Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 29, 2026 5:45 pm
SbioTech έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 29, 2026 8:02 am
Φίλε εφόσον εσύ είσαι ευχαριστημένος από το φετινο σχεδιασμό πάσο. Ο καθείς έχει δικαίωμα σε μια γνώμη.
Πάντως με το συμπαθειο, οτι στηρίξαμε δύο χρονιές στον πολυτραυματία Εβανς δεν το λες πετυχημένο σχεδιασμό.
Τη Ρεαλ τώρα γιατί την αναφερεις; Έκλεισε Μαλεντόν από άνοιξη για να πλαισιώσει με το καλύτερο PG της λίγκας, εχει χρονια κορμο, και ψάχνει να δει το δευτερότριτο σέντερ της. Που παρεμπιπτόντως και το Λεν και τον Φερνάντο κάποιοι τον ήθελαν

εδώ.
Ο Σπανουλης φίλε έκλεισε Τζοσεφ που δεν έπαιξε Νοέμβριο, όχι τελη Γενάρη και αφού ήδη έχει προσθαφαιρεσει στο ροστερ 5-6 παίκτες.
Όχι δεν με ενοχλεί η κάνουλα των Αφων. Δεν πληρώνω εγώ. Θα μου άρεσε ομως να υπήρχε ένας ελάχιστος βαθμός σοβαρότητας στη στελέχωση του καλοκαιριού.
Αλλά όπως είπα. Γούστα είναι αυτά. Αν εσύ είσαι happy μπράβο....
Φίλε μου καλώς ήρθες καταρχάς……..άκου όμως , ή μάλλον διάβασε

…….. σαφέστατα η αρχική σχεδιαζόμενη πολιτική του καλοκαιριού (εκ του αποτελέσματος ) ήταν τελείως λάθος, αυτό πλέον αν κάποιος δεν το αντιλαμβάνεται……τι να πω!!!Ειδικά εγώ ήμουνα από τους γραφικούς εδώ μέσα που το τόνιζα ΣΥΝΕΧΩΣ…….ομως το είδαμε, και στο φινάλε…….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ!!! Η φράση που λες περί ελάχιστου βαθμού σοβαρότητας, ακούγεται είναι η αλήθεια αρκετά ΣΚΛΗΡΗ!!! Ήταν όντως τελείως λάθος υπολογισμός,συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τυχόν αποθέματα σοβαρότητας……άλλο το ένα , άλλο το άλλο!!!
Με εκτίμηση και καλωσήρθες και πάλι………
Φίλε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Σας διαβάζω τόσο καιρό που για μένα δεν ήταν καινούργιο
Ναι οκ, βαθμός υπερβολής προφανώς, αλλά οι επιλογές Λι φέτος το καλοκαίρι (συμφωνώ με conan εδω) και κυρίως Ντιλικινα μετά είναι από τα κορυφαία μπλουπερς του κόουτς.
Για μένα ο Ντιλικινα είναι χειρότερη κίνηση (από πριν, dammit it από πριν επιστρέψει Ευρώπη τον κράζω ως απατεώνα του αθληματος) και από Σικμα.
Ο Λι είχε μια λογική σκέψη από πίσω. Τον ακριβό πλήρωσα, ε ας του δώσω λίγο χώρο, κακός παίκτης δεν είναι.
Αποδεικνύεται με τις εμφανίσεις στην Εφες οτι όντως δεν ήταν κακός παίκτης (όπως και με Μανισα-Μακαμπι). Απλώς δεν είχε καμία δουκάτο οικοσύστημα μας.
Ο άλλος ήταν κακός παίκτης και Πολυτραυματιας. Γνωστό από πριν.
Και ολα αυτά έδεσαν με το τεράστιο τζόγο Εβανς. Διότι αν λχ είχαν φέρει έναν στιβαρό άσσο τύπο βαιλερ μπαμπ σαν συμπλήρωμα κανεις δεν θα ελεγε κατι...
Τέλος πάντων μερικές φορες είμαστε λιγο πιο υπερβολικοι γιατι στα μικρά ποστ δεν έχουμε πολυτέλεια να αναλυσουμε τροπο σκεψης.
Δεκτο το σχολιο