! Ξεκάθαρα φαβορί είμαστε αύριο, όχι αδιαφιλονίκητο, δεν υπάρχουν τέτοια σε αυτό το επίπεδο, αλλά στα χαρτιά και για ΤΩΡΑ που μιλάμε, φαβορί είμαστε και η λογική λέει ότι αν οι ψηλοί μας κυριαρχήσουν (που είναι το προφανές και μου φαίνεται κιόλας δύσκολο να μην συμβεί) και ο Γουόκαπ κάνει ένα κανονικό για αυτόν παιχνίδι, τολμώ να πω ότι μπορεί να πάρουμε και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία!!! Σέβομαι απεριόριστα τον Τσάβι, αλλά είμαστε καλύτεροι τώρα, τι να κάνουμε???
Σίγουρα θα παίξει καλά αύριο, λείπει Ολυμπιακό και τρελαίνεται. Η ομάδα μας έχει χτυπηθεί αλύπητα από τους τραυματισμούς. Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει όλο αυτό με τον Έβανς. Μετά ο τραυματισμός του Μόρρις...Ευτυχώς του Παπ δεν είναι κάτι σοβαρό. Να είναι καλά τα παιδιά, μην έχουν προβλήματα και όλα καλά θα πάνε. Λίγο τύχη ρε συ, λίγο να μας θέλει.

Βέβαια...Και πάλι υπάρχει φέτος η Χάποελ, η Μονακο, ο Παναθηναϊκός που θα ξυπνήσει δε μπορεί, η Φενέρ, οι ισπανικές...Έως και η Αρμάνι είναι πολύ επικίνδυνη ( προσωπικά τη βλέπω ως έκπληξη φέτος για φ4). Δεν παίζουμε μόνοι μας. Αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Απλώς, όχι άλλοι τραυματισμοί, ειδικά σοβαροί.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 10:50 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 10:39 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Σίγουρα θα παίξει καλά αύριο, λείπει Ολυμπιακό και τρελαίνεται. Η ομάδα μας έχει χτυπηθεί αλύπητα από τους τραυματισμούς. Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει όλο αυτό με τον Έβανς. Μετά ο τραυματισμός του Μόρρις...Ευτυχώς του Παπ δεν είναι κάτι σοβαρό. Να είναι καλά τα παιδιά, μην έχουν προβλήματα και όλα καλά θα πάνε. Λίγο τύχη ρε συ, λίγο να μας θέλει.

Βέβαια...Και πάλι υπάρχει φέτος η Χάποελ, η Μονακο, ο Παναθηναϊκός που θα ξυπνήσει δε μπορεί, η Φενέρ, οι ισπανικές...Έως και η Αρμάνι είναι πολύ επικίνδυνη ( προσωπικά τη βλέπω ως έκπληξη φέτος για φ4). Δεν παίζουμε μόνοι μας. Αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Απλώς, όχι άλλοι τραυματισμοί, ειδικά σοβαροί.
Αυριο ειναι ντερμπυ . Θα σε παει σερπαντινα με την ποσοτητα που θα καταναλωσεις απο τα ματζουνια που πινεις . Αυτο ειναι δεδομενον .

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιαν 29, 2026 8:02 am

kraftf έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 4:24 pm
SbioTech έγραψε:
Τρί Ιαν 27, 2026 3:40 pm

Ε καλά εκτός από το οτι και μόνο η επιλογή του κρίνεται γκάφα ολκής αφού πρόκειται για απατεώνα του αθλήματος, δεν είναι και τόσο άμεση η ανταπόκριση.

Θα ήμασταν 3 νίκες πάνω αν είχαμε σοβαρό PG Οκτώβριο-Νοέμβριο. Κλειδωμένο πλεονέκτημα. Εντάξει granted, η χρονιά παίζεται ακόμα.

Γιατί έπρεπε να παίξουν και με τα νεύρα μας με το Γάλλο ομως....

ΥΓ: προφανώς από επιλογές φαίνεται οτι ολα είναι ό,τι κάτσει (ή πιο επιστημονικά ό,τι σου δώσει η αγορά). Ο Τζοσεφ ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και έπρεπε να τον φέρει ο Σπανουλης, να φάει μπαν, να ζητήσει να φύγει για να τον πάρουμε.

Τον Τζόουνς έπρεπε να πλακωθεί με τους πάντες για να διώξουμε τον Κώτσο.

Και για το Μόρρις; ε, Εντάξει έχει γραφτεί διατριβή για τον 666 σε αυτό το θρεντ

Δλδ μπράβο για τις προσθήκες αλλα όχι οτι είναι και βάσει προγραμματισμου
δηλαδή θες να μας πεις ότι όλες οι άλλες οι ομάδες είναι κάτι σαν υπερυπολογιστές και κάνουν τρομερούς σχεδιασμούς και μόνο ο Ολυμπιακός κινείται σύμφωνα με ότι του δίνει η αγορά.
Ο Πάο π.χ. το Ναν τον πήρε με σχεδιασμό έτσι? Ή ο Σπανούλης το Τζοσεφ τον έκλεισε καλοκαίρι? Η Ρεαλ έκανε κίνηση ματ που έδωσε φερναντο για να πάρει Λεν?
Μας ενοχλεί δηλαδή που διορθώνει τα λάθη της η ομάδα επειδή εκμεταλλεύεται συγκυρίες και δεν κοιμάται όρθια και να πληρώνει ξενοδοχείο?
Τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!
Φίλε εφόσον εσύ είσαι ευχαριστημένος από το φετινο σχεδιασμό πάσο. Ο καθείς έχει δικαίωμα σε μια γνώμη.

Πάντως με το συμπαθειο, οτι στηρίξαμε δύο χρονιές στον πολυτραυματία Εβανς δεν το λες πετυχημένο σχεδιασμό.

Τη Ρεαλ τώρα γιατί την αναφερεις; Έκλεισε Μαλεντόν από άνοιξη για να πλαισιώσει με το καλύτερο PG της λίγκας, εχει χρονια κορμο, και ψάχνει να δει το δευτερότριτο σέντερ της. Που παρεμπιπτόντως και το Λεν και τον Φερνάντο κάποιοι τον ήθελαν εδώ.

Ο Σπανουλης φίλε έκλεισε Τζοσεφ που δεν έπαιξε Νοέμβριο, όχι τελη Γενάρη και αφού ήδη έχει προσθαφαιρεσει στο ροστερ 5-6 παίκτες.

Όχι δεν με ενοχλεί η κάνουλα των Αφων. Δεν πληρώνω εγώ. Θα μου άρεσε ομως να υπήρχε ένας ελάχιστος βαθμός σοβαρότητας στη στελέχωση του καλοκαιριού.

Αλλά όπως είπα. Γούστα είναι αυτά. Αν εσύ είσαι happy μπράβο....

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιαν 29, 2026 8:09 am

kraftf έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 4:37 pm
shaq7 έγραψε:
Το ξέρεις εσύ το ρίσκο? Έχεις πρόσβαση σε μελέτες της πιθανότητας επανεμφάνισης σοβαρού τραυματισμού μετά από επιστροφή από σοβαρό τραυματισμό?
Είμαι όλος αυτιά γιατί πιθανώς έχεις κάποια σχετική επαγγελματική κατάρτιση για να αναφέρεσαι σε γιατρούς με τέτοια βεβαιότητα...
Φιλε επειδή εγώ λχ το ξερω το ρίσκο και εχω πρόσβαση σε σχετικές μελέτες θα σου πω οτι υπολογίζονται μόνο αυστηρά τον τελευταίο του τραυματισμο οι πιθανότητες να επανέλθει στα νούμερα του ήταν 50%.

Υπάρχει σχετική δημοσιευμένη μελέτη που εξετάζει όλους τους ΝΒΑ ers με αυτο το τραυματισμό και πόσοι επέστρεψαν στο ίδιο επίπεδο.

Δεν νομίζω οτι κάποιος από εδώ λέει οτι κακώς τον περίμεναν. Θεωρώ οτι η συντριπτική πλειοψηφία θα σχεδιαζε διαφορετικά. Θα φρόντιζε να έχει έναν άλλον παικτη αντί του Λι που είχε ήδη αποδείξει οτι στο προηγούμενο πρωτάθλημα δεν.... Και ας μην ήταν ο 666, αλλα κάποιος που θα σου έδινε ασφάλεια στη θέση δεδομένου οτι ο Γουοκαπ ερχόταν από τραυματισμο και ο Εβανς γνωστό.

ΥΓ: Για το ιατρικό τιμ της ομάδας, λόγω επαγγελματικής σχέσης με το αντικείμενο, εχω τη χειρότερη άποψη με πρώτο και χειρότερο παράδειγμα το κάταγμα κόπωσης του Φαλ στο οποίο έγιναν πολλά λάθη διαχείρισης μαζεμένα.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 29, 2026 5:45 pm

SbioTech έγραψε:
kraftf έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 4:24 pm

δηλαδή θες να μας πεις ότι όλες οι άλλες οι ομάδες είναι κάτι σαν υπερυπολογιστές και κάνουν τρομερούς σχεδιασμούς και μόνο ο Ολυμπιακός κινείται σύμφωνα με ότι του δίνει η αγορά.
Ο Πάο π.χ. το Ναν τον πήρε με σχεδιασμό έτσι? Ή ο Σπανούλης το Τζοσεφ τον έκλεισε καλοκαίρι? Η Ρεαλ έκανε κίνηση ματ που έδωσε φερναντο για να πάρει Λεν?
Μας ενοχλεί δηλαδή που διορθώνει τα λάθη της η ομάδα επειδή εκμεταλλεύεται συγκυρίες και δεν κοιμάται όρθια και να πληρώνει ξενοδοχείο?
Τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!
Φίλε εφόσον εσύ είσαι ευχαριστημένος από το φετινο σχεδιασμό πάσο. Ο καθείς έχει δικαίωμα σε μια γνώμη.

Πάντως με το συμπαθειο, οτι στηρίξαμε δύο χρονιές στον πολυτραυματία Εβανς δεν το λες πετυχημένο σχεδιασμό.

Τη Ρεαλ τώρα γιατί την αναφερεις; Έκλεισε Μαλεντόν από άνοιξη για να πλαισιώσει με το καλύτερο PG της λίγκας, εχει χρονια κορμο, και ψάχνει να δει το δευτερότριτο σέντερ της. Που παρεμπιπτόντως και το Λεν και τον Φερνάντο κάποιοι τον ήθελαν :D εδώ.

Ο Σπανουλης φίλε έκλεισε Τζοσεφ που δεν έπαιξε Νοέμβριο, όχι τελη Γενάρη και αφού ήδη έχει προσθαφαιρεσει στο ροστερ 5-6 παίκτες.

Όχι δεν με ενοχλεί η κάνουλα των Αφων. Δεν πληρώνω εγώ. Θα μου άρεσε ομως να υπήρχε ένας ελάχιστος βαθμός σοβαρότητας στη στελέχωση του καλοκαιριού.

Φίλε μου καλώς ήρθες καταρχάς……..άκου όμως , ή μάλλον διάβασε :D :D …….. σαφέστατα η αρχική σχεδιαζόμενη πολιτική του καλοκαιριού (εκ του αποτελέσματος ) ήταν τελείως λάθος, αυτό πλέον αν κάποιος δεν το αντιλαμβάνεται……τι να πω!!!Ειδικά εγώ ήμουνα από τους γραφικούς εδώ μέσα που το τόνιζα ΣΥΝΕΧΩΣ…….ομως το είδαμε, και στο φινάλε…….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ!!! Η φράση που λες περί ελάχιστου βαθμού σοβαρότητας, ακούγεται είναι η αλήθεια αρκετά ΣΚΛΗΡΗ!!! Ήταν όντως τελείως λάθος υπολογισμός,συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τυχόν αποθέματα σοβαρότητας……άλλο το ένα , άλλο το άλλο!!!
Με εκτίμηση και καλωσήρθες και πάλι………

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιαν 29, 2026 6:08 pm

οχι ρε παιδια τι λαθος σχεδιασμος..ξεκαθαρα ηταν στο προγραμμα ο τραυματισμος του εβανς μετα να ρθει ο παικτης υψηλης κλασης νιλικινα που βασει σχεδιου ξεραμε οτι η μονακο δεν θα μπορει να κανει μεταγραφες και θα τον αντικαταστησουμε,οτι ο ταρικ θα παιξει μπουνιες με τους οπαδους και ο μορις θα βρεθει ελευθερος.Επισης τον λι τον κρατησαμε για τον καλο του χαρακτηρα και δεν ηταν στο προγραμμα οτι θα παιξει ασσος.
προφανως ηταν σχεδιασμενο να γινουν 4 μεταγραφες μεσα στην σεζον να εχουμε 19 παικτες στο ροστερ και να φτασουμε το οριο παικτων της ευρωλιγκας.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιαν 29, 2026 6:24 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 29, 2026 6:08 pm
οχι ρε παιδια τι λαθος σχεδιασμος..ξεκαθαρα ηταν στο προγραμμα ο τραυματισμος του εβανς μετα να ρθει ο παικτης υψηλης κλασης νιλικινα που βασει σχεδιου ξεραμε οτι η μονακο δεν θα μπορει να κανει μεταγραφες και θα τον αντικαταστησουμε,οτι ο ταρικ θα παιξει μπουνιες με τους οπαδους και ο μορις θα βρεθει ελευθερος.Επισης τον λι τον κρατησαμε για τον καλο του χαρακτηρα και δεν ηταν στο προγραμμα οτι θα παιξει ασσος.
προφανως ηταν σχεδιασμενο να γινουν 4 μεταγραφες μεσα στην σεζον να εχουμε 19 παικτες στο ροστερ και να φτασουμε το οριο παικτων της ευρωλιγκας.
Υπερβολές, 20....είναι το όριο παικτών διαβάζω. :D

Ακόμα και ο Έβανς να μην είχε τραυματιστεί και να είχε επανέλθει (που αυτό μικρό ή μεγάλο ήταν το ρίσκο) το λάθος έγινε που πιστέψαμε τον Λί. Αν είχαμε πάρει έναν παίκτη που να μπορούσε να αναπληρώσει τον Γουόκαπ στον Ολυμπιακό δεν θα είχαμε αναγκαστεί να παίρναμε τον Ντιλικινά για να μην μείνουμε γυμνοί και δεν θα είχε προτιμήσει ο Μπαρτζώκας να παίζει ακόμα και χωρίς άσσο παρά να βάλει Λι και Ντιλικινά μέσα σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Μια ήταν η μεταγραφή που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι για να είχαμε την ευχέρεια να μην πάρουμε τον Ντιλικινά, να έχουμε την ευχέρεια να περιμένουμε τον Μόρις ή όποια άλλη ευκαιρία παρουσιαστεί και να μην έχουμε ανάγκη να πάρουμε τον Τζόζεφ και να έχουμε γλυτώσει πιθανότατα και κάμποσα χρήματα.
Ο Κώστας ήταν η δεύτερη λάθος μεταγραφή αντί για έναν κανονικό τρίτο σέντερ αλλά αυτό μας βγήκε τελικά σε καλό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιαν 29, 2026 6:28 pm

του κωτσου η μεταγραφη δεν μπορω να πω οτι ηταν αποτυχημενη..του νετζηπογλου πχ ειναι χειροτερη..ο κωτσος τουλαχιστον στην α1 βοηθησε και καλο θα ταν να τον ειχαμε στους τελικους αλλα θελησε να παει καπου να παιζει..επισης περιεργο ηταν που δωσαμε 500χιλ για τον καραγιαννιδη και πηραμε και τον κωτσο..

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιαν 29, 2026 6:37 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 29, 2026 5:45 pm
SbioTech έγραψε:

Τη Ρεαλ τώρα γιατί την αναφερεις; Έκλεισε Μαλεντόν από άνοιξη για να πλαισιώσει με το καλύτερο PG της λίγκας, εχει χρονια κορμο, και ψάχνει να δει το δευτερότριτο σέντερ της. Που παρεμπιπτόντως και το Λεν και τον Φερνάντο κάποιοι τον ήθελαν :D εδώ.

Φίλε μου καλώς ήρθες καταρχάς……..άκου όμως , ή μάλλον διάβασε :D :D …….. σαφέστατα η αρχική σχεδιαζόμενη πολιτική του καλοκαιριού (εκ του αποτελέσματος ) ήταν τελείως λάθος, αυτό πλέον αν κάποιος δεν το αντιλαμβάνεται……τι να πω!!!Ειδικά εγώ ήμουνα από τους γραφικούς εδώ μέσα που το τόνιζα ΣΥΝΕΧΩΣ…….ομως το είδαμε, και στο φινάλε…….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ!!! Η φράση που λες περί ελάχιστου βαθμού σοβαρότητας, ακούγεται είναι η αλήθεια αρκετά ΣΚΛΗΡΗ!!! Ήταν όντως τελείως λάθος υπολογισμός,συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τυχόν αποθέματα σοβαρότητας……άλλο το ένα , άλλο το άλλο!!!
Με εκτίμηση και καλωσήρθες και πάλι………

Φίλε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Σας διαβάζω τόσο καιρό που για μένα δεν ήταν καινούργιο

Ναι οκ, βαθμός υπερβολής προφανώς, αλλά οι επιλογές Λι φέτος το καλοκαίρι (συμφωνώ με conan εδω) και κυρίως Ντιλικινα μετά είναι από τα κορυφαία μπλουπερς του κόουτς.

Για μένα ο Ντιλικινα είναι χειρότερη κίνηση (από πριν, dammit it από πριν επιστρέψει Ευρώπη τον κράζω ως απατεώνα του αθληματος) και από Σικμα.

Ο Λι είχε μια λογική σκέψη από πίσω. Τον ακριβό πλήρωσα, ε ας του δώσω λίγο χώρο, κακός παίκτης δεν είναι.

Αποδεικνύεται με τις εμφανίσεις στην Εφες οτι όντως δεν ήταν κακός παίκτης (όπως και με Μανισα-Μακαμπι). Απλώς δεν είχε καμία δουκάτο οικοσύστημα μας.

Ο άλλος ήταν κακός παίκτης και Πολυτραυματιας. Γνωστό από πριν.

Και ολα αυτά έδεσαν με το τεράστιο τζόγο Εβανς. Διότι αν λχ είχαν φέρει έναν στιβαρό άσσο τύπο βαιλερ μπαμπ σαν συμπλήρωμα κανεις δεν θα ελεγε κατι...

Τέλος πάντων μερικές φορες είμαστε λιγο πιο υπερβολικοι γιατι στα μικρά ποστ δεν έχουμε πολυτέλεια να αναλυσουμε τροπο σκεψης.

Δεκτο το σχολιο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”